Leo Messi
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Pár friss hír Leoról:
Rosárióban 600 ezer eurót adományozott gyógyászati célra.
A remekül kereső labdarúgó az argentin városban található Victor J Vilela Gyermekkórháznak utalt át 600 ezer eurót, és ebből a pénzből renoválhatják az eléggé lepusztult állapotban lévő, rákos gyermekeket gyógyító épületszárnyat.
Messi kikötötte, hogy az említett összegből a Vilela-kórház orvosai barcelonai továbbképzésre is átutazhatnak Dél-Amerikából. A neves labdarúgó korábban egy alapítványt hozott létre Rosárióban 150 ezer euró értékben, és az oda beérkező pénzösszegekből egy sportközpontot építhetnek majd a város legszegényebb negyedében.
A El Mundo Deportivó spanyol lapnak nyilatkozva a Barcelona brazil védője, Daniel Alves azt mondta Lionel Messiről:
„Messi a mindennapokban ugyanolyan, mint volt, de nem akarok képmutató lenni, egyértelmű, hogy az utóbbi meccseken nem teljesített úgy, ahogy megszoktuk tőle. Nem tudom, miért szerepel gyengébben mostanában, ezt nem próbáltam kideríteni. Nem kérdezgetem tőle; ha beszélni akar velem, tudja, hogy számíthat rám. Tisztelem annyira, hogy ne zaklassam ilyenekkel, de egyértelmű, hogy rossz a hangulata."
Rosárióban 600 ezer eurót adományozott gyógyászati célra.
A remekül kereső labdarúgó az argentin városban található Victor J Vilela Gyermekkórháznak utalt át 600 ezer eurót, és ebből a pénzből renoválhatják az eléggé lepusztult állapotban lévő, rákos gyermekeket gyógyító épületszárnyat.
Messi kikötötte, hogy az említett összegből a Vilela-kórház orvosai barcelonai továbbképzésre is átutazhatnak Dél-Amerikából. A neves labdarúgó korábban egy alapítványt hozott létre Rosárióban 150 ezer euró értékben, és az oda beérkező pénzösszegekből egy sportközpontot építhetnek majd a város legszegényebb negyedében.
A El Mundo Deportivó spanyol lapnak nyilatkozva a Barcelona brazil védője, Daniel Alves azt mondta Lionel Messiről:
„Messi a mindennapokban ugyanolyan, mint volt, de nem akarok képmutató lenni, egyértelmű, hogy az utóbbi meccseken nem teljesített úgy, ahogy megszoktuk tőle. Nem tudom, miért szerepel gyengébben mostanában, ezt nem próbáltam kideríteni. Nem kérdezgetem tőle; ha beszélni akar velem, tudja, hogy számíthat rám. Tisztelem annyira, hogy ne zaklassam ilyenekkel, de egyértelmű, hogy rossz a hangulata."
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Nekem azzal amit csinál,minden "bűne" meg van bocsájtva!
És igen, íme gy újabb világrekord: (megvan a válasz arra,hogy ki a csúcstartó minden bajnokságot véve a zsinórban lőtt gólok tekintetében:Messi)
http://www.extrafoci.hu/index.php?optio ... Itemid=201
És igen, íme gy újabb világrekord: (megvan a válasz arra,hogy ki a csúcstartó minden bajnokságot véve a zsinórban lőtt gólok tekintetében:Messi)
http://www.extrafoci.hu/index.php?optio ... Itemid=201
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Bocs, hogy beléd kötök, nem szándékosan teszem, és nem is CR-t akarom ezzel kisebbíteni, de annak a cikknek egyetlen hivatalosnak mondható referenciája sincs!ferninho írta:nem, az ő mezét meg cipőjét bronzba öntötték és egy fiú mauzóleumában helyezték el...sörvirsli írta:Én azért elküldenék egy replikát belőle C. Ronaldonak! (gondolom neki a haját fogják aranyba önteni)
de olvasd csak végig az egész történetet... rád fér.
http://madridista.hu/web/index.php?site ... so&id=8774
Keresgettem a google-ben az angol cikkek között, valóban több helyen is leírták ugyanezt a történetet szó szerint, de forrást sehol sem találtam, csak mindig arra hivatkoztak, hogy ezt egy fórumozó(!) olvasta egy francia(!) focimagazinban.
Ennek ellenére még lehet, hogy igaz, csak szerintem nem hiteles.
Más:
Ma egyébként Messi csodálatos gólt rúgott, szerintem szemet gyönyörködtető kényszerítőzés előzte meg a gólját, persze gondolom a sötét oldal szerint csak pár méterről be kellett pöckölnie...
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Talán ha a sok eladott labda után megpróbálná visszaszerezni... Ehelyett lézeng a pályán...sörvirsli írta:És megvan Messi mester zsinórban szerzett 17. a bajnokságban pedig 40.(!) gólja!!!
Remélem a Milan ellen rúg egy mesterhármast!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- sörvirsli
- Capitá del Barça
És megvan Messi mester zsinórban szerzett 17. a bajnokságban pedig 40.(!) gólja!!!
- bennike123
- Jugador del Barça
meg kell hagyni nincs formaban (magahoz kepest),de remelem a milan ellen a maximumot hozza!

Minden hülyeségre miért kell ugrani? Mintha direkt keresnétek néha. Akkor van értelme átjönni, ha normális eszmecserét akarsz/akartok folytatni olyan itteni drukkerekkel, akikkel lehet. Bármennyire is szeretnénk, ilyen itt is egyre kevesebb van.ferninho írta: nem, az ő mezét meg cipőjét bronzba öntötték és egy fiú mauzóleumában helyezték el...
Ha off(az), töröljétek.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
nem, az ő mezét meg cipőjét bronzba öntötték és egy fiú mauzóleumában helyezték el...sörvirsli írta:Én azért elküldenék egy replikát belőle C. Ronaldonak! (gondolom neki a haját fogják aranyba önteni)
madridista
- ab1daL
- Director del Fútbol
Egy-két hír Leoról:
Messi confirma que acabará su carrera en Newell's.
Vagyis
megerősítette, hogy a Newell's lesz az utolsó klubja, mert ezt szeretné.
Napra pontosan 12 éve játszotta első hivatalos meccsét a Barcában!
A Milan ellen a már alattam is megtalálható linken levő cipőben fog szerepelni: http://twitpic.com/c6t0t1
Messi confirma que acabará su carrera en Newell's.
Vagyis

Napra pontosan 12 éve játszotta első hivatalos meccsét a Barcában!
A Milan ellen a már alattam is megtalálható linken levő cipőben fog szerepelni: http://twitpic.com/c6t0t1
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- sörvirsli
- Capitá del Barça
- Deus
- Boixos Nois
Gareth Tello írta:Messi, the "Golden Foot"
http://www.youtube.com/watch?v=sYDFasxGiRY

-
- Az Év fórumozója 2013
Messi, the "Golden Foot"
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Persze érthető,hogy mindenki siránkozik (én is), de valami pozitívum csak kell amibe kapaszkodni lehet az ilyen nehéz időkben, és nekem ez az!
Nem Messi tehet róla,hogy gyakorlatilag ő az egyetlen csatár a csapatban és talán érhető ha elfáradt meg "unja" már azt,hogy mindig több gólt kell rúgnia mint amennyit a csapat kap.
Nem Messi tehet róla,hogy gyakorlatilag ő az egyetlen csatár a csapatban és talán érhető ha elfáradt meg "unja" már azt,hogy mindig több gólt kell rúgnia mint amennyit a csapat kap.
-
- Entrenador del Barça
Tényleg elképesztő.Elképesztően semmit nem érő adat, mikor meccsek óta az egyik legnagyobb flop...sörvirsli írta:Elképesztő adat!![]()
Van esetleg valakinek valami statja arról,hogy esetleg más top bajnokságban(német,olasz,angol) mennyi a rekord az egymás utáni meccseken zsinórban lőtt gólok tekintetében?
Vagy Messi már ebben is egyedülálló?
(Most a mongól kupában Dzsingkiszkán uralkodási ideje allatti időkben játszó Ló Fan Fin Csuo gólrekordját ne vegyétek bele!)
Forca Barca
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Nem hinném, hogy ilyen lenne. Vagy, ha mégis akkor tényleg az van, amit te is írsz.sörvirsli írta:Elképesztő adat!![]()
Van esetleg valakinek valami statja arról,hogy esetleg más top bajnokságban(német,olasz,angol) mennyi a rekord az egymás utáni meccseken zsinórban lőtt gólok tekintetében?
(Most a mongól kupában Dzsingkiszkán uralkodási ideje allatti időkben játszó Ló Fan Fin Csuo gólrekordját ne vegyétek bele!)
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Elképesztő adat!
(Most a mongól kupában Dzsingkiszkán uralkodási ideje allatti időkben játszó Ló Fan Fin Csuo gólrekordját ne vegyétek bele!
)

(Most a mongól kupában Dzsingkiszkán uralkodási ideje allatti időkben játszó Ló Fan Fin Csuo gólrekordját ne vegyétek bele!

- barca2010
- Jugador d'estrella
Köszi, azért ez nem semmi!Barcaman14 írta:A szombati volt zsinórban 16. bajnokija amin gólt szerzett.barca2010 írta:Csak kiváncsiságból kérdezem? Valaki tudja fejből, hogy hányadik bajnokija volt zsinórban amikor gólt szertzett? Köszi
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
A szombati volt zsinórban 16. bajnokija amin gólt szerzett.barca2010 írta:Csak kiváncsiságból kérdezem? Valaki tudja fejből, hogy hányadik bajnokija volt zsinórban amikor gólt szertzett? Köszi

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- barca2010
- Jugador d'estrella
Csak kiváncsiságból kérdezem? Valaki tudja fejből, hogy hányadik bajnokija volt zsinórban amikor gólt szertzett? Köszi
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
BARCA FOREVER!!!
BARCA FOREVER!!!
Teljesen egyetértek Veled, én is így látom. A megoldást persze nem tudhatjuk, de a szakvezetésnek ebben kulcsszerepe van. Ha kell pihenjen, menjen el a családdal két hétre, ha mentális probléma van, akkor kezeljék, ha fizikailag készült ki, akkor a megfelelő edzésmódszerrel hozzák rendbe. Az biztos, hogy 2-3 hónapja mintha elfelejtett volna focizni és ehhez járul a sétálgatás.mess2009 írta:én úgy látom, hogy igenis Messivel valami baj van. azt is nehéz indokolni,mhogy ennyire visszaesik a formája, de ha valami mentális (lelki, családi, netán egyéb) baja van az bizony lehúzhatja. amivel nálam besokalt az a lélektelen lazsálása. tudom, hogy a játékosok fizikai leterhaltsége más és más de könyörgöm egy vesztes meccsen ahol ki kellene hajtani a lelked ?! Messi úgy sétál le hogy meg sem izzadt! tudom, mert láttam máskor is volt már olyan, hogy ha szorosan fogják és + nem jönnek be az első cselei egyszerűen begörcsöl, vagy kedvét szegi a dolog és nem hajt. na de egy komoly presztízs meccsen ahol verést kapnak még akkor sincs tűz?!!! akkor bizony szerintem ott valami nagyon nincs rendben.
ami igazán tragikus lenne, hogy ha a fizikai állapota diktálná ezt a tempót! kevés mozgás, lassúbb beindulások, egyre kevesebb akció bevállalása, a cselek egyre lassabbak(gyakran álló helyzetből rohan bele a védőjébe) és kiismerhetőbbek, az elfutások rövidebbek és a befejezések hatástalanok. nos erre kell hogy választ kapjunk remélem nem nagyon távoli jövőben, mégpedig parádés alakítások formájában.
Lehet, hogy sokan megköveztek, de kénytelen vagyok leírni.
Messi hozzáállásban példát vehetne CR-től, akinek szintén vannak gyenge meccsei, de az akarásával soha nincs probléma és ezt bizonyította ma is.
Messi hozzáállásban példát vehetne CR-től, akinek szintén vannak gyenge meccsei, de az akarásával soha nincs probléma és ezt bizonyította ma is.
-
- Jugador d'estrella
recrea írta:Abidal kifejezetten jó középső védő volt, szerintem a legjobb 3-ban volt és az az igaz posztja. Elegánsan, szabályosan játszott, elfejelte, leosztotta a labdákat, a helyezkedése pedig tökéletes, hasonlítsuk össze Pique vagy Masch hasonló képességével.Yaya(07-10) írta:Abidal nem volt valami jó középső védő, és különben is kényszerből játszott ott, nem azért mert jobb lenne Puyolnál vagy PIquénél.
"Puyolról már nem érdemes érdemben beszélni" xD komolytalan vagy...
Nem is emlékszem hibájára középen, úgyh elképzelésem sincs miről beszélsz vele kapcsolatban.
Puyollal sztem is érdemes még számolni, elvitte mellette lendületből Di Maria...pfff...ettől gyenge védő lenne...ugyan.
szerk: na most nézem milyen topik
Messi régebben visszatámadott, most meg nem, 10-en védekezünk 11 helyett...nagyon nem mindegy. Alázatosságban is visszatérhetne 2-3 évvel ezelőttre.
Lehet az én memóriámmal vannak problémák, de a francia válogatottban borzalmasan játszott, és nálunk sem emlékszem tőle bámulatos teljesítményre. az igaz posztja balhátvéd, és 2006ban a vb-n robbant be igazán. nagyon örültem, amikor sikerült megszerezni, de nyilván ez nem ehhez a topcihoz tartozik.
leo az első félidőben nem volt rossz, az utóbbi meccskehez képest többet mozgott, lőtt egy gólt, megjátszható volt. aztán a második félidőben CR beállása után, ahogyan az egész csapat ő is eltűnt. jó lett volna kihúzni x-szel, így megint csak a kesergés marad...remélem csak altatnak, és a milan ellentartogatják a nagy dobást.
Az lehet hogy a csapatnak nem megy, de nem hiszem hogy Messinek mindkét meccsen csak sétálgatnia kellett. Nagyszerű játékos nem vitatom, csak sokan már olyannyira Istenként tisztelik hogy már megvakulnak. Gyenge, rémgyenge amit mutat mostanság, pedig egy Madrid ellen neki kellene mutatnia valamit. Nem gólokat, gólpasszokat várok tőle, hanem akarást, nem egyhelyben totyorgást.
én úgy látom, hogy igenis Messivel valami baj van. azt is nehéz indokolni,mhogy ennyire visszaesik a formája, de ha valami mentális (lelki, családi, netán egyéb) baja van az bizony lehúzhatja. amivel nálam besokalt az a lélektelen lazsálása. tudom, hogy a játékosok fizikai leterhaltsége más és más de könyörgöm egy vesztes meccsen ahol ki kellene hajtani a lelked ?! Messi úgy sétál le hogy meg sem izzadt! tudom, mert láttam máskor is volt már olyan, hogy ha szorosan fogják és + nem jönnek be az első cselei egyszerűen begörcsöl, vagy kedvét szegi a dolog és nem hajt. na de egy komoly presztízs meccsen ahol verést kapnak még akkor sincs tűz?!!! akkor bizony szerintem ott valami nagyon nincs rendben.
ami igazán tragikus lenne, hogy ha a fizikai állapota diktálná ezt a tempót! kevés mozgás, lassúbb beindulások, egyre kevesebb akció bevállalása, a cselek egyre lassabbak(gyakran álló helyzetből rohan bele a védőjébe) és kiismerhetőbbek, az elfutások rövidebbek és a befejezések hatástalanok. nos erre kell hogy választ kapjunk remélem nem nagyon távoli jövőben, mégpedig parádés alakítások formájában.