Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sokkal jobban bejön nekem,mint az elődjeBogika87 írta:Pep új motivációs videója![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=orlM5mnfTY4
Na Coldplay lecserélve...itt az új kedvenc THE KILLERS![]()
![]()
Amúgy az egyik ünneplős vidin látszik is ahogy énekli a refrént![]()
Itt van.Ilúvatar írta:Nem tudtok adni videót arról amikor Rijkaard kiverte a plexit ?![]()
Egyszer nyomtam ide is egy gif -et, de nem találom meg... azóta is keresem.
Ha egy picit feljebb ütötte volna, mint Rijkaard anno, akkor ő is kiverte volna egyből.Pepnek még kicsit gyúrnia kell, bár láthatóan elakart bánni vele, de a pelkszi még érősebb volt...![]()
Erről nekem az jutott eszembe, amikor Rijkaard kikültdte a plekszit, talán egy Espanyol ellen bekapott gól után...az is nagy volt...Ilúvatar írta:
Nem egy kicsit dühös volt Pep...
Részben igazad van, mert edzői aspektusból nézve 70 percig ez egy igen kényelmes meccs volt....sokminden a kezünkre játszott a kezdetektől...Rivaldo11 írta:Felhoztuk a Sevillát, ez igaz. Azon ritka szakasz volt az a néhány perc, amikor Pep is "elaludt". Gondolom megnyugtatta a 3 gól, meg Konko piros lapja.
De ahogyan kezdtünk, amilyen ellentmondást nem tűrően hozzáálltunk egy ilyen döntő derbihez-remegő lábak nélkül-az Pep érdeme vélhetően!
Igazad is van, meg nem is, lehet csak az idő szépíti meg az emlékeket, tavaly én is a mentális felkészítést tartottam Guardiola legnagyobb erényének, de mintha idén sokkal többször, sokkal jobban leeresztenénk egy (többé-kevésbé) biztos meccs második félidejében, jön a dekoncentráltság, kijön a fáradtság, felhozzuk az ellenfelet. Mintha idén ez valahogy nagyobb gond lenne, mint tavaly.Rivaldo11 írta:Azért egy nagy gratuláció elfér ebben a topicban is. Edzőként az egyik legnagyobb győzelmét aratta. Ilyen kiélezett szituációban tán még nem is volt egy ligameccs előtt, de a csapat megtartotta eredeti arculatát, sőt, most játszottuk csak igazán azt, ami az erényünk. Ehhez Pep mentális felkészítése lehetett a kulcs! Bravo Pep!
így van! Még sok bajnoki címet a csapat élén! Rendkívül fontos az ő jelenléte a csapatnál! A tavalyi 6 kupával magasra tette a lécet, de sikerült átugraniRivaldo11 írta:Azért egy nagy gratuláció elfér ebben a topicban is. Edzőként az egyik legnagyobb győzelmét aratta. Ilyen kiélezett szituációban tán még nem is volt egy ligameccs előtt, de a csapat megtartotta eredeti arculatát, sőt, most játszottuk csak igazán azt, ami az erényünk. Ehhez Pep mentális felkészítése lehetett a kulcs! Bravo Pep!
De ha a Juve él az opciós joggal (és Martin aláírja az ottani szerződést!) akkor az értek kapott pénzt cserejobbhátvédre kell költeni, ez nem kérdésSanama írta: Te meg inkább kidobnál 10-15miliot egy jobb hátvédra Dani mögé, minthogy visszahívnád Martint? gratulálok...
Egy szóval nem mondtam hogy kell jobbhátvéd Dani mögé.Sanama írta:Te meg inkább kidobnál 10-15miliot egy jobb hátvédra Dani mögé, minthogy visszahívnád Martint? gratulálok...
Én meg pont úgy gondolom, hogy pont ez azon kevés nyilatkozatának egyike, ahol pont, hogy nem volt sablonos!ozsimiki írta:pont erre a cikre értettem a sablon nyilatkozatokat, de ezt Pep jófejségére értve...szóval nem mondott ki dolgokat, amik miatt úgy döntött ahogy, hanem inkább azzal indokolta,h "csak mert én vagyok az edző..."
csupán 2 éves ajánlat?
simán alá kellett volna írnia, és abban a 2évben nyújtott teljesítményével elérnie ismét(ha akar maradni),h kapjon további ajánlatot, ismét. ennyi, jah ,h a dac, ok. végül így végződött.