Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Firefox
Capitá del Barça

2012.04.27. 15:02:56

Fernando írta:És vajon ki lesz a másodedző? Puyol? :D
Abidal :lol:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
torotam
Jugador d'estrella

2012.04.27. 15:02:13

Ahogy elolvastam Tito nevét, mint a Barcelona következő edzőjét, beugrott a Mourinhoval történt "szemkinyomós" esete. :lol:
Akkor José viselkedése a legkevésbé sem lepett meg, a sunyiság netovábbja, de amikor Tito utána ment és lekevert egy tockost, na azt nem vártam volna Vilanovától. Van abban az emberben tűz! A következő szezonra pedig ez lehet a szükséges plusz a további sikerekhez! SOM I SEREM!
Visca el BARCA!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.27. 15:01:03

Mihu írta:Nos, leírnám a véleményemet a Tito dologról.

Sokan félnek, hogy attól még hogy egy sikeres csapat másodedzője volt, nem biztos hogy sikeres vezetőedző lesz belőle. Picit gondoljon bele mindenki, hogy hogy kerülhetett szóba Tito...én személy szerint 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Rossell nem magától kérte fel Tito-t a vezetőedzői poszta, hanem Guardiola ajánlotta be. És ha Pep ajánlotta be, akkor az elmúlt 4 év alapján én hiszem azt, hogy azért tette, mert látja Villanova-ban azt a tudást, ami képessé teszi majd arra, hogy sikereket érjen el a Barca kispadján. Biztos vagyok benne, hogy ez így történt. Valószinűleg Pep a közös munka során felfedezte benne azt a tudást, amivel sikerre lehet vezetni ezt a klubot, és ezt a Rossell-el való beszélgetések során fel is vázolta az elnöknek. Rossell szerzett nálam egy jó pontot azzal, hogy a munkásságára jellemző pénz orientált politika helyett hogy hallgatott Pep szavára, és nem a saját feje után ment.

Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mit fog mutatni Tito a Barca kispadján, de most egyfajta megnyugvás lett úrrá rajtam azok után, hogy nem aludtam valami jól. Többször is felkeltem hajnalban, és egyből néztem a telefont, hogy mennyi az idő, de csak azt láttam hogy még nagyon nem jött el :? Nyugodt vagyok, mert én bízok Pep szavában. Kicsit olyan szaga van a dolognak, mint mikor kinevezték Guardiola-t. Akkor Cruyff-ot kérdezte meg Laporta, hogy szerinte ki lenne a legmegfelelőbb, és lám-lám, milyen jól beszélt az "öreg". Most pedig ugye az a helyzet, hogy Guardiola ajánlotta be Tito-t, és tudjuk hogy Pepnek ki volt a mentora, kire hasonlít leginkább a gondolkodása...Cruyfféra.

Grácies per tots Pep! Grácies per cuatro anos! Grácies per copas! Visca el Barca, visca Catalunya i VISCA GUARDIOLA! Adios!!
ez az elmélet nekem ott dől meg,hogy Pep azt mondta most ( vki linkelte angolul) hogy "mikor Tito megkérdezte tőlem, azt mondtam neki ez éreznie kell, éreznie,hogy van-e elég erő benne..."

Na mind1, ettől lehetett bármi, csak ha Pep beajánlotta akkor előtte gondolom beszélt vele erről,nem pedig Tito ujságolta neki,hogy felkértek,mit tegyek?

"A legfontosabb dolog, amikor kérték a véleményemet a döntésről, az volt, hogy Tito érez-e magában elég erőt, s az, hogy ha hisz magában, akkor szemernyi kétsége se legyen a képességei felől. Én azt mondtam neki, hogy ez egy egyszeri lehetőség az életben. Zubi döntése volt, amit a vezetőség támogatott. Nincs semmi kétségem Tito képességeit illetően."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2012.04.27. 15:05:32-kor.
amigo888
Barça C

2012.04.27. 15:00:58

"Elmondása szerint a közeljövőben pihenni kíván, így számításba sem jön az, hogy elvállalja más csapatok irányítását."

2013-ban remélem újra folytatja ismét nálunk... :)
kristop
Entrenador del Barça

2012.04.27. 15:00:46

Pep nem nagy edző! Jókor volt, jó helyen... Se több, se kevesebb...
na jó, ne legyünk már tényleg ennyire ostobák, csak azért mert csalódottak vagyunk. miért nem lehet elfogadni, ha azt mondja fáradt? ha aztmondaná hogy innentől bélyegeket akar gyűjteni, azért megy el, akkor se haragudnék rá, de így hogy a családja miatt..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kristop 2012.04.27. 15:02:06-kor.
kristop
Entrenador del Barça

2012.04.27. 14:58:06

Mihu írta:Rossell szerzett nálam egy jó pontot azzal, hogy a munkásságára jellemző pénz orientált politika helyett hogy hallgatott Pep szavára, és nem a saját feje után ment.
+1

rosellt olyannak képzeltem el, aki négy éve mourinhot nevezte volna ki, nem pepet. erre most húz egy ilyet.
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.04.27. 14:57:43

hát na...egyik szemem sír,a másik nevet.Ha arra gondolok,hogy Pep elmegy,könnybe lábad a szemem,mert elképesztően szomorú vagyok emiatt...Ha viszont arra gondolok hogy milyen sikereket értünk el vele,összeszorul a gyomrom és csak mosolyogni tudok...
Remélem Pep okosan választ magának új csapatot,és nem megy el Olaszországba,vagy ilyen Anzsiféle nyüvekekhez.Menjen angliába,esetleg Wenger helyére,vagy mehetne a Pool-hoz,értük tudnék szorítani.Szóba jöhet még esetleg nálam a Cyti is,mert bár most nekem sem szimpatikus a csapat,azért Pep-el az lenne.Kirakná a keretből az idótákat,nem vásárolna eszetlenül,és mégszépen is játszanának!ja,meg ha esetleg oda megy,és Touré nem kell neki,akkor legalább visszajöhet hozzánk :D )
Azthiszem azt nyugodtan elmondhatom minen szurkolótársam nevében,hogy ezt a 4 évet sosem felejtjük el,és Pep,imádunk :wink: :!: :!: :!:

ui.:Sok sikert Tito,örülök neked.Nem kellenek nagy reformok,csak tökéletesíteni kell Guardiola taktikáját,és indulhatunk is újra a világ tetejére :wink: :!:
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.04.27. 14:56:08

Mihu írta:Nos, leírnám a véleményemet a Tito dologról.

Sokan félnek, hogy attól még hogy egy sikeres csapat másodedzője volt, nem biztos hogy sikeres vezetőedző lesz belőle. Picit gondoljon bele mindenki, hogy hogy kerülhetett szóba Tito...én személy szerint 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Rossell nem magától kérte fel Tito-t a vezetőedzői poszta, hanem Guardiola ajánlotta be. És ha Pep ajánlotta be, akkor az elmúlt 4 év alapján én hiszem azt, hogy azért tette, mert látja Villanova-ban azt a tudást, ami képessé teszi majd arra, hogy sikereket érjen el a Barca kispadján. Biztos vagyok benne, hogy ez így történt. Valószinűleg Pep a közös munka során felfedezte benne azt a tudást, amivel sikerre lehet vezetni ezt a klubot, és ezt a Rossell-el való beszélgetések során fel is vázolta az elnöknek. Rossell szerzett nálam egy jó pontot azzal, hogy a munkásságára jellemző pénz orientált politika helyett hogy hallgatott Pep szavára, és nem a saját feje után ment.

Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mit fog mutatni Tito a Barca kispadján, de most egyfajta megnyugvás lett úrrá rajtam azok után, hogy nem aludtam valami jól. Többször is felkeltem hajnalban, és egyből néztem a telefont, hogy mennyi az idő, de csak azt láttam hogy még nagyon nem jött el :? Nyugodt vagyok, mert én bízok Pep szavában. Kicsit olyan szaga van a dolognak, mint mikor kinevezték Guardiola-t. Akkor Cruyff-ot kérdezte meg Laporta, hogy szerinte ki lenne a legmegfelelőbb, és lám-lám, milyen jól beszélt az "öreg". Most pedig ugye az a helyzet, hogy Guardiola ajánlotta be Tito-t, és tudjuk hogy Pepnek ki volt a mentora, kire hasonlít leginkább a gondolkodása...Cruyfféra.

Grácies per tots Pep! Grácies per cuatro anos! Grácies per copas! Visca el Barca, visca Catalunya i VISCA GUARDIOLA! Adios!!
Minden szavaddal egyetértek. Megint lopod a szövegem? :D

Amúgy tényleg én is így vagyok vele, sőt tovább is megyek: sztem, lehető legjobb választás volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2012.04.27. 14:57:45-kor.
KépKép
Fernando
Llegenda del Barça

2012.04.27. 14:56:01

És vajon ki lesz a másodedző? Puyol? :D
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Firefox
Capitá del Barça

2012.04.27. 14:55:34

MessiFan írta:Pep még ebben a szezonban ott lesz a padon, vagy már a rayo ellen nem ő lesz a vezetőedző?
ez engem is érdekelne de szerintem szezon végéig marad.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
neobarca
Director del Fútbol

2012.04.27. 14:55:22

Kövezzetek meg de ahogy egyre jobban tudatosúl bennem a dolog, egyre dühösebb és csalódottabb vagyok. Talán mégsem olyan nagy edző ő... Hálás vagyok neki, szeretem, imádom, de [auto_cenzúra] már meg!!!
Mi az, hogy elfáradt? Mi az, hogy kiégedt? Mi az, hogy nagy a nyomás?
Ha valóban olyan nagy edző akkor képes a megújulásra. Ha valóban olyan nagy edző akkor mi az, hogy kiégett? Meg kell újulni. Ha már nem megy a szekér akkor futamodjunk meg?

Elhiszem, hogy nagy a nyomás de kérem. Ez a világ egyik leghatalmasabb klubbja. Ezzel az elején is tisztába kellett volna lenni.

Én nem akarok példálozni, de ott van Fergi, ott van Wenger. Ők hányszor mondhatták volna ezt, hogy túl nagy a nyomás, elfáradtam...

Félre ne értsetek tényleg, talán a csalódottság beszél belőlem.
Pep nem nagy edző! Jókor volt, jó helyen... Se több, se kevesebb...Én elhittem, hogy ő lesz a Barca Fergassonja... De így... :cry: :cry: :cry:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
sjd
Llegenda del Barça

2012.04.27. 14:53:37

Fernando írta: Én legalábbis most így látom, de ahogy föntebb említettem, remélem rámcáfol. Mou meg a következő elklasszikón visszaadhatja Tito jobb szemét.
Ja amúgy erről jut eszembe, akkor ha lesz szuperkupa, oda vezetőedző nélkül megyünk mi is

Pedig hogy kiröhögtünk a szövetséget tavaly, amikor Tito-t eltiltották :roll: :D
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.04.27. 14:53:36

TT írta:szia Pep, ég veled! nem vagyok képben mert most értem haza, meg nem is leszek, mert megyek is el a dolgomra. szóval a hétvégi meccsen már Tito vezényli a srácokat, nem? bár ez olyan egyértelműnek tűnik, nem is értem miért írtam le :roll:
Annyira egyértelműnek tűnik, hogy nem így lesz. :D Június 30-ig szól a megbízatása, tehát a hátralévő 5 meccsen még Pep irányít. Tito a köv. szezontól veszi át a helyét.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Boixos
Llegenda del Barça

2012.04.27. 14:53:12

nagyon, nagyon sajnálom, de meg tudom érteni a döntését.
lehet, h nem lett volna rossz egy olyan 20 évet végigcsinálni vele, mint a united az öreggel, de ezt már úgysem tudjuk meg.
biztos vagyok benne, h nem megy másik csapathoz, mert ilyen klubot, ilyen játékosokat, ilyen filozófiát (aminek ő is 30 éve a része) sehol sem fog találni. Csak a legjobbakat kívánom neki a továbbiakban!

kiváncsi vagyok, h titoval mire megyünk. az eddig is evidens volt, h az elért eredményeket együtt szerezték, most legalább ki fog derülni, h ezekből mekkora része volt villanovának. remélem, ott folytatja, ahol pep abbahagyta (nem az elmúlt hétre gondolok).
PUYOL-XAVI-INIESTA
Deus
Boixos Nois

2012.04.27. 14:53:02

MessiFan írta:Pep még ebben a szezonban ott lesz a padon, vagy már a rayo ellen nem ő lesz a vezetőedző?
Június 30. -án távozik a klubtól.
KépKép
Mihu
Director del Fútbol

2012.04.27. 14:53:02

Nos, leírnám a véleményemet a Tito dologról.

Messidona10
Entrenador del Barça

2012.04.27. 14:52:44

A kupadöntő után zúz el végleg. A friss cikk utolsó bekezdésében benne van.
SuperMessi
Capitá del Barça

2012.04.27. 14:51:41

Tito topic?
sjd
Llegenda del Barça

2012.04.27. 14:51:29

zola8787 írta: Jöhet vissza Yaya (persze nem fog), meg Eto'o (ő se), kell mind2 :D
Tito-val szerintem semmi se fog változni :? Remélem megcáfol és hozza sorra majd a kupákat a Barcával :)
Yaya ugyan mondta, hogy szívesen visszatérne, de szted most komolyan visszajönne Busquets mögé második embernek? (Arról nem is beszélve, ha végre szerzünk egy védőt és Masch újra vkp lesz) Ő nem Pep miatt ment el, hanem mert nem játszott, és most nem történt semmi változás ezzel kapcsolatban.
Eto'o-t meg maximum azzal tudjuk visszacsábítani, ha nagyobb pénzt ajánlunk neki, mint a Macskakaja. Ráadásul sztem teljesen felesleges is, már ő sem fiatal
Fernando
Llegenda del Barça

2012.04.27. 14:50:44

Egy-két dologtól azért tartok. Vagyis az az 1-2 dolog Tito. Remélem rám fog cáfolni, de szerintem nem egy karizmatikus figura, és szerintem Guardiola árnyéka elég sokáig rajta fog maradni. Egyszer sem volt még vezetőedző sehol sem. Szerintem legalább egy évet a B-ben nem ártott volna. Lehet, hogy taktikailag felkészült lesz a Guardiola-féle játékból, de nem hiszem, hogy úgy tudja majd tüzelni a csapatot ahogy Guardiola egy vesztesnek tűnő mérkőzésen.

Számomra a legnagyobb erénye, egyben a hátránya is, mégpedig, hogy az eltelt évek során ő volt a kapocs Guardiola és a játékosok között, ő volt az aki a legtöbbet beszélt minden egyes játékossal, szinte mindenki barátja Tito, és ez könnyen eredményezheti azt, hogy ugyan azok, ugyanabban a szisztémában fognak pályára lépni. Nem lesz vérfrissítés, akár igazolással akár, házon belül rotációval, nem lesznek váratlan húzások.

Én legalábbis most így látom, de ahogy föntebb említettem, remélem rámcáfol. Mou meg a következő elklasszikón visszaadhatja Tito jobb szemét.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.04.27. 14:50:44

Pep még ebben a szezonban ott lesz a padon, vagy már a rayo ellen nem ő lesz a vezetőedző?
andris871120
Jugador del Barça

2012.04.27. 14:50:32

csababarca írta:Sajnálom,hogy elment,attól függetlenül,hogy sokszor nem értettem egyet eges döntéseivel.

Viszont az,hogy Tito lesz a vezetőedző nevetségessé teszi a klubot,és ledegradálja a vezetőedzői pozíciót rendesen.
Akkor is nevetett mindenki amikor Pep lett az edző!! Tito nagyon jó lesz!!
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.04.27. 14:49:36

LG írta:Hááát, nem tudom. Maradjunk annyiban, h Pep jó szokásához híven ismét egy többféle képen értelmezhető utalást tett. Simán elmehetne posztmodern írónak/költőnek. :lol:
Nem véletlen mondta rá a "viking", hogy filozófus. :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.27. 14:48:51

Sajnálom,hogy elment,attól függetlenül,hogy sokszor nem értettem egyet eges döntéseivel.

Viszont az,hogy Tito lesz a vezetőedző nevetségessé teszi a klubot,és ledegradálja a vezetőedzői pozíciót rendesen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
TT
Capitá del Barça

2012.04.27. 14:48:28

szia Pep, ég veled! nem vagyok képben mert most értem haza, meg nem is leszek, mert megyek is el a dolgomra. szóval a hétvégi meccsen már Tito vezényli a srácokat, nem? bár ez olyan egyértelműnek tűnik, nem is értem miért írtam le :roll: minden jót Pep főnök! kicsit érdekes, hogy házon belül oldjuk meg megint, amivel semmi probléma; kitudja mi lakozik Tito tarsolyában. szevasz Pep én szerelmes vagyok beléd, csáó! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TT 2012.04.27. 14:49:15-kor.
Válasz küldése