Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is azt kérdeztem. Pontosan tudom, mikor mutatják be, ha figyelmesen elolvastad volna a hsz-m leírtam, h már várom a SZOMBATI bemutatót...palesz77 írta:Május 23-án mutatják be a jövő évi mezeket.Sharky írta:
szerk.: Amúgy nem tudja vki, h miért ilyen korán mutatják be a mezeketHa jól emlékszem, tavaly már bőven június/július
/ volt, amikor megláthattuk a mostani felszerelést
itt van 3 hsz-el alattad![]()
Csatlakozom.Titinho írta:Nagyon annak tűnik...valami bennfentes raktáros srác lehet az ürge is.fcjoc írta:nem lennék meglepve ha valami ilyesmi lenne..
linkHátul a fogason viszont látszik a rózsaszín-narancsos hoki is ami ezek szerint tényleg az idegenbeli mezünk lesz...
mondjuk azért Touré-n megnézném...
Egyébként nem rossz, bár nekem az ideinél nincs szebb, inkább az ezévit veszem még meg. Erről a szezonról kell egy mez.
Visszatér a sűrű csíkozás is, amit nagyon szerettem például a 2006-osban. Jó lesz ez...
Május 23-án mutatják be a jövő évi mezeket.Sharky írta:
szerk.: Amúgy nem tudja vki, h miért ilyen korán mutatják be a mezeketHa jól emlékszem, tavaly már bőven június/július
/ volt, amikor megláthattuk a mostani felszerelést
"Sajnos" erről is van kép. Elég érdekes , mint ahogy a hazai is, persze ezek elég béna képek. Megvárom a szombati hivatalos bemutatót, akkor mondok csak róla rendes véleményt...Titinho írta:Hátul a fogason viszont látszik a rózsaszín-narancsos hoki is ami ezek szerint tényleg az idegenbeli mezünk lesz...mondjuk azért Touré-n megnézném...
Nagyon annak tűnik...valami bennfentes raktáros srác lehet az ürge is.fcjoc írta:nem lennék meglepve ha valami ilyesmi lenne..
link
Lesy. ez a tavalyi...Lesy írta:A jövő évi mez:
http://www.youtube.com/watch?v=WVW6OProWZo
Nekem rózsaszín csukám van , illene hozzá a mezCapon írta:Az a baj, hogy láttátok már ti is a nike rózsaszinű stoplisát pl. Jesús Navas lábán. A nike tényleg komolyan gondolja ezt az irányvonalat.
na akkor abba gondolj hogy állna a fekete bőrszínen egy ilyen cukker színfcbarcelonazsombi írta:Remélem ez csak valami rossz vicc. Katasztrófán néz ki. El gondoltam , hogyhogy állna egy-egy játékosnak ez a mez. Pl Ini vagy tovább megyek Puyol fúú inkább ne is gondoljunk rá…
Dettó... Okádék.Sharky írta:Röviden, tömören: undorító![]()