Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ÁÁ ez nem Pep stílusa, hogy egyszerre két csapatot irányítson.Luigi írta:
Bár szerintem is esélytelen, hogy Pep Argentín szövetségi kapitáncs legyen, de megjegyzem lehetséges, hogy egy edző egy klubb melett egy válogatottat is irányítson. És vélemyényem szerint Pep ha egy Argentín ajánlatot nem is, de egy Spanyolt talán el is fogadna.
Bár szerintem is esélytelen, hogy Pep Argentín szövetségi kapitáncs legyen, de megjegyzem lehetséges, hogy egy edző egy klubb melett egy válogatottat is irányítson. És vélemyényem szerint Pep ha egy Argentín ajánlatot nem is, de egy Spanyolt talán el is fogadna.danikaa10 írta:Mehetett volna humorba.fcbarca0827 írta:Guardiolával akarják váltani Maradonát
Erre csak annyit, hogy:![]()
![]()
![]()
Esélytelen!
(Remélem...)
Kétlem, hogy Pep elhagyná ezt a Barcát, az argentín válogatottért.
Mehetett volna humorba.fcbarca0827 írta:Guardiolával akarják váltani Maradonát
Erre csak annyit, hogy:![]()
![]()
![]()
Esélytelen!
(Remélem...)
mi lenne velünk nélküled Bogika?Bogika87 írta:Nem jutok szóhoz..mondjuk miért ne,ha olyan lehet hogy szcientológiai akkor PEPSICOLOGIA is simááán lehetséges![]()
http://www.youtube.com/watch?v=NagN0xDa62M
![]()
![]()
![]()
Csak Jarque miatt, a képhez itt az eredeti szöveg:Capon írta:kupa-maffia
:D
Ha jól emlékszem akkor készültek róle ezek az öltönyös képek amikor a csapat valakinek a temetésére ment. Egyébként jól áll neki ez a színű öltöny meg napszemüveg. Nekem a GTA Vice City jutott róla eszembe elsőre. Tisztára bele illene abba a környezetbe
Nem-nem ezek mostani képek...Meg azért Iniesta eléggé kilógna a sorbólkupa-maffia
:D
Ha jól emlékszem akkor készültek róle ezek az öltönyös képek amikor a csapat valakinek a temetésére ment.
Ez tényleg olyan maffiózós hatású.
Jaja ,Hiddink még jobban is megérdemelné a meghívást mint valamelyik.ElBartimaeus írta:Talán még Hiddinket hívnám meg, amúgy meg teljes a lista. Vagy azért nem kapott meghívót, mert nincs klub csapata, nem tudod? Elnézve a neveket elég nagy megtiszteltetés ez minden tagnak, hogy ott lehet...alex27 írta:Pep-et meghívták az Elit Csapatok Edzőinek Fórumára, melyre szept. 3-4-én kerül sor Nyonban. Az UEFA által szponzorált esemény célja, h az edzők számára lehetőséget nyújtson a szakmai tapasztalatcserére, ill. segítse az Európai Labdarúgó Szövetség munkáját. Guardiolán kívül a meghívottak között van még Sir Alex Ferguson (Manchester United), Rafa Benitez (Liverpool), Arsène Wenger (Arsenal), José Mourinho (Inter), Carlo Ancelotti (Chelsea) és Louis van Gaal (Bayern Munchen).
Ilúvatar írta:Aztaaaaaa... nagyon kemény csávóBogika87 írta:Hmmm azt hiszem Pep is szereti a Maffiózókat![]()
![]()
![]()
Khm szürkét a meccseken is viselhetne![]()
![]()
Tudjátok, van ez az ingatlan-maffia, pénz-maffia, drog-maffia, stb... Pep most a kupa-maffiához tartozik
Aztaaaaaa... nagyon kemény csávóBogika87 írta:Hmmm azt hiszem Pep is szereti a Maffiózókat![]()
![]()
![]()
Khm szürkét a meccseken is viselhetne![]()
![]()
Szép terv Pep!!!Sanama írta:
![]()
![]()
Nem lehetett könnyű kimondani, hogy Cesc nem jönIlúvatar írta:
omg, milyen kép már ezsoha nem láttam még ehhez hasonló képet pepről... ijesztő kép.
mintha chilipaprikával kente volna be a szemgolyóit, és bőg