2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért azt ne felejtsük el, hogy a szezon első felében tulajdonképpen végig sérült volt. Nagyon gyenge szezont futott, de egy rossz félév után elküldeni nagy hiba lenne. Ha jövőre is ilyen nokedli lesz, akkor azt mondom OK. De itt hányan voltak, akik 3 pocsék szezon után úgy kitartottak emellett a szerencsétlen Bojan mellett, akkor 1 év bizonyítást Pedro még megérdemel. Azt meg nem kell mondani, hogy a 2 ember közt mekkora különbség van teljesítményben.Firefox írta:
Folyamatosan megvan neki az esély. -Hasamra ütök-, az uccsó 5 meccsen kezdő volt. ha nem akkor bocsi, de képletesen kell érteni. Az utóbbi meccseken rengeteg lehetőséget kapott. Néhány meccse mondta a kommentátor, hogy az utolsó 5 meccsén 4 gólt lőtt. Igen, mivel Messi adta neki a jobbnál jobb labdákat. Köszönjük Pedrito, sokat tettél a csapatért, de a te időd itt lejárt.
Mégis miért? Sérült volt, 5 meccs a szezon legvégén nem elég ahhoz h valaki formába lendüljön.. Lőtt pár gólt, küzdött, akart, bőven elég ahhoz hogy maradjon még egy évet. Előszezon alatt vegye fel a ritmust és biztos vagyok benne h újra húzóember lesz, ha nem, akkor is ott lezs a padon és be tud segiteni. Idén talán többet kell igazolnunk a padra, és a kezdőbe is mint szoktunk, de ez nem jelenti azt, hogy rögtön leselejtezünk mindenkit, aki egy kicsit is visszaeset. Ha igy tennénk nem lennénk különbek, mint a RM..Firefox írta:Folyamatosan megvan neki az esély. -Hasamra ütök-, az uccsó 5 meccsen kezdő volt. ha nem akkor bocsi, de képletesen kell érteni. Az utóbbi meccseken rengeteg lehetőséget kapott. Néhány meccse mondta a kommentátor, hogy az utolsó 5 meccsén 4 gólt lőtt. Igen, mivel Messi adta neki a jobbnál jobb labdákat. Köszönjük Pedrito, sokat tettél a csapatért, de a te időd itt lejárt.zola8787 írta:Ha Pedro-t eladják akkor nagyon rossz döntést hoz a vezetőség. Mindenki mondja, hogy Afellay-t tartsuk meg, adjunk neki esélyt. Akkor Pedro-nak miért nincs még esély? Tavaly a csapat egyik húzó embere volt, idén nem, elismerem gyengén játszott, DE! Nem azért volt rossz, mert félt, hogy a szél lelapítja a beállított haját, vagy, hogy bibis lesz a lábacskája egy becsúszás után. Az elszántság és akarat megvolt, csak nem jött neki össze. A fejében kell rendet tenni és nem lesz gond. Pedro maradjon!!!
Folyamatosan megvan neki az esély. -Hasamra ütök-, az uccsó 5 meccsen kezdő volt. ha nem akkor bocsi, de képletesen kell érteni. Az utóbbi meccseken rengeteg lehetőséget kapott. Néhány meccse mondta a kommentátor, hogy az utolsó 5 meccsén 4 gólt lőtt. Igen, mivel Messi adta neki a jobbnál jobb labdákat. Köszönjük Pedrito, sokat tettél a csapatért, de a te időd itt lejárt.zola8787 írta:Ha Pedro-t eladják akkor nagyon rossz döntést hoz a vezetőség. Mindenki mondja, hogy Afellay-t tartsuk meg, adjunk neki esélyt. Akkor Pedro-nak miért nincs még esély? Tavaly a csapat egyik húzó embere volt, idén nem, elismerem gyengén játszott, DE! Nem azért volt rossz, mert félt, hogy a szél lelapítja a beállított haját, vagy, hogy bibis lesz a lábacskája egy becsúszás után. Az elszántság és akarat megvolt, csak nem jött neki össze. A fejében kell rendet tenni és nem lesz gond. Pedro maradjon!!!
mert messi be akart menni középre... kifúrta. ennyi. de lőtt i s50et a bajnokságban, szóval igaza van.LG írta:Igazából Villa is sokszor szélsőt játszik, nem nagyon szoktunk játszani rendes középcsatárral, hisz Messi van középen. Ibra volt az utolsó klasszikus 9-ünk, de nem vált be.fcjoc írta:Sokan szerintem fogalomzavarban szenvednek.. se Pedro, se Cuenca, se Affelay és még Tello sem csatár..
Sőt, igazából egyedül Villa nevezhető csatárnak.. de mi van ha megint lesérül. Nézünk mint hal a szatyorban..
Kell egy csatár, egy Villa féle, még ha padra is, de kell..
Igazából Villa is sokszor szélsőt játszik, nem nagyon szoktunk játszani rendes középcsatárral, hisz Messi van középen. Ibra volt az utolsó klasszikus 9-ünk, de nem vált be.fcjoc írta:Sokan szerintem fogalomzavarban szenvednek.. se Pedro, se Cuenca, se Affelay és még Tello sem csatár..
Sőt, igazából egyedül Villa nevezhető csatárnak.. de mi van ha megint lesérül. Nézünk mint hal a szatyorban..
Kell egy csatár, egy Villa féle, még ha padra is, de kell..
Cuenca-Affelay-Tello és Pedro: kettő nagyon fiatal és tapasztalatlan, Affelay nem vérbeli csatár és Pedro meg idén nem termelt úgy mint tavaly. Szerintem kéne vennünk 2 védőt és 1 védekező közép pályást na meg 1 csatárt (Van Persie).Fernando írta:Alapjáraton nincs egy csatárunk sem szerintem. Messi és Villa kivételével mindenki szélső, sőt Afellay inkább középpályás. Szerintem a Pedro-Villa-Cuenca-Tello négyesből kettőnek mennie kellene, vagy költsön, vagy pénzért.Sanama írta:Nem értem hogy csatár miért jön egyáltalán szóba...
Villa-Pedro-Sanchez-Messi-Cuenca-Affelay-Tello
Védő meg jó ha van 4db
Alves-Puyol-Pique-Adriano, és ennyi. a többieknek nem védő az eredeti poszt.
Puyol már nem lesz fiatalabb, Pique hullámzó mostanában, Adriano védekezni nem tud,Alves is fent kolbászol.
2védő kell, meg 1 kp csere és kész a keret, részemről.
Védő meg? Adriano sem védő. Föl kell hozni Montoyát és Alvest meg kell tartani. Jobb szél oké. Piqué mellett kell egy ember a kezdőbe, Puyol és Fontás pedig bármikor beugorhatna a padról. Adriano vészmegoldásnak jó balszélre, de alapból oda is kell egy kezdő ember.
LG írta:Ezt azért túlzásnak érzem, sztem amennyi játéklehetőséget kapott a két fiatal, ahhoz képest azért jól éltek vele. Nem hinném, h valaha is meghatározó emberek lennének, de kiegészítő embereknek jók.Léfe írta:Tello és Cuenca nem jók, golt sem rugnak. Nem a Barca szintje. Affelay középpályás nem csatár, csak Pep eröltette. Egyszerre ennyi fiatalt felhozni nem szerecsés. Egyenlőre csak Thiágó üti meg az elvárható szintet.
Thiago pedig felemás teljesítményt nyújtott, voltak kiváló meccsei, de volt, h teljesen eltűnt. Ha kiegyensúlyozott tudna lenni a jövőben, akkor valóban nagy játékos lehet.
Alapjáraton nincs egy csatárunk sem szerintem. Messi és Villa kivételével mindenki szélső, sőt Afellay inkább középpályás. Szerintem a Pedro-Villa-Cuenca-Tello négyesből kettőnek mennie kellene, vagy költsön, vagy pénzért.Sanama írta:Nem értem hogy csatár miért jön egyáltalán szóba...
Védő meg jó ha van 4db
Puyol már nem lesz fiatalabb, Pique hullámzó mostanában, Adriano védekezni nem tud,Alves is fent kolbászol.
Ezt azért túlzásnak érzem, sztem amennyi játéklehetőséget kapott a két fiatal, ahhoz képest azért jól éltek vele. Nem hinném, h valaha is meghatározó emberek lennének, de kiegészítő embereknek jók.Léfe írta:Tello és Cuenca nem jók, golt sem rugnak. Nem a Barca szintje. Affelay középpályás nem csatár, csak Pep eröltette. Egyszerre ennyi fiatalt felhozni nem szerecsés. Egyenlőre csak Thiágó üti meg az elvárható szintet.
Én is úgy gondoltam, hogy Marc-ra inkább balhátvédként számítunk, de oda úgy néz ki igazolni fogunk. Legalábbis eddig minden hír arról szól. Nem igazán értem, miért veszi szinte mindenki biztosra Adriano távozását. Talán 1-2X felröppent kacsaként, de ennyi, ráadásul nem is igen indokolná semmi. Tökéletes csere, nyugodtan lehet vele rotálni, univerzális, második embernek jobbat el se lehetne képzelni. Akkor pedig Muniesa középre? Akkor minek Bartra? Egyelőre ott tartunk, hogy Fontást kellene beépíteni, viszont ha ő menne, akkor hova, még egy játékos kölcsönbe? Volt egy komoly sérülése és szinte az egész szezont kihagyta, ez indokolttá tenné, de nem hiszem, hogy így elherdálnánk.sjd írta:Muniesa már Abidal betegsége kapcsán szóba került, tehát rá elsősorban baloldali védőként számolunk (és számoltunk, amikor Pep bevetette asszem a Leverkusen ellen), ami logikus, feltéve, hogy Adriano elmegy. Ha viszont itt lesz Adriano és Alba is, akkor nem igazán fog neki szerep jutni itt. Fontás maradásában sem vagyok biztos, de mindenesetre nem árt, ha Puyol visszavonulására gondolva Bartrát elkezdjük beépíteniChino írta:Én azt nem igazán értem, hogy miért olyan sürgős Muniesa-t és Bartra-t is felhozni. Talán az lehet a háttérben, hogy érdeklődnek irántuk (Muniesa-ról legalábbis volt érdeklődés, ha jól emlékszem).
Muniesa már Abidal betegsége kapcsán szóba került, tehát rá elsősorban baloldali védőként számolunk (és számoltunk, amikor Pep bevetette asszem a Leverkusen ellen), ami logikus, feltéve, hogy Adriano elmegy. Ha viszont itt lesz Adriano és Alba is, akkor nem igazán fog neki szerep jutni itt. Fontás maradásában sem vagyok biztos, de mindenesetre nem árt, ha Puyol visszavonulására gondolva Bartrát elkezdjük beépíteniChino írta:Én azt nem igazán értem, hogy miért olyan sürgős Muniesa-t és Bartra-t is felhozni. Talán az lehet a háttérben, hogy érdeklődnek irántuk (Muniesa-ról legalábbis volt érdeklődés, ha jól emlékszem).
védőt biztosan nem fogunk igazolni, max ha keita elmegy és maschet visszaviszik az eredeti posztjára.Sanama írta:Nem értem hogy csatár miért jön egyáltalán szóba...
Védő meg jó ha van 4db