2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Eto'o 46 meccs. Messi 48.szajko írta:Messi jóval több meccsen is szerepelt.Forcabarca8 írta:ezt nem gondoltam volna, h messi több gólt fog lőni, mint eto'o. mert összesítésben 36nál tart, samu pedig 32nél
Messi jóval több meccsen is szerepelt.Forcabarca8 írta:ezt nem gondoltam volna, h messi több gólt fog lőni, mint eto'o. mert összesítésben 36nál tart, samu pedig 32nél
Ez a helyes szerintem...noname írta:Én a transfermarktról szedem az adatokat mert főleg német és spanyol adatot elég pontosak szoktak lenni.
Szóal Messi( PL, Copa és BL) 36 gól, 15 gólpassz.
Xavinak pedig még véletlenül se 16 gólpassza van, hanem 29, amiből 22 a bajnokságban!
Vszeg a fcbarcelona.com-ról veszik a statotFernando írta:Szerintem sokkal több gólpassza lehetett Messinek mint Xavinak.Andrisveres írta:Én meg arra etnnék komoly összeget ,h Messi nem adott 20 gólpasszt, mivel Xavi is csak 16ot adott a bajnokságban.
Tudom ,h As.com meg marca.com statjait néztem de ott amugy a gólok jól vannak , a gólpasszok is azonosak a két oldalon és nem hiszem h ezzel manipulálnának. Kb Messinek is olyan 8 gólpassza lehet a bajnokságban, szerintem. Bl-lel együtt is max 12.
Szerintem sokkal több gólpassza lehetett Messinek mint Xavinak.Andrisveres írta:Én meg arra etnnék komoly összeget ,h Messi nem adott 20 gólpasszt, mivel Xavi is csak 16ot adott a bajnokságban.
Tudom ,h As.com meg marca.com statjait néztem de ott amugy a gólok jól vannak , a gólpasszok is azonosak a két oldalon és nem hiszem h ezzel manipulálnának. Kb Messinek is olyan 8 gólpassza lehet a bajnokságban, szerintem. Bl-lel együtt is max 12.