Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerinted azért csinálja, hogy könyörögjenek neki?Nem Ede72 írta:Egyébként egyáltalán nem értem miért kéreti magát állandóan.
Minden évben előadja ezt a süket dumát, aztán meg hosszabbít...
Azért hihetetlen, hogy egyes emberek ilyen szinten sikertelennek tartják ezt a szezont...Léfe írta:Mindenki azt a sok szépet emlegeti ami az elmult években volt. VOLT.
Mi lesz ez a kérdés. Pazar időszak VOLT és tényleg Pepnek ezért "szobor"
jár. De mi lesz jövőre és utána. Na ezt nem tudhatjuk. Én örülnék, ha még egy /nem több/ évig maradna, hogy lássuk most mit tud tenni. Azután lehet és kell róla dönteni.
+1Mihu írta:Pont ezen gondolkoztam...hogy ez nem fair a részéről, hogy minden évben eljátsza itt a nagy gondolkodót. Egyébként nekem ez nem szimpatikus. Nagyképű és álszerénynek tűnik amivel mindig előjön. Egy SAF hogy tudja motíválni 20 éve a ManUtd-t? Több 100 játékos fordult meg a kezei alatt, mégis még mindig a csúcson van a MU. Eljátsza itt minden évben a hattyúk halálát, arra hivatkozva, hogy itt milyen nagyok az elvárások, meg a szurkolók hozzáállása, meg nagy klub, meg mittudomén. Ez nekem felesleges hisztinek tűnik. Ha elmegy, akkor az azért lesz, mert már nincs kedve tovább itt edzősködni, nem pedig azért, mert nem tud megfelelni az elvárásoknak.krampusz írta:Egy biztos, ha nem dönt rövid időn belül folytatás kérdéséről, akkor nagy rá az esély, hogy nem jutunk be BL döntőjébe és lesznek még fájó pofonok. Mert igen is van kihatása a csapatra, hogy ilyen bizonytalanságban hagyja őket!
Pont ezen gondolkoztam...hogy ez nem fair a részéről, hogy minden évben eljátsza itt a nagy gondolkodót. Egyébként nekem ez nem szimpatikus. Nagyképű és álszerénynek tűnik amivel mindig előjön. Egy SAF hogy tudja motíválni 20 éve a ManUtd-t? Több 100 játékos fordult meg a kezei alatt, mégis még mindig a csúcson van a MU. Eljátsza itt minden évben a hattyúk halálát, arra hivatkozva, hogy itt milyen nagyok az elvárások, meg a szurkolók hozzáállása, meg nagy klub, meg mittudomén. Ez nekem felesleges hisztinek tűnik. Ha elmegy, akkor az azért lesz, mert már nincs kedve tovább itt edzősködni, nem pedig azért, mert nem tud megfelelni az elvárásoknak.krampusz írta:Egy biztos, ha nem dönt rövid időn belül folytatás kérdéséről, akkor nagy rá az esély, hogy nem jutunk be BL döntőjébe és lesznek még fájó pofonok. Mert igen is van kihatása a csapatra, hogy ilyen bizonytalanságban hagyja őket!
Mondjuk kacsa, de mégis csak..messideco írta:Ki mer fogadni velem abban, hogy Pep az idény végén távozik?
A fogadás tétjét majd megbeszéljük.
Annyira nem értem ezt a motivációs dolgot? Komoly ha 2-3 éven át megversz mindenkit, akkor a 3-4ik évben nem lesz annyira jó? Vagy ezt hogy kell érteni? Focizok nagypályán, egyszer volt egy 9 meccses győzelmi sorozatunk, amikor kaptunk vagy 5 gólt és lőttünk vagy 50et és nem álltunk le. Nem szakadt meg a sorozat, csak vége lett a szezonnak.P.U.Y.O.L. írta:Jövőre én 1 igazolást várok és ez az egy Pep Guardiola legyen! Nagyon fontos láncszeme a gépezetnek és kizárt dolognak tartom, hogy más edzővel is ilyen lett volna az elmúlt időszak. Több, mint valószínű, hogy a bajnokság ugrott idén, de még így is behúzhatjuk a többi (5) kupát, amiből 3 már meg is van. Jövőre pedig tiszta lappal ugorhatunk neki a bajnokságnak és ha idén a Madrid nyer, akkor motivációs gondok se nagyon lehetnek. Ha viszont valami csoda folytán behúznánk a ligát, akkor nem lenne egyszerű a következő év sem. (Én mindenesetre addig fogok bízni a győzelmünkben, amíg matematikai esélyünk van a megnyerésére)
ezt a hozzászólást azért feltolom előre. vannak/voltak hibái, de arról ne ő tehessen már hogy xavinak megint fáj a lába, hogy iniesta nem volt még alkalmas kezdőként pályára lépni, vagy hogy busquetsnek felvágták a lábát.. (a komplett kezdő középpálya)barca99 írta:Azért remélem, hogy a kritikusoknak is feltűnt, hogy Xavi tegnap sem játszott, és Iniesta is le lett kapva egy óra után. Talán az is lehet, hogy nem arcoskodta el az Osasuna elleni meccset... Ott max. Fábregast lehet számon kérni, de az látszott, hogy vagy akkor vagy a BL-ben fog pihenni.
Nem vagyunk idén annyival jobbak ,hogy azt mondhassuk ,hogy be kell húzni, szerintem.mrMimo írta:azért ezt a bl-t be kell húzni..még ezt a gyengébb Barcát sem állíthatja meg egyik bent maradó csapat sem..persze a madriddal egy ágon kell lennünk, mert a döntőbe kibbekkelnék még a végén ahogy a kupadöntőt tavaly! ezen kívül chelsea, milan v arsenal..lutri már ez a bl, be kell húzni nincs mese!!!Gyurinho írta:
és innentől kezdve minden plusz gondolok itt a sikeres BL szereplésre is ja és persze; para siempre Barcelona!