Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.04.03. 18:08:56

Na, jól van, látom ma nagyobb dózisba már megkapta a gumibogyó szörpjét! :mrgreen:
Lehetséges, h már jövőhéten ott lesz. Azért már az jó lenne, ha kispadról nézhetné végig és ha szükség van rá (amire nagyon remélem nem lesz) akkor beszállhat. :)
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.03. 17:15:04

Kép
TT
Capitá del Barça

2013.04.03. 17:12:16

ez a kis pihi legalább jót tesz neki, és remélem a psg ellen is max 1. félidőt játszik, vagy beáll ha ég a ház (bár amúgy is végigtolja)
Xaby Hernandez írta:
háááát, azért én emlékszem egy nem is olyan régi klasszikus után megjelent cikksorozatra, miszerint Messi mindenkinek odaszólt mindenhol...pályán, öltözőfolyosón, a bernabeu mélygarázsának egyik sötét zugában a véletlenül ott várakozó Rubeolának....szóval kapott ő is...

.
:lol: :lol: :lol: kinek?
connor
Jugador d'estrella

2013.04.03. 16:57:37

Pavel írta:
ferninho írta: ha Messi 1 percet se fog a visszavágón játszani, akkor én 2 hétig egy betűt nem fogok erre a fórumra írni...
mondjuk az lehet csak azért lesz, mert a padon lesz és nélküle eldönti vhogy a Barca, de ezt a kockázatot bevállalom.

Messit ugye kezelték kiskorában és az elég egyértelmű, hogy ettől a sérülései is sokkal gyorsabban rendbe jönnek, meg nem is annyira sérülékeny, plusz a Barca orvosi stábja ilyen szempontból zseniális, szóval nem kell itt aggódnotok sztem.
Állítólag idegen technológiát is használtak nála kiskorában, még Fox Mulder is nyomozott ez ügyben. Kisgyerekek raboltak el kiskorukban és kísérleteztek rajtuk, hogy ők legyenek majd az első hullám amikor eljön az idő.
http://happyfamousartists.com/wordpress ... aliens.jpg
Lego
Jugador del Barça

2013.04.03. 16:35:39

REMY írta:
visca el barca írta:
szenvedtek a ténytől, hogy nem ronaldo fenekét nyaldossa az egész világ, és nem ő a világ legjobb játékosa.

hogy beállítsák messit mint valami gonosz, génkezelt mutáns máris linkelgetnek mindent...
Ejj... Mikor értitek már meg, hogy egyáltalán nem az a gond, hogy Messi vagy CR a jobb? Az a zavaró, ha messi tényleg csinál valamit, pl. odacsap a pályán az egyik ellenfélnek, vagy egy buli matt részegre issza magát, akkor erről sehol semmi. Míg, ha ezt CR vagy egy Real játékos csinálná, akkor egyből címlap stb... Múltkor is Guti csinált valamit, és a címlapra került ki, hogy "a volt Real játékos stb stb...)

Ez ami idegesítő, nem az, hogy Messi vagy CR a jobb... :wink: :roll:
Jó csak erről nem Messi meg a Barca tehet... mégis mindig velük példálóztok, hogy Messiről miért nem, a Barcáról miért nem. Példálózzatok a Juvéről, Bayernről...vagy csak az utálat teszi, esetleg az irigység?
Mind a Barca, mind Messi megdolgozott a jó, vagy jobb hírnévérért. Erre pedig mindenkinek meg volt vagy van a lehetősége.
Ronaldo például ha nem nyilatkozott volna ilyeneket, hogy nem zavarja ha csesztetik, sőt erősebbé teszi, akkor nem csesztetnék (gondolok főleg a Messizésekre).
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.03. 15:47:55

Nagyon megijedtem mikor a félidő végén fogta a combját, de amikor láttam a kispadon kicsit megnyugodtam, gondoltam nincs komoly baj csak óvatosságból cserélték le. Aztán a meccs utáni hírek, pfff. remélem sikerül összedrótozni a visszavágóra, csak nehogy rásérüljön. Inkább ezt hagyja ki, mint az esetleges elődöntőket vagy döntőt.Ennek ellenére jobban aggódom a hátsó alakzatunkért.
Forca Barca!!!!
Barca96
Jugador del Barça

2013.04.03. 14:57:29

Ez remek hír, szükségünk van Leóra!:D
Remélem felépül, és helyre teszi a PSG-t!
Visca Barca y Visca Leo!!!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.03. 14:35:53

Az fcbarcelona.cat azt írta, hogy lehet esély a PSG elleni meccsen a pályára lépésére, Mallorca ellen viszont tuti, hogy nem tud játszani.
Szerintem a visszavágón beáll a második félidőben, ha nem döntjük el hamar, és majd ő a kezébe veszi a pálcát. :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.03. 14:12:29

salas9 írta:Na, úgy néz ki azért nem túl komoly a sérülés, bár 10 napot minimum ki kell hagynia :!: sport.es
Hivatalos oldal:
http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... l-mallorca
Sajnos még nem tudok katalánul, a google fordító pedig nem túl jó, remélem, hamarosan kijön angolul is a cikk.
Mindenesetre az remek, ha tényleg nem kell három hetet kihagynia. :)
salas9
Entrenador del Barça

2013.04.03. 14:08:11

Na, úgy néz ki azért nem túl komoly a sérülés, bár 10 napot minimum ki kell hagynia :!: Az is megeshet, hogy megpróbálják összedrótozni a PSG elleni mérkőzésre is.(sport.es):roll:

"I will return soon, thankfully it was not so serious. We are so sorry for Masche, we will give our support he returns as soonest as possible."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára salas9 2013.04.03. 14:13:00-kor.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.03. 14:06:21

REMY írta:
visca el barca írta:
szenvedtek a ténytől, hogy nem ronaldo fenekét nyaldossa az egész világ, és nem ő a világ legjobb játékosa.

hogy beállítsák messit mint valami gonosz, génkezelt mutáns máris linkelgetnek mindent...
Ejj... Mikor értitek már meg, hogy egyáltalán nem az a gond, hogy Messi vagy CR a jobb? Az a zavaró, ha messi tényleg csinál valamit, pl. odacsap a pályán az egyik ellenfélnek, vagy egy buli matt részegre issza magát, akkor erről sehol semmi. Míg, ha ezt CR vagy egy Real játékos csinálná, akkor egyből címlap stb... Múltkor is Guti csinált valamit, és a címlapra került ki, hogy "a volt Real játékos stb stb...)

és most ez hogy jön ide? én a doppingól beszélek, hogy állandoan gumibogyószörpöztök. annak semmi köze ahhoz h kit köp le meg kit nem.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.04.03. 13:57:12

Van valami hivatalos információ az állapotáról?
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
Maxi
Entrenador del Barça

2013.04.03. 13:09:14

Pavel írta:
ferninho írta: ha Messi 1 percet se fog a visszavágón játszani, akkor én 2 hétig egy betűt nem fogok erre a fórumra írni...
mondjuk az lehet csak azért lesz, mert a padon lesz és nélküle eldönti vhogy a Barca, de ezt a kockázatot bevállalom.

Messit ugye kezelték kiskorában és az elég egyértelmű, hogy ettől a sérülései is sokkal gyorsabban rendbe jönnek, meg nem is annyira sérülékeny, plusz a Barca orvosi stábja ilyen szempontból zseniális, szóval nem kell itt aggódnotok sztem.
Állítólag idegen technológiát is használtak nála kiskorában, még Fox Mulder is nyomozott ez ügyben. Kisgyerekek raboltak el kiskorukban és kísérleteztek rajtuk, hogy ők legyenek majd az első hullám amikor eljön az idő.
Hát ez óriási volt Pavel, de nem kell a cinizmus mi barca szurkolók tudjuk, hogy igaza van ferninhonak.Hiszen amikor Messiért eljöttek az idegenek, megkeresték Ronaldot és ennek a szernek az ellenkezőjét adták be neki, hogy ő meg állandóan sérült legyen.Ezért van az, hogy ő ennyiszer sérült(Ja, hogy nem is).
És Remy ne ránk haragudj emiatt, hogy a média szegény Ronaldot találja meg mindig(annak ellenére, hogy okot nem adott rá, pffff) ugyanis erről is az idegenek tehetnek.Meg ugye az Uefa és az Unicef.Tegnap Starkot is ők küldték a meccsre...
Szánalmas, hogy mi mindenbe bele tudtok kötni.Egyszer látnám már, hogy a saját csapatotok háza táján söpörtök.
Forca Barca
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.03. 12:55:22

Messi underwent medical tests this morning. Barcelona will publish a medical report shortly.
Bármennyi időre is dőljön ki Messi, nagyon nehéz lesz pótolni, érdekes lesz a visszavágó nélküle.

Jobbulást, Bolha!
Xaby Hernandez
Barça B
Kapcsolat:

2013.04.03. 12:36:46

REMY írta:
visca el barca írta:

háááát, azért én emlékszem egy nem is olyan régi klasszikus után megjelent cikksorozatra, miszerint Messi mindenkinek odaszólt mindenhol...pályán, öltözőfolyosón, a bernabeu mélygarázsának egyik sötét zugában a véletlenül ott várakozó Rubeolának....szóval kapott ő is...

el kell fogadnunk a médiát olyannak, amilyen, vagy legjobb lenne az ilyen cikkeket el sem olvasni ugye.

értem ezt oda-vissza esetekben természetesen.
Xavi a Legnagyobb!!!
REMY
Madridista

2013.04.03. 12:27:29

visca el barca írta:

visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.03. 12:02:47

ferninho írta:Messit ugye kezelték kiskorában és az elég egyértelmű, hogy ettől a sérülései is sokkal gyorsabban rendbe jönnek, meg nem is annyira sérülékeny
:lol:

istenem, hogy ti mennyire naivak meg buták vagytok, ez valami fájdalmas.

van odaáát egy-két ember (és te is tudod ki azok), akik egész nap az interneten lógnak és amint találnak egy kis szalmaszálnyi kapaszkodót, hogy beállítsák messit mint valami gonosz, génkezelt mutáns máris linkelgetnek mindent...

a kedvencem amugy még mindig az, hogy a génkezelés miatt annyira mutálódott h nem bír leguggolni, és a gyerek belinkelt 2 képet, ami meccs előtti csapatfotó és messi ilyen félig guggoló helyzetben volt
:lol:

amugy meg két gumibogyó szörpözgetés közben remélem elgondolkodtok azon, hogy ronaldo, mitől tud a 90. percben egy 100m-es sprintet, 10 mp alatt lefutni. biztos az uj drájvettertaftnak köszönhető.

inkább lennék csendben.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2013.04.03. 09:50:32

Bízok benne, hogy nélküle is tovább tudunk jutni hazai pályán. Persze örülnék ha ott lenne a pályán ő is, de inkább gyógyuljon fel rendesen.
ferninho írta: A Barca orvosi stábja ilyen szempontból zseniális, szóval nem kell itt aggódnotok sztem.
Őszintén megmondom én aggódok. Most nem azért de nálunk elég sokan kidőlnek az izomsérülések miatt, holott a MU, Chelsea vagy éppen a Real Madrid is szinte ugyanannyi mérkőzést játszik egy évben mint mi.
Pavel írta:Állítólag idegen technológiát is használtak nála kiskorában, még Fox Mulder is nyomozott ez ügyben. Kisgyerekek raboltak el kiskorukban és kísérleteztek rajtuk, hogy ők legyenek majd az első hullám amikor eljön az idő.
Meghaltam :D Ez óriási volt :lol:
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.03. 09:21:34

Azt hiszem elég régen volt komolyabb sérülése, ugyhogy sajnos ideje volt. Most legalább pihen egy kicsit, remélem nem zökken ki.
Kép
Pavel
Entrenador del Barça

2013.04.03. 00:06:09

shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.02. 23:48:10

a psg ellen sikerülnie kell, nehogy már ne legyünk jók egy x-re legalább otthon nélküle.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.04.02. 23:47:26

Messi még többször sérül le mint Ronaldo.Nem értem miért pampognak a Madridisták.
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.02. 23:40:28

ferninho írta:
Deus írta: De 3 hét? uh... Mikor volt neki ilyen hosszú kényszerpihije utoljára?
ha Messi 1 percet se fog a visszavágón játszani, akkor én 2 hétig egy betűt nem fogok erre a fórumra írni...

Köze nincs a gyors felépülésének a gyermekkori kezeléshez, 2005-2008 között több mint 1,5 évet hagyott ki sérülések miatt,ott és akkor radikálisan megváltoztatták az étrendjét ami addig főképp vöröshúsokból állt (argentín révén ez nem meglepő) más kajákat,más erőnléti edzéseket,plusz munkákat adtak neki,ennek köszönheti,hogy kevesebb ideig sérült az átlagnál
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.04.02. 23:37:02

ferninho írta:Messit ugye kezelték kiskorában és az elég egyértelmű, hogy ettől a sérülései is sokkal gyorsabban rendbe jönnek, meg nem is annyira sérülékeny, plusz a Barca orvosi stábja ilyen szempontból zseniális, szóval nem kell itt aggódnotok sztem.
Hagyjuk már ezt a Messi kezelést. Iszod a fiatalok hülyeségeit ezzel kapcsolatban.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2013.04.02. 23:32:27

ferninho írta:
Deus írta: De 3 hét? uh... Mikor volt neki ilyen hosszú kényszerpihije utoljára?
ha Messi 1 percet se fog a visszavágón játszani, akkor én 2 hétig egy betűt nem fogok erre a fórumra írni...

Messi gyerekkori kezelését idekeverni elég balgaság tekintve hogy első éveiben rendre hónapokat hagyott ki hasonló izomsérülések miatt...
de remélhetőleg nem komoly az ügy...
Válasz küldése