Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aprieto írta:... Messi azért agyba-főbe veri minden téren és még vannak a világ élfutballjában olyanok akik szintén jobbak nála...
Rivaldo11 írta:Azért, szeretnék hallani pár nevet-mondjuk középpályást-, aki annyira "agyba főbe veri" Init. Elképesztő ütemérzéke van, gyors, fordulékony, a technikai képzettsége hihetetlen. Ha a lövőereje nagyobb lenne-és gólerősebbnek mutatkozna-, nem tudnék nála jobbat említeni.
Ezért egyértelmű, hogy hatalmas játékos Iniesta! És az a szerénység, alázat ami nála van....Varatrix írta:Pedig teljesen egyértelmű, hogy ő és Messi az aki a lendületet, és az ötletet viszik a játékba. Meg persze a gyorsaságuk sem semmi.barca99 írta:Persze akik nem látnak túl a számokok ("feleslegesen keverget" és társai) azok úgysem látják benne az igazi zsenit.
Pedig teljesen egyértelmű, hogy ő és Messi az aki a lendületet, és az ötletet viszik a játékba. Meg persze a gyorsaságuk sem semmi.barca99 írta:Persze akik nem látnak túl a számokok ("feleslegesen keverget" és társai) azok úgysem látják benne az igazi zsenit.
Abszolút egyetértek. Sztem azért nem lő gólt, mert gyenge a lövőtechnikája(bár nekem lenne ilyen gyenge). Nem is vállalkozik, ha meg igen, akkor rosszul rúgja. Egyébként egy zseni, imádom!!Mikaos írta:Simán lehetne akármilyen díjas. A recepthez egy fontos hozzávaló hiányzik: GÓÓÓL.
Ha évente produkálna 10 gólt, akkor világ legjobb középpályása (természetesen ha megtartja a szokásos egyéb teljesítményét).
Hát igen sajnos ha van vmi gyengéje akkor az ez....Mikaos írta:Simán lehetne akármilyen díjas. A recepthez egy fontos hozzávaló hiányzik: GÓÓÓL.
Ha évente produkálna 10 gólt, akkor világ legjobb középpályása (természetesen ha megtartja a szokásos egyéb teljesítményét).
Mit lehet erre írni?titán írta:Az ezévi aranylasztira Ini lesz a legynagyobb riválisa Messinek..
Hát bizony. És követendő példa az emberiség terén is.Rivaldo11 írta:Lassan tényleg itt lenne az ideje, hogy az illetékesek felismerjék végre, amit mi már régóta tudunk: ez az Iniesta nevű srác a világ egyik legjobb játékosa.
bizony, ha a fentiek nagyon akarják, hogy lesérüljön Ini (nem értek velük egyet..LG írta:Valóban hiányzik a ő kreativitása a középályáról, de én azt mondom, inkább most hiányozzon, mert később még jobban kell majd.