Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Az első részhez,hát azért erre nem tenném a fejemet...Okés ezt kommunikálják nekünk kifelé,de semmit nem tudunk a valóságről,csak amit elhitetnek velünk...De persze fene tudja...Andris írta:A közvetítési díjak nem meccsenként járnak, minimum 4-5 évre előre el vannak adva, és semmi ekkora méretű dolog nem befolyásolja a szerződéseket, hogy Messi játszik-e egy tét nélküli meccsen v sem.
Persze szurkolók miatt be lehet tenni, meg minden, de igazából itt Messi volt az szerintem, aki mindenáron játszani akart, és jó okunk van (valamennyire ismerve őt, a mentalitását) azt hinni hogy nagyrészben most a rekord miatt.
Már nem azért, de ha én a helyében lennék, akkor sajtótól, szurkolóktól függetlenül baromira akarnám azt a rekordot, amit már 40 éve nemhogy senki se döntött meg, de még a közelébe se volt...azért meg szerintem senkit se lehet hibáztatni, hogy akar egy olyan rekordot, amire lehet hogy soha többé nem lesz lehetősége...Ronaldo is 2006ban játszott utoljára VB-n, és az utolsó előtti meccsén rúgta meg azt a gólt, amivel átvette a rekordot...senkinek nem lehetett volna egy rossz szava se, ha egy tétnélküli harmadik csoportmeccsen is pályára akar lépni, mert tudta Ő is, hogy a 06-os lesz az utolsó vb-je...Andris írta: de igazából itt Messi volt az szerintem, aki mindenáron játszani akart, és jó okunk van (valamennyire ismerve őt, a mentalitását) azt hinni hogy nagyrészben most a rekord miatt.
A szituáció amiben megsérült, szintúgy egy borzasztó görcsösen elszúrt ziccer volt, ráadásul máskor is sokszor volt már ilyen, másodjára alapvonalról már sose húzta kapura, most bezzeg igen..
Teljesen mindegy mostmár, túl vagyunk rajta, de ismerve a helyzetet és látva az egészet szerintem legnagyobb részt a rekord miatt volt pályán.

vannak egyenlőbbeklui1698 írta:Ezeket hozzád írják be.sjd írta:OFF:
Amúgy ilyenért csak nekünk megy a strigula a feketelistán, vagy nektek is?![]()
![]()
On.
Ezeket hozzád írják be.sjd írta:OFF:Amúgy ilyenért csak nekünk megy a strigula a feketelistán, vagy nektek is?Andris írta:3 hónap baszki...![]()

Hát bocs, de nekem most tényleg nem ez volt az első, ami az eszembe jutott, de sztem senkinek.Deus írta:Inkább arról kellene beszélni, hogy az ütközés után még tovább is próbálkozott: szépen betekerte a labdát a kapu felé amit kifogott a kapus, s csak ezután dőlt el Messi. Figyelemre méltó a harciassága. Tehát nem egyből dőlt el, hanem még játékban volt a labda, ezért folytatta.
Amúgy ilyenért csak nekünk megy a strigula a feketelistán, vagy nektek is?Andris írta:3 hónap baszki...
Szerintem meg óriási amatőrség, amit Tito művelt. Ha játszani akart, akkor miért nem tette be a kezdőbe? Ha meg pihentetni, akkor meg nem értem minek tette be a hosszabbításra. Arról volt szó, hogy nem kell görcsösen a rekordra gondolni. Nem tudom mit gondolt, hogy Messi mire gondol, mikor 30 perce van gólt lőni egy olyan csapatban, amelyiknek a felét a 2. ligából szervált...Andris írta:Teljesen mindegy mostmár, túl vagyunk rajta, de ismerve a helyzetet és látva az egészet szerintem legnagyobb részt a rekord miatt volt pályán.

EpicAndris írta:
valaki beírt ide egy fcblive-os infot, de eltűnt, lehet hogy nem állta meg a helyét. remélem...

valaki beírt ide egy fcblive-os infot, de eltűnt, lehet hogy nem állta meg a helyét. remélem...BritishKnight írta:Ez valami új infó?Andris írta:3 hónap baszki... ha térdszalag és ezt tippelik nagyságrendileg, az lesz bőven több is.
Eddig úgy volt nem súlyos.
Vagy azóta megjelent valami más közlemény?
Ez valami új infó?Andris írta:3 hónap baszki... ha térdszalag és ezt tippelik nagyságrendileg, az lesz bőven több is.
Nem kell ám mindent elhinni.Andris írta:Mondjak valami szépet srácok?én sem szeretném hogy kiugorjon bárki bárhonnan.
3 hónap baszki... ha térdszalag és ezt tippelik nagyságrendileg, az lesz bőven több is.
Minden meccsen benne van a paklibanMikaos írta: Már hogy a fenébe lehetne egy szurkoló, egy újságíró, de még maga Tito Vilanova / vagy Lionel Messi is felelős egy sérülésért, ami minden meccsen benne van a pakliban?!?!?!
Nem, azért lépett pályára mert pályára akar lépni minden meccsen.Yaya(07-10) írta:tényleg azt hiszitek, hogy azért lépett pályára 30 percre, mert a rekordot üldözi? nem, ennél sokkal értelmesebb ő is, és tito is. a real is majd teljesen létszámban állt oda tegnap.