2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kiszivárgott hírek alapján, olyan fizut akart, ami épp hogy elmaradt volna Messiétől.socio66 írta:ezért nem győzöm elégszer mondani-sajnos már hiába-, hogy thiago silva-ra kellett volna hajtanunk, ő olyan minőséget képvisel, amit senki más jelenleg, egyáltalán nincs alternatívája.
Igen én is így gondolom.socio66 írta:még annyit ezzel a transzferrel kapcsolatban, most bizonyosodott be, hogy nincs a piacon számunkra megfelelő védő, mert akkor nyilvánvalóan ő lenne az elsődleges célpont, és nem egy vkp, aki talán tud majd hátul is játszani.
ezért nem győzöm elégszer mondani-sajnos már hiába-, hogy thiago silva-ra kellett volna hajtanunk, ő olyan minőséget képvisel, amit senki más jelenleg, egyáltalán nincs alternatívája.
sajnáltuk rá a pénzt, de egyáltalán nem biztos hogy összességében kevesebbe lesznek a song-hoz hasonló 'félmegoldások', mire megtaláljuk a megfelelő embert, de persze ne legyen így.
nagyon sajnálom hogy elszalasztottuk, még ha maradt volna a milan-ban a klubhűség jegyében, akkor oké, de így hogy elvitte a psg, végképp fájó.
Nem rád értettem azt,hogy sokan mondják,hogy világklasszis, meg afrika legjobbja. Az árában, hát olyan 14-15m-nál szerintem semmiképp nem ér többet, most az, hogy mennyiért fog idejönni más tészta.socio66 írta:nem tudom, én nem gyakran nézek arsenal-meccset, de a szurkolóiktól állandóan azt olvasom, hogy song rvp mellett a legértékesebb játékosuk, és sokan hasonló mértékű veszteségként élnék meg az elvesztésüket, ez nekem elég hiteles forrás.Sanama írta: Ráadásul már megint akar a csapat valakit igazolni a padra, és abból rögtön világklasszis, meg Afrika legjobb játékosa lesz.
de akkor te hova tennéd reálisan az árát?
ha figyelembe vesszük azokat az érveket, amiket mi felhoztunk, tehát hogy fiatalon, hosszú távú szerződéssel meghatározó embere egy komoly csapatnak, amely ráadásul nehéz tárgyalópartner.
de ne érts félre, én nem akarok semmit megmagyarázni, meg abszolút nem vagyok bezsongva ettől a transzfertől, csak így ebben a formában nem tudnék egyetlen érvet sem felhozni ellene, így kíváncsi lennék a tieidre.
mellesleg szinte biztos vagyok benne, hogy nem konkrétan a padra hoznánk, mert ahogy kristop írta, annál azért sokkal jobb ő, hogy egy szimpla keita-utód legyen.
Csak Busquets van védekező középpályásként a csapatban (a rutintalan fiatalokat most ne vegyük ide, mint dos Santost vagy Sergio Robertót), mivel Mascheranóra hivatalosan is középső védőként tekinthetünk. A középső védő poszt így megtelt, a korosodó Puyol mellett ott van két szikla, Masche és Piqué, valamint az előszezonban jól teljesítő Bartra is. És még Fontásról nem beszéltünk, de ő is még tök rutintalan, ahogy a sérülékeny Muniesa is. Szerintem a vkp igazolása sokkal indokoltabb.S.Agüero írta:Ez már jó lenne lassan egy szappanoperának.
Song vagy AggerAgger vagy Song
![]()
![]()
Na, amúgy én szívesebben látnám a csapatban Aggert, szerintem több szükségünk van középhátvédre, mint védekező középpályásra. Ha valamelyiket el tudjuk hozni 15 milla körül, már jó.
Agger a tetoválásaival, Song a hajával kezdhet valamit, ha idejön.
Tehát nálam : Agger>Song
nem tudom, én nem gyakran nézek arsenal-meccset, de a szurkolóiktól állandóan azt olvasom, hogy song rvp mellett a legértékesebb játékosuk, és sokan hasonló mértékű veszteségként élnék meg az elvesztésüket, ez nekem elég hiteles forrás.Sanama írta: Ráadásul már megint akar a csapat valakit igazolni a padra, és abból rögtön világklasszis, meg Afrika legjobb játékosa lesz.
Jöjjön mindkettő egye fene.S.Agüero írta:Ez már jó lenne lassan egy szappanoperának.ab1daL írta:Közben:
Agger: Barcelona are the only club that would tempt me
"Barcelona would be great," he told reporters. "They are the one team who would make it difficult for me to stay.
Song vagy AggerAgger vagy Song
![]()
![]()
Na, amúgy én szívesebben látnám a csapatban Aggert, szerintem több szükségünk van középhátvédre, mint védekező középpályásra. Ha valamelyik el tudjuk hozni 15 milla körül, már jó.
Agger a tetoválásaival, Song a hajával kezdhet valamit, ha idejön.
Tehát nálam : Agger>Song
Ez már jó lenne lassan egy szappanoperának.ab1daL írta:Közben:
Agger: Barcelona are the only club that would tempt me
"Barcelona would be great," he told reporters. "They are the one team who would make it difficult for me to stay.
Sanama írta: Ráadásul már megint akar a csapat valakit igazolni a padra, és abból rögtön világklasszis, meg Afrika legjobb játékosa lesz.
Most nem tudom, hogy csak az idézett részt olvastad-e el, vagy szimplán nem figyeltél arra, amit írtam?!shutterisland írta:song az egyik legjobb afrikai középpályás napjainkban, (meg a posztján a jobbak között van összességében is simán.) csak 24 éves még, és azt hiszem, 2015-ig van szerződése, nem beszélve arról, hogy az arsenal sincs rászorulva, hogy eladja.18 szerintem nagyon is sok érte
18 millió ojróért a mai piacon, a mai sejkek által felkavart árak mellett ez nem hogy jó, de nagyszerű transfer lenne.
emlékeztetőül, carroll volt 40 millió euro, thiago silva 42 milla, európában nullkilométeres és lutri lucas moura és oscar 40 és 32 millió...
Nem vagy tisztában a játékos képességeivel. Transfermarkt.de is aránylag jól belövi Song 28 milliós árát, ami általában az átigazolási árnál valamivel kevesebb szokott lenni. Ha nem láttad játszani, akkor is támpontot adhat neked hogy ő világklasszis játékos.Sanama írta:18 szerintem nagyon is sok érte... Nem az alapján kell megítélni hogy sok vagy kevés, hogy a City mennyit adna érte. Mondjuk sajnos rá van szorulva a csapat, hogy vegyen valakit, így muszáj lesz kiadni annyit, amennyit az Arsenal kér érte.Tobias88 írta:Sztem ez még mindig kamu. 18 millió nagyon kevés érte, City simán adna érte 30at is de szerintem a Madrid is. Nameg az Arsenal bőven áron alul nem adná el második legjobb játékosát miközben ennél drágábban vettek kevésbé jó játékosokat... Szóval a 18 millió kamuReális egy 20+6 milliós ajánlat lenne és akkor is árban hoznánk el
Egyetértek. Én is sokallom ezt a 18 milliót, de egy minőségi középpályásról beszélünk, akinek a mai nagy bevásárlások közepette még normálisnak is mondható az ára sajnos.Sanama írta:18 szerintem nagyon is sok érte... Nem az alapján kell megítélni hogy sok vagy kevés, hogy a City mennyit adna érte. Mondjuk sajnos rá van szorulva a csapat, hogy vegyen valakit, így muszáj lesz kiadni annyit, amennyit az Arsenal kér érte.
sok lenne?Sanama írta: 18 szerintem nagyon is sok érte...
song az egyik legjobb afrikai középpályás napjainkban, (meg a posztján a jobbak között van összességében is simán.) csak 24 éves még, és azt hiszem, 2015-ig van szerződése, nem beszélve arról, hogy az arsenal sincs rászorulva, hogy eladja.18 szerintem nagyon is sok érte
18 szerintem nagyon is sok érte... Nem az alapján kell megítélni hogy sok vagy kevés, hogy a City mennyit adna érte. Mondjuk sajnos rá van szorulva a csapat, hogy vegyen valakit, így muszáj lesz kiadni annyit, amennyit az Arsenal kér érte.Tobias88 írta:Sztem ez még mindig kamu. 18 millió nagyon kevés érte, City simán adna érte 30at is de szerintem a Madrid is. Nameg az Arsenal bőven áron alul nem adná el második legjobb játékosát miközben ennél drágábban vettek kevésbé jó játékosokat... Szóval a 18 millió kamuReális egy 20+6 milliós ajánlat lenne és akkor is árban hoznánk el
Adjuk már meg érte a 18at!Arsene Wenger már áldását adta - ha nem is nagy boldogsággal - a játékos távázására, ha akar menni, így már csak formalitás lesz a megegyezés, már ha a 3 millió euros árkülönbséget át tudják hidalni a felek