Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aha nagyon látszik,hogy direkt emelte meg,szép gól volt az egyszer biztosSanama írta:http://www.youtube.com/watch?v=h2qWNyiDDmY
40mp-től van 1 ismétlés,amiből tökéletesen látszik,hogy direkt csinálta így.
Hát no comment.
nekem szándékosnak tűnt.ha át akarta volna emelni a kapust és egyből gólt lőni,akkor erősebben nyúlt volna alá és semmiképp nem maradt volna nála. én biztos vagyok a szándékosságban. nagyon szép volt.Ronaldinho&Barca írta:Ha azt a gólt úgy akarta rúgni.. hát gyerekek, a jó öreg Hajdú B. szavaival, olyant a grundon szoknak rúgni, hát ő BL-ben lőtt most.. Fenomenális.
U: Sokszor az utolsó pillanatban fáradt el a cselsorok végére, sokszor önző, ezen változtatnia kéne szerintem.
Mindig sétál a tizenegyeshez. Ezért is tartok tőle amikor ő rúgja. Most annyiban volt más, hogy ennek ellenére erősen, helyezni tudta, máskor csak gurítja.Tudom, hogy ez a lényeg, de soha nem rúgta így a tizit. Eddig mindig tök normálisan rúgta, mostmeg szinte sétál a labdához nekifutás helyett.
A lényeg, hogy nem így szokott viselkedni.
Nem bírtad ki a kisbetűs rész nélkül, igaz-e?levproff írta:Ha a 2 közül valamelyik flegma volt, akkor az a tizi. Az első gól hihetetlen jó helyzetfelismerés volt, és nagyszerű kivitelezés. Míg a tizi előtt szerintem inkább volt flegma.
Amúgy hihetetlen min "veszekszünk" már megint.![]()
A lényeg, hogy csodálatos vagy Leo(csak jobban tetszett a tavalyi viselkedésed)
hupsz akkor ezt tényleg nagyon benéztemziipp írta:Szereltess be egy iróniadetektort, amíg nem késő!Stoichkov írta:egyszerűen nem mondhatod ezt komolyan... KIBEB...SZOTT nagy csel volt az a kis esernyő, erre te azon sopánkondsz, hogy flegma volt???lui1698 írta:De amúgy az első gólnál az az esernyő is flegma volt.(Bocs. <3)
Szereltess be egy iróniadetektort, amíg nem késő!Stoichkov írta:egyszerűen nem mondhatod ezt komolyan... KIBEB...SZOTT nagy csel volt az a kis esernyő, erre te azon sopánkondsz, hogy flegma volt???lui1698 írta:De amúgy az első gólnál az az esernyő is flegma volt.
jaj ember olvass már vissza,és érezd az iróniát...Stoichkov írta:egyszerűen nem mondhatod ezt komolyan... KIBEB...SZOTT nagy csel volt az a kis esernyő, erre te azon sopánkondsz, hogy flegma volt???lui1698 írta:De amúgy az első gólnál az az esernyő is flegma volt.
egyszerűen nem mondhatod ezt komolyan... KIBEB...SZOTT nagy csel volt az a kis esernyő, erre te azon sopánkondsz, hogy flegma volt???lui1698 írta:De amúgy az első gólnál az az esernyő is flegma volt.
Oké, én egyelőre nem látom gyülekezni azokat sötét fellegeket, amiket Ti.levproff írta:Tudom, hogy ez a lényeg, de soha nem rúgta így a tizit. Eddig mindig tök normálisan rúgta, mostmeg szinte sétál a labdához nekifutás helyett.
A lényeg, hogy nem így szokott viselkedni.
Tudom, hogy ez a lényeg, de soha nem rúgta így a tizit. Eddig mindig tök normálisan rúgta, mostmeg szinte sétál a labdához nekifutás helyett.ziipp írta:Ezt nem hiszem el.levproff írta:Durva flegmán rúgta a tizit is. Nem tetszik.![]()
![]()
Berúgta. Ez a lényeg.
Jobb lett volna, ha szétforgácsolja a felső lécet, és nem gól?El tudod képzelni, hogy milyen nehéz lehet ilyen körülmények között odatenni a sarokra?
Lásd. Hollandia vs. Olaszország, 2000-es EB.
Ezt nem hiszem el.levproff írta:Durva flegmán rúgta a tizit is. Nem tetszik.
Maxi írta:csababarca írta:Milyen önzőségről beszéltek egyébként?
Csuma ziccerben van, onnan minek passzoljon?
Ez nem olyan önzőség,mint pl Cé-nél, vagy Robinhonál, hogy ellövöldözik 30ról esélytelenül,ahelyett,hogy passzolnának.
Igen is, egy Messi ha a 16on belül van oldja meg egyedül. Ez vonatkozik Villára is,meg Pedrora is. Ott már ne tologáljanak feleslegesen.
Messi így játszott mindig is. Szegény gyereket ócsároljátok, mert 10 méterről szemben a kapussal elvállalta a ziccert, ahelyett,hogy a 2 visszaérő védőn keresztül Villának tette volna a labdát.
Ez így van, nem ellövi 30ról mint a fent említett két úriember, hanem megkapja 40nél 10ből 8szor elcselezi...igazad van, ez nem olyan önzőség, másfajta, de a lényegen nem változtat.nem is lenne ezzel gond, ha nem, egy meccsen lenne ez a 10 alkalom...jó persze, nyilván túlzok, de nekem senki ne mondja, hogy így játszott régen.
Az meg, hogy Villara, HOGY rászólt,mikor ellőtte keresztbe a labdát,no comment...pont ő?pont ezen a meccsen...bármikor máskor elnéztem volna neki, de ezen a meccsen "csúcsosodott ki" az, ahogy játszik az utóbbi időben.a sétálgatásairól meg nem is beszélve
Imádom és tudom mekkora kincs, de visszavehetne, mert ennek nem lesz jó vége és most nem feltétlen az önzőségről beszélek!tanulhatna a két májsztrótól.
Béke van!