Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hát bocs, de nekem most tényleg nem ez volt az első, ami az eszembe jutott, de sztem senkinek.Deus írta:Inkább arról kellene beszélni, hogy az ütközés után még tovább is próbálkozott: szépen betekerte a labdát a kapu felé amit kifogott a kapus, s csak ezután dőlt el Messi. Figyelemre méltó a harciassága. Tehát nem egyből dőlt el, hanem még játékban volt a labda, ezért folytatta.
Amúgy ilyenért csak nekünk megy a strigula a feketelistán, vagy nektek is?Andris írta:3 hónap baszki...
Szerintem meg óriási amatőrség, amit Tito művelt. Ha játszani akart, akkor miért nem tette be a kezdőbe? Ha meg pihentetni, akkor meg nem értem minek tette be a hosszabbításra. Arról volt szó, hogy nem kell görcsösen a rekordra gondolni. Nem tudom mit gondolt, hogy Messi mire gondol, mikor 30 perce van gólt lőni egy olyan csapatban, amelyiknek a felét a 2. ligából szervált...Andris írta:Teljesen mindegy mostmár, túl vagyunk rajta, de ismerve a helyzetet és látva az egészet szerintem legnagyobb részt a rekord miatt volt pályán.
EpicAndris írta:
valaki beírt ide egy fcblive-os infot, de eltűnt, lehet hogy nem állta meg a helyét. remélem...
valaki beírt ide egy fcblive-os infot, de eltűnt, lehet hogy nem állta meg a helyét. remélem...BritishKnight írta:Ez valami új infó?Andris írta:3 hónap baszki... ha térdszalag és ezt tippelik nagyságrendileg, az lesz bőven több is.
Eddig úgy volt nem súlyos.
Vagy azóta megjelent valami más közlemény?
Ez valami új infó?Andris írta:3 hónap baszki... ha térdszalag és ezt tippelik nagyságrendileg, az lesz bőven több is.
Nem kell ám mindent elhinni. Nem lesz ez olyan vészes.Andris írta:Mondjak valami szépet srácok? én sem szeretném hogy kiugorjon bárki bárhonnan.
3 hónap baszki... ha térdszalag és ezt tippelik nagyságrendileg, az lesz bőven több is.
Minden meccsen benne van a pakliban Éppen ezért nem kéne feleslegesen játszatni.Mikaos írta: Már hogy a fenébe lehetne egy szurkoló, egy újságíró, de még maga Tito Vilanova / vagy Lionel Messi is felelős egy sérülésért, ami minden meccsen benne van a pakliban?!?!?!
Nem, azért lépett pályára mert pályára akar lépni minden meccsen.Yaya(07-10) írta:tényleg azt hiszitek, hogy azért lépett pályára 30 percre, mert a rekordot üldözi? nem, ennél sokkal értelmesebb ő is, és tito is. a real is majd teljesen létszámban állt oda tegnap.
Yaya(07-10) írta:tényleg azt hiszitek, hogy azért lépett pályára 30 percre, mert a rekordot üldözi? nem, ennél sokkal értelmesebb ő is, és tito is. a real is majd teljesen létszámban állt oda tegnap.