Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Zokneenho
Jugador d'estrella

2010.07.12. 17:29:07

DVilla7 írta:Valahogy nem tetszett a VB-n a messi jateka remelem a szezonban jobbat fog nyujtani:) HALA BARCA
Nem túl okos dolog rögtön a 2. hozzászólásodban halázni:) Szerintem erre itt mindenki allergiás,ha nem,akkor tévedtem :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zokneenho 2010.07.12. 17:30:36-kor.
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
DVilla7
Barça C
Kapcsolat:

2010.07.12. 17:25:40

Valahogy nem tetszett a VB-n a messi jateka remelem a szezonban jobbat fog nyujtani:) HALA BARCA
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.12. 11:09:20

Sanama írta:Én nem Messiről beszélek,hanem a Spanyolokról.
Az elmúlt pár év legnagyobb vicce,hogy kell nekik 1 Messi,akivle tudna passzolgatni Xavi meg Iniesta :D
Én arról beszélek, ami érte Messit a vb alatt, hogy azért nem villog, mert nincs mögötte a két társa a középpályán. Ezt visszájára fordítotam. Ezek szerint Sanama te el vagy ájulva a spanyol válogatott vb-n nyújtott teljesítményétől... Még a selejtezőkben is jobban játszottak, a sok 1-0 és a gyenge támadójáték nem győz meg. Ennek ellenére örülök, hogy ők nyerték a vb-t és nem a favágó van Bommelék.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.12. 11:06:05

Lionel85 írta:
Sanama írta:Persze... Ezt most komolyan gondoltad?
Akkor az EB-n miért játszottak olyan csodásan.... ? :shock:
Komolyan. Nem tudom milyen Eb-ről beszélsz, most vb volt. Ha már itt tartunk, akkor a 2007-es Copán Argentína is csodásan játszott...
Én nem Messiről beszélek,hanem a Spanyolokról.
Az elmúlt pár év legnagyobb vicce,hogy kell nekik 1 Messi,akivle tudna passzolgatni Xavi meg Iniesta :D
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.12. 11:02:58

Sanama írta:Persze... Ezt most komolyan gondoltad?
Komolyan. Nem tudom milyen Eb-ről beszélsz, most vb volt. Ha már itt tartunk, akkor a 2007-es Copán Argentína is csodásan játszott...
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.12. 11:01:34

Lionel85 írta:Sokan kritizálták az argentin válogatottat, hogy csak azért nem villog Messi a nemzeti csapatban, mert nincsenek olyan játékosok mögötte, mint Xavi vagy Iniesta.

Na most, a spanyolok teljesítményét figyelve a vb-n visszájára fordítanám a dolgot: a spanyoloknak is hiányzik egy Messijük, akivel össze tudna jól játszani Xavi, Iniesta és a többi játékos!
Persze... Ezt most komolyan gondoltad?
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.12. 10:57:40

Sokan kritizálták az argentin válogatottat, hogy csak azért nem villog Messi a nemzeti csapatban, mert nincsenek olyan játékosok mögötte, mint Xavi vagy Iniesta.

Na most, a spanyolok teljesítményét figyelve a vb-n visszájára fordítanám a dolgot: a spanyoloknak is hiányzik egy Messijük, akivel össze tudna jól játszani Xavi, Iniesta és a többi játékos!
Kép
Kép
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.07.11. 04:29:39

Szerintem ez a vita annyiban meddő,hogy minden évben megismétlődik,és sajna soxor rájöttünk már hogy nem a legjobb labdarúgó kapja az aranylasztit,hanem a legjobb formában lévŐ,és/vagy akit a legjobban tolnak,marketing stb...

Ezzel együtt ha hollandia nem nyeri meg a döntőt este,akkor szerintema reális sorrend az a Messi,Forlán,Snejder/CR-lenne.

Lehet hogy furának tűnik,de amit ez az ember(Forlán) évek óta csinál,idén,meg a vb-n aztán főleg,az lenyűgöző.

Iszonyatosan hatékony,és motivált,ráadásul ezt a nagyon magas szintet tartani,időnként fokozni tudja,már jó rég óta...

Messi pedig a világ legjobbja,vb ide vagy oda,semmi kétség!!!

Szumma:ha én adnám oda,Ő vagy Forlán kapná:-)!!

Más!
Rewolution5!

Megnéztem,elolvastam a cikket.

Több mint érdekes,más szempontból meg nevetséges.

1994 óta nézek aktívan focit,és azt a magam részéről kijelentem,hogy az azóta látottak közül,én csak egy ember miatt nem mondom Messi-re hogy a valaha volt legjobb,az pedig Ronaldinho...

Leo túl nőheti,és fogja is,de a lényeg hogy a listán(persze ez szubjektív) Messi után/mellett csak Ronaldinho jöhet szóba,senkisenkisenki más!

Kövezzen meg aki akar,de én így láttam:-)
miihii
KHAL

2010.07.11. 03:03:26

Bogika87 írta:Na Messike is bekerült a tetovált focisták közé...az Anyukája felkerült a lapockára :roll: :P :P
Kép
Egyébként Brazíliában heveri ki az egész éves fáradtságot + Antonella :wink:
Akkor ezért veregette meg a "vállát" az utolsó bajnokinkon.:idea: Ugye azon a meccsen kint volt az anyuka is és Leo a góljainál kinézett és akkor eszerint a varrást pakolta meg.Fura gólöröm volt,de így már érthető :P
http://www.youtube.com/watch?v=CCAYl6qb ... re=related (3:38tól és 4:38tól)

Köszi a felvilágosító pikcsört,Bogika! :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.07.10. 20:28:26

nah róla aztán nem hittem volna, h lesz tetkója... :roll:
azonban, ha már így történt, legalább tisztelendő, h az anyja került fel rá... :wink:
Bogika87
Jugador d'estrella

2010.07.10. 20:21:12

Na Messike is bekerült a tetovált focisták közé...az Anyukája felkerült a lapockára :roll: :P :P
Kép
Egyébként Brazíliában heveri ki az egész éves fáradtságot + Antonella :wink:
¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
csülök
Barça B

2010.07.09. 11:17:42

Én láttam Messit jól játszani az argentín válogatottban: 2007-ben a Copa Americán. Akkor még nem Maradona volt az edző, Messi a jobb szélen játszott és elképszető gólokat lőtt. A csapat nagyon meggyőzően menetelt a döntőig, ahol 3-0-ra kikaptak Brazíliától. A következő évben az olimiát nyerték 3-0-ra verve Brazíliát az elődöntőben. Azokat a meccseket nem láttam, de Messi azon a tornán is lőtt két gólt. Szóval a Maradona előtti időkben jól játszott a válogatottban, pedig azóta fejlődött ki igazán játékosként.
Ha elzavarják a bohócot, bármilyen közepes edző tud abból a játékoskeretből nagy csapatot csinálni, és Messi ott is szárnyalhat. Jövő júliusban Argentína rendezi a Copa Americát, és nyilván ciki lenne otthon nagyon leégni.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.07.09. 09:20:54

Idén kapja meg Xavi, aztán MEssi még min. 2-t gyűjtsön be... :D
Ja, és 2014/15ös szezonba kapja meg az egyiket, mer az azt jelentené valszeg, h VB győztes! :D
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.07.09. 09:20:26

#CeSc# írta:Szerintem meg igyis Messi a legeselyesebb az Aranylabdara hogy a valogatottban nem paradezott,lehet hogy Snejder elotte van,de azert en nem vennek ra merget.
Sajnos az Aranylabdát nem mindig a legjobb játékos kapja! Különben nem lenne kérdéses. Már 3 éve is a legjobb játékos volt szerintem a világon és minden évben megduplázza a teljesítményét! :D Igaz, hogy az előző szezonban szerintem nem ért volna el 47 gólt, ha Eto'o még a csapat tagja lenne...
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.07.09. 09:11:20

#CeSc# írta:Szerintem meg igyis Messi a legeselyesebb az Aranylabdara,lehet hogy Snejder elotte van,de azert en nem vennek ra merget.
most, hogy már a Fifa egyesült az aranylabdával :arrow: egyre nagyobb a valószinűsége, hogy a VB-n legjobban játszó játékos kapja meg(és legtöbbször abból a csapatból, amely megnyeri a VB-t ...)....de azért mérget tényleg ne vegyél rá! :)
Kép
#CeSc#
Barça C

2010.07.09. 09:07:25

Szerintem meg igyis Messi a legeselyesebb az Aranylabdara hogy a valogatottban nem paradezott,lehet hogy Snejder elotte van,de azert en nem vennek ra merget.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.07.09. 09:05:22

http://www.youtube.com/watch?v=679BOa-4KFQ
bocs ha volt már :)

szerk.: a szünetelésem alatt találtam egy nagyon érdekes cikket! :arrow:
http://sportgeza.hu/sport/marodiaklista ... i_helyett/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rewolution5 2010.07.09. 09:13:14-kor.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.07.04. 10:36:31

Igen, ez látszott is. A saját térelére kellett visszalépnie labdákért, mire a kapu elé-vagy legalább lövőhelyzetig jutott, legalább 4-5 emberen kellett/kellett volna keresztülverekednie magát. Maradona sikeresen megtalálta számára azt a posztot, ahol a legkevesebb veszélyt jelentheti.
Már a vb eőtt megmondtam: Az argentinoknak Messi miatt rá kell állni 4-3-3-ra, a karmesteri pálca pedig-ha úgy tetszik az argentinok Xaviját-Banegát illeti e rendszerben. Mellé Cambiasso, és Mascherano.
De úgy nehéz, ha egy fogalmatlan kapitány-és itt, mielőtt valaki letámadna, milyen jogon szólom le Diegot, ne hozzánk, fórumozókhoz mérjük, hanem a mezőnyben dolgozó több szöv.kapitányhoz- a haverokat, meg a cimborákat hívja be, és mindenféle elképzelés nélkül állítja össze a keretet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.07.04. 10:34:32

Erről a hőtérképről tényleg le lehet olvasni, hogy milyen poszton játszik.
Ez ilyen nem szélső kp, hanem jobb oldali kp. Kb. Xavi szokott ott játszani. :shock:
Charlie
Öreg Harcos

2010.07.04. 10:12:12

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.04. 10:08:13

socio66 írta:Hát,nem mutatta meg.
Annak ellenére,hogy imádom és baromi hálás vagyok a sorsnak,hogy hétről-hétre láthatom,ezen a vébén nagyon nem volt ott és kár a társakról beszélni,kár kifogásokat keresni,kár a posztjáról beszélni és kár elvakult módon nem észrevenni a hibáit.
Egy igazi legendának a válogatottban is jól kell játszania,gólokat kell rúgnia,vezéregyéniségnek kell lennie,Messi még nagyon messze van ettől és amíg nem nyújt a nemzeti csapatban kiemelkedőt,addig értelmetlen a Maradonával való összehasonlítás is,meg úgy egyáltalán a valaha volt legjobbak közt való emlegetés.
És kár arról is beszélni,hogy de Rooney is,de Ronaldo is..
Nem.
Messi más szint,az elmúlt két évben olyan magasra tette a mércét magának,hogy joggal várják el tőle a jó játékot és baromira meg tudom érteni az argentinokat,ha most ki vannak akadva rá.
Remélem a csalódottság mellet motivációt is jelent neki ez a kudarc és további jó teljesítményre sarkallja jövőre.
Tény, hogy sokat el lehet várni Messitől, de azt amit felépített 23 éves korára, amivel Aranylabdát nyert, azt a Barcelonában építette fel. A válogatottban egy kezemen megtudom számolni hány jó meccse volt, szóval nem annyira Maradona hibája az ő vergődése. Egyszerűen azt a taktikát, amit Rijkaard eszelt ki és Guardiola továbbfejlesztett, nem tudja az argentin válogatott játszani. Nincsen olyan kreatív középső középpályás, mint Xavi vagy Iniesta, akik elindítanának egy támadást. A tény az, hogy Messi mélyen játszik a válogatottban és hiába ér fel a kapu elé, egyszerűen elfogy az ereje, a védők faragják és nem tudja kibontakoztatni a tehetségét. Az utóbbi pár meccsen már látszott a görcsösség a játékában, hogy gólt akar szerezni, már sokszor nem is passzolt a jobb helyzetben lévő társának, csak hogy összejöjjön az a fránya gól. De nem jött.

Maradona nyilatkozata sokatmondó, hogy igenis sokat tesz hazájáért Messi és aki nem így gondolja az hülye. Ezt szó szerint így mondta Diego és egyet tudok érteni vele. Már a klub-vb-n is kritizálták az argentin szurkolókat, hogy a saját játékosukat nem nevezik igazi argentinnak, csak azt felejtik el, hogy azt egy kisebb csoportosulás tette, az ország 90%-a kitart Messi mellett és szeretik őt.

Ez az egész vb a sztárok elhullásáról szólt és a totógyilkos meccsekről, ami tegnap elérte Messit és az argentin válogatottat is. Nyert a kontrafoci, de remélem a spanyolok visszahozzák majd a játékos futballt.

VAMOS ARGENTINA!!!
Kép
Kép
Kép
MR. TROMORT777

2010.07.03. 20:22:21

Messi messze az argentín válogatott legjobbja volt az egész vb-n. Ebben a csapatban ennyi volt, főleg Maradonával. Messi a világ legjobbja, de egyedül nem képes leverni egy egész válogatottat. Fél pályánál kap labdát, mit tud tenni? Passzol, többet nem kapja vissza a labdát, mert elszerencsétlenkedik a társai. Ha megindul csinál egy-két cselt, ami be is jön, de előtte lesz még 3-4 ellenfél. Ha meg szélen játszik egy árva labda nem jut el hozzá. Messi szélső, de megoldotta a kp posztot is. Kész. Elsimerni kell, nem szidni. Ennél többet senki nem tudott volna hozzá tenni. Ez már nem 86, Maradonát meg el kell felejteni és nem őt emlegetni folyton. Ma már nem lehet egyedül vb-t nyerni.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyi meccs van a háta mögött ebben a szezonban...
MatyiG
Adminisztrátor

2010.07.03. 20:12:39

Egyik szemem sír, a másik nevet. Hogy miért? :
Azért sír, mert nem játszott jól.
Azért nevet, mert így Pep rájöhet, hogy Messit ha középen játszatja akkor csak csatár poszton eredményes. Ha nem szélen vagy csatárként játszik Messi akkor nem eredményes. Ezért valószínű nem fog többet olyan poszton játszani, mint amit az inter ellen játszott. (Lehet butaságot írtam, de én így gondolom.) :)
levproff
Director del Fútbol

2010.07.03. 20:01:11

A mezőnyből kilógást úgyértem, hogy ha az összes játékos ugyanúgy nézne ki ( :) ) , akkor is tudtam volna, hogy Ő Messi, mert még ilyenkor is simán kicselezett 2-3 ember, míg a társainak ez egyszer sem sikerült ( szerintem ez komoly gond volt az argetínoknál, hogy a kapu előtt önzők voltak és rendre nem jöttek be a cselek, Messinek sem mindig, de neki a legtöbbször), ráadásul a labdái is egyediek voltak a többiekhez képest.
Megértem, hogy túl magas a mérce Messi felé, de azért ez közel sem olyan rossz produkció, mint ahogy azt sokan állítják.Szerintem. :)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
mahitoo
Entrenador del Barça

2010.07.03. 19:56:41

Lehet hogy Messi több poszton megállja a helyét, de szerintem a világ legjobb szélsője, és néha balgaság másba belekényszeríteni, főleg ha 20 perc után látszik hogy ott nem megy neki az adott meccsen. A Barcában is érdekes lesz ha Pep középen akarja erőltetni, Xavi és Ini játéka fogja megsínyleni, valamint a jobb szél gyengébb lesz. Véleményem szerint.
Válasz küldése