Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.18. 00:51:48

Bogika87 írta:Pep új motivációs videója 8) 8)
http://www.youtube.com/watch?v=orlM5mnfTY4
Na Coldplay lecserélve...itt az új kedvenc THE KILLERS :D :D
Amúgy az egyik ünneplős vidin látszik is ahogy énekli a refrént :D :D
sokkal jobban bejön nekem,mint az elődje 8)

Pepet a megasztárba!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bogika87
Jugador d'estrella

2010.05.18. 00:32:09

Pep új motivációs videója 8) 8)
http://www.youtube.com/watch?v=orlM5mnfTY4
Na Coldplay lecserélve...itt az új kedvenc THE KILLERS :D :D
Amúgy az egyik ünneplős vidin látszik is ahogy énekli a refrént :D :D
¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.05.16. 21:24:52

Idény végeztével most már lehet értékelni az idei munkáját. Egy új szavazást is kiírtam. :wink:
albicelesteX
A Vadász

2010.05.15. 12:34:30

Nem lesz Ő itt 6 évig edző!Ez nem az Arsenal és az MU.!Itt ha nem megy majd a csapatnak egyből a fejét követelik!És azt sem tartom kizártnak,hogy Luis Enrique lesz az utódja,ha jól szerepel a fiatal csapattal!
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.10. 14:03:28

Nem értem, hogy mit gondoltok Pep-ről ? Ő lenne a világ legjobb edzője? Ő lenne az akibe nem lehet belekötni? Én most igenis szeretném leírni a negatív véleményemet, nem köpködni szeretnék mert imádom a palit és teljesen elismerem az érdemét a csapat sikereiben, viszont ahogyan a sikerekben, úgy a bukásban is erőteljesen benne van a keze.

Kezdeném az első negatívummal, a Sevilla elleni kupa párharccal ahova olyan kezdőt küldött ki akikkel nem lehet nekifutni egy Sevilla elleni kupameccsnek, nem is tudom mire számított, kicsit lekezelőnek látszott nekem az az összeállítás(pedig mindig mély tiszteletet mutat az ellenfelek iránt). A csapat védekezésének a motorját, a világ talán legjobb védekező középpályását, Yaya-t mellőzi indokolatlanul. A taktikai repertoárja nagyon szegényes, félelmetesen rosszul nyúl bele meccs közben a csapatba, rosszul cserél, sosem alkalmazkodik igazán az ellenfél játékstílusához. Az Inter ellen is semmi mást nem kellett volna csinálnunk az első meccsen csak odaverni a kontráiknál, szabálytalankodni, ütközni velük. Ennek ellenére alig volt szabálytalanság a részünkről, kicsit kellett volna a négy védőt hátrébb vonni. A második meccsen Messi többször is megcsinált két cselt, két védő máris az ablakban volt de utána középen a box-ban még volt vagy 5-6 védő, nem tudtunk mögéjük kerülni, a szélről indulva 1-2 csel és máris a védelem mögé került, ki kellett volna rakni, ez nagy hiba volt, látszott, hogy nem működik az amit akar játszatni, húzni kellett volna a kalapból egy "b" tervet. Természetesen ezek a rutintalanság számlájára írható hibák amiket idővel ki fog küszöbölni, szeretném ha továbbra is ő lenne a csapat edzője. Mindezt nem azért írtam mert, hogy nem akarom a csapatnál látni vagy haragszok rá, csak vegyük észre, hogy jelenleg ő még nem több egy rutintalan edzőnél akinek a valaga alatt ott van a világ legerősebb kerete. Az éremnek két oldala van.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.09. 21:25:44

Ilúvatar írta:Kép
itt van :)
Erre a jelenetre is tisztán emlékszem. :D
Hiába, a Barçának kispad-verő edzői vannak. :lol:
Kép
Kép
Kép
Deus
Boixos Nois

2010.05.09. 12:18:50

Pocsa11 írta:Itt van.
Azért jól ki van b*szva az öreg :D
Kép
itt van :)
KépKép
Pocsa11
Jugador del Barça

2010.05.09. 12:04:55

Ilúvatar írta:Nem tudtok adni videót arról amikor Rijkaard kiverte a plexit ? :)

Egyszer nyomtam ide is egy gif -et, de nem találom meg... azóta is keresem.
Itt van.
Azért jól ki van b*szva az öreg :D
Deus
Boixos Nois

2010.05.09. 11:54:13

Nem tudtok adni videót arról amikor Rijkaard kiverte a plexit ? :)

Egyszer nyomtam ide is egy gif -et, de nem találom meg... azóta is keresem.
KépKép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.09. 11:43:43

Az utolsó ütés után Pep láthatóan elgondolkodott azon, hogy esetleg Ő ilyen gyenge, vagy a plexi ilyen bivaly. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.05.09. 11:41:36

Pepnek még kicsit gyúrnia kell, bár láthatóan elakart bánni vele, de a pelkszi még érősebb volt... :lol:
Ha egy picit feljebb ütötte volna, mint Rijkaard anno, akkor ő is kiverte volna egyből. :D Csak most a vastagabb részt verte. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.09. 11:37:47

Nekem is Rijkaard esete jutott eszembe és még egy jó cím is erre: "Dörömbölt Mylord?" :D
Kép
Kép
Kép
zsulter
Jugador del Barça

2010.05.09. 11:34:19

Ilúvatar írta:Kép

Nem egy kicsit dühös volt Pep...
Erről nekem az jutott eszembe, amikor Rijkaard kikültdte a plekszit, talán egy Espanyol ellen bekapott gól után...az is nagy volt...
Pepnek még kicsit gyúrnia kell, bár láthatóan elakart bánni vele, de a pelkszi még érősebb volt... :lol:
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
Deus
Boixos Nois

2010.05.09. 11:27:09

Kép

Nem egy kicsit dühös volt Pep...
KépKép
zsulter
Jugador del Barça

2010.05.09. 10:55:58

Rivaldo11 írta:Felhoztuk a Sevillát, ez igaz. Azon ritka szakasz volt az a néhány perc, amikor Pep is "elaludt". Gondolom megnyugtatta a 3 gól, meg Konko piros lapja.
De ahogyan kezdtünk, amilyen ellentmondást nem tűrően hozzáálltunk egy ilyen döntő derbihez-remegő lábak nélkül-az Pep érdeme vélhetően!
Részben igazad van, mert edzői aspektusból nézve 70 percig ez egy igen kényelmes meccs volt....sokminden a kezünkre játszott a kezdetektől...
Gyors rúgott gól, egy viszonylag gyenge napot kifogó, akaratszegény Sevilla, a kiállítás, és szerencsére a bíró is védte kellő képen a játékosokat és nem engedte a rugdosósódást...
Aki olvassa a hozászólásaimat az tudja, hogy én nem vagyok úgy oda Guardiola-ért, mint itt legtöbben, de ezen a meccsen én felmenteném az alól, hogy 0-3-ról 2-3-ra feljött a Sevilla...én úgy láttam, hogy végig tűzelte a fiúkat a partvonal mellől, mindent megtett, hogy ébren tartsa őket....a fiúk aludtak be ott egy 5 percre + a ziccereknél is nekik kellett volna jobban koncentrálni...Amit talán tehetett volna, hogy cserél, de most nem volt feltétlenül indokolt, mi is tette volna azzá 3-0-nál...ilyenkor általában csak gálacseréket szoktak már végrehajtani....
Szerintem tegnap jól meccselt, bár azt is hozzá kell tenni, hogy nem volt annyira nehéz dolga...
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.09. 10:41:42

Felhoztuk a Sevillát, ez igaz. Azon ritka szakasz volt az a néhány perc, amikor Pep is "elaludt". Gondolom megnyugtatta a 3 gól, meg Konko piros lapja.
De ahogyan kezdtünk, amilyen ellentmondást nem tűrően hozzáálltunk egy ilyen döntő derbihez-remegő lábak nélkül-az Pep érdeme vélhetően!
Rivaldo-A Legnagyobb.
d
Entrenador del Barça

2010.05.09. 10:37:59

Rivaldo11 írta:Azért egy nagy gratuláció elfér ebben a topicban is. Edzőként az egyik legnagyobb győzelmét aratta. Ilyen kiélezett szituációban tán még nem is volt egy ligameccs előtt, de a csapat megtartotta eredeti arculatát, sőt, most játszottuk csak igazán azt, ami az erényünk. Ehhez Pep mentális felkészítése lehetett a kulcs! Bravo Pep!
Igazad is van, meg nem is, lehet csak az idő szépíti meg az emlékeket, tavaly én is a mentális felkészítést tartottam Guardiola legnagyobb erényének, de mintha idén sokkal többször, sokkal jobban leeresztenénk egy (többé-kevésbé) biztos meccs második félidejében, jön a dekoncentráltság, kijön a fáradtság, felhozzuk az ellenfelet. Mintha idén ez valahogy nagyobb gond lenne, mint tavaly.
Persze még így is remek munkát végez.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.05.09. 10:32:10

Rivaldo11 írta:Azért egy nagy gratuláció elfér ebben a topicban is. Edzőként az egyik legnagyobb győzelmét aratta. Ilyen kiélezett szituációban tán még nem is volt egy ligameccs előtt, de a csapat megtartotta eredeti arculatát, sőt, most játszottuk csak igazán azt, ami az erényünk. Ehhez Pep mentális felkészítése lehetett a kulcs! Bravo Pep!
így van! Még sok bajnoki címet a csapat élén! Rendkívül fontos az ő jelenléte a csapatnál! A tavalyi 6 kupával magasra tette a lécet, de sikerült átugrani :lol: Az én szememben óriási tett hogy idén is egyben tartotta a csapatot és minden rendben volt a fejekben. Grat, Pep! =D>
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.09. 10:29:01

Azért egy nagy gratuláció elfér ebben a topicban is. Edzőként az egyik legnagyobb győzelmét aratta. Ilyen kiélezett szituációban tán még nem is volt egy ligameccs előtt, de a csapat megtartotta eredeti arculatát, sőt, most játszottuk csak igazán azt, ami az erényünk. Ehhez Pep mentális felkészítése lehetett a kulcs! Bravo Pep!
Rivaldo-A Legnagyobb.
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.05.08. 23:37:08

Nem tetszik, hogy Pep azt nyilatkozta a meccs előtt, hogy gyakorlatilag megvan a bajnokság, ha nyerünk a Sevilla ellen. Van még egy simának ígérkező meccs, de fejben nagyon ott kell lenni.
barca0417
Entrenador del Barça

2010.05.04. 20:30:23

csak Cáceres azért lenne jó, mert középen is tud játszani. Gyors, agresszív és hatalmas elánnal küzd. A Juvéban amikor játszott ezt láttam tőle. Nem tudom Pep miben látja jobbnak Csigát mint őt.
Kép
kurdt
Megmentő :)

2010.05.04. 20:24:41

Sanama írta: Te meg inkább kidobnál 10-15miliot egy jobb hátvédra Dani mögé, minthogy visszahívnád Martint? gratulálok...
De ha a Juve él az opciós joggal (és Martin aláírja az ottani szerződést!) akkor az értek kapott pénzt cserejobbhátvédre kell költeni, ez nem kérdés
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.04. 19:57:35

Sanama írta:Te meg inkább kidobnál 10-15miliot egy jobb hátvédra Dani mögé, minthogy visszahívnád Martint? gratulálok...
Egy szóval nem mondtam hogy kell jobbhátvéd Dani mögé.
Kép
Kép
Kép
zsulter
Jugador del Barça

2010.05.04. 19:57:09

ozsimiki írta:pont erre a cikre értettem a sablon nyilatkozatokat, de ezt Pep jófejségére értve...szóval nem mondott ki dolgokat, amik miatt úgy döntött ahogy, hanem inkább azzal indokolta,h "csak mert én vagyok az edző..."

csupán 2 éves ajánlat?

simán alá kellett volna írnia, és abban a 2évben nyújtott teljesítményével elérnie ismét(ha akar maradni),h kapjon további ajánlatot, ismét. ennyi, jah ,h a dac, ok. végül így végződött.
Én meg pont úgy gondolom, hogy pont ez azon kevés nyilatkozatának egyike, ahol pont, hogy nem volt sablonos!
Eléggé egyértelműen mondta, hogy én döntöttem így, nem ezért vagy azért, csak mert én így gondoltam...ennél konkrétabb szerintem nem kell...itt volt korrekt és egyenes és pont azért, mert megtehette volna, hogy azt mondja, hogy ezért meg azért stb, de nem keresett kibúvót...

A 2 éves szerződés pedig egy 28 éves labdarúgónak tudjuk mit jelent...semmiképpen sem azt, hogy bizom benned és veled képzelem el a folytatást is...Egy klasszis labdarúgó sem fogadta volna el...arra lett volna jó, hogy többet kaphassunk érte, ha valakinek kell...

Mindegy, hagyjuk...szerintem nem győzzük meg egymást :lol: (egyébként ez így van jól, legalább több szempontból is nézhetjük a dolgokat, ezért jó a fórum, főleg, hogy te is érvelsz, így szeretek beszélgetni!) :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.05.04. 19:47:21

pont erre a cikre értettem a sablon nyilatkozatokat, de ezt Pep jófejségére értve...szóval nem mondott ki dolgokat, amik miatt úgy döntött ahogy, hanem inkább azzal indokolta,h "csak mert én vagyok az edző..."

csupán 2 éves ajánlat?

simán alá kellett volna írnia, és abban a 2évben nyújtott teljesítményével elérnie ismét(ha akar maradni),h kapjon további ajánlatot, ismét. ennyi, jah ,h a dac, ok. végül így végződött.

na de újat nem tudok már írni, szerintem Ő látott dolgokat amik nem tetszettek,és ez alapján "küldte" el, alapos indokkal, amiket konkrétan nem nyilatkozott le, inkább magára vonva a figyelmet,és ezáltal a kritikákat.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése