Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a Valdes-De Gea cserével mind2 fél jól járhatna,persze ezek csak szurkolói fikciók,de nekem fixa ideám,hogy Valdes nagyon jó kapus,és új impulzusokkal még képes egy utolsó nagy dobásra !Gareth Tello írta:Igen, én is így gondolom, elég volt már a sagákból, nem akarom még egy egész nyáron a lehetséges igazolásainkon idegelni magam.Mezner2 írta:Nagyon örülnék ha már Júniusban pont (aláírás) kerülne a szerződése végére,mert nem akarok még egy Cesc saga-t,nyár elején le kell zárni az összes igazolást a pí-be.
Neymar-Hummels-De Gea !
Az első 2-t szinte 100%-ra veszem,De Gea-ról még hír sem volt,így ő az én kívánságom csakhátha bejön !
Neymar egyre valószínűbbnek tűnik, Hummelsnél azért túlzásnak érzem a 100%-ot, ott van még a Bayern is (nevelőklub+Pep...), szóval nem lesz könnyű, de az mindenképpen jó előjel, hogy már most elkezdtük a tárgyalásokat.
És maradt a kapus, nálam továbbra is Courtois és Ter Stegen a favorit, de De Geának is örülnék, bár nem hiszem, hogy otthagyná a vörösöket.
Igen, én is így gondolom, elég volt már a sagákból, nem akarom még egy egész nyáron a lehetséges igazolásainkon idegelni magam.Mezner2 írta:Nagyon örülnék ha már Júniusban pont (aláírás) kerülne a szerződése végére,mert nem akarok még egy Cesc saga-t,nyár elején le kell zárni az összes igazolást a pí-be.
Neymar-Hummels-De Gea !
Az első 2-t szinte 100%-ra veszem,De Gea-ról még hír sem volt,így ő az én kívánságom csakhátha bejön !
Aki látta a török-magyart, az tudja,hogy nekünk nem kellhet más csak a tökéletesen beszálló szombathelyi GuzmicsGareth Tello írta:Szerintem Csigrinszkij után Zubiék rá sem néznek egy kelet-európai játékosra sem, pláne, ha védő az illető.salas9 írta:A mundodeportivo egy újabb nevet dobott be. Most az ukrán Yaroslav Rakitsky az akiről pletykálnak. Szerintem ez a téma elég komolytalan, de viccnek jópofa. Az új Chygrinskiy lehetne(mundodeportivo)
Ez is egy vicc, lehet, hogy azért dobták be az ő nevét, mert gólt rúgott nekünk anno az 5-1- alkalmával.
És ha már most ilyen nevekkel dobálózik a média, mi lesz itt az uborkaszezonban?! Pepe? Gyepes? Vagy visszahozzuk Thuram papát?
Thuram "papa" 41 évesen is lehozná azt a szintet, amit idén a védelem produkálGareth Tello írta:Szerintem Csigrinszkij után Zubiék rá sem néznek egy kelet-európai játékosra sem, pláne, ha védő az illető.salas9 írta:A mundodeportivo egy újabb nevet dobott be. Most az ukrán Yaroslav Rakitsky az akiről pletykálnak. Szerintem ez a téma elég komolytalan, de viccnek jópofa. Az új Chygrinskiy lehetne(mundodeportivo)
Ez is egy vicc, lehet, hogy azért dobták be az ő nevét, mert gólt rúgott nekünk anno az 5-1- alkalmával.
És ha már most ilyen nevekkel dobálózik a média, mi lesz itt az uborkaszezonban?! Pepe? Gyepes? Vagy visszahozzuk Thuram papát?
Szerintem Csigrinszkij után Zubiék rá sem néznek egy kelet-európai játékosra sem, pláne, ha védő az illető.salas9 írta:A mundodeportivo egy újabb nevet dobott be. Most az ukrán Yaroslav Rakitsky az akiről pletykálnak. Szerintem ez a téma elég komolytalan, de viccnek jópofa. Az új Chygrinskiy lehetne(mundodeportivo)
Ennél nagyobb marhaságot elképzelni sem tudok. Elég, ha visszanézzük az idei szezont is. Öt ígéretes fiatal került fel az első keretbe:S.Agüero írta:Barcelona have decided that Barca B Players: Rafinha, Deulofeu and Sergi Roberto will be in the first team for the next season #fcbarcelona
Rob mehet is kölcsönbe, abban meg csak reménykedni lehet, hogy a másik kettő minél többet játszik majd.S.Agüero írta:Barcelona have decided that Barca B Players: Rafinha, Deulofeu and Sergi Roberto will be in the first team for the next season #fcbarcelona
Hoppá.S.Agüero írta:Barcelona have decided that Barca B Players: Rafinha, Deulofeu and Sergi Roberto will be in the first team for the next season #fcbarcelona
Alap esetben ennek örülnünk kéne. Sergi Roberto nem valószínű, hogy sok esélyt kap, Rafinhaban és Deulofeuben nagyon bízom.S.Agüero írta:Barcelona have decided that Barca B Players: Rafinha, Deulofeu and Sergi Roberto will be in the first team for the next season #fcbarcelona
Igen, de eddig nem volt ilyen probléma, volt hely a keretben, huszonötig lehetett tölteni, a tehetségnek meg elég volt a B. Pont most érünk el oda, hogy a Rafinha, Sergi Roberto, Deulofeu kezdi kinőni a B-t, a nagyoknál meg nincs hely.kristop írta:van benne valami, csak akkor tényleg szemléletváltás kell a klub részéről. eddig a kölcsönadást úgy használtuk, hogy a ballasztokat dobáltuk, akinek nem volt helye a keretben, talán a csapatnak se kell, de sajnos szerződése az még van. victor sanchez, hleb, caceres, keirrison, henrique. jelenleg fontás, afellay, meg dos santosnál is valami hasonlót akartak. csak cuencánál érzem azt, hogy őt talán tényleg játékba akarják hozni, és lehet esélye még legalább keretben lenni.
van benne valami, csak akkor tényleg szemléletváltás kell a klub részéről. eddig a kölcsönadást úgy használtuk, hogy a ballasztokat dobáltuk, akinek nem volt helye a keretben, talán a csapatnak se kell, de sajnos szerződése az még van. victor sanchez, hleb, caceres, keirrison, henrique. jelenleg fontás, afellay, meg dos santosnál is valami hasonlót akartak. csak cuencánál érzem azt, hogy őt talán tényleg játékba akarják hozni, és lehet esélye még legalább keretben lenni.barca99 írta:Ezért kellene bátran nyúlni a kölcsönadáshoz, hadd játszanak máshol egy évet, aztán majd lesz valami, de addig is fejlődnek. És azzal sem értek egyet, hogy ha elmegy valaki abból sosem lesz itt senki. Persze, eddig ezt tapasztaltuk, de most teljesen megváltozott a helyzet, a La Masia is változott Pep reformja óta, plusz annyira durván minőségi a keret, hogy tényleg sokkal nehezebb bárkinek is helyet szorítani.kristop írta:azt meg, hogy rafinha, sergi roberto és deulofeu is az első csapat ajtaján kopogtat már szinte komolyan problémának érzem. mármint azt, hogy egy - két évente van egy jó pár ember, akit fel KELL hozni az első csapathoz. lehetetlen ennyit beépíteni, az előzőek közül is csak montoyát sikerült harmadik számú jobbhátvéd cserének. rafinha, sergi roberto előtt NÉGY ember van, deulofeu előtt valószínűleg a messi, neymar, pedro, alexis, tello lesz. szinte lehetetlen feladat. bőség zavar, az.
ezért kell neymar. ő szélső. megvesszük kunt, megint nézhetjuk h egy center szélen vergodik...Gareth Tello írta: Szélen sem rossz, de egyértelműen középen vagy Messi-poszton a legjobb. Annak viszont tényleg nem lenne értelme, hogy megvegyük azért, hogy balszélsőként játssza végig a szezont.
Meg amúgy nem is lenne túl olcsó.
Szélen sem rossz, de egyértelműen középen vagy Messi-poszton a legjobb. Annak viszont tényleg nem lenne értelme, hogy megvegyük azért, hogy balszélsőként játssza végig a szezont.bence-barca írta:Nekem nincs vele különösebb bajom, de szélen beválna? Mert nálunk ebben buknak meg sorra a csatárok, h szélre kirakják őket. Egy szélsőt kéne venni, nem egy catárt szélsőnek nevelni.
Én Sergi Roberto esetében abszolút a kölcsönadásra hajlok, előtte tényleg ott van Xavi, Thiago, Iniesta és Fabregas is, annak semmi értelme nem lenne, hogy annyit játsszon egy év alatt, mint Bartra vagy Jonathan idén. Ha elmegy mondjuk egy Mallorcába, ott rendszeresen lehetőséget kaphat (ha nem is feltétlenül kezdőként), majd egy év múlva jöhet vissza, aztán vagy megragad a nagycsapatban, vagy nézhet új együttes után.barca99 írta:Ezért kellene bátran nyúlni a kölcsönadáshoz, hadd játszanak máshol egy évet, aztán majd lesz valami, de addig is fejlődnek. És azzal sem értek egyet, hogy ha elmegy valaki abból sosem lesz itt senki. Persze, eddig ezt tapasztaltuk, de most teljesen megváltozott a helyzet, a La Masia is változott Pep reformja óta, plusz annyira durván minőségi a keret, hogy tényleg sokkal nehezebb bárkinek is helyet szorítani.