Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
maximálisan egyetértek az előttem szólóval. De azt azért megjegyezném, hogy piqué-n kívül még volt egy nagy "fogásunk" dani alves személyében. Azért szerintem ő is nagyon sokat tett hozzá ebben az idényben, hogy ott legyen a csapat ahol van. Szóval azért őt is "legjobb igazolásnak" mondanám piqué mellett...Puyol05 írta:Fisher77 írta:Fantasztikusan játszott tegnap Piqué. Szinte nem volt rossz megoldása. Ő lehet Puyol utódja. Szerintem a világ 5 legjobb középhátvédjének egyikévé fejlődött.Már jóval többet ér mint 5 milla.
Piqué nem csak tegnap játszott fantasztikusan, hanem szinte az egész évben. év elején még egy kicsit bizonytalan volt, de számomra egyértelmű, hogy ő volt az idei legjobb igazolásunk. ha ő nincs nem itt tartanánk. egyértelmű, hogy a védelem oszlopa és irányítója. amikor ő játszik sokkal nyugodtabb vagyok, mert tudom, hogy nem történhet baj. gyerünk Piqué csak így tovább!!!!!!!!
Fisher77 írta:Fantasztikusan játszott tegnap Piqué. Szinte nem volt rossz megoldása. Ő lehet Puyol utódja. Szerintem a világ 5 legjobb középhátvédjének egyikévé fejlődött.Már jóval többet ér mint 5 milla.
Pont erre gondoltam én is! Azért mekkora fr.anc már ez a gyerekmenczel írta:Nem értem miért irják hogy senki nem védte meg még a BL címet, amikor ittvan nekünk GERARD PIQUÉ!!!! HATALMAS CSASZI!!!!