Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.05.06. 10:44:11

Amit a Sociedad elleni meccs óta művel az elképesztő. Ő is blokkolt ugye azon a bizonyos héten, de amit tavasszal művel az emberfeletti. Emlékszem, hogy a tridente (Messi, Eto, Henry) 100 gólt lőtt és mind3-mukkal maximálisan elégedettek voltunk. Messi, ha így folytatja, akkor meg lehet neki a 75 gól... Nem semmi egyáltalán. Ennél jobb szezont számára tényleg csak akkor tudok elképzelni, ha egész szezonban így játszik, mint most. De ez, hogy meccsenként jobb, mint 1.00-ás átlaga legyen... Legenda.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.06. 10:21:03

Ezt a teljesítményt nem lehet tőle elvárni, és aligha hiszem hogy sikerülne ezt megdöntenie életében, de végül is soha ne mondd hogy soha.
Viszont ezt a szintet ha tudja tartani, és továbbra is ilyen jó társai lesznek, akkor kétségtelen hogy sok-sok szép percet fognak nekünk okozni.
Utóbbi 3 meccsen 8 gól, abból 4 tizenegyes. Kissé kellemetlen ez számomra, mert magától is képes lenne erre, de egye fene, a megadható tizik mindig jól jönnek ha megadják :D
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.05.06. 10:03:11

Minden szezon után elmondjuk róla, hogy hihetetlen ez a pali és hogy ennél már nem lehet többet nyújtani. Ő mégis minden évben emel egy szintet. Most viszont nem egy hanem legalább 3 lépcsőfokot ugrott. :D
Ennél többet már tényleg képtelenség teljesíteni. Kíváncsi leszek, hogy a következő szezonban mit tud nyújtani.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.05.06. 09:21:28

Azt hiszem Messinek ezzel meg lesz az Aranycipő. 50-ennél jár, míg Ronaldo 45-nél. Ronaldo még 1 meccsen sem rúgott 5 gólt, de ha ezt megtenné, akkor Messi még mindig előnyben van, mert 1 meccsel kevesebbet játszott. Bár én biztosra veszek 3-4 Ronaldo gólt a Mallorca ellen, de nem hinném, hogy ezt már behozná. Szép teljesítmény mind2 játékos részéről, de Messié még szebb. :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
c.
Barça B

2012.05.06. 09:03:25

Messi hugs Pep guardiola after his 50th goal in la liga (penalty)

http://www.youtube.com/watch?v=zgdBF2_S ... r_embedded
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.05.06. 08:49:59

Messi tegnap újabb rekordokat döntött meg. Az az adat ugye már megvan, hogy 58 meccsen 72 gól és 30 assist. Na akkor a román Georgescu rekordját megdöntötte (69) és a globális rekordot tartó Archibald Starkét (70) is. Emellett CR (2 fordulóval ezelőtt) tartott egy olyan rekordot, hogy 7 mester3-ast ért el 1 szezonban. Messi immár 8-nál tart.

És még mindig van 2 meccs. :D
starlovete
Barça C
Kapcsolat:

2012.05.05. 23:15:25

Észrevettetek egy abszolut pozitivumot a mai játékba? saját kapunktól óriási tempóban próbáltunk kontrázni ebből született Messi 3. gólja nagyon nagyon tetszet, ez amolyan ujdonság:) (az utóbbi két évről beszélek.)
Messi ellen nincs ellenszer,max ha 5 ember-- viszont akkor assistál szóvallll Ő a legjobb!!!!!!!!!!! Megkönnyeztem a 4. gól után
I am the best
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.05.05. 23:14:46

Nem volt gyenge, amit ma összehozott. Ha tizenegyesből rúgta, ha nem, azok is ugyanolyan gólok, mint a többi. Aki nem ismeri el, hogy ő a legjobb, az hazudik.
Másrészt látunk olyat valahol, hogy egy játékos négyet ver, mégsem őt ünneplik? :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.05. 23:10:58

Cruyff éra alatt lettem Barca fan, sajnáltam amikor vége volt, de közel sem így éreztem mint most. Sajnáltam amikor R10 leeresztett,és elment, amikor Rivaldo elment, akárcsak Kluivert és még sorolhatnám, most sajnálom,hogy Pep (remélem csak ideiglenesen) elköszönt, de azt a napot amikor Messi elköszön= visszavonul, mindennél jobban fogom sajnálni.

250 gólnál tart, 50 bajnoki gól, 71 idény gól, rengeteg gólpassz, mindezt azok után,hogy 3szor nyert zsinórban aranylasztit, és évről évre rengeteg gólt szerzett.

és még van 2 meccs a szezonból....

szépen búcsúzott Peptől, ne feledjük,hogy igazából Pep-el lett ekkora játékos, nagyon remélem,hogy már annyira tökéletessé vált szinte,hogy romlani más alatt sem fog.

GO LEO!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.05.05. 16:58:49

Lego írta:
Idén nyert sok mindent Messi...
EU szuperkupa, Spanyol szuperkupa, Világbajnok klub szinten

Emellett nyerhet májusban egy spanyol kupát, ősszel szuperkupát.
Kétszer is nyerhet szuperkupát vki egy évben? :)

Amúgy valszeg az előző aranylasztihoz nézték azokat az eredményeket, bár ki tudja :?:

Mondjuk elég vékony a határ ami alapján néha döntenek.
Hacsak nem nyújt vki vmi elképesztően nagyot az EB-n akkor idén is meglesz keverve az esélyesek névsora.
Én is úgy tudom, h naptári évre adják az Aranylabdát.
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.05.05. 16:26:08

Tocy írta:Szerintem most nagyon sokan unják már Messit, nem fognak rá szavazni, inkább akárki másra. Nem nyert se bajnokságot, se BL-t, igaz CR is "csak" egy bajnoki címmel lett gazdagabb. Messi szezonja termékenyebb, de végülis a sorsdöntő tizinél megremegett a lába, és ha még vhogy a Copát is elbukjuk...bár CR is kihagyta a büntetőpárbajban, fontos pillanatokban 2012-ben eddig ő volt a jobb. A bajnokságban fej-fej mellett haladnak gólokkal, Messi a BL-ben jóval többet szerzett. Ha Portugália 4be jut az EB-n, már CR felé billen a mérleg. Aztán ugye lesz még egy Szuperkupa ( remélhetőleg velünk játszanak... ), az is számít majd, illetve persze az ősz is, de az már talán kevésbé.
Kicsit nagyon presszimista vagy,már bocsi.
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.05. 16:07:19

Szerintem most nagyon sokan unják már Messit, nem fognak rá szavazni, inkább akárki másra. Nem nyert se bajnokságot, se BL-t, igaz CR is "csak" egy bajnoki címmel lett gazdagabb. Messi szezonja termékenyebb, de végülis a sorsdöntő tizinél megremegett a lába, és ha még vhogy a Copát is elbukjuk...bár CR is kihagyta a büntetőpárbajban, fontos pillanatokban 2012-ben eddig ő volt a jobb. A bajnokságban fej-fej mellett haladnak gólokkal, Messi a BL-ben jóval többet szerzett. Ha Portugália 4be jut az EB-n, már CR felé billen a mérleg. Aztán ugye lesz még egy Szuperkupa ( remélhetőleg velünk játszanak... ), az is számít majd, illetve persze az ősz is, de az már talán kevésbé.
MessiBarca10
Jugador del Barça

2012.05.05. 15:49:04

Ha megnyerik a kupát és a szuperkupát a margit ellen és..
-ha céer nem alakít nagyot az EB-n (úgysem fog)
-ha nem sérül le ősszel
övé az aranylabda!
Lego
Jugador del Barça

2012.05.05. 15:44:31

Kétszer is nyerhet szuperkupát vki egy évben? :)

Amúgy valszeg az előző aranylasztihoz nézték azokat az eredményeket, bár ki tudja :?:

Mondjuk elég vékony a határ ami alapján néha döntenek.
Hacsak nem nyújt vki vmi elképesztően nagyot az EB-n akkor idén is meglesz keverve az esélyesek névsora.
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
zola8787
Director del Fútbol

2012.05.05. 15:06:25

Sanama írta:
Lionel85 írta:Én sem értettem, hogy a vb miért nem jelentett egyfajta alapot az Aranylabdának, holott mindenhol ki volt emelve, hogy ha Argentína nem lesz világbajnok, akkor Messinek esélye sincs. Aztán tessék... Idén viszont nem nyújtott a Barcelona olyan kiemelkedőt, csupán Messi gólrekordjára nem adják meg a díjat. De ne legyen igazam és kapja meg annyiszor, amennyiszer lehet!!!

Illetve 68gólnál jár.

A VB meg ugye azért nem számított, mert azt hiszem akkor vonták össze a 2 díjjat, és mondták, hogy innentől az egyéni teljesítmény sokkal többet számít,mint a kupák.
Sose értettem, hogy miért a kupák mennyisége dönt 1 ilyen "fontos" szavazáson. Annyira egyértelmű, hogy a játékosok egész éves teljesítményét kellene nézni.
Messi jelen pillanatban 2012 legjobb játékosa, van még idő, sok minden változhat. Drukkolok neki, pedig talán én vagyok az egyetlen Barca drukker, aki nem kedveli Messit és most nagyon-nagyon szépen fogalmaztam meg.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.05. 14:49:02

Lionel85 írta:Én sem értettem, hogy a vb miért nem jelentett egyfajta alapot az Aranylabdának, holott mindenhol ki volt emelve, hogy ha Argentína nem lesz világbajnok, akkor Messinek esélye sincs. Aztán tessék... Idén viszont nem nyújtott a Barcelona olyan kiemelkedőt, csupán Messi gólrekordjára nem adják meg a díjat. De ne legyen igazam és kapja meg annyiszor, amennyiszer lehet!!!

Illetve 68gólnál jár.

A VB meg ugye azért nem számított, mert azt hiszem akkor vonták össze a 2 díjjat, és mondták, hogy innentől az egyéni teljesítmény sokkal többet számít,mint a kupák.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.05. 14:40:09

Az idei kiírásban ha megnyerjük a spanyol kupát, akkor az lesz a 4. trófeánk. + egy bajnokság 2. hely és BL elődöntő.
+ több mint 68 gól és 30 assist ha minden jól alakul.
Ez önmagában megér egy aranylabdát nálam.

De! Nem erre fogják adni majd, hanem a következő szezont is bele fogják számítani, és ha ott is folytatja a ezt a hihetetlen teljesítményt, akkor szerintem 4.ére is megkapja EB ide vagy oda. Meg amúgy is lehet csúszni fog az EB.
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.05.05. 14:34:24

Sanama írta:
Idén az Eb fog dönteni, azon Leo nem vesz részt. Vagy a győztes csapatból kerül majd ki egy hadvezér, vagy egy olyan játékos, aki kiemelkedőt nyújt a tornán. Xaviban és Iniestában bízom.
Mi volt a VB-vel? Ott sem a győztes, vagy kiemelkedő ember nyerte az aranylabdát
Én sem értettem, hogy a vb miért nem jelentett egyfajta alapot az Aranylabdának, holott mindenhol ki volt emelve, hogy ha Argentína nem lesz világbajnok, akkor Messinek esélye sincs. Aztán tessék... Idén viszont nem nyújtott a Barcelona olyan kiemelkedőt, csupán Messi gólrekordjára nem adják meg a díjat. De ne legyen igazam és kapja meg annyiszor, amennyiszer lehet!!!
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.05.05. 14:28:06

Lionel85 írta:Kicsi az esélye annak, hogy zsinórban négyszer legyen Messi a legjobb. Eddig talán az első Aranylabdánál nem volt morgolódás a világ részéről, ha idén is ő nyerné, szerintem egyfajta polgárháború lenne az ellenfelek részéről. :D

Idén az Eb fog dönteni, azon Leo nem vesz részt. Vagy a győztes csapatból kerül majd ki egy hadvezér, vagy egy olyan játékos, aki kiemelkedőt nyújt a tornán. Xaviban és Iniestában bízom.

Ma este pedig újabb Messi-gólokban!
Messi, akkor 47 góllal lett Aranylasztis úgy, hogy a csapattársai VB-t nyertek, ráadásul rendkívül jók voltak. Ráadásul az Interben azért Milito és Sneijder is megérdemelte volna.
Most 68 gól, 30 assist a neve mellett és 3 meccs. Ha minden sikerül, akkor be tudjuk húzni a CDR-t. A csapattársai most se voltak olyan rosszak, de érzésem szerint Xavi és Ini gyengébb volt, mint 2 éve. Nagy riválist CR-t mondanám, de mellette csak a Liga szól. Kétlem, hogy az EB-n bármit is tudnának alkotni. Ott nem lesz Mourinho, Di Maria, Özil, Alonso, Benzema 5-ös mellette. A Chelseaből, meg a Bayernből igazán jól teljesítőt meg nem tudnék kiemelni.

Nálam mindenképp Messi kapná.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.05. 14:22:17

Mi volt a VB-vel? Ott sem a győztes, vagy kiemelkedő ember nyerte az aranylabdát
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.05.05. 14:21:11

Kicsi az esélye annak, hogy zsinórban négyszer legyen Messi a legjobb. Eddig talán az első Aranylabdánál nem volt morgolódás a világ részéről, ha idén is ő nyerné, szerintem egyfajta polgárháború lenne az ellenfelek részéről. :D

Ma este pedig újabb Messi-gólokban!
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.05. 14:08:53

messideco írta:Robben, de ez már kezd off lenni.

Személy szerint úgy vélem, hogy Messinek az idén van a legkevesebb esélye a lasztira, de egye fene, három is elég szép gyűjtemény már 8)
Ez még majd elválik, hiszen 8 hónap van még hátra a díjátadóig. Én úgy érzem most is ugyan olyan esélyekkel fog indulni mint az előző 3 előtt.
Persze most már kisebb lesz a különbség, de még mindig úgy érzem hogy ő fogja megkapni, bár akkor új díjat kell kitalálni, amit Messi nem kaphat meg :lol:
Ezüstlabda?:D
messideco
Presidente del Barça

2012.05.05. 14:04:39

Robben, de ez már kezd off lenni.

Személy szerint úgy vélem, hogy Messinek az idén van a legkevesebb esélye a lasztira, de egye fene, három is elég szép gyűjtemény már 8)
Kép
"And my heart will leave you never."
Subinho
Director del Fútbol

2012.05.05. 13:46:36

Bármi legyen a BL döntőn, sztem idén a 2 sztár között fog eldőlni a laszti. Ha végig nézzük:
- BL-ben mindketten jól tolták, egyis sem jutott döntőbe, de Messi gólkirály lehet, így itt övé a pont
- Liga: mindketten fantasztikusan tolták, CR bajnok lett, Messi meg kupagyőztes lehet, pont a Real kiverésével és megvan a lehetőség arra, hogy az aranycsuka is Messié legyen. A klasszikusokon kb. egyenlő, de ha meglesz az aranycsuka, talán Messi javára dőlne a dolog...
- Válogatott: itt kb. egál, de lesz nyáron egy EB, ahol CR nagyot mutathat és akkor nagyobb lesz az esélye...
Azt viszont ne felejtsük el, hogy lesz még egy ősz, benne egy klasszikussal. Sztem az sokat fog nyomni a dologban! Ha az EB-n nem mutat semmi extrát a portugál, meglehet a laszti Messinek. Most nálam kb. 55-45% esély Messi javára. A 3. személye sokkal inkább érdekes lehet...
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.05.05. 12:51:39

Sanama írta:Szerintetek van esélye most az aranylabdára?
Én most megint hatalmas lehetőséget érzek rá, azzal, hogy a Real nem jutott Bl döntőbe.

Ez a 68gól és még amennyit lőhet 3(?) meccsen ez hihetetlen.
Illetve még nyerhet 1 spanyol kupát is.
Meg ugye valószínű hogy Aranycipő, BL gólkirály

ui: persze ha portugálok nyerik az eb-t, az nem segít :D
A BL-győzelem sokat számít, de sem a Bayernben sem a Chelseaben nem volt idén kiemelkedő teljesítmény. Hacsak nem Torres kapja meg! :twisted:

Más szinten meg nem volt vetélytársa CR-nek és Messinek. Előbbi mellett szól az hogy mégiscsak ő lett bajnok a csapatával elég magabiztosan ami a számszerűséget illeti. Messinek ott van a kupa döntő, viszont ami már önmagában megér egy újabb aranybogyót az Müller rekordjának megdöntése. Embertelen, hihetetlen, félelmetes! :shock:
Cr-nek még az EB van ott, de kétlem hogy megnyernék. Idén azért már nem lesz annyira egyértelmű, de Messié kell hogy legyen!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Válasz küldése