Josep Guardiola
- samy85
- Capitá del Barça
Megnéztem a videót róla... És hát... nem is tudom mit mondjak!
Ő a futball legnagyobb úriembere! És hálát adok az égnek, hogy ő a MI csapatunkat erősíti és fogja is.... ebben biztos vagyok!
Ő a futball legnagyobb úriembere! És hálát adok az égnek, hogy ő a MI csapatunkat erősíti és fogja is.... ebben biztos vagyok!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
-
- Capitá del Barça
Hinnye de jó kis videó.Nézzétek meg 
A harmadik könny is megvan 2 nap alatt!
http://www.youtube.com/watch?v=D-4aOyqg ... re=related

A harmadik könny is megvan 2 nap alatt!
http://www.youtube.com/watch?v=D-4aOyqg ... re=related

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
-
- Entrenador del Barça
Minden rosszindulat nelkul kivancsi vagyok hogy ennek a hozzaszolasnak az iroja mit gondol rola most:
"most komolyan azt gondoljátok, hogy van esélye megváltani a világot?
a 4. ligát se tudja megnyerni! ez lebegjen a szemetek elött! biztos az elsőt megfogja! soha nem lehet belőle korszakos edző! ő nem egy ferguson!
nekünk olyan kaliberű ember kéne mint ő, mert ez az Fc Barcelona, nem pedig egy tanuló csapat ifi edzőknek!"
Hihetetlen, mit elert 4 ev alatt. Ha most visszavonulna akkor is megmaradna az emberek emlekezeteben es nem csak Barcelonaban.
"most komolyan azt gondoljátok, hogy van esélye megváltani a világot?
a 4. ligát se tudja megnyerni! ez lebegjen a szemetek elött! biztos az elsőt megfogja! soha nem lehet belőle korszakos edző! ő nem egy ferguson!
nekünk olyan kaliberű ember kéne mint ő, mert ez az Fc Barcelona, nem pedig egy tanuló csapat ifi edzőknek!"
Hihetetlen, mit elert 4 ev alatt. Ha most visszavonulna akkor is megmaradna az emberek emlekezeteben es nem csak Barcelonaban.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Sztem 1 percet nem bánt meg ebből a 4 évből. Úgy érzem, hogy nem is kell neki. Ilyen játékot ennyi kupával párosítva... Csak hálásak lehetünkLG írta:Ha megnézzük, h nézett ki 2008-ban, illetve hogy néz ki most, meg is kapjuk a választ a távozására. Az elmúlt 4 év alatt ő legalább 10 évet öregedett... Megérdemli a pihenést.

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Vissza olvastam, és sajnálattal látom, h anno én sem bíztam benne.Barcaman1993 írta:Érdekes olvasgatni a TOPIC legelső hsz-eit. Mindent elárul, hogy akkor milyen volt a helyzet vele kapcsolatban és most milyen. Elképesztő egy ember, elképesztő egy csapat

Ha megnézzük, h nézett ki 2008-ban, illetve hogy néz ki most, meg is kapjuk a választ a távozására. Az elmúlt 4 év alatt ő legalább 10 évet öregedett... Megérdemli a pihenést.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Érdekes olvasgatni a TOPIC legelső hsz-eit. Mindent elárul, hogy akkor milyen volt a helyzet vele kapcsolatban és most milyen. Elképesztő egy ember, elképesztő egy csapat 

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Facsy
- Jugador d'estrella
ha nekünk ilyen rossz érzés hogy elmegy,ha mi már most ürességet érzünk pedig még van 5 meccse,akkor ő mit érezhet?biztos nagyon sokszor át gonodolta és biztos vagyok döntése helyességében.várom Tito mit fog művelni a csapattal,mit tud majd felmutatni jövő ilyenkor a Titotím 

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Akármennyire is elfáradt, azért az még ne menjen ki senkinek se a fejéből, hogy még 5 meccs az orrunk előtt van. Húzzuk be a 4 bajnokit és adjunk Messinek egy Aranycipőt, meg egy Pichicit, Valdesnek meg egy Zamorát. Aztán végül egy olyan Kupadöntőn veszünk részt, ahova a Real Madridon és a Valencián vezetett az út. Mester hiába mész el, még sok teendőd lesz az elkövetkezendő 1 hónapban 

- barca2010
- Jugador d'estrella
Amikor megtudtam, hogy befejezi az év végén, akkor azt mondtam, hogy semmi nem tarthat örökké, és úgy elfogadtam a dolgot! Most viszont egyre jobban hatalmába kerít egy érzés, amit nem igazán tudok megfogalmazni!
Talán egy kis fájdalmat érzek, mert nélküle ez már nem lesz, és nem is lehet ugyanaz! Azt hiszem belül egy kicsit megsiratom ezt a Pep csapatot, mert itt nem kellett napról napra elmondani, hogy milyen szerethető csapat, hanem ezt érezni lehetett! Nem mondom, hogy Titóval nem lesz szerethető és sikeres a csapat, de nekem már ez akkor is más! Talán pont Peptől volt ennyire szerethető!?
Sok sikert a futballon kívüli életbe Pep!
Talán egy kis fájdalmat érzek, mert nélküle ez már nem lesz, és nem is lehet ugyanaz! Azt hiszem belül egy kicsit megsiratom ezt a Pep csapatot, mert itt nem kellett napról napra elmondani, hogy milyen szerethető csapat, hanem ezt érezni lehetett! Nem mondom, hogy Titóval nem lesz szerethető és sikeres a csapat, de nekem már ez akkor is más! Talán pont Peptől volt ennyire szerethető!?
Sok sikert a futballon kívüli életbe Pep!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
Én még csak 15 éves vagyok, és el kell, hogy mondjam én kiskoromtól fogva a kosárlabdának élek. De kb 3-4 éve a körülöttem lévő haverok mindig a Barcelonáról vagy éppen a Real Madridról beszéltek,ekkor rávettem magam és nézni kezdtem mind2 csapat meccseit és egyértelműen a Barca játéka fogott meg, a sok precíz passz, maguk a játékosok mint pl.: Xavi,Iniesta, Messi stb... És azóta egy Barca meccset sem hagyok ki!
Nem tudom miért de nem tudnék más csapatnak szurkolni, csak a Barca
Így szívből szorítok a Barcelonának és a Los Angeles Lakersnek egyaránt !
Nem tudom miért de nem tudnék más csapatnak szurkolni, csak a Barca

Így szívből szorítok a Barcelonának és a Los Angeles Lakersnek egyaránt !
- miihii
- KHAL
Igaz,ki nem mondtad,h gyáva,csak éppen abban a 8-10 postban,amiket írtál tegnap óta,lényegében ezt sugallod.Azt,h gerinctelen,mert itthagy minket a trében,meg h könnyű a csúcson edzőnek lenni,de amint gubanc van,vesz a sátorfát,mint egy gyáva ember.Subinho írta:[
nézd, én nem vitázni akarok, mert pepet imádtam feltétel nélkül!!! ha a csapat még a 4-be sem fért volna be a ligában, mint pl. a 2000-es évek elején volt ilyen, akkor is 1000%-ban kiálltam volna mellette, feltétel nélkül!!! amit írtam, arra értetem, hogy hogyan fog ő továbblépni és más klubban akár évekig edzősködni és maga mögött hagyni az otthonát??? mert ha a Barca az igazi családja, akkor ezt nem teheti meg!!! hogyan fog dobogni a szíve, ha pl. az Inter, vagy épp a Cselszi padján egy BL elődöntőben visszatér a szeretett otthonába??? amit írtam, talán kicsit ironikus volt, nem megbántani akartam bárkit is, sokkal inkább nem értem ezt és olyan sok minden kavarog a fejemben, hogy hihetetlen... feltétel nélkül imádtam pepet, nem érdekelt, hogy idén nem nyertünk ligát, vagy BL-t, mert nem ez a lényeg!!! nem írtam, hogy gyáva, inkább csalódott vagyok, hogy elmegy, mert nem úgy sikerült a szezon, mint ahogy számította... ezért írtam, hogy nem csak akkor kell a Barca edzőjének lenni, ha megy a szekér... nem akarok itt vitát, haragot, stb., mert nem ez a célom és elnézést, ha bárkit megbántottam, csak egyszerűen csalódott vagyok, hogy most és így megy el!!!!! ennyi...
Gondolom többségünk értetlenül áll a dolog előtt,nem szerettük és nem gondoltuk volna,h ez lesz a szezon végére.De amit elmondott,abban minden benne volt.Elfáradt. Amikor szóba kerültek a hosszabbítások,mindig elmondta az álláspontját,köztük azt,h nem olyan könnyű a BARCA padja és mivel egész embert kíván,a családja szenvedi meg.Most kifejtette,h már fél éve körvonalazódott benne a dolog,nem ilyen hirtelen szeszély vagy a bajnoki- és BL kudarc hozta ki belőle.
Alább felhoztál más példákat,akik tovább bírták a padon cérnával.Erre azt mondom,emberek vagyunk,különbözünk.Pepről az jön le nekem,h egy érzékeny ember,nem peregnek le róla a dolgok.A legjobb példaként meg lehet nézni ez a 4 év mennyit változtatott a vonásain.Mintha 20 év telt volna el. Bizonyára tényleg megviselte ez a 4 esztendő,mégha aranyból is voltak.Viszont emögött elképesztő munka volt,ráadásul mindezt folyamatosan támadták ,elbagatellizálták,erkölcsi mivoltát és sikereinek értékét ásták alá.Neki elhiszem,h ezt valóban nehéz volt megélni,pláne mivel csalhatatlanul látható jelei vannak.Nyilván ő érzi magában,h van e még ereje ezt újra összekapni,illetve továbbvinni. Ha nincs,akkor ahogy Bob is írta,minden tiszteletem az övé,h ezt bevállalja és inkább lemond a tisztségről és másnak ad lehetőséget,aki többet tehet nála a klubért.Azért a klubért,amely sztem többet jelent neki bármi másnál (még akkor is,ha anno elhagyta játékosként és elhagyja most edzőként is),többet,mint az itteni fórumozók összességének.
Ha visszatér az edzősködéshez és egy másik klubcsapattal visszatér ellenfélként? Nem lennék a helyében,sztem borzasztóan megszenvedné.Nyilván a saját csapatát akarná továbbjuttatni és a maximumnál is többet kihozni belőlük a párharc során,ezzel is tisztelegve a nevelőegyesülete előtt,amelynek rengeteget köszönhet és viszont. Bizonyára kettéhasadna belül egy ilyen párharc során.Egyáltalán nem hiszem,h simán letudná és nem foglalkozna vele,h ki az ellenfél és mit ért el a padján,mint ahogy azt írtad. Pokoli vívódás lenne benne,ez meggyőződésem.Mert ilyennek ismertem meg.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- davidvillabest
- Jugador del Barça
Annyit nem értek hogy a videók alatt mért szomoru és gyászos zenék mennek mintha temetésen lennénk :S Vidámnak kellene lennük mert egy olyan edző nem vállalta el a következő szezonmert akivel mindent elértünk amit csak lehet ellenben most pihenni megy mert elfáradt ennyi ne logassátok az orrotokat 

Jó lenne most hirtelen 3 hónapot ugrani az időben.
1996 óta vagyok Barca drukker, megéltem sok mindent, de vhogy - magam sem gondoltam volna - nem birom lenyelni a távozását, egyszerüen nem megy.
1996 óta vagyok Barca drukker, megéltem sok mindent, de vhogy - magam sem gondoltam volna - nem birom lenyelni a távozását, egyszerüen nem megy.
- Subinho
- Director del Fútbol
nézd, én nem vitázni akarok, mert pepet imádtam feltétel nélkül!!! ha a csapat még a 4-be sem fért volna be a ligában, mint pl. a 2000-es évek elején volt ilyen, akkor is 1000%-ban kiálltam volna mellette, feltétel nélkül!!! amit írtam, arra értetem, hogy hogyan fog ő továbblépni és más klubban akár évekig edzősködni és maga mögött hagyni az otthonát??? mert ha a Barca az igazi családja, akkor ezt nem teheti meg!!! hogyan fog dobogni a szíve, ha pl. az Inter, vagy épp a Cselszi padján egy BL elődöntőben visszatér a szeretett otthonába??? amit írtam, talán kicsit ironikus volt, nem megbántani akartam bárkit is, sokkal inkább nem értem ezt és olyan sok minden kavarog a fejemben, hogy hihetetlen... feltétel nélkül imádtam pepet, nem érdekelt, hogy idén nem nyertünk ligát, vagy BL-t, mert nem ez a lényeg!!! nem írtam, hogy gyáva, inkább csalódott vagyok, hogy elmegy, mert nem úgy sikerült a szezon, mint ahogy számította... ezért írtam, hogy nem csak akkor kell a Barca edzőjének lenni, ha megy a szekér... nem akarok itt vitát, haragot, stb., mert nem ez a célom és elnézést, ha bárkit megbántottam, csak egyszerűen csalódott vagyok, hogy most és így megy el!!!!! ennyi...miihii írta:Valószínű semennyire?Subinho írta: évek múlva, ha pl. mondjuk az Inter padján eltölt 5 évet, meg máshol még többet, akkor ez a "kis 4 évecske" hogy fog benne élni??? valószínű semennyire, mert akkor már más csapattal/csapatokkal dolgozik/dolgozott!!! ha meg annyira a Barcáért dobogna a szíve, nem menne el máshová és hagyná itt szeretett csapatát, az otthonát!!!
Ha annyira a BARCÁért dobogna a szíve?
Te átgondoltad ezeket,mielőtt leírtad?Vágom,h te másképp közelíted meg a kérdést,mint itt kábé a 98%unk,de azért Ozsi sorait kiegészítve egy kicsit gondolkodj már el azon,amiket írsz!
Igen,biztos egyáltalán nem fog neki számítani,amit itt átélt,hisz' miért is érdekelné,átlagos,jelentéktelen dolog volt.Bizonyára azért is könnyezte meg a tökéletes szezonunkat,mert nem érezte át,h ez mit is jelent és tuti nem fogja átjárni ez az érzés élete végéig.
A szavai,tettei,hozzáállása kérdésessé teszi számodra,h mindene a BARCA?Kételkedsz az ízig-vérig culé mivoltában?Ezekre inkább nem is reagálok,mert nem akarok tiltást,de borzasztóan felháborítanak a mondataid,maradjunk ennyiben.
Ugyanúgy egyet ér a te véleményed is,de te jézusisten,ez a felfogás....![]()
![]()
Nem mostanában volt,amikor két klub is ilyen szinten kilógott pluszban a mezőnyből és ekkora harcban lettek volna a pályán,a médiában,mindenhol.Fej-fej mellett haladtunk évekig és apróságok döntöttek ide v oda.Az a támadás ,ami érte őt az elmúlt időszakban,az az erkölcsi,morális sározás,amit indított ellene jo5é,hálás témát adva a sajtónak,akik még nagyobb füstöt kreáltak ennek,lelakhatta rendesen.Belátod,h ez a párharc igen idegölő és fárasztó lehetett,ugyanakkor meg sem fordul a fejedben,h ez lehetett az egyik fő oka,hanem továbbra is cs legyávázod... nc...Subinho írta: 3., pep is nyilatkozta, hogy a reallal és murinnyóval folytatott harc kifárasztotta és nyugalom kell neki... vagyis egyértelmű, ez a lélektani hadviselés a két csapat között kikészítette. pl. a roma vezető edzőjeként ilyen nem lesz pl. a lazioval, vagy épp a milannal... sőt! ilyen rivalizálás, vagy inkább háború sehol máshol nem lesz!!!
- miihii
- KHAL
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... gy-2127839
Egy-két kiragadott gondolat:
Gaspart:
" Nem hiszem, hogy a csapat százhúsz éves történetében sokszor előfordult volna, hogy egy edző úgy hagy el minket, hogy a szurkolók nem szeretnék a távozását.″
Di Matteo:
„Igazi példakép a generációnk számára, hihetetlen sikereket ért el nagyon rövid idő alatt. Kiváló módszerei voltak, hogy elérje, hogy a csapat ilyen jól futballozzon. Nem hiszem, hogy ezt bárki utánozni tudná. Tudja, hogy mit csinál, remek ember."
Wenger:
„A Barcelona filozófiája sokkal jelentősebb annál, mint hogy egy újabb trófea megszerzése vagy elveszítése befolyásolhatná. Guardiola hiteles képviselője ennek a filozófiának, diadalra is vitte..."
„Nagyon nehéz kívülről érzékelni, milyen gondok gyötörnek egy edzőt, talán rá is nagyobb hatással volt a stressz, mint amennyit láttunk belőle..."
Egy-két kiragadott gondolat:
Gaspart:
" Nem hiszem, hogy a csapat százhúsz éves történetében sokszor előfordult volna, hogy egy edző úgy hagy el minket, hogy a szurkolók nem szeretnék a távozását.″
Di Matteo:
„Igazi példakép a generációnk számára, hihetetlen sikereket ért el nagyon rövid idő alatt. Kiváló módszerei voltak, hogy elérje, hogy a csapat ilyen jól futballozzon. Nem hiszem, hogy ezt bárki utánozni tudná. Tudja, hogy mit csinál, remek ember."
Wenger:
„A Barcelona filozófiája sokkal jelentősebb annál, mint hogy egy újabb trófea megszerzése vagy elveszítése befolyásolhatná. Guardiola hiteles képviselője ennek a filozófiának, diadalra is vitte..."
„Nagyon nehéz kívülről érzékelni, milyen gondok gyötörnek egy edzőt, talán rá is nagyobb hatással volt a stressz, mint amennyit láttunk belőle..."
Messzemenőkig egyetértek.Ez olyan Pep-es...Bob_Marley írta:
Szóval összességében úgy érzem az egész tipikus Pep szotri (tudom nem először írom ezt, de mindig belegondolok s megerősít) titokzatos, mégis letisztult logikailag felépített, korrekt!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Előttem szólók leírták ahogy tegnap Mezner és galamb mikor Subinho ezt felhozta!
Részemről is továbbra ez nagyobb emberi tulajdonság, hogy belátja a hibáit, s nem önön érdekeit nézi, hanem hogy a klubnak jó legyen!
"Folytathattam volna, de akkor egy olyan személy ült volna a Barça kispadján, akinél a klub jobbat érdemel."
Viszont egy gondolat felmerült bennem, elmondta Decemberben, hogy val. ez lesz az utolsó éve, azért a vezetőknek is nagy "pacsi", hogy ezt nem kotyogták ki, illetve hogy nem is kezdtek új edzők felé kutakodni nagyon, bár tudjuk pl Bielsát pedzegette a sajtó stb-stb!De Úgy igazából az utóbbi hetekben volt a sajtó hangosabb, hogy Pep elmehet, s ki jöhet helyére!Szóval ezt elég sokáig titkolták, meg gondolom Rosell mindig próbálta meggyőzni, ahogy állítólag még az utolsó napon is!
Szóval összességében úgy érzem az egész tipikus Pep szotri (tudom nem először írom ezt, de mindig belegondolok s megerősít) titokzatos, mégis letisztult logikailag felépített, korrekt!
Részemről is továbbra ez nagyobb emberi tulajdonság, hogy belátja a hibáit, s nem önön érdekeit nézi, hanem hogy a klubnak jó legyen!
"Folytathattam volna, de akkor egy olyan személy ült volna a Barça kispadján, akinél a klub jobbat érdemel."
Viszont egy gondolat felmerült bennem, elmondta Decemberben, hogy val. ez lesz az utolsó éve, azért a vezetőknek is nagy "pacsi", hogy ezt nem kotyogták ki, illetve hogy nem is kezdtek új edzők felé kutakodni nagyon, bár tudjuk pl Bielsát pedzegette a sajtó stb-stb!De Úgy igazából az utóbbi hetekben volt a sajtó hangosabb, hogy Pep elmehet, s ki jöhet helyére!Szóval ezt elég sokáig titkolták, meg gondolom Rosell mindig próbálta meggyőzni, ahogy állítólag még az utolsó napon is!

- El fanático
- Entrenador del Barça
Vártam egy napot, mielőtt a Pep távozása miatt érzett szomorúság végett meg,-vagy éppen átgondolatlan dolgokat írnék le.
Rossz, hogy így döntött - mindenkinek: játékosoknak, technikai személyzetnek, szurkolóknak és Neki, saját magának is.
Meg kell Őt érteni: régebben is többször jelezte már, hogy elfáradt, a családjával sem tud annyi időt tölteni, mint szeretne, 3 kisgyermeke van, akiket nevelni kell és nyilván részt akar venni az életükben, mert emellett a tempó mellett sokat nem tudott foglalkozni velük.
Annak pedig mindenki örülhet - szerintem - hogy Tito elfogadta a vezetőedzői kinevezést.
Nem gondolhatjátok komolyan, hogy jobb lett volna valaki idegent idehozni, aki csak a Jóisten a megmondhatója, hogy kiket rúgott volna ki a csapattól - kiket igazolt volna és úgy egyébként mekkora változásokat léptetett volna életbe - lehet, hogy egy olyan sötét időszakot hozott volna el, amiből évek során tudott volna a klub helyrejönni.
Adott a játékosállomány, amivel dolgozni lehet - Tito tökéletesen ismeri őket.
Az, hogy egy halk szavú ember? Külön szimpatikus inkább, hogy nem tolakodott sosem előtérbe, nem szerepelt, nem dumált, hanem dolgozott.
Nincs respect-je a játékosok előtt? Ezt meg aztán senki sem merheti kijelenteni, mivel gőzünk sincs - senki sem bejáratos az öltözőbe, sem a taktikai értekezletekre, sem az edzésekre.
Nyilván benne nem a korább nagy játékost tisztelik, akinek a csapat egy része kisgyerekként labdát szedett és páran, mint Puyol és Xavi még játszhattak is vele egy csapatban, de tisztelhetik más okok miatt, amikről mi nem tudhatunk.
Majd megtudjuk.
Eddig nekem is voltak olyan elméleteim, hogy nem véletlenül "küldték" - direkt idézőjelben a küldték szó, mert nyilván Ő is menni akart" Luis Enrique-t egy nagy csapathoz tavaly. Nyilván, hogy tanuljon és próbálja ki, milyen egy csapatot a felnőtt bajnokságban és nemzetközi kupában irányítani.
Talán Tito után Ő lesz a következő edző, ha bizonyít az olaszoknál.
Arról sem kell lemondani, hogy Pep még visszatér a vezetőedzői posztra valamikor, de ez is az Ő döntése lesz és akkor fog megtörténni, amikor vagy éppen sosem - majd az idő megadja a választ.
Addig is: Moltes Grácies a Tot, Pep!
Rossz, hogy így döntött - mindenkinek: játékosoknak, technikai személyzetnek, szurkolóknak és Neki, saját magának is.
Meg kell Őt érteni: régebben is többször jelezte már, hogy elfáradt, a családjával sem tud annyi időt tölteni, mint szeretne, 3 kisgyermeke van, akiket nevelni kell és nyilván részt akar venni az életükben, mert emellett a tempó mellett sokat nem tudott foglalkozni velük.
Annak pedig mindenki örülhet - szerintem - hogy Tito elfogadta a vezetőedzői kinevezést.
Nem gondolhatjátok komolyan, hogy jobb lett volna valaki idegent idehozni, aki csak a Jóisten a megmondhatója, hogy kiket rúgott volna ki a csapattól - kiket igazolt volna és úgy egyébként mekkora változásokat léptetett volna életbe - lehet, hogy egy olyan sötét időszakot hozott volna el, amiből évek során tudott volna a klub helyrejönni.
Adott a játékosállomány, amivel dolgozni lehet - Tito tökéletesen ismeri őket.
Az, hogy egy halk szavú ember? Külön szimpatikus inkább, hogy nem tolakodott sosem előtérbe, nem szerepelt, nem dumált, hanem dolgozott.
Nincs respect-je a játékosok előtt? Ezt meg aztán senki sem merheti kijelenteni, mivel gőzünk sincs - senki sem bejáratos az öltözőbe, sem a taktikai értekezletekre, sem az edzésekre.
Nyilván benne nem a korább nagy játékost tisztelik, akinek a csapat egy része kisgyerekként labdát szedett és páran, mint Puyol és Xavi még játszhattak is vele egy csapatban, de tisztelhetik más okok miatt, amikről mi nem tudhatunk.
Majd megtudjuk.
Eddig nekem is voltak olyan elméleteim, hogy nem véletlenül "küldték" - direkt idézőjelben a küldték szó, mert nyilván Ő is menni akart" Luis Enrique-t egy nagy csapathoz tavaly. Nyilván, hogy tanuljon és próbálja ki, milyen egy csapatot a felnőtt bajnokságban és nemzetközi kupában irányítani.
Talán Tito után Ő lesz a következő edző, ha bizonyít az olaszoknál.
Arról sem kell lemondani, hogy Pep még visszatér a vezetőedzői posztra valamikor, de ez is az Ő döntése lesz és akkor fog megtörténni, amikor vagy éppen sosem - majd az idő megadja a választ.
Addig is: Moltes Grácies a Tot, Pep!

- miihii
- KHAL
Valószínű semennyire?Subinho írta: évek múlva, ha pl. mondjuk az Inter padján eltölt 5 évet, meg máshol még többet, akkor ez a "kis 4 évecske" hogy fog benne élni??? valószínű semennyire, mert akkor már más csapattal/csapatokkal dolgozik/dolgozott!!! ha meg annyira a Barcáért dobogna a szíve, nem menne el máshová és hagyná itt szeretett csapatát, az otthonát!!!
Ha annyira a BARCÁért dobogna a szíve?
Te átgondoltad ezeket,mielőtt leírtad?Vágom,h te másképp közelíted meg a kérdést,mint itt kábé a 98%unk,de azért Ozsi sorait kiegészítve egy kicsit gondolkodj már el azon,amiket írsz!
Igen,biztos egyáltalán nem fog neki számítani,amit itt átélt,hisz' miért is érdekelné,átlagos,jelentéktelen dolog volt.Bizonyára azért is könnyezte meg a tökéletes szezonunkat,mert nem érezte át,h ez mit is jelent és tuti nem fogja átjárni ez az érzés élete végéig.
A szavai,tettei,hozzáállása kérdésessé teszi számodra,h mindene a BARCA?Kételkedsz az ízig-vérig culé mivoltában?Ezekre inkább nem is reagálok,mert nem akarok tiltást,de borzasztóan felháborítanak a mondataid,maradjunk ennyiben.
Ugyanúgy egyet ér a te véleményed is,de te jézusisten,ez a felfogás....

Nem mostanában volt,amikor két klub is ilyen szinten kilógott pluszban a mezőnyből és ekkora harcban lettek volna a pályán,a médiában,mindenhol.Fej-fej mellett haladtunk évekig és apróságok döntöttek ide v oda.Az a támadás ,ami érte őt az elmúlt időszakban,az az erkölcsi,morális sározás,amit indított ellene jo5é,hálás témát adva a sajtónak,akik még nagyobb füstöt kreáltak ennek,lelakhatta rendesen.Belátod,h ez a párharc igen idegölő és fárasztó lehetett,ugyanakkor meg sem fordul a fejedben,h ez lehetett az egyik fő oka,hanem továbbra is cs legyávázod... nc...Subinho írta: 3., pep is nyilatkozta, hogy a reallal és murinnyóval folytatott harc kifárasztotta és nyugalom kell neki... vagyis egyértelmű, ez a lélektani hadviselés a két csapat között kikészítette. pl. a roma vezető edzőjeként ilyen nem lesz pl. a lazioval, vagy épp a milannal... sőt! ilyen rivalizálás, vagy inkább háború sehol máshol nem lesz!!!
- Subinho
- Director del Fútbol
ehhez néhány gondolat:ozsimiki írta:Mindenkinek fáj ,de nekem nem tetszik az, amit Te magyarázol bele. Cserben hagyás meg egyebek...MÁR OKTÓBERBEN tudatta a vezetőséggel,hogy fáradt,és ez lesz egyelőre az utolsó szezonja....Nem az eredmények miatt csinálta, akkor ugyanúgy benne volt,hogy címvédés lesz,mint, hogy nem.Subinho írta:eltelt 1 nap, próbáltam túllépni a dolgon, de nem tudok!!! hogy hagyhatta így cserben az embereket, akik számítottak rá??? hogy mehet el így és most??? Murinnyóék röhöghetnek a markukban, hogy megcsináltuk, elüldöztük!!! Pep pedig bedobta a törölközőt, pedig pont most kellett volna összeszednie magát és odaállni a srácokhoz, hogy együt megcsináljuk!!! ezután mit lehet mondani? hogy lehet azt mondani a fiúknak, hogy fel kell állniuk és újra a csúcsra kerülni??? nagyon nagy köszönet Pepnek a 4 évért, amiért megajándékozott minket, de tudjátok, nem csak akkor kell maradnia, ha megy a szekér... mint ahogy egy szurkoló sem csak addig szurkol a szretett csapatának, amíg az nyerésben van!!! a nehéz napokban is ki kell(ett volna) tartani a csapat mellett!!!!!!!!!!!!!!!!
Neked is fáj,de nem kellene teljesen belemagyarázni,hogy most ő a "kudarcok" után lelépett,és cserben hagyott minket. FRÁSZT.
Pont,h ettől lett még nagyobb, éreztette a vezetőséggel,hogy fáradt,és így nem tudná azon a szinten folytatni,ami itt ELVÁRT,és amit magától is ELVÁR. Nem igen tudjuk elképzelni, milyen stresszel jár egy edző sorsa, pláne nem egy top klub élén, pláne nem úgy,hogy már az is kisebb tragédia a BArca esetében, ha nem nyerünk zsinórban 4 bajnoki címet,meg 2 BL-t....
Pep teljesen őszintén, a klub és egyben saját érdekeit is szem előtt tartva, nem hosszabbított. Ő tudja, hogy mennyire fáradt, és hogy tudna e még 1 szezont a legmagasabb szinten lehúzni pihenés nélkül. Úgy gondolta,hogy nem, ezek után pedig a Barca és az Ő érdeke is,hogy változtassunk. Szó sincs itt cserbenhagyásról. Sőt!!!
Arról meg pláne nincs szó,hogy holmi Mou üldözte volna el, ég világon semmi köze nem volt hozzá.
1., ne mond, hogy mennyire el lehet fáradni egy top klub élén, mert erre ellenpélda rögtön: sir alex, wenger, ancelotti, stb...
2., igen, nem lehet mindíg nyerni! ezzel nincs is semmi bajom! nem lehet minden évben megnyerni mindent!!! a példa megint csak sir alex, aki minden évben újra és újra vezette és visszavezette a csapatá és nem hagyta őket cserben, amikor pl. lemaradtak a Cselszi mögött a ligában, vagy amikor kikaptak a Barcától a BL döntőben... nem csak addig volt ő a mester, amíg ment a szekér... nem csak akkor jó edző vki, amíg jönnek a eredmények!!! most megmutathatta volna!!!!
3., pep is nyilatkozta, hogy a reallal és murinnyóval folytatott harc kifárasztotta és nyugalom kell neki... vagyis egyértelmű, ez a lélektani hadviselés a két csapat között kikészítette. pl. a roma vezető edzőjeként ilyen nem lesz pl. a lazioval, vagy épp a milannal... sőt! ilyen rivalizálás, vagy inkább háború sehol máshol nem lesz!!!
ezért az én véleményem, hogy egyszerűbb volt azt mondani, hogy ehez nekem nincs kedvem, elmegyek.... aztán hogy mi lesz a csapattal, a fiaival, a szurkolókkal??? az másodlagos... ezt nem tudom elfogadni!!! így nem!!!
Azért mert van egy jó példád Sir Alex személyében, még nem lesz cserbenhagyás. Nézd meg itt is már miket írtak azelőtt,hogy nem hosszabbított. Csak azért mert nem nyertünk bajnokságot, meg Bl-t. Hogy ideje mennie, elfogyott,stb. Persze szerencsére nem ezek a hangok voltak többségben. De míg a M.U.-nál ilyen akkor sem fordult elő, amikor 3.ak voltak,és kiestek a Bl-ből, itt hidd el, akkor is előfordulna amikor nyerünk Világkupát,Spanyol kupát,stb,stb,stb, de bajnokságot nem. Tisztelem Sir Alexet, de Tisztelem Pep Guardiolát is. Te úgy látod, én így, ennyi

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mindenkinek fáj ,de nekem nem tetszik az, amit Te magyarázol bele. Cserben hagyás meg egyebek...MÁR OKTÓBERBEN tudatta a vezetőséggel,hogy fáradt,és ez lesz egyelőre az utolsó szezonja....Nem az eredmények miatt csinálta, akkor ugyanúgy benne volt,hogy címvédés lesz,mint, hogy nem.Subinho írta:eltelt 1 nap, próbáltam túllépni a dolgon, de nem tudok!!! hogy hagyhatta így cserben az embereket, akik számítottak rá??? hogy mehet el így és most??? Murinnyóék röhöghetnek a markukban, hogy megcsináltuk, elüldöztük!!! Pep pedig bedobta a törölközőt, pedig pont most kellett volna összeszednie magát és odaállni a srácokhoz, hogy együt megcsináljuk!!! ezután mit lehet mondani? hogy lehet azt mondani a fiúknak, hogy fel kell állniuk és újra a csúcsra kerülni??? nagyon nagy köszönet Pepnek a 4 évért, amiért megajándékozott minket, de tudjátok, nem csak akkor kell maradnia, ha megy a szekér... mint ahogy egy szurkoló sem csak addig szurkol a szretett csapatának, amíg az nyerésben van!!! a nehéz napokban is ki kell(ett volna) tartani a csapat mellett!!!!!!!!!!!!!!!!
Neked is fáj,de nem kellene teljesen belemagyarázni,hogy most ő a "kudarcok" után lelépett,és cserben hagyott minket. FRÁSZT.
Pont,h ettől lett még nagyobb, éreztette a vezetőséggel,hogy fáradt,és így nem tudná azon a szinten folytatni,ami itt ELVÁRT,és amit magától is ELVÁR. Nem igen tudjuk elképzelni, milyen stresszel jár egy edző sorsa, pláne nem egy top klub élén, pláne nem úgy,hogy már az is kisebb tragédia a BArca esetében, ha nem nyerünk zsinórban 4 bajnoki címet,meg 2 BL-t....
Pep teljesen őszintén, a klub és egyben saját érdekeit is szem előtt tartva, nem hosszabbított. Ő tudja, hogy mennyire fáradt, és hogy tudna e még 1 szezont a legmagasabb szinten lehúzni pihenés nélkül. Úgy gondolta,hogy nem, ezek után pedig a Barca és az Ő érdeke is,hogy változtassunk. Szó sincs itt cserbenhagyásról. Sőt!!!
Arról meg pláne nincs szó,hogy holmi Mou üldözte volna el, ég világon semmi köze nem volt hozzá.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
Első 3, talán 4 meccsén nem nyertünk, de már azokon a meccseken is látszott a szép foci. Első évében volt a legélvezetesebb számomra a mutatott játék, aztán egyre profibb, s letisztultabb lett, s talán a varázs kicsit megkopott. Áhh,.. még mindig nem hiszem el, hogy a Pep érának vége.kakasugynok007 írta:Utána rá pedig ismét egy vereség vagy döntetlenVaratrix írta:Tétmeccs: Numancia-Barca 1-0 hát akkor nem gondoltam hogy ez lesz...Kash írta:2008-ban melyik volt Guardiola 1. meccse? szeretném látni, ám sehol sem találom.
Nemtudom de én akkor abban a pillanatban azt gondoltam,hogy nem sokáig lesz ez így jó!Aztán!

A csapat szerintem jövőre is parádés lesz, de hiányozni fog Pep, hogy nem áll ott a vonal mellett.
Elegancia, határozottság, szenvedélyesség, profizmus, amit ő képviselt.

Szerintem teljes mértékben rádcáfolt!Charlie írta:Nagy respekt Guardiolának, de nem Ő a megfelelő megoldás szerintem.Cáfoljon rám.
C.

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egy Bajnokok Ligája-selejtező volt a Wisla Krakkó elleni 4-0 alkalmával.Kash írta:2008-ban melyik volt Guardiola 1. meccse? szeretném látni, ám sehol sem találom.
2008. augusztus 13.
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=KOf5Sqy9RqQ

- Kash
- Entrenador del Barça
kakasugynok007 írta:Utána rá pedig ismét egy vereség vagy döntetlenVaratrix írta:Tétmeccs: Numancia-Barca 1-0 hát akkor nem gondoltam hogy ez lesz...Kash írta:2008-ban melyik volt Guardiola 1. meccse? szeretném látni, ám sehol sem találom.
Nemtudom de én akkor abban a pillanatban azt gondoltam,hogy nem sokáig lesz ez így jó!Aztán!
Elég durva. Megnéztem a videót, a Barca nem játszott akkor rosszul, csak valamiért a helyzetek nem mentek be...Guardiola aztán mindenkire rácáfolt, aki már temette, nemde!?