AbidalFernando írta:És vajon ki lesz a másodedző? Puyol?

AbidalFernando írta:És vajon ki lesz a másodedző? Puyol?
ez az elmélet nekem ott dől meg,hogy Pep azt mondta most ( vki linkelte angolul) hogy "mikor Tito megkérdezte tőlem, azt mondtam neki ez éreznie kell, éreznie,hogy van-e elég erő benne..."Mihu írta:Nos, leírnám a véleményemet a Tito dologról.
Sokan félnek, hogy attól még hogy egy sikeres csapat másodedzője volt, nem biztos hogy sikeres vezetőedző lesz belőle. Picit gondoljon bele mindenki, hogy hogy kerülhetett szóba Tito...én személy szerint 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Rossell nem magától kérte fel Tito-t a vezetőedzői poszta, hanem Guardiola ajánlotta be. És ha Pep ajánlotta be, akkor az elmúlt 4 év alapján én hiszem azt, hogy azért tette, mert látja Villanova-ban azt a tudást, ami képessé teszi majd arra, hogy sikereket érjen el a Barca kispadján. Biztos vagyok benne, hogy ez így történt. Valószinűleg Pep a közös munka során felfedezte benne azt a tudást, amivel sikerre lehet vezetni ezt a klubot, és ezt a Rossell-el való beszélgetések során fel is vázolta az elnöknek. Rossell szerzett nálam egy jó pontot azzal, hogy a munkásságára jellemző pénz orientált politika helyett hogy hallgatott Pep szavára, és nem a saját feje után ment.
Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mit fog mutatni Tito a Barca kispadján, de most egyfajta megnyugvás lett úrrá rajtam azok után, hogy nem aludtam valami jól. Többször is felkeltem hajnalban, és egyből néztem a telefont, hogy mennyi az idő, de csak azt láttam hogy még nagyon nem jött elNyugodt vagyok, mert én bízok Pep szavában. Kicsit olyan szaga van a dolognak, mint mikor kinevezték Guardiola-t. Akkor Cruyff-ot kérdezte meg Laporta, hogy szerinte ki lenne a legmegfelelőbb, és lám-lám, milyen jól beszélt az "öreg". Most pedig ugye az a helyzet, hogy Guardiola ajánlotta be Tito-t, és tudjuk hogy Pepnek ki volt a mentora, kire hasonlít leginkább a gondolkodása...Cruyfféra.
Grácies per tots Pep! Grácies per cuatro anos! Grácies per copas! Visca el Barca, visca Catalunya i VISCA GUARDIOLA! Adios!!
na jó, ne legyünk már tényleg ennyire ostobák, csak azért mert csalódottak vagyunk. miért nem lehet elfogadni, ha azt mondja fáradt? ha aztmondaná hogy innentől bélyegeket akar gyűjteni, azért megy el, akkor se haragudnék rá, de így hogy a családja miatt..Pep nem nagy edző! Jókor volt, jó helyen... Se több, se kevesebb...
+1Mihu írta:Rossell szerzett nálam egy jó pontot azzal, hogy a munkásságára jellemző pénz orientált politika helyett hogy hallgatott Pep szavára, és nem a saját feje után ment.
Minden szavaddal egyetértek. Megint lopod a szövegem?Mihu írta:Nos, leírnám a véleményemet a Tito dologról.
Sokan félnek, hogy attól még hogy egy sikeres csapat másodedzője volt, nem biztos hogy sikeres vezetőedző lesz belőle. Picit gondoljon bele mindenki, hogy hogy kerülhetett szóba Tito...én személy szerint 100%-ig biztos vagyok benne, hogy Rossell nem magától kérte fel Tito-t a vezetőedzői poszta, hanem Guardiola ajánlotta be. És ha Pep ajánlotta be, akkor az elmúlt 4 év alapján én hiszem azt, hogy azért tette, mert látja Villanova-ban azt a tudást, ami képessé teszi majd arra, hogy sikereket érjen el a Barca kispadján. Biztos vagyok benne, hogy ez így történt. Valószinűleg Pep a közös munka során felfedezte benne azt a tudást, amivel sikerre lehet vezetni ezt a klubot, és ezt a Rossell-el való beszélgetések során fel is vázolta az elnöknek. Rossell szerzett nálam egy jó pontot azzal, hogy a munkásságára jellemző pénz orientált politika helyett hogy hallgatott Pep szavára, és nem a saját feje után ment.
Nagyon kíváncsi leszek arra, hogy mit fog mutatni Tito a Barca kispadján, de most egyfajta megnyugvás lett úrrá rajtam azok után, hogy nem aludtam valami jól. Többször is felkeltem hajnalban, és egyből néztem a telefont, hogy mennyi az idő, de csak azt láttam hogy még nagyon nem jött elNyugodt vagyok, mert én bízok Pep szavában. Kicsit olyan szaga van a dolognak, mint mikor kinevezték Guardiola-t. Akkor Cruyff-ot kérdezte meg Laporta, hogy szerinte ki lenne a legmegfelelőbb, és lám-lám, milyen jól beszélt az "öreg". Most pedig ugye az a helyzet, hogy Guardiola ajánlotta be Tito-t, és tudjuk hogy Pepnek ki volt a mentora, kire hasonlít leginkább a gondolkodása...Cruyfféra.
Grácies per tots Pep! Grácies per cuatro anos! Grácies per copas! Visca el Barca, visca Catalunya i VISCA GUARDIOLA! Adios!!
ez engem is érdekelne de szerintem szezon végéig marad.MessiFan írta:Pep még ebben a szezonban ott lesz a padon, vagy már a rayo ellen nem ő lesz a vezetőedző?
Ja amúgy erről jut eszembe, akkor ha lesz szuperkupa, oda vezetőedző nélkül megyünk mi isFernando írta: Én legalábbis most így látom, de ahogy föntebb említettem, remélem rámcáfol. Mou meg a következő elklasszikón visszaadhatja Tito jobb szemét.
Annyira egyértelműnek tűnik, hogy nem így lesz.TT írta:szia Pep, ég veled! nem vagyok képben mert most értem haza, meg nem is leszek, mert megyek is el a dolgomra. szóval a hétvégi meccsen már Tito vezényli a srácokat, nem? bár ez olyan egyértelműnek tűnik, nem is értem miért írtam le![]()
A kupadöntő után zúz el végleg. A friss cikk utolsó bekezdésében benne van.MessiFan írta:Pep még ebben a szezonban ott lesz a padon, vagy már a rayo ellen nem ő lesz a vezetőedző?
Yaya ugyan mondta, hogy szívesen visszatérne, de szted most komolyan visszajönne Busquets mögé második embernek? (Arról nem is beszélve, ha végre szerzünk egy védőt és Masch újra vkp lesz) Ő nem Pep miatt ment el, hanem mert nem játszott, és most nem történt semmi változás ezzel kapcsolatban.zola8787 írta: Jöhet vissza Yaya (persze nem fog), meg Eto'o (ő se), kell mind2
Tito-val szerintem semmi se fog változniRemélem megcáfol és hozza sorra majd a kupákat a Barcával
Akkor is nevetett mindenki amikor Pep lett az edző!! Tito nagyon jó lesz!!csababarca írta:Sajnálom,hogy elment,attól függetlenül,hogy sokszor nem értettem egyet eges döntéseivel.
Viszont az,hogy Tito lesz a vezetőedző nevetségessé teszi a klubot,és ledegradálja a vezetőedzői pozíciót rendesen.
Nem véletlen mondta rá a "viking", hogy filozófus.LG írta:Hááát, nem tudom. Maradjunk annyiban, h Pep jó szokásához híven ismét egy többféle képen értelmezhető utalást tett. Simán elmehetne posztmodern írónak/költőnek.