Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
No igen!Nem a gólok száma az érdekes,hanem hogy uram Isten milyen gólokat lőtt!P.U.Y.O.L. írta:Messi tavalyi teljesítményében nem "csak" a 47 gól volt félelmetes, hanem az is, hogy milyen gólokat lőtt! Arról nem is beszélve, hogy a 47-ből csak 1Bestbarca írta: A madridistán középszerű játékosnak tartják,hát öhhh hmmm pfff...igen az!Láthattuk!Tavaly 47szer!
Ugye kérdezték az emberek hogy hol vannak már a nagy Ronaldo formátomú csatárok!?
volt 11-esből
! (+2-3 szabadrúgás)
Messi tavalyi teljesítményében nem "csak" a 47 gól volt félelmetes, hanem az is, hogy milyen gólokat lőtt! Arról nem is beszélve, hogy a 47-ből csak 1Bestbarca írta: A madridistán középszerű játékosnak tartják,hát öhhh hmmm pfff...igen az!Láthattuk!Tavaly 47szer!
Ugye kérdezték az emberek hogy hol vannak már a nagy Ronaldo formátomú csatárok!?
Megnéztem. Nem ért egy kalap sz..t sem!nahjolvan írta:szerdán(18.án)sport1en lesz egy műsor aminek a címe "rajtol a spanyol bajnokság:a nagy Messi" !! 20:30kor lesz..elötte is lesz egy abban a gólvadászokról lesz szó..Leo után pedig Ronaldo lesz a terítéken!csak gondoltam szólok!
Finger Eleven - ParalyzerMessa írta:Más: Nemtudja valaki a szám címét?
Tényleg jó videó... Édesapám is mindig ezt mondogatja, mikor leül velem meccset nézni, hogy 'Te, ezt a Messit még felrúgni sem lehet?'levproff írta:Egy ilyen videót kerestem már egy ideje, remélem értitek a videó címét:
http://www.youtube.com/watch?v=lU4Qxd8nmPs
Pihend ki magad Messi!
levproff írta:Egy ilyen videót kerestem már egy ideje, remélem értitek a videó címét:
http://www.youtube.com/watch?v=lU4Qxd8nmPs
Pihend ki magad Messi!
Guardiolát nem akarják vinni,még elférne valamelyik válogatottba,ha honosítanákpalesz77 írta:Örvendjetek emberek. Újabb pazar hír:
Messi is megy válogatott meccsre, így ő is kidől a Sevilla ellen... Fantasztikusan jól meg let oldva ez a Spanyo lSzuperkupa dolog, a Barca kezdőjének már több mint a fele kiesett...
Ilyen órabérért elviselném ezeket a gondokat.d írta:Ilyen ez a popszakma. Persze, nem a legjobban vannak szervezve a dolgok, de sajnos az a tény, hogy a klubnak és az országnak is szüksége van ezekre a pénzes-reklámozós meccsekre, mert aki kimarad lemarad. Tényleg kizsigereli az embert a repülőút, időeltolódás, de ez hozzá tartozik a melóhoz.