2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem túl okos dolog rögtön a 2. hozzászólásodban halázni:) Szerintem erre itt mindenki allergiás,ha nem,akkor tévedtemDVilla7 írta:Valahogy nem tetszett a VB-n a messi jateka remelem a szezonban jobbat fog nyujtani:) HALA BARCA
Én arról beszélek, ami érte Messit a vb alatt, hogy azért nem villog, mert nincs mögötte a két társa a középpályán. Ezt visszájára fordítotam. Ezek szerint Sanama te el vagy ájulva a spanyol válogatott vb-n nyújtott teljesítményétől... Még a selejtezőkben is jobban játszottak, a sok 1-0 és a gyenge támadójáték nem győz meg. Ennek ellenére örülök, hogy ők nyerték a vb-t és nem a favágó van Bommelék.Sanama írta:Én nem Messiről beszélek,hanem a Spanyolokról.
Az elmúlt pár év legnagyobb vicce,hogy kell nekik 1 Messi,akivle tudna passzolgatni Xavi meg Iniesta
Én nem Messiről beszélek,hanem a Spanyolokról.Lionel85 írta:Komolyan. Nem tudom milyen Eb-ről beszélsz, most vb volt. Ha már itt tartunk, akkor a 2007-es Copán Argentína is csodásan játszott...Sanama írta:Persze... Ezt most komolyan gondoltad?
Akkor az EB-n miért játszottak olyan csodásan.... ?
Komolyan. Nem tudom milyen Eb-ről beszélsz, most vb volt. Ha már itt tartunk, akkor a 2007-es Copán Argentína is csodásan játszott...Sanama írta:Persze... Ezt most komolyan gondoltad?
Akkor az EB-n miért játszottak olyan csodásan.... ?
Persze... Ezt most komolyan gondoltad?Lionel85 írta:Sokan kritizálták az argentin válogatottat, hogy csak azért nem villog Messi a nemzeti csapatban, mert nincsenek olyan játékosok mögötte, mint Xavi vagy Iniesta.
Na most, a spanyolok teljesítményét figyelve a vb-n visszájára fordítanám a dolgot: a spanyoloknak is hiányzik egy Messijük, akivel össze tudna jól játszani Xavi, Iniesta és a többi játékos!
Akkor ezért veregette meg a "vállát" az utolsó bajnokinkon.Bogika87 írta:Na Messike is bekerült a tetovált focisták közé...az Anyukája felkerült a lapockára![]()
![]()
![]()
Egyébként Brazíliában heveri ki az egész éves fáradtságot + Antonella
Sajnos az Aranylabdát nem mindig a legjobb játékos kapja! Különben nem lenne kérdéses. Már 3 éve is a legjobb játékos volt szerintem a világon és minden évben megduplázza a teljesítményét!#CeSc# írta:Szerintem meg igyis Messi a legeselyesebb az Aranylabdara hogy a valogatottban nem paradezott,lehet hogy Snejder elotte van,de azert en nem vennek ra merget.
most, hogy már a Fifa egyesült az aranylabdával#CeSc# írta:Szerintem meg igyis Messi a legeselyesebb az Aranylabdara,lehet hogy Snejder elotte van,de azert en nem vennek ra merget.
Igen, ez látszott is. A saját térelére kellett visszalépnie labdákért, mire a kapu elé-vagy legalább lövőhelyzetig jutott, legalább 4-5 emberen kellett/kellett volna keresztülverekednie magát. Maradona sikeresen megtalálta számára azt a posztot, ahol a legkevesebb veszélyt jelentheti.
Tény, hogy sokat el lehet várni Messitől, de azt amit felépített 23 éves korára, amivel Aranylabdát nyert, azt a Barcelonában építette fel. A válogatottban egy kezemen megtudom számolni hány jó meccse volt, szóval nem annyira Maradona hibája az ő vergődése. Egyszerűen azt a taktikát, amit Rijkaard eszelt ki és Guardiola továbbfejlesztett, nem tudja az argentin válogatott játszani. Nincsen olyan kreatív középső középpályás, mint Xavi vagy Iniesta, akik elindítanának egy támadást. A tény az, hogy Messi mélyen játszik a válogatottban és hiába ér fel a kapu elé, egyszerűen elfogy az ereje, a védők faragják és nem tudja kibontakoztatni a tehetségét. Az utóbbi pár meccsen már látszott a görcsösség a játékában, hogy gólt akar szerezni, már sokszor nem is passzolt a jobb helyzetben lévő társának, csak hogy összejöjjön az a fránya gól. De nem jött.socio66 írta:Hát,nem mutatta meg.
Annak ellenére,hogy imádom és baromi hálás vagyok a sorsnak,hogy hétről-hétre láthatom,ezen a vébén nagyon nem volt ott és kár a társakról beszélni,kár kifogásokat keresni,kár a posztjáról beszélni és kár elvakult módon nem észrevenni a hibáit.
Egy igazi legendának a válogatottban is jól kell játszania,gólokat kell rúgnia,vezéregyéniségnek kell lennie,Messi még nagyon messze van ettől és amíg nem nyújt a nemzeti csapatban kiemelkedőt,addig értelmetlen a Maradonával való összehasonlítás is,meg úgy egyáltalán a valaha volt legjobbak közt való emlegetés.
És kár arról is beszélni,hogy de Rooney is,de Ronaldo is..
Nem.
Messi más szint,az elmúlt két évben olyan magasra tette a mércét magának,hogy joggal várják el tőle a jó játékot és baromira meg tudom érteni az argentinokat,ha most ki vannak akadva rá.
Remélem a csalódottság mellet motivációt is jelent neki ez a kudarc és további jó teljesítményre sarkallja jövőre.