2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Zubi erről beszélt, Tito megérdemli, hogy egy külön "sót" kapjon, most Guardiola van középpontban.Mihu írta:Egyébként most így belegondolva, Rossell csak úgy a monológja végére odab.szta hogy nou entrenador será Tito Villanova. Azért ezt nem így szokták közölni.........Meg a kisebbik problémám, hogy akkor Tito-t miért nem hívták be? Azt a választ nem fogadom el hogy csak 3 szék, 3 mikrofon és az iPad-nek is 3-as a típusszáma, ezért csak 3 db-ot helyezhettek ki belőle
Egyszerű. Mert nem ő az edző még. Majd júliusban be fogják mutatni.Mihu írta:Egyébként most így belegondolva, Rossell csak úgy a monológja végére odab.szta hogy nou entrenador será Tito Villanova. Azért ezt nem így szokták közölni.........Meg a kisebbik problémám, hogy akkor Tito-t miért nem hívták be? Azt a választ nem fogadom el hogy csak 3 szék, 3 mikrofon és az iPad-nek is 3-as a típusszáma, ezért csak 3 db-ot helyezhettek ki belőle
Ez a kérdőjel a mondatában. Lehet a Barca lesz, vagy más klub. Fog még edzősködni, de nem most azonnal.Deus írta:Eddig világos, hogy pihizni fog. deCharlie írta:Guardiola: "Sooner or later, I'll take up another coaching job but not right now."
C.
Another coaching job? Mármint másik csapattal való edzősködés?
És még mielőtt elkezdődne az összeesküvés, a játékosoknak nem szólt,csak a vezetőknek.Replay írta:Októberben szólt, hogy nem folytatja.
Bocs de a hivatalos bejelentés ekkor még nem olvastam,mikor ezt írtam még csak a kérdőjeles kommntekre reagáltam...De nylván valszeg így ő lesz ténylegesen...barca99 írta:Ezek az agymenések csak nálad léteznek. A klub HIVATALOSAN bejelentette, hogy 2012 július 1-jétől Tito Vilanova az új vezetőedző. Öt éve dolgoznak együtt, kb. mindent együtt csinálnak, de a média nem túlja úgy az arcunkba, ezért nehéz elképzelni, hogy a másodedzők is fontos emberek.Bestbarca írta:Hát nem tudom én nem tenném a nyakamat arra hogy Tito lesz a szezon eljén is az edzőnk,sztem kinevezték,hogy legyen vki,az átmeneti időszakban,nem elhet edző nélkül egy ekkora klub,és elkezdenek tárgyalgatni másokkal...Sztem de aztán ki tudja...Tito igazából fekete ló,fene tudja mennyi szerepe van a sikerekben,mik az elképzelései,mennyira vágja a témát...Mint Pep volt anno...Mindenki azt hitte,még az első pár emccs alapján is,hogy kb 7.helynél előrébb nem végzünk,azt 6 kupa...Én azért ne hiszem hogy Tito lenen a végleges megoldáa az edzői posztra a vezetésnek,Rosell karakterét ismerve vmi nagyágyút akar majd hozni...
Ezek az agymenések csak nálad léteznek. A klub HIVATALOSAN bejelentette, hogy 2012 július 1-jétől Tito Vilanova az új vezetőedző. Öt éve dolgoznak együtt, kb. mindent együtt csinálnak, de a média nem túlja úgy az arcunkba, ezért nehéz elképzelni, hogy a másodedzők is fontos emberek.Bestbarca írta:Hát nem tudom én nem tenném a nyakamat arra hogy Tito lesz a szezon eljén is az edzőnk,sztem kinevezték,hogy legyen vki,az átmeneti időszakban,nem elhet edző nélkül egy ekkora klub,és elkezdenek tárgyalgatni másokkal...Sztem de aztán ki tudja...Tito igazából fekete ló,fene tudja mennyi szerepe van a sikerekben,mik az elképzelései,mennyira vágja a témát...Mint Pep volt anno...Mindenki azt hitte,még az első pár emccs alapján is,hogy kb 7.helynél előrébb nem végzünk,azt 6 kupa...Én azért ne hiszem hogy Tito lenen a végleges megoldáa az edzői posztra a vezetésnek,Rosell karakterét ismerve vmi nagyágyút akar majd hozni...
Ez a verzió tetszene a legjobban mindenkinek.ozsimiki írta:Kicsit összefoglalom: (remélem jól tévedek)
Pep kitölti ezt a szezont, így vele toljuk le a maradék meccseket.
Következő szezontól Tito az új edző.
ez már nem tény:
Charlie verziója jutott nekem is eszembe, miszerint 13-14től ismét Pep az edzőpihen egy szezont, és megújult erővel visszatér, addig meg Tito is remélhetőleg leakaszt vmit.