2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akkor jó, ha nem 13 gólos. Csak nem jön össze neki 3 gól.Andris írta:az uefa honlapja szerint 12.#David Villa# írta:Nem 13 gólos Gomez?Ez a Chelsea kap 3 gólt a Bl döntőben és pont mind a hármat Gomeztől? Szerintem annyi az esélye mint, hogy bajnokok leszünk!!!
Én úgy tudtam 11, és 2 selejtező gól, de ezek szerint 1 az a 2.
az uefa honlapja szerint 12.#David Villa# írta:Nem 13 gólos Gomez?Ez a Chelsea kap 3 gólt a Bl döntőben és pont mind a hármat Gomeztől? Szerintem annyi az esélye mint, hogy bajnokok leszünk!!!
De klubszinten nem. A VB azért más tészta, ott sokkal nagyobb az esélye eleve a holtversenynek, illetve a 3-s, 4-s, 5-s holtversenyeknek is. 4-5 gólkirály meg tényleg hülyén nézne ki. Klubszinten a 2 még nem olyan vészes, főleg, h eddig csak igen ritkán fordultak elő ilyen esetek.Dragonfly80 írta:VB 2010 Dél-AfrikaA gólok számán kívül soha, sehol nem vettek még figyelembe egyéb mutatót, mindig megosztott góllövő cím van...
Aranycipő - Thomas Müller 5 gól 3 gólpassz
Ezüstcipő - David Villa 5 gól 1 gólpassz, 635 perc játékidő
Bronzcipő - Wesley Sneijder 5 gól 1 gólpassz, 652 perc játékidő
http://soccernet.espn.go.com/stats/assi ... on?cc=5739levproff írta:Hány gólpassza van a bajnokságba?
És mennyi van Özilnek?
VB 2010 Dél-AfrikaA gólok számán kívül soha, sehol nem vettek még figyelembe egyéb mutatót, mindig megosztott góllövő cím van...
Ez a Chelsea kap 3 gólt a Bl döntőben és pont mind a hármat Gomeztől? Szerintem annyi az esélye mint, hogy bajnokok leszünk!!!#David Villa# írta:BL-ben még Gomez megelőzheti. Esély megvan rá...csabooo írta:grt Messinek!
remélem gólkirály lesz idén mind a bl-ben, mind a bajnokságban, talán akkor még lehet esély egy aranylabdára...
BL-ben még Gomez megelőzheti. Esély megvan rá...csabooo írta:grt Messinek!
remélem gólkirály lesz idén mind a bl-ben, mind a bajnokságban, talán akkor még lehet esély egy aranylabdára...
Legtöbb gól egy szezonban.Deus írta:Mi volt az ő rekordja?ozsimiki írta:történelmi dolog megdönteni Müller rekordját.
A gólok számán kívül soha, sehol nem vettek még figyelembe egyéb mutatót, mindig megosztott góllövő cím van (másképp nem is látom értelmét). Így az Aranycipőt is megosztják majd (ez benne is van a levegőben), legutóbb, is így volt, Henry és Forlan ugyanannyi gólt lőtt 2005-ben, mindkettő Aranycipős lett.Adam Philip írta:Ez oké, de az Aranycipő esetében ez hogy működik?recrea írta:Szerintem meg megosztják a címet, tehát egyenlőség esetén két gólkirály lesz. Vajmi kevés köze van a gólok számához a gólpasszoknak.
Ott is megosztják a címet (ha így marad) vagy pedig ez esetben figyelembe veszik a meccsek számát, az eltöltött perceket vagy a gólpasszokat?
Ott is megosztják. 2005-ben Henry és Forlán is 25-25 gólig jutottak, mind2 Aranycipős lett.Adam Philip írta:Ez oké, de az Aranycipő esetében ez hogy működik?recrea írta:Szerintem meg megosztják a címet, tehát egyenlőség esetén két gólkirály lesz. Vajmi kevés köze van a gólok számához a gólpasszoknak.
Ott is megosztják a címet (ha így marad) vagy pedig ez esetben figyelembe veszik a meccsek számát, az eltöltött perceket vagy a gólpasszokat?
Ez oké, de az Aranycipő esetében ez hogy működik?recrea írta:Szerintem meg megosztják a címet, tehát egyenlőség esetén két gólkirály lesz. Vajmi kevés köze van a gólok számához a gólpasszoknak.
Nem, se ezt, se a gólpasszokat. Ha ugyanannyi gólt lőnek, akkor holtversenyben lesznek gólkirályok.Wolfy11 írta:Esetleg az összes gólokat figyelik. Tehát Ronaldo 55? És Messi 65? (Nem emlékszek pontosan, javítsatok ki).
És ezt szted mégis mióta veszik figyelembe? Mert ha megnézed a spanyol gólkirályok névsorát, volt néhány szezon, amikor 2, vagy 3 név is ott szerepel. És nem hinném, h percre ugyanannyit játszottak volna.Barcaman1993 írta:Sztem Messié lesz, mert Ronaldo minden meccsen játszott, ha jól emlékszem Messi 1-et kihagyott. De ha perceket nézik, akkor is, mert Ronaldo ha jól emlékszem az összes bajnokit az elejétől a végiig nyomta. Mesi 2-3 alkalommal csereként állt be. Ergo, ha x, akkor valószínűleg Super Messi.Enjoy írta:Ha ugyanannyi gólt lő Messi, mint az a mutogató görcs, akkor mi alapján döntenek, hogy kié lesz a Pichichi?
Remélem megtámogatják a srácok Messit az utolsó meccseken, mint ahogyan tavaly tették azt a túloldalon..
Sztem Messié lesz, mert Ronaldo minden meccsen játszott, ha jól emlékszem Messi 1-et kihagyott. De ha perceket nézik, akkor is, mert Ronaldo ha jól emlékszem az összes bajnokit az elejétől a végiig nyomta. Mesi 2-3 alkalommal csereként állt be. Ergo, ha x, akkor valószínűleg Super Messi.Enjoy írta:Ha ugyanannyi gólt lő Messi, mint az a mutogató görcs, akkor mi alapján döntenek, hogy kié lesz a Pichichi?
Remélem megtámogatják a srácok Messit az utolsó meccseken, mint ahogyan tavaly tették azt a túloldalon..