2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Xaby Hernandez írta:
háááát, azért én emlékszem egy nem is olyan régi klasszikus után megjelent cikksorozatra, miszerint Messi mindenkinek odaszólt mindenhol...pályán, öltözőfolyosón, a bernabeu mélygarázsának egyik sötét zugában a véletlenül ott várakozó Rubeolának....szóval kapott ő is...
.
http://happyfamousartists.com/wordpress ... aliens.jpgPavel írta:Állítólag idegen technológiát is használtak nála kiskorában, még Fox Mulder is nyomozott ez ügyben. Kisgyerekek raboltak el kiskorukban és kísérleteztek rajtuk, hogy ők legyenek majd az első hullám amikor eljön az idő.ferninho írta: ha Messi 1 percet se fog a visszavágón játszani, akkor én 2 hétig egy betűt nem fogok erre a fórumra írni...
mondjuk az lehet csak azért lesz, mert a padon lesz és nélküle eldönti vhogy a Barca, de ezt a kockázatot bevállalom.
Messit ugye kezelték kiskorában és az elég egyértelmű, hogy ettől a sérülései is sokkal gyorsabban rendbe jönnek, meg nem is annyira sérülékeny, plusz a Barca orvosi stábja ilyen szempontból zseniális, szóval nem kell itt aggódnotok sztem.
Jó csak erről nem Messi meg a Barca tehet... mégis mindig velük példálóztok, hogy Messiről miért nem, a Barcáról miért nem. Példálózzatok a Juvéről, Bayernről...vagy csak az utálat teszi, esetleg az irigység?REMY írta:Ejj... Mikor értitek már meg, hogy egyáltalán nem az a gond, hogy Messi vagy CR a jobb? Az a zavaró, ha messi tényleg csinál valamit, pl. odacsap a pályán az egyik ellenfélnek, vagy egy buli matt részegre issza magát, akkor erről sehol semmi. Míg, ha ezt CR vagy egy Real játékos csinálná, akkor egyből címlap stb... Múltkor is Guti csinált valamit, és a címlapra került ki, hogy "a volt Real játékos stb stb...)visca el barca írta:
szenvedtek a ténytől, hogy nem ronaldo fenekét nyaldossa az egész világ, és nem ő a világ legjobb játékosa.
hogy beállítsák messit mint valami gonosz, génkezelt mutáns máris linkelgetnek mindent...
Ez ami idegesítő, nem az, hogy Messi vagy CR a jobb...![]()
Hivatalos oldal:salas9 írta:Na, úgy néz ki azért nem túl komoly a sérülés, bár 10 napot minimum ki kell hagyniasport.es
és most ez hogy jön ide? én a doppingól beszélek, hogy állandoan gumibogyószörpöztök. annak semmi köze ahhoz h kit köp le meg kit nem.REMY írta:Ejj... Mikor értitek már meg, hogy egyáltalán nem az a gond, hogy Messi vagy CR a jobb? Az a zavaró, ha messi tényleg csinál valamit, pl. odacsap a pályán az egyik ellenfélnek, vagy egy buli matt részegre issza magát, akkor erről sehol semmi. Míg, ha ezt CR vagy egy Real játékos csinálná, akkor egyből címlap stb... Múltkor is Guti csinált valamit, és a címlapra került ki, hogy "a volt Real játékos stb stb...)visca el barca írta:
szenvedtek a ténytől, hogy nem ronaldo fenekét nyaldossa az egész világ, és nem ő a világ legjobb játékosa.
hogy beállítsák messit mint valami gonosz, génkezelt mutáns máris linkelgetnek mindent...
Hát ez óriási volt Pavel, de nem kell a cinizmus mi barca szurkolók tudjuk, hogy igaza van ferninhonak.Hiszen amikor Messiért eljöttek az idegenek, megkeresték Ronaldot és ennek a szernek az ellenkezőjét adták be neki, hogy ő meg állandóan sérült legyen.Ezért van az, hogy ő ennyiszer sérült(Ja, hogy nem is).Pavel írta:Állítólag idegen technológiát is használtak nála kiskorában, még Fox Mulder is nyomozott ez ügyben. Kisgyerekek raboltak el kiskorukban és kísérleteztek rajtuk, hogy ők legyenek majd az első hullám amikor eljön az idő.ferninho írta: ha Messi 1 percet se fog a visszavágón játszani, akkor én 2 hétig egy betűt nem fogok erre a fórumra írni...
mondjuk az lehet csak azért lesz, mert a padon lesz és nélküle eldönti vhogy a Barca, de ezt a kockázatot bevállalom.
Messit ugye kezelték kiskorában és az elég egyértelmű, hogy ettől a sérülései is sokkal gyorsabban rendbe jönnek, meg nem is annyira sérülékeny, plusz a Barca orvosi stábja ilyen szempontból zseniális, szóval nem kell itt aggódnotok sztem.
háááát, azért én emlékszem egy nem is olyan régi klasszikus után megjelent cikksorozatra, miszerint Messi mindenkinek odaszólt mindenhol...pályán, öltözőfolyosón, a bernabeu mélygarázsának egyik sötét zugában a véletlenül ott várakozó Rubeolának....szóval kapott ő is...REMY írta:Ejj... Mikor értitek már meg, hogy egyáltalán nem az a gond, hogy Messi vagy CR a jobb? Az a zavaró, ha messi tényleg csinál valamit, pl. odacsap a pályán az egyik ellenfélnek, vagy egy buli matt részegre issza magát, akkor erről sehol semmi. Míg, ha ezt CR vagy egy Real játékos csinálná, akkor egyből címlap stb... Múltkor is Guti csinált valamit, és a címlapra került ki, hogy "a volt Real játékos stb stb...)visca el barca írta:
Ejj... Mikor értitek már meg, hogy egyáltalán nem az a gond, hogy Messi vagy CR a jobb? Az a zavaró, ha messi tényleg csinál valamit, pl. odacsap a pályán az egyik ellenfélnek, vagy egy buli matt részegre issza magát, akkor erről sehol semmi. Míg, ha ezt CR vagy egy Real játékos csinálná, akkor egyből címlap stb... Múltkor is Guti csinált valamit, és a címlapra került ki, hogy "a volt Real játékos stb stb...)visca el barca írta:
ferninho írta:Messit ugye kezelték kiskorában és az elég egyértelmű, hogy ettől a sérülései is sokkal gyorsabban rendbe jönnek, meg nem is annyira sérülékeny
Őszintén megmondom én aggódok. Most nem azért de nálunk elég sokan kidőlnek az izomsérülések miatt, holott a MU, Chelsea vagy éppen a Real Madrid is szinte ugyanannyi mérkőzést játszik egy évben mint mi.ferninho írta: A Barca orvosi stábja ilyen szempontból zseniális, szóval nem kell itt aggódnotok sztem.
MeghaltamPavel írta:Állítólag idegen technológiát is használtak nála kiskorában, még Fox Mulder is nyomozott ez ügyben. Kisgyerekek raboltak el kiskorukban és kísérleteztek rajtuk, hogy ők legyenek majd az első hullám amikor eljön az idő.
Állítólag idegen technológiát is használtak nála kiskorában, még Fox Mulder is nyomozott ez ügyben. Kisgyerekek raboltak el kiskorukban és kísérleteztek rajtuk, hogy ők legyenek majd az első hullám amikor eljön az idő.ferninho írta: ha Messi 1 percet se fog a visszavágón játszani, akkor én 2 hétig egy betűt nem fogok erre a fórumra írni...
Köze nincs a gyors felépülésének a gyermekkori kezeléshez, 2005-2008 között több mint 1,5 évet hagyott ki sérülések miatt,ott és akkor radikálisan megváltoztatták az étrendjét ami addig főképp vöröshúsokból állt (argentín révén ez nem meglepő) más kajákat,más erőnléti edzéseket,plusz munkákat adtak neki,ennek köszönheti,hogy kevesebb ideig sérült az átlagnálferninho írta:ha Messi 1 percet se fog a visszavágón játszani, akkor én 2 hétig egy betűt nem fogok erre a fórumra írni...Deus írta: De 3 hét? uh... Mikor volt neki ilyen hosszú kényszerpihije utoljára?
Hagyjuk már ezt a Messi kezelést. Iszod a fiatalok hülyeségeit ezzel kapcsolatban.ferninho írta:Messit ugye kezelték kiskorában és az elég egyértelmű, hogy ettől a sérülései is sokkal gyorsabban rendbe jönnek, meg nem is annyira sérülékeny, plusz a Barca orvosi stábja ilyen szempontból zseniális, szóval nem kell itt aggódnotok sztem.
Messi gyerekkori kezelését idekeverni elég balgaság tekintve hogy első éveiben rendre hónapokat hagyott ki hasonló izomsérülések miatt...ferninho írta:ha Messi 1 percet se fog a visszavágón játszani, akkor én 2 hétig egy betűt nem fogok erre a fórumra írni...Deus írta: De 3 hét? uh... Mikor volt neki ilyen hosszú kényszerpihije utoljára?