Szerintem pont a csíkok teszik széppé. Ez az egybeolvadt dolog nem igazán tetszik. Volt azért szörnyű mez, de ezzel nem vagyok kibékülve, kiváncsi vagyok milyen lesz a srácokon!bence-barca írta:Legutóbb a 2009/10 es mez tetszett, ami sűrűn vt csíkozva. Azóta egymást múlják felül.. először a sárga karimás, most az idei...most ez viszi eddig a leggagyibb díjat, amóra nézem a focit.
A múlt, a jelen és a jövő mezei
- TrogAir
- Jugador d'estrella

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
-
- Llegenda del Barça
Legutóbb a 2009/10 es mez tetszett, ami sűrűn vt csíkozva. Azóta egymást múlják felül.. először a sárga karimás, most az idei...most ez viszi eddig a leggagyibb díjat, amóra nézem a focit. 

- miihii
- KHAL
Ugyanezt tudom rá mondani az előzetes tervek óta. Olyan búcsús,kínai vercsaszi feelingcsababarca írta:Engem ez az átmenetes a búcsúkban kapható kamu mezekre emlékeztet. ott vannak ilyenek,hogy nincsenek élesen elválasztva a színek,hanem egybefolynak úgymond.
Mondjuk nagyon nem érdekel,de ez tényleg olyan vásári.

Szerintem is szörnyű(ek)...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Engem ez az átmenetes a búcsúkban kapható kamu mezekre emlékeztet. ott vannak ilyenek,hogy nincsenek élesen elválasztva a színek,hanem egybefolynak úgymond.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Szerintem mindenkinek csak ezzel az átmenettel van baja. Könyörgöm volt itt narancssárga,zöld,fekete, az a lehetetlen színű (rózsaszínes). De ez? Ez könyörgöm szerintem egy 5 éves gyerek nagyobb terveket állítani elő.kilibarca írta:Mindig ez van az új mezzel valakinek tetszik valakinek nem. Majd a játékosokon sokkal jobban mutat és ha ebben a mezben szerezzük vissza a bajnoki címet könnyebben megszereti mindenki. De abban azért reménykedek én is hogy az idegenbeli nem az a narancs átmenetes lesz egy ilyen átmenetes elég lesz.

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
- kilibarca
- Capitá del Barça
Mindig ez van az új mezzel valakinek tetszik valakinek nem. Majd a játékosokon sokkal jobban mutat és ha ebben a mezben szerezzük vissza a bajnoki címet könnyebben megszereti mindenki. De abban azért reménykedek én is hogy az idegenbeli nem az a narancs átmenetes lesz egy ilyen átmenetes elég
.

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Tök mindegy, hogy milyen a mez, ha úgy játszik a csapat, mint az elmúlt négy évben. Maximum ebből a példányból nem veszünk majd annyian 

- Varatrix
- Director del Fútbol
Egyetértek! A játékosaink megszépítik!Capon írta:Nekem sem tetszik, de nem lesz annyira rossz.
Hamar megszokjuk szerintem.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Azért erre ne vegyünk mérget. Szerintem ez minden idők legrosszabb meze. Ezt bátran kijelentem. Ennél még akár a narancssárga is jobb.Capon írta:Nekem sem tetszik, de nem lesz annyira rossz.
Hamar megszokjuk szerintem.

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
El fanático írta:" Nike y el FC Barcelona ya han acordado presentar con todos los honores la camiseta de la nueva temporada.
La ya conocida, sólo lleva una y difuminada gran franja roja central." El mundo deportivo
Nike és a Barca már megegyeztek, hogy ez lesz a jövő évi hivatalos mez, amit május 22.-én be is mutatnak. Teszik mindezt azért - ha jól értem - mert kereskedelmi szempontok figyelembe vételével az is szóba került, hogy már Copa del Rey döntőt is ebben a mezben játszaná a Barca.
Cikk:
http://www.mundodeportivo.com/20120509/ ... 33280.html
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mikor rákattintottam a linkre,imádkoztam hogy csak ne ez a kép jelenjen meg,erre tessék...
Ez a mez egyszerűen undorító,hányadék és nem mellesleg ocsmány...

és a második mezről inkább nem is szólok semmit,nem akarom bannoltatni magam...

- TrogAir
- Jugador d'estrella
El fanático írta:" Nike y el FC Barcelona ya han acordado presentar con todos los honores la camiseta de la nueva temporada.
La ya conocida, sólo lleva una y difuminada gran franja roja central." El mundo deportivo
Nike és a Barca már megegyeztek, hogy ez lesz a jövő évi hivatalos mez, amit május 22.-én be is mutatnak. Teszik mindezt azért - ha jól értem - mert kereskedelmi szempontok figyelembe vételével az is szóba került, hogy már Copa del Rey döntőt is ebben a mezben játszaná a Barca.
Cikk:
Na itt az ideje, hogy valaki mással csináltassuk a mezeket! Könyörgöm ez undorító, már elnézést...Ez a színátmenet benne...elveszti a jellegét, azt ami gránátvörös-kék színekre törekedett...így ez...hát.

- Kash
- Entrenador del Barça
Na ez a beszéd, semmi V nyak. Nekem tetszik.El fanático írta:" Nike y el FC Barcelona ya han acordado presentar con todos los honores la camiseta de la nueva temporada.
Cikk:

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ócska ez a mez, kifejezetten nem tetszik. Azt meg már nem is mondom, hogy egy meznek milyen hatása lehet egy játékra. Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy rosszabb, vagy jobb futballisták lennének egy meztől, de lélektanilag nagyon fontos tényező. Nem mindegy, hogy az ellenfélnek olyan meze van, hogy helyben berosálsz, vagy gagyi cucc az egész.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nem igazán tetszik. Már szinte semmi gránátvörös beütés nincs benne, kb sötétkékek leszünk. Sokkal jobbat ki lehetett volna hozni idén is.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- El fanático
- Entrenador del Barça
" Nike y el FC Barcelona ya han acordado presentar con todos los honores la camiseta de la nueva temporada.
Cikk:
Cikk:

Hali.
Egyetértek azokkal akiknek nem tetszi ez a mez, és igazuk van. Tényleg úgy néz ki mintha egy PC FIFA Manager játékban bár ki megcsinálhatta volna, a Nike emberei nem erőltetek meg magukat. Én nem értem hogy mért nem lehet ki írni egy pályázatot a szurkolóknak, hogy a csapatnak legjobban tetsző és az interneten legtöbb szavazatot kapó mez legyen a jövő évi csapat szerelése. Valószínűleg sokkal több is fogyna belőle, ez a mez összealítás inkább a PSG-nek (Paris Saint-Germain FC) lenn jó és nem nekünk. Csatlakozom azoknak a táborához akiknek ez a mez NEM TETSZIK!
Egyetértek azokkal akiknek nem tetszi ez a mez, és igazuk van. Tényleg úgy néz ki mintha egy PC FIFA Manager játékban bár ki megcsinálhatta volna, a Nike emberei nem erőltetek meg magukat. Én nem értem hogy mért nem lehet ki írni egy pályázatot a szurkolóknak, hogy a csapatnak legjobban tetsző és az interneten legtöbb szavazatot kapó mez legyen a jövő évi csapat szerelése. Valószínűleg sokkal több is fogyna belőle, ez a mez összealítás inkább a PSG-nek (Paris Saint-Germain FC) lenn jó és nem nekünk. Csatlakozom azoknak a táborához akiknek ez a mez NEM TETSZIK!
joekacsa
Ne már! Mi a baj például ezzel?sjd írta:
szvsz én jobban szeretem viselni az ilyen mezeket, mint a gallérosat. annak nem látom semmi értelmét és sztem rosszul is néz ki

Kis érdekesség:Barca mezek

ha a semmi menő, akkor jahKash írta: Trendi az én mellkasszőröm...

amúgy sztem full jó a hazai mezetek, az idegenbeli már kicsit gázos, de tűrhető.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2012.05.08. 20:36:55-kor.
madridista
- Kash
- Entrenador del Barça
Trendi az én mellkasszőröm...A Man UTD mezét ezért utálom, kockás, piros + V nyak fúúúj.messideco írta:Pedig az a trendiKash írta:Nekem kimondottan tetszik. Mindegy hogy milyen, csak a V nyaktól szokjunk már el.![]()

szvsz én jobban szeretem viselni az ilyen mezeket, mint a gallérosat. annak nem látom semmi értelmét és sztem rosszul is néz kiKash írta:Nekem kimondottan tetszik. Mindegy hogy milyen, csak a V nyaktól szokjunk már el.
Pedig az a trendiKash írta:Nekem kimondottan tetszik. Mindegy hogy milyen, csak a V nyaktól szokjunk már el.

Szerintem nem olyan rossz 

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
a hazait még úgy ahogy megértem,de az idegenbeli is ??? hát a hazai sem egy szépség,de az a narancsos idegenbeli mez valami halál...Enjoy írta:Üssetek meg, de nekem tetszik, az idegenbeli is
egyébként,minden csapatnak megvan hogy az első számú mezében mi az az alap,ami minden évben ott van,csak néha variálják...ez nálunk a csíkozás.nem is értem,hogy jutott egyáltalán ilyen az eszükbe??
amúgy már évek óta rendszeresen megveszem az adott évi szerelés hazai és vendég kiadását it,de ha ezek a mezek lesznek,akkor a jövő évi garnitúra kimarad...