Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogos. Mondjuk kevés hely van spanyolban most ahol ne lennének nagyon hálásak Andris barátunknak.MichaaBee írta:Mondjuk azt a tapsot inkább a vb-döntőben szerzett győztes találatának köszönheti, de valóban nagyon jól tolta ma.
Mondjuk azt a tapsot inkább a vb-döntőben szerzett győztes találatának köszönheti, de valóban nagyon jól tolta ma.lui1698 írta:Az El Sardinero közönsége állva tapsolta mikor lecserélték.
Következő állomás a Santiago Bernabéu.
Lehet azlesz.20tek írta:Ha nincs meg, töltsd le az egész meccset. A kedvenc torrent oldalon már fenn van, én már le is töltöttemBeen írta:Nagyon régóta keresem a tegnapi meccsnek azt a jelenetét amikor Iniesta és Villa beállása után egyből jött egy hatalmas támadás, hihetetlen összjátékkal és Iniesta elcsúszva a tizenhatoson belül éppen hogy mellérúgta.
Ha valaki talált a meccsről olyan videót aminek az összefoglalójában ez benne van akkor megköszönném, neki hogyha egy linket bemásolna róla.![]()
Ha nincs meg, töltsd le az egész meccset. A kedvenc torrent oldalon már fenn van, én már le is töltöttemBeen írta:Nagyon régóta keresem a tegnapi meccsnek azt a jelenetét amikor Iniesta és Villa beállása után egyből jött egy hatalmas támadás, hihetetlen összjátékkal és Iniesta elcsúszva a tizenhatoson belül éppen hogy mellérúgta.
Ha valaki talált a meccsről olyan videót aminek az összefoglalójában ez benne van akkor megköszönném, neki hogyha egy linket bemásolna róla.![]()
Ez nekem is feltűnt már a meccsen, hogy valami nem stimmelt a két elnök között. Szerintem túlreagálták a dolgot.miihii írta:OFFFtcSikiHun írta: 6:11-től mááramennyire
7:50nél nem úgy tűnik,h a két Presi összekap?
OFFFtcSikiHun írta: 6:11-től mááramennyire
FtcSikiHun írta:Hát Itt pont a ziccer hiányzik.Been írta:Nagyon régóta keresem a tegnapi meccsnek azt a jelenetét amikor Iniesta és Villa beállása után egyből jött egy hatalmas támadás, hihetetlen összjátékkal és Iniesta elcsúszva a tizenhatoson belül éppen hogy mellérúgta.
Hát Itt pont a ziccer hiányzik.Been írta:Nagyon régóta keresem a tegnapi meccsnek azt a jelenetét amikor Iniesta és Villa beállása után egyből jött egy hatalmas támadás, hihetetlen összjátékkal és Iniesta elcsúszva a tizenhatoson belül éppen hogy mellérúgta.
Így is messze a legközvetlenebb a szurkolók félé - a többi Barca játékos számos Facebook oldala közül szinte ki sem lehet választani azt, ami valóban az adott játékos által létrehozott, mert nem írnak... Off vége.levproff írta:Iniesta a facebook oldalán írta: ....
Hát rossz lehet neked is, meg Iniestának is...2 lábon járó majonéznek lenni.soadroli írta:Nem biztos. Én is sokat vagyok napon de mégis fehér vagyok,az Istenért nem barnulok le.geridoss írta:Nem rossz a nőci, kicsit többet látott napot, mint Andres barátunk
http://torch.cs.dal.ca/~seaboyer/misc/s ... tector.jpgSoler írta:Lehet így is mondani,de nekem nem ez jött le a képről,ha arra gondolsz,már ne haragudjmadmushroom írta:Iniesta nagyon szexi![]()
![]()
![]()
![]()
Lehet így is mondani,de nekem nem ez jött le a képről,ha arra gondolsz,már ne haragudjmadmushroom írta:Iniesta nagyon szexi![]()
![]()
Nem biztos. Én is sokat vagyok napon de mégis fehér vagyok,az Istenért nem barnulok le.geridoss írta:Nem rossz a nőci, kicsit többet látott napot, mint Andres barátunk