2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
már az idei mezünkön is ilyen vasalt volt.kilibarca írta:Érdekesek még szokni kell a szemünknek. De talán nem olyan borzasztó, hazai bejön nekem .A címer remélem csak a bemutató mezen ilyen ragasztott mert az gagyi.
Űrbzik és űrkukások...levproff írta:Voltunk már buzik, most kukások..mi jöhet még??
messideco írta:Azért nem olyan rossz, mint a tervrajzokon:
Pont most akartam linkelni. 7 percab1daL írta:Holnap délben mutatják be hivatalosan az új, jövő évi mezeket!
http://www.sport.es/es/noticias/barca/b ... es-1815141
Narancssárga?De akkor,hogy van minta?Teli narancs vagy van más szín is?Mert ez az egybeolvadós a minta de ezt meg nem bírom elképzelni teli naranccsal!Messi-Ini írta:2.:A mintája ugyanolyan mint az első számué,csak egy fokkal ocsmányabb,mert az narancssárga...kakasugynok007 írta:Nekem a Barcelonának a meze mindig is tetszeni fog.Ebből következik,hogy ez is tetszik.Lenne három kérdésem:
1.Biztos ebben a mezben fognak játszani a srácok jövőre?Van valami megerősítés erről?
2.Idegenbeli mez,hogy fog kinézni?
3.A Király-kupa döntőn ebbe fogunk játszani?
Előre is köszi a választ!
kakasugynok007 írta:Nekem a Barcelonának a meze mindig is tetszeni fog.Ebből következik,hogy ez is tetszik.Lenne három kérdésem:
1.Biztos ebben a mezben fognak játszani a srácok jövőre?Van valami megerősítés erről?
2.Idegenbeli mez,hogy fog kinézni?
3.A Király-kupa döntőn ebbe fogunk játszani?
Előre is köszi a választ!