Abszolút egyetértek. Itt van most gond Messivel. Valakinek szólni kéne, hogy ez így nem lesz jó. Amúgy azt vettem észre, hogy őt gyakran még akkor lefaltolják, amikor jó távol van a kaputól. Ezért még akár lap se jár (Perez Burullnál tuti nemkennyke04 írta:adom... Messi borzalmas volt, hiába rúgott kapufát, passzolt volna... meg még két dolog: szinte semmit nem mozgott 2.félidőbe nincs kondi srác? ülj le padra, hiába vagy nagy kedvencem, ne legyen bérelt helye senkinek... másik, hogy hátsón billentettem volna párszor mikor nem bír vissza menni Alvesnek segíteni védekezni... idegesítő...Rivaldo11 írta:Én csak at nem értem, hogy egy ilyen nyomorék kápel hogyan tud villogni? Ez alaposan minősíti a védőinket. Messi és Bojan ma erősen visszahúzó erő volt, ez nem fér bele ilyen játékvezetés mellett.
(élő közvetítések topicból idézve)

Megoldás: 10-szer ennyi passz, csak a 11-s előterében való cselezgetés. Vagy a bíró felvilágosítása, hogy egy távolabbról érkező támasz lábra érkező rúgás nem a labdára ment eredetileg sem és sárgát ér...