Josep Guardiola
Sajnos eltaktikázta a meccset Pep, ugyanis messi gyakorlatilag vkp-t játszott piqué meg csatárt az uccsó 10 percben. A szélső hátvédek nem helyettesíthetik a szélső csatárt !!!!!!! Eredményesebb, lendületesebb támadójáték kell a visszavágóra!!! Én hiszek benne, még nincs lefutva a továbbjutás kérdése!!!!!!!!!!! Hajrá Barca!!
-
- Director del Fútbol
Hát azért 2 gólos hátránynál behozni Ibra helyett még egy hátvédet, így 7-re emelve a védekező szemléletű játékosok számát, majd kihasználatlanul hagyni 2 cserét... Hát gratulálok mester a tegnapi trükkökhöz
Ja és a befejezőcsatár az utolsó 10 percben: Gerrard Piqué...
No comment kategória.

Ja és a befejezőcsatár az utolsó 10 percben: Gerrard Piqué...
No comment kategória.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Azért ne sírd el magad mégzsivany írta:Köszönöm Pepnek a tavalyi évet, és az ideit is, még úgy is, hogy nagyon kevés esélyét látom a bajnoki cím elnyerésének, a BL-től pedig tegnap gyakorlatilag el is köszöntünk.
Ja, és ezt nem ironikusan írom.
Idén láttam azt a Barcát, amelyik idén oda-vissza verte a Madridot.
Meg azt is, amelyik a bajnokság és a BL győzelem kapujában megbotlott.
Persze, imádkozom azért, hogy mind a kettő cím meglegyen.
De a realitás az, hogy nagyon kevés esélyét látom a bajnoki cím elnyerésének, a BL-től pedig tegnap gyakorlatilag el is köszöntünk.
De remélem, hogy Guardiolával hosszú távon számolnak a klub vezetői.
Nyilván a hozzászólásom lényege kevés embert érint,Guardiolát meg pláne kevéssé, de jó volt leírni...

Vagy nézd abból a szempontból az eredményt,hogy ha egy inter tud nyerni 3-1 re otthon egy Barcelona ellen, akkor pont a világ legjobb csapata ne tudna nyerni otthon kettővel?!
Szerintem annyit értek el hogy felpiszkálták az alvó oroszlánt.
Köszönöm Pepnek a tavalyi évet, és az ideit is, még úgy is, hogy nagyon kevés esélyét látom a bajnoki cím elnyerésének, a BL-től pedig tegnap gyakorlatilag el is köszöntünk.
De a realitás az, hogy nagyon kevés esélyét látom a bajnoki cím elnyerésének, a BL-től pedig tegnap gyakorlatilag el is köszöntünk.
Nyilván a hozzászólásom lényege kevés embert érint,Guardiolát meg pláne kevéssé, de jó volt leírni...
-
- Entrenador del Barça
Amellett, h egyértelműen sovány a keret (a keret zárásakor, szeptemberben nem gondoltam volna, h eddig jutunk a Bl-ben és 5 fordulóval a vége előtt vezetjük a bajnokságot), nem bírom felfogni, h miért nem használja Pep legalább azt a keveset, aki van. Egy ilyen meccsen, amikor szinte semmi nem jön össze, amikor nem megy az egész csapatnak, csak egyet változtatni?
Mondjuk nagyon nem lepett meg, mert a necces meccseken legtöbbször már tavaly sem használta ki a 3 lehetőséget, holott mindig hangoztatja, mennyire bízik a játékosaiban.
Na de azért még nincs veszve semmi, csak sokkal nagyobb lelkesedés, koncentráció és hajtás kell.

Na de azért még nincs veszve semmi, csak sokkal nagyobb lelkesedés, koncentráció és hajtás kell.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
Igen jól játszott, csak épp ilyen játékra itt sosem volt tőle szükség.Fecooo írta:nem ide tartozik, de remélem láttátok, h Samu mit művelt a meccsen... és egy ilyen játékos mindössze cserealapot jelentett Pep-nek...
már régi lemez, de még mindig nem lehet kidobni a szemétbe sajnos, mert ma láttuk, mire képes még mindig, amikor formában van...
Barcelonában ő nagyrészt bejfezett, nem előkészített.
Ma pedig a forditottját láthattuk.
nem ide tartozik, de remélem láttátok, h Samu mit művelt a meccsen... és egy ilyen játékos mindössze cserealapot jelentett Pep-nek...
már régi lemez, de még mindig nem lehet kidobni a szemétbe sajnos, mert ma láttuk, mire képes még mindig, amikor formában van...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem értek hozzá,de szerintem már leadta a cserelapot Pep.Szóval 3-1nél nem cserélte volna ezt,de akkor már nem tudott mit tenni.Marci írta:Engem totálisan meglepett azzal hogy védőt cserélt csatár helyett. Ok, Maxwell felment, de nem éreztem annyira hogy ez olyan nagyot változtatott volna a játék képén. Touré kellett volna Ibra helyett sztem már félidőben, hogy stabil legyen a középpálya.
Hiba viszont,hogy utána nem reagált,és nem hozta be az Henry/Bojan kettős egyikét,akár Pedro helyett.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Igen az Espanyol ellen is azért lőttünk 0 gólt,meg ma Ibra nélkül 0-t mert Ő az aki a mumusa a csapatnak.Térj már észhez ember...kompalor írta:Pep akkor hibázta a legnagyobbat, mikor elengedte Eto'o-t!
És tényleg Bojant túl sokat mellőzi, indokolatlanul!
Sajnos a támadószekció gyengébb, mint tavaly. Kevesebb gólt lőnek mind a bajnokságban, mind a BL-ben! Ibra pedig nagy melléfogás volt!
- Marci
- Capitá del Barça
Engem totálisan meglepett azzal hogy védőt cserélt csatár helyett. Ok, Maxwell felment, de nem éreztem annyira hogy ez olyan nagyot változtatott volna a játék képén. Touré kellett volna Ibra helyett sztem már félidőben, hogy stabil legyen a középpálya.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Bar sikerulne en is nagyon bizom benne Hajra BARCA'szücsi14 írta:lehet itt kritizálni pepet,kit lehetett volna behoznia meg kit lecserélni,de szerintem a mostani barcát tekintve felesleges.Az én véleményem,hogy henry az idei szezonban csak jó epizódjai voltak sajnos.szerintem nem kellett volna beállítani.Bojanon lehet,hogy gondolkodott viszont ilyen meccseken még nem igazán láttam jól teljesíteni.ibrán látszódott a meccshiány,sajnos gyengén játszott.xavi és messi sem tudott kiugró teljesítményt nyújtani talán emiatt is kaptunk ki.kevés jó formában lévő támadóink vannak mostanában.Ez igazolja azt is hogy piqének kellett előre mennie, szinte centert játszani.valahogy hiányzik a csapatunkból egy jó csere csatár aki varázsütésre megváltoztatja a játékunkat.Egy jó larsson féleség.
viszont én még mindig biztosan állítom,ott leszünk a döntőben!!!!!!
lehet itt kritizálni pepet,kit lehetett volna behoznia meg kit lecserélni,de szerintem a mostani barcát tekintve felesleges.Az én véleményem,hogy henry az idei szezonban csak jó epizódjai voltak sajnos.szerintem nem kellett volna beállítani.Bojanon lehet,hogy gondolkodott viszont ilyen meccseken még nem igazán láttam jól teljesíteni.ibrán látszódott a meccshiány,sajnos gyengén játszott.xavi és messi sem tudott kiugró teljesítményt nyújtani talán emiatt is kaptunk ki.kevés jó formában lévő támadóink vannak mostanában.Ez igazolja azt is hogy piqének kellett előre mennie, szinte centert játszani.valahogy hiányzik a csapatunkból egy jó csere csatár aki varázsütésre megváltoztatja a játékunkat.Egy jó larsson féleség.
szücsi
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Nem a pihentetéssel van problémám, de nehogy már egy ilyen töketlen Keitat kezdőbe követeljünk már... Thiago, JdS ilyenkor kell bedobni a mélyvízbe többet nyújtanának mint a mali...danko94 írta:Azt hogy az egész csapat kapna egy hét pihit és frissek lennének. Busi kell 7végére, de a többiek nem. Ma azon múlott nagyon sok, hogy iszonyat fáradtak voltunk. Ami változik még, az-az, hogy a 3 csatárbol 2 más mint ma volt. Ibra amikor kezd, beleszürkül könnyen a mezőnybe, csereként sokkal többet tudna hozzátenni a játékhoz. Bojan meg bizonyította, hogy mit tud.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Kedves Pep.
Miért nem hozol be csatárt?
Ha nem Piqué,hanem Henry vagy Bojan van ott azokban a szitukban,volt vagy 4 ilyen,akkor most a 3-3nak örvendezünk.
Miért nem lehet frissíteni?
Jó tanács,Tőlem Önnek. Mivel nincs veszítenivalónk, szabadítsuk rá az Interre a Krákent
Komolyra fordítva a szót,ezt kérem,mit kérem,követelem szerdára:
Valdes-ALves,Piqué,Milito,Maxwell-Touré,Xavi,Messi-Pedro,Henry,Ibra.
Lesz ami lesz alapon kell kimenni.
"Kockázat nélkül nincs győzelem."
Miért nem hozol be csatárt?
Ha nem Piqué,hanem Henry vagy Bojan van ott azokban a szitukban,volt vagy 4 ilyen,akkor most a 3-3nak örvendezünk.
Miért nem lehet frissíteni?
Jó tanács,Tőlem Önnek. Mivel nincs veszítenivalónk, szabadítsuk rá az Interre a Krákent

Komolyra fordítva a szót,ezt kérem,mit kérem,követelem szerdára:
Valdes-ALves,Piqué,Milito,Maxwell-Touré,Xavi,Messi-Pedro,Henry,Ibra.
Lesz ami lesz alapon kell kimenni.
"Kockázat nélkül nincs győzelem."
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- danko94
- Entrenador del Barça
Azt hogy az egész csapat kapna egy hét pihit és frissek lennének. Busi kell 7végére, de a többiek nem. Ma azon múlott nagyon sok, hogy iszonyat fáradtak voltunk. Ami változik még, az-az, hogy a 3 csatárbol 2 más mint ma volt. Ibra amikor kezd, beleszürkül könnyen a mezőnybe, csereként sokkal többet tudna hozzátenni a játékhoz. Bojan meg bizonyította, hogy mit tud.kennyke04 írta:Ebbe is mit látni? csak Yaya a lényeg... Nem Busit védem, lexarom ha nem játszik, de áruld már el, milyen taktikai megfontolásból tennéd be Keitát, aki ANK óta egy rakat nudli!?danko94 írta: -------------Valdes----------------
Alves----Milito----Piqué----Abidal
---------------Toure---------------
-------Xavi-----------Keita-------
---Messi-----Henry------Bojan---
csak ennyit kellett volna csinálni, ezt fogalmaztam meg én is félidőben!(nem itt, msn-en...)BarcasKrisz írta:Az meg már csak hab a tortán, hogy Alvest pl. le kellet volna hozni a félidőben és Puyolt a helyére ki szélre, Milito-t meg be középre. Én komolyan elgondolkodnék Cáceres visszahozatalán...
nem értem Pep-nek ezeket a húzásait... bejön neki vmi ( ilyenkor azért akármennyire is szentségtörés ilyet mondani, de nem kizárt, h ezek véletlenek voltak...), utána azzal kísérletezget... klasszikuson bejött a FULL-DEFENZÍV taktika, de csak azért, mert volt egy Xavi-Messi duó, aki akkor alkotott, amikor kellett. az espanyol ellen már láttuk ennek a taktikának a gyengeségeit... 3-1-es hátránynál is csak Abidalt hozta be... ez elég rendesen arculköpése a padon levő támadóinknak...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.04.20. 23:10:06-kor.
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Az meg már csak hab a tortán, hogy Alvest pl. le kellet volna hozni a félidőben és Puyolt a helyére ki szélre, Milito-t meg be középre. Én komolyan elgondolkodnék Cáceres visszahozatalán...
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."
/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
/Ismerős Arcok/
- kennyke04
- Entrenador del Barça
Ebbe is mit látni? csak Yaya a lényeg... Nem Busit védem, lexarom ha nem játszik, de áruld már el, milyen taktikai megfontolásból tennéd be Keitát, aki ANK óta egy rakat nudli!?danko94 írta: -------------Valdes----------------
"A fociban az a lényeg,
- BarcasKrisz
- Jugador d'estrella
Nem nagyon értem azt a hozzáállást, hogy csak egyet cserélt...
Bojan és Henry még elfért volna, mondjuk Maxwell és Pedro helyett...
Komolyan mondom, ilyeneken csúszhat el egy címvédés...
Bármennyire is tisztelem, egyszerűen forr a vérem. Ha gyenge a védekezésünk és a középpályánk, az sincs rendben, de azt még megemésztem, formán kívül van sok játékosunk, önbizalom terén sincs minden rendben, van ilyen, majd kiheverik, ez csapatsport. Node, legalább 2 TÁMADÓT 2gólos hátrányban meg lehetne próbálni behozni, nem?
Bojan és Henry még elfért volna, mondjuk Maxwell és Pedro helyett...
Komolyan mondom, ilyeneken csúszhat el egy címvédés...
Bármennyire is tisztelem, egyszerűen forr a vérem. Ha gyenge a védekezésünk és a középpályánk, az sincs rendben, de azt még megemésztem, formán kívül van sok játékosunk, önbizalom terén sincs minden rendben, van ilyen, majd kiheverik, ez csapatsport. Node, legalább 2 TÁMADÓT 2gólos hátrányban meg lehetne próbálni behozni, nem?
" A hazád nélkül, senki sem vagy
/Ismerős Arcok/
/Ismerős Arcok/
- danko94
- Entrenador del Barça
Most 7 végén rotálni kell, de csak okosan.
Xerez elleni kezdőm:
---------------Valdes---------------
Puyol----Marquez----Chigry---Max
---------------Busi------------------
-------Keita--------Jonathan-------
----Pedro----Ibra-------Jeffren
És akkor az Inter ellen:
-------------Valdes----------------
És a második játékrészben jöhetne Ibra.
Xerez elleni kezdőm:
---------------Valdes---------------
Puyol----Marquez----Chigry---Max
---------------Busi------------------
-------Keita--------Jonathan-------
----Pedro----Ibra-------Jeffren
És akkor az Inter ellen:
-------------Valdes----------------
És a második játékrészben jöhetne Ibra.
- barcelonaforever
- Jugador del Barça
Hááát Pep , mutasd meg h mekkora edző vagy , mert 2 meccs alatt elbukhatunk mindent!! Óriási csalódás lenne az előző szezon után trófea nélkül maradni és nem tudom,h van -e jogom ezt írni, de a mai meccs részben Pep húzásain ment el / cserék, Keitát nem hozta le, Ibra le Abi be, Bojan,Henry padon szóval volt egy pár dolog amit nem értettme/!!
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Még jobban is....hÓgOlyÓ írta:Ennyit Toure mellőzéséről! Nincs aki megszűrje a középpályát és ezt amit a Keita csinál simán hozná ő is.
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!