2012.12.05. 23:20:57
Én továbbra is tartom,hogy a közvetítési díjak miatt lépett pályára...Nem hülye se Tito sem ő,hogy egy ilyen rekordot üldözzön ennyire görcsösen,amikor ha egészséges kb bekötött szemmel is túlszárnyalja,most mi Messinek 1-2 gól...Azt van még 5 meccs ha jól emlélszem ebben a naptári évben,hagyjuk már...A média meg kiforgatja majd rendesen,hogy a rekord miatt sérült le,meg rossz döntés volt...El kell adni vmivel az újságokat...
De amúgy ez a rekord is,a meccs közben mondta a kommentátor,hogy a spanyol lapokon kívül senki nem jegyzi ezt,és hogy münchenben nem is tudnak róla...Nem tudom ez ebben a formában igaz e,én nem mondom hogy ez a rekord nem létezik,hanem csak azt hogy kb leszarja mindenki a futbal világban,csak a sajtó etet minket ezzel...
Tovább gondolva persze ez a klubboknak is kapóra jön,hogy erre fogja nekik a sajtó,hogy mert rekord hajhászás,mert így nem kell bevallani a kellemetlen tényt,hogyha a legnagyobb sztárjuk játszik,akkor az plusz lé...Ami több szempontból kínos lenne,mert kicsit megaláznák pl Init,vagy Xavit meg az összes többi játékost, nyílvánosan ezzel a ténnyel,kicsit megcibálnák a labdarúgás csapatjáték,és az egység a lényeg álomképet...De megértem hogy így van másrészről,ha jól megnézzük mit csinál Messi vagy épp Cr...a legtöbb meccsen,nyílván nagyobb az érdeklődés ha ők játszanak,és akkor nylíván nagyobb nézettség,több pénz...A labdarúgás ilyen,ha jól megnézzük,sjanos a pénzről szól,egyre inkább...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!