Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legjobb? egyszer találtuk el a kaput 97perc alatt... De igen belötte azt,amitől fogytam 3kilót:Dlionelmessi19 írta:Amúgy is ő volt a legjobb, megérdemelte.![]()
Szép.
De azért pepe meg balack bekerültRivaldo11 írta:Ismét gratulálok azon remek "szakembereknek", akik Init tavaly az aranylabda szavazáson kihagyták a végső, szűkitet 30-as(!)listából.
Balekok.
Szürke nem volt, csak az elmúlt meccseken mutatott játékától tért el egy hajszállal.harcilepke írta:Nem volt azért annyira szürke sztem ,csak többet kellett hátul dolgoznia a Robben oldalon. De kétszer azért illett volna inkább lőnie.
S bár ma Xavi vitte a prímet, itt egy kis emlékeztető:
http://www.youtube.com/watch?v=lJV4Qi0pG9g
Na azért ez sem igaz. Valóban régóta kiegyensúlyozottan és magas színvonalon játszik, de egyértelműen látszik rajta a fejlődés. Ez jó.chi omega írta:leírom megint, iniesta nem "hirtelen lett jó". az elmúlt 3 évben alig volt olyan meccs, ahol nem ezen a színvonalon játszott, és ebben semmi túlzás nincs.
Háát nemtom.. tánazé nem tünt fel sokaknak, h Ini egy zseni mert mindenki (főleg a független/elfogulatlan szurkolók) a felkapott sztárokat figyeli.. Ini Barcelonában régóta uoan sztár mint Xavi v Messi.. (nekem már az R10 érában is Ő volt a kedvencem és sztem nem vok vele egyedül)!ElBartimaeus írta:Van még vmi, ami miatt nem örülök, hogy hirtelen ilyen jó lett. Túlságosan rászállhatnak és így könnyedén lefoghatják, ami gyilkolhatja a játékát. Ezt meg nem akarom. Régen is sokat tett a csapatért, csak nem volt ennyire szembetűnő. Mondjuk bízom benne, hogy mind e mellett megoldja és csapatunk legjobbja lesz még sokáig.