Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Érdekes. A szöveged egyik felénél általánosságban beszélsz 1 fölös csatárról. Majd a szöveged vége felé egyre egyértelműbbé válik, hogy te tulajdonképpen valakit megnevezel (bár nem név szerint).lionelmessi19 írta:...
Bal szélen nem biztos hogy alkalmatlan, jobbon viszont tényleg az.Rivaldo11 írta:lionelmessi19 írta: KOmolyan mondom, Jorquerát is kipróbálnám már balszélen, ennél nem lehet gyengébb... mi az úristenért nem lehet próbálgatni? Ha valami tisztán látszik, az legalább az, hogy kockázatot nem vállalunk vele. Mért nem játszhat egyet a helyén Hleb?Te miről beszélsz?
Hányszor bizonyítsa még Hleb hogy totál ALKALMATLAN a bal szélen? Hányszor? Egyszerűen nem hiszem el...Tán nézni kéne a meccseket.
mikor lépsz már túl ezen?...1hónapja gyakorlatilag copyzod a mondókádat...lionelmessi19 írta:KOmolyan mondom, Jorquerát is kipróbálnám már balszélen, ennél nem lehet gyengébb...
lionelmessi19 írta: KOmolyan mondom, Jorquerát is kipróbálnám már balszélen, ennél nem lehet gyengébb... mi az úristenért nem lehet próbálgatni? Ha valami tisztán látszik, az legalább az, hogy kockázatot nem vállalunk vele. Mért nem játszhat egyet a helyén Hleb?
Ilyen megközelítésből igazad van, viszont az, hogy most érzi mind mentálisan, mind morálisan és fizikálisan a legjobbnak a csapatot, az nem jelenti azt,hogy jó formában is vagyunk. Az meg hogy optimisták, közel sem egyenlő a jó formával, a magabiztosság pedig a Mardidnak szól, ez természetes...Aprieto írta:„A szezon során eddig még soha nem éreztem ilyen erősnek, magabiztosnak és optimistának a csapatomat, mint most. Ugyan jelenleg egy kisebb hullámvölgyben vagyunk, de szerintem ez is a menetelés, a sorozatterhelés része. Viszont figyelnünk és törekednünk kell arra, hogy minél hamarabb lezárjuk ezt a negatív szériát, mivel a következő meccsek nagyon fontosak!”-
Ha ez nem ellentmondás egy mondaton belül, akkor nem tudom micsoda.![]()
Neharagudj Guardiola, ha egy csapat a legjobb pillanatában van, akkor nem lenne az utolsó 5 meccsén siralmas a kapott gólok száma, a játék képe és egyáltalán.. szerintem egyáltalán nincs jó formában a csapat!
Ugyanezt nyilatkozta le Ő is, Xavi is és a többiek 2 hónapja, ezt nyilatkozták 1 hónapja és most is. Unalmas és nem állja meg a helyét. Persze, mi leszünk a bajnokok. Igaz hogy az utóbbi 3 meccsünkön 8 pontot vesztettünk, ugyanennyivel közeledett a legfőbb riválisunk, de oda se neki.
Én nem azt mondom hogy pánikba kell esni, de az ilyen nyilatkozatokat én nem tudom hova tenni. Mondaná azt, amit az idézetem második felében és nem is lenne baj.
De ez hogy "úgyis mi leszünk a bajnokok mert csak" ez semmi jóra nem vezet.
Alázat és tisztelet. Az vezet valahová.
Ezzel a mondatoddal teljesen egyetértek, szerintem csak 1 győzelem kéne, és beindulna a szekér megint.Sanama írta:Nyerni kell ma és visszatérünk a "helyes útra"
Én a tavalyi szezon után azzal is kiegyeztem volna, h nem nyerünk semmit, de javul a csapat játéka. Ez meg is történt, de remélem azért 1-2 trófea becsúszik. De ha nem nyernénk semmit, én akkor sem követelném Pep fejét.van Bommel írta:Ha valaki azt mondja augusztusban, hogy március elején 4 ponttal viszünk, mindannyian elfogadjuk. Pep még nem nyert semmit, de a nyilatkozataiból (is) úgy vélem, hogy edzőként is eredményes legyen. Minden csapatnak vannak hullámvölgyei, előbb-utóbb kijövünk belőle, és a Madridnak is lesznek gyengébb meccsei. A csapat jó úton halad és ebben Pepnek elévülhetetlen szerepe van. Mondjuk úgy, hogy megálltak egy kicsit pihenni
Ertem amit mondasz.Aprieto írta: Nem azt mondom hogy vernyogjon, hanem azt hogy ne nyilatkozzon butaságot. És éppen a második fejezeted miatt találom furcsának a mostani interjúkat. Mert a 4-0 után is szerény bírt maradni, de most nem... most felkavarodott. Én így látom.
Valóban. Mindenki tudja,hogy gödörben van a csapat,és nem a szurkoloknak kell lenyilatkozni azt ami nyilvánvaló,hanem önbizalmat adni a srácoknak még egy 4 meccses nyeretlenség után is.Rivaldo11 írta:Nekem tetszik a nyilatkozata. Ez most nem csak kifelé, hanem, "efelé", a csapatnak is szól. Erre van most szükség.