LG írta:1. Azért ez úgy butaság, ahogy van, te is tudod.
2. Ez is butaság. A triplázás évében is a fontosabb meccseken Touré játszott, is kiválóan beleillett a csapat játékába. A következő szezonban már nem, az Inter ellen meg is lett az eredménye.
3. Busquets ahogy írtam lejjebb, jó játékos, de mind Tourét, mind most Mascheranot jobbnak tartom nála.
1. Igyekeztem legalább akkora túlzást (butaságot) írni, mint ti

2. Értem, tehát egy emberen múlt az a meccs.
3. Ezt adom a csapatok 99%-ára....de nem a Barcában. Mascherano mondjuk vitaalap lehet, de Touré semmiképp sem az, egyszerűen nem értette meg a Barca játékát sosem.
Mihu írta:Én továbbra sem tudom hogy mit láttok Busquets-ben
Ez baj
A Barca játékának lényege, hogy a védőktől kerüljön előre a labda az irányító középpályásokhoz - és mindez ne ívelésekkel, meg vaktában előrevágott labdákkal történjen.
A kapocs a két sor között: a vkp, akinek állandó elmozgásokkal kell segítenie a labdakihozatalt. Akár úgy, hogy meg sem kapja a labdát, de folyamatosan mozognia kell. Ez az, amire sosem volt képes Touré - bár majdnem tökéletesen ellátta a védekező szerepkört, de a labdakihozatalhoz egyszerűen fogalma sem volt (amiért nem bántom őt, mert teljesen más egy Barca-génekkel rendelkező játékossal összehasonlítani ebben a témában).
Mondom, meg kell nézni a Cruyff-féle Barcát, és ott Pep játékát...ugyanez a sztori: Pepnél sokkal jobb vkp-k voltak abban az időben is, akik szuper módon oldották meg a védekezési feladatokat, de Pep volt az, aki az akkori Barcában a tökéletes 11-ik ember volt. Most Busquets az.
Mascherano viszont óriási vétel volt, nagyjából 2 hónap leforgása alatt rákapott az ízére a dolgoknak (ami Tourénak évekig nem sikerült), de még mindig van egy kis elmaradása Busquets-hez képest.
Ugyanakkor Masch egy teljesen más jelleget is tud adni a Barcának, például az "aktívan védekező" ellenfelek ellen, akik nagyon veszélyes kontrákat vezetnek.