2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is hatalmas játékos vagyok, leszámítva a hibáimat.Busquetsrő meg annyit, hogy nagyon nagy playa már most is, leszámítva a hibáit.
Szegénykém...képzelem milyen csalódott lehetsz...Andris írta:fúúú, most hogy itt visszaolvasok. hajjaj
Azé tegnap nem játszottunk magunkhoz képest egyáltalán jól. Nagyon könnyen szívhattuk volna.
Mindemellett pedig érzékelhetően óriási különbség volt Touréval és nélküle a pályán. Ha egy meccset meg akarunk nyerni ha törik ha szakad, akkor ilyen luxust legközelebb nem lehet megengedni magunknak.
Ha tegnap kikapunk, itt elég nagy öldöklés lett volna. Ellenben most megy az istenítés.
Pedig hát akkor csak egy ötkupás Barcánk lett volna, jajjaj.
Nade a ti dolgotok végülis.
Én magam részéről nagyon csalódott vagyok néha, elnézve a játékunkat.
Remélem a most következő pihenés jót fog tenni.
Igeen igen kétség kivül azBetty#4 írta:Josep Guardiola, ISTENI vagy!!!
Annak ellenére, h Rijkaard 6 kupa helyett csak 3-t nyert egy évben, én azt a csapatot is tartom annyira jónak mint ezt a mostanit. A BL-t akkor sokkal nehezebb volt megnyerni, akkkor bőven több erős csapat volt, mint most. A kupában sajnos a biró kiejtett minkent, de azért szép volt, amit elértünk. Az európai szuperkupát meg a klub vb-t azért nem nyertük meg, mert akkor leszálló ágban voltunk.Sanama írta:Miért is?Andris írta:Szerintem túlzásba viszitek az ájuldozást itt Pep mestertől.
Rijkaard-nak nem volt ilyen garnitúrája? DE !
Képes volt ilyet véghez vinni? NEM
Pep képes volt ez véghez vinni? IGEN
Akkor szerintem ájuldozhatunk addig ameddig akarunk Guardioéától,mert aboszolút megérdemli
Ideültetik 2sikertelen év után, és MINDENT megnyer, amit csak lehet....
Volt ilyen edző a világon? Várom a névsort.
Pep mert kockáztatni(Ibra), és megnyert mindent amit lehet egy csapattal.
Miért ne éltessük?
Ettől függetlenül nekem sem tetszik néhány húzása, de a kupák "beszélnek"
Pep mondta.. Hát igen...„Bizonyára csak egy idő után fogjuk felfogni, mi is történt velünk ebben az egy esztendőben. Viszont boldog vagyok, mivel az emberek, a szurkolók megérdemeltek minden győzelmet, amit elértünk, és itt szeretném megragadni a lehetőséget arra, hogy megköszönjem azoknak is a munkáját, akik már nincsenek velünk, így Guddinak (Gudjohnsen), Silviónak (Sylvinho), Samuelnek (Eto’o) és Alexnek (Hleb).”
Miért is?Andris írta:Szerintem túlzásba viszitek az ájuldozást itt Pep mestertől.
De szvsz ez érthető. Egy játékosnál szinte természetes, ha fiatalabb korában hosszabb szerződéseket kötnek.geridoss írta: Annó olvastam egy olyan hírt, hogy Pep nem hosszabbít évközben, a szezon végén leül az új elnökséggel tárgyalni, és ha meg tudnak egyezni, akkor hosszabbít.
És mintha úgy rémlene, hogy nem akar hosszú távra, mert mindig csak a következő szezon - ha az aktuálisnak vége - lebeg a szeme előtt, és nem az azutáni meg azutáni. Ha rosszul tudom, javítsatok!
Csekk az aláírásom.fobfan írta:szörnyen szégyellem magam de nekem a hatból csak 4 cím jut eszembe amit megynertek....BL, Klubvilágbajnokság, Spanyol Bajnokság és Szuperkupa....mi volt a maradék kettő???
Annó olvastam egy olyan hírt, hogy Pep nem hosszabbít évközben, a szezon végén leül az új elnökséggel tárgyalni, és ha meg tudnak egyezni, akkor hosszabbít.Mikaos írta: Legjobban azt a hírt várom, hogy mikor hosszabbítják meg Pep szerződését.
Én úgy gondolom, hogy vagy most a szünetben sikerül ezt nyélbe ütni, vagy meg fogja várni a következő elnökséget. De nem a pénz miatt, vagy a szimpátia miatt -szerintem-, hanem hogy a következő elnökségnél is szabad kezet kapjon az igazolásoknál, a csapat építésénél. Ami elengedhetetlenül fontos.