Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tavaly 46,25+Eto'oért vettük, akit 20 milliónak számoltak be hivatalosan (ami egy vicc), ez persze a lényegen nem változtat, így is több mint 25 milliót bukunk egy év alatt, szal lényegesen az amortizáción felül.menczel írta: Egy év alatt egy sztráigazoláson, akit ráadásul ő kért bukunk tisztán 35 milliot (általában 40 milliot irnak hogy majd annyit kapunk, de a Corriela dello Sport szerint csak 30-at. Tavaly 50+Etooért vettük, akit 25 millionak számoltak be hivatalosan).
Nem diktátor. Ezt úgy hívják, hogy kiterjesztett edzői hatáskörrel rendelkezik, afféle "manager", mint ahogy az a Premier League csapatának többségénél is működik. Nem kell megmagyaráznia semmit sem.Mihu írta:1Itt is kimutatkozik, hogy Ő diktátornak érzi magát, és élvezi azt, hogy semmit sem kell megmagyaráznia. Ez a legnagyobb probléma, hogy fejébe szállt a hatalom, az, hogy korlátlan irányítással rendelkezik a keret felett.
Legalább mi, Barca-drukkerek tisztában lehetnénk az ilyen problémákkal, hiszen nem is oly rég kis híján a béka izéje alatt volt a csapatmorál, nem is oly rég pontosan az ilyen viszonylagos "normális munkaviszony" miatt kellett elküldeni Rijkaard-ot, és a bajt okozó fekete bárányokat.menczel írta:Pep egy idióta. Így nem lehet kezelni egy csapatot. Ha valakit nem kedvelsz akkor is fent lehet tartani egy normális munkaviszonyt a cspat érdekében.
Lehet, de Businál jobb.Szerintem azért Busit favorizálta mert spanyol és vele dolgozott is sokat.sjay írta:Mert TOure sem akart menni, másfélszer nnyi fizetésért, igaz?zozi írta:Toure eladása is felháborító volt számomra, 10x jobb labdarúgó, mint jópáran akiket Pep favorizál. Most Ibra van elkergetve, akinek annyi a bűne, hogy sokat keres, és idióta a menedzsere. Szerintem Pep megőrűlt.
zozi írta:Toure eladása is felháborító volt számomra, 10x jobb labdarúgó, mint jópáran akiket Pep favorizál. Most Ibra van elkergetve, akinek annyi a bűne, hogy sokat keres, és idióta a menedzsere. Szerintem Pep megőrűlt.
Mert TOure sem akart menni, másfélszer nnyi fizetésért, igaz?zozi írta:Toure eladása is felháborító volt számomra, 10x jobb labdarúgó, mint jópáran akiket Pep favorizál. Most Ibra van elkergetve, akinek annyi a bűne, hogy sokat keres, és idióta a menedzsere. Szerintem Pep megőrűlt.
Erről van szó. Mondjuk Touré-nál megkérdőjelezhető a jó szándék, mert azt bebizonyította Yaya, hogy Keita helyén is képes jól játszani (ráadásul most Mancini majdnem hogy irányítót nyomat vele a City-ben), de kettejük közül a mali élvezte a bizalmat.ozsimiki írta:...
Én úgy gondolom, hogy ez az eladás miatt volt fontos. Ha úgy kezdünk neki az átigazolási szezonnak, hogy Pepnek deklarált problémája van Ibrával és hivatalosan el akarja adni, akkor 20millióról indul a licit, nem 40ről. Most úgy fest a helyzet, mintha Ibra (és az ügynöke) találta volna ki az egészet, Pep pedig még le is nyilatkozza, hogyha marad Ibra, tulajdonképpen úgy is jó (persze a valóságban nem jó, de valahogy fenn kell tartani a normális árakat).ozsimiki írta:Amiben feltétlenül kellene Pepnek fejlődnie, az az,hogy időben megbeszélje (pl Ibra) hogy mi a frász van,és ha úgy ítéli meg 4-5hónappal ezelőtt,hogy nem vezetett sehova a dumcsi,akkor tudassa mindenkivel,hogy ezért és azért Ibrának 1év járt,és akkor nyártól építheti a következő csapatot immáron a megfelelő helyettesével, nem pedig szezon előtti pár napban kap nyilvánosságot az,hogy egyáltalán problémájuk volt egymással,és már megy is...
De azért a saját házad táján is sepregess! Van abban ráció, amit írsz, valamivel egyetértek, valamivel nem. De úgy írsz, mintha Pep neked beszámolna napról-napra, vagy valami jó haverod lenne, akivel egy üveg bor mellett szokta megbeszélni a gondjait. Kötve hiszem, hogy többet tudnál a belső ügyekről, mint mi.Bestbarca írta:...
Az én véleményem sikerült megfogalmaznod tökéletesen.csababarca írta:...ozsimiki írta:...
ozsimiki írta:...
barca99 írta:Ez mondjuk közel megegyezik az én véleménnyemmel. Szóval akkor Rivaldo11-gyel sz.r emberek vagyunk, akik magasról tesznek a Mes Qué Un Club-ra?Rivaldo11 írta:Én is azt gondolom, hogy néha Pep teljhatalommal szórja a pénzt, és játszik undormány módon emberi érzésekkel, karrierekkel, de amíg ezen döntései a csapat érdekében történnek,-mert az eredmények őt igazolják- előlegezzük meg neki a bizalmat!
Nekem sem tetszett Eto'o, Yaya, és most Ibra eltávolitása, Csigri, Hleb, Henrique, Cáceres, és Keirrison játékjogára elszórt súlyos euromilliók, de amíg az eredmény hétről hétre győzelmek, és szemet gyönyörködtető futball, addig nálam Pep jól végzi a feladatát.
Bízom abban, hogy megoldja az Ibra távozásával kialakuló helyzetet is, és abban is hiszek, hogy azért van terv arra az esetre, ami órákon belül bekövetkezik.
Ez mondjuk közel megegyezik az én véleménnyemmel. Szóval akkor Rivaldo11-gyel sz.r emberek vagyunk, akik magasról tesznek a Mes Qué Un Club-ra?Rivaldo11 írta:Én is azt gondolom, hogy néha Pep teljhatalommal szórja a pénzt, és játszik undormány módon emberi érzésekkel, karrierekkel, de amíg ezen döntései a csapat érdekében történnek,-mert az eredmények őt igazolják- előlegezzük meg neki a bizalmat!
Nekem sem tetszett Eto'o, Yaya, és most Ibra eltávolitása, Csigri, Hleb, Henrique, Cáceres, és Keirrison játékjogára elszórt súlyos euromilliók, de amíg az eredmény hétről hétre győzelmek, és szemet gyönyörködtető futball, addig nálam Pep jól végzi a feladatát.
Bízom abban, hogy megoldja az Ibra távozásával kialakuló helyzetet is, és abban is hiszek, hogy azért van terv arra az esetre, ami órákon belül bekövetkezik.
Csak nehogy valaki felvegye a stílusodat, és szaladjon árulkodni, hogy személyeskedsz.Fecooo írta:...
Jason írta:Guardiola!!Guardiola!!!Huuh de nagyott csalódtam ebben az emberben.Eladja a világ egyik legjobb vkpját,most meg Zlatant is.Ez számomra megmagyarázhatatlan.Jó rendben Tourénak megvan a helyettese Mascerano személyében,na de Zlatant kifogja majd pótolni talán a 17 éves tejfölös szájjú Bojan vagy Jeffren.Hihetetlen amit ez az ember müvel komolyan mondom.