Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.08. 13:44:41

És a nagyobb baj, hogy mennyi helyzetet kihagytak :lol: Ez még szembetűnőbb a videó által. Mindenesetre csodás passzok. Biztos idegesítő, hogy tudja, ezeket ő belőné. Csak nincs belőle még egy :twisted:
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.08. 13:16:58

nem semmi ez a messi passzos videó, így a szezon során feltűnő volt, hogy mennyi lasztit oszt ki, de így egyben brutális. :D
egyébként ezeknek a nagy része ziccerpassz, nagyon sok olyan volt a szezon során, ahol csak simán jó lövőhelyzetbe, nem ziccerbe hozta a csapattársat
Tobias88
Entrenador del Barça

2013.04.08. 12:10:57

Nah, ultrahanggal mi van? :D
Gondolom hogy nem kürtölik világgá mert ha nem játszik akkor azért, ha játszik akkor meg meglepetésként...
94:39 6 - 1
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.07. 22:35:46

StickyFingaz írta:Messi vs. Kínai robotkapus.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ce6P0hPdi8
Ez rohadt jópofa videó :D A legjobb benne,hogy Leo először viccesre veszi,röhögcsél lövés előtt,majd a másodiknál,miután az első kihagyta látszik rajta,hogy elkezd baromira odakoncentrálni a dologra :D még ebben sme tud veszíteni :D Imádom ezt a palit (csak semmi b*zulás :lol:) tetőtől talpig sportember a legjavából !

szerk. : Ja,és az egyik lövése előtt egy jó embereset köpött,sztem Jo5é-ra,és a madridi kispadra célzott vele a kis rohadék,állítólag a forgatás után megakarta várni a robotkapust egy sötét eldugott parkolóban,2-3 óra múlva szóltak neki,hogy az csak egy gép,így nem tud vezetni,ergo kocsija sincs,úgyhogy ne várja....
Primitive
Entrenador del Barça

2013.04.07. 22:31:11

CartmanBarca írta:
Gareth Tello írta:Lionel Messi vs His Teammates 2012-2013 ||HD||
http://www.youtube.com/watch?v=_4FyRIK9G58
Atyaég, mekkora irányító lesz majd ebből az emberből.
És ez a videó remekül rávilágít arra a problémára is, hogy mi lenne, ha ő nem lenne. Ilyen csoda passzokból nem született EGY gól sem, mert Alexis, Pedro és a többiek mindet eltökölték. Ennyire impotensek vagyunk nélküle gólszerzés területén. Ezeket még Pölöskey is beverte volta... :roll:
Épp ezt vettem én is észre. Ennyi gólpassz értékű labdából nem sikerült gólt szerezni, azért az nem semmi. :lol: :oops:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.04.07. 22:22:22

Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.06. 20:52:53

A mi Gomezünk ugyebár :lol: egy egyszerű befejező csatár,aki csak azért lő ennyi gólt mert mindent rájátszunk,meg különben is Xavi meg Ini nélkül sehol nem lenne,meg a válogatottban is bitangpusztulatos módon ergya (ja,hogy már nem is ??? Akkó is az )

Elképesztő ez a csávó,igazából a mai élfociból az irányitók közül sem tudnék Xavi-n és Pirlo-n kívül mást mondani aki hasonló passzokra képes,és mindezt false nine-ként,vagy mostanság ink. középcsatárként teszi,Messit nem ember szülte,ebben biztos vagyok :D
Mindent elmond az ellenszurkolók reakciója a sérülés után,több fórumon is hosszú oldalakon ment a káröröm és miegymás,egyszerűen rettegnek a képességeitől ! Minden okuk meg is van rá !
CartmanBarca
Jugador del Barça

2013.04.05. 15:12:49

És ez a videó remekül rávilágít arra a problémára is, hogy mi lenne, ha ő nem lenne. Ilyen csoda passzokból nem született EGY gól sem, mert Alexis, Pedro és a többiek mindet eltökölték. Ennyire impotensek vagyunk nélküle gólszerzés területén. Ezeket még Pölöskey is beverte volta... :roll:
Kép

"No kérem szépen, ha most ez cirkusz lenne, akkor lenne egy csomó bohócunk."

-Hajdu B. a Barcelona-Arsenal (4-1) meccsen Messi 4. gólja után.
zolix10
Barça B

2013.04.05. 14:59:05

Szerintem biztos felépül a PSG elleni meccsig. Én a Mallorca ellen még nem erőltetném! [-X :D
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.04. 16:30:53

Barcaman14 írta:Ismerve Messit, mindent meg fog tenni azért, hogy ott lehessen a Psg ellen, és nyilván az orvosi stáb is. Szerintem simán a pályán lesz a Bolha!
Egyik szemem sírna a másik nevetne, ha mégis játszana. Nagyon könnyen rásérülhet. Nélküle is tovább kell jutni. Inkább most hiányozzon, mint esetlegesen egy Bayern vagy Real ellen.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.04. 11:33:53

Lionel Messi vs His Teammates 2012-2013 ||HD||
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.04. 10:20:52

Ismerve Messit, mindent meg fog tenni azért, hogy ott lehessen a Psg ellen, és nyilván az orvosi stáb is. Szerintem simán a pályán lesz a Bolha!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.03. 18:53:22

bence-barca írta:
Stalkyard írta:
De persze ennél valószínűbb, hogy bekopogtak a Barca házi csodalaborjába a csodadoktorokhoz, megivott két pohár génkezelt gumibogyószörpöt és megállíthatatlan terminátor lett.
Az az igazság, h ezt a gumibogyó szörpöt úgy mondják a madridisták, mintha valami világ nagy doppingja lenne.
Az biztos, h sok mindent szednek és nyilván a regenerálódásukra is hatással van. De ilyen-olyan szereket MINDEN sportoló szed. Messi is, de ugyanúgy CR is v akárki más. Ráadásul még az sem biztos, h illegális lenne, egyszerűen csak ők tudják, h mi kell bele. Illetve ha nem is 'természetbarát', akkor is lehet ezzel jönni, de azt nem lehet letagadni, h saját csapatodól nem szednének hasonló szereket. Legfeljebb nem erre, hanem másr jók.
Szóval felesleges ez teljesen, ez a mai sportban alapvető, h minden 'mit is' ? megitatnak/etetnek a sportolókkal. Phelps, Bolt mind nagyon valószínű, h alapból ilyen jók. Meg persze ugyanez igaz a magyarokra is, h ne csak külföldi pélát hozzak, Gyuta is nyilvánvaló, h szed dolgokat. És még azt sem lehet mondani, h kérdés illeglális-e, mert biztos, h egy része az.
De persze érthető, ez a reakció, biztos vagyok benne, fordítva is így menne az egész. Savanyú a szőlő effektus.
De ha már itt tartunk, sokkal jobb testfelépítés ide vagy oda, CR egyáltalán nem egy sérülékeny játékos. Nála nyilván ez fel sem merül sokaknál.
Nyilvánvaló, hogy a mai élsportban már nem csak a színtiszta edzés és az "ember" az egyetlen tényező, és az összes élklub teljesítményfokozókkal tömi a játékosokat, ez szerintem nyilvánvaló, de ez ahogy te is mondtad, nem feltétlenül illegális. Ronaldo is a napi ezer felüléstől vált izomkolosszussá, miután a Sportingtól a Unitedbe szerződött, nem? Az meg a másik, hogy ő például el se jut addig, hogy két nap alatt felépüljön, mert egyáltalán meg sem sérül. De őt persze nem tömik a szörppel, igaz? :lol:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.04.03. 18:36:09

Stalkyard írta:
De persze ennél valószínűbb, hogy bekopogtak a Barca házi csodalaborjába a csodadoktorokhoz, megivott két pohár génkezelt gumibogyószörpöt és megállíthatatlan terminátor lett.
Az az igazság, h ezt a gumibogyó szörpöt úgy mondják a madridisták, mintha valami világ nagy doppingja lenne.
Az biztos, h sok mindent szednek és nyilván a regenerálódásukra is hatással van. De ilyen-olyan szereket MINDEN sportoló szed. Messi is, de ugyanúgy CR is v akárki más. Ráadásul még az sem biztos, h illegális lenne, egyszerűen csak ők tudják, h mi kell bele. Illetve ha nem is 'természetbarát', akkor is lehet ezzel jönni, de azt nem lehet letagadni, h saját csapatodól nem szednének hasonló szereket. Legfeljebb nem erre, hanem másr jók.
Szóval felesleges ez teljesen, ez a mai sportban alapvető, h minden 'mit is' ? megitatnak/etetnek a sportolókkal. Phelps, Bolt mind nagyon valószínű, h alapból ilyen jók. Meg persze ugyanez igaz a magyarokra is, h ne csak külföldi pélát hozzak, Gyuta is nyilvánvaló, h szed dolgokat. És még azt sem lehet mondani, h kérdés illeglális-e, mert biztos, h egy része az.
De persze érthető, ez a reakció, biztos vagyok benne, fordítva is így menne az egész. Savanyú a szőlő effektus.
De ha már itt tartunk, sokkal jobb testfelépítés ide vagy oda, CR egyáltalán nem egy sérülékeny játékos. Nála nyilván ez fel sem merül sokaknál.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.03. 18:31:27

The Club’s medical services have revealed that Leo Messi’s hamstring injury will definitely rule him out of this weekend’s game against Mallorca, whilst his availability after that will depend on how the injury progresses. (fcbarcelona.com)
:)
Én azért nem kockáztatnám a PSG-visszavágóra, az hiányzik még, hogy rásérüljön...

Érdekesség:
All 20 cities in which Messi scored his 59 CL goals
http://oi50.tinypic.com/34qk83q.jpg
TT írta: :lol: :lol: :lol: kinek?
Ezt kösz, hogy kiemelted, elsőre nem is vettem észre. :lol:
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.03. 18:19:37

ferninho írta: Messit ugye kezelték kiskorában és az elég egyértelmű, hogy ettől a sérülései is sokkal gyorsabban rendbe jönnek, meg nem is annyira sérülékeny, plusz a Barca orvosi stábja ilyen szempontból zseniális, szóval nem kell itt aggódnotok sztem.
Ugye legalább utólag belátod, hogy oltári nagy baromság, emellett nevetséges is, amit leírtál? Mikor 2006 és 2008 között kb. ötször sérült meg súlyosan, hónapokra, azt mivel magyarázod? Akkor éppen szabadságra mentek a génkezelt hormonok? Mikor Messinek a pályafutása korai szakaszában voltak ezek a súlyos sérülések, akkor a Barcánál elkezdtek foglalkozni a problémával, ráálltak az izomzatának (edzéssel való) fejlesztésére, megváltoztatták az étrendjét, gyakorlatilag teljesen "újra felépítették".
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.04.03. 18:08:56

Na, jól van, látom ma nagyobb dózisba már megkapta a gumibogyó szörpjét! :mrgreen:
Lehetséges, h már jövőhéten ott lesz. Azért már az jó lenne, ha kispadról nézhetné végig és ha szükség van rá (amire nagyon remélem nem lesz) akkor beszállhat. :)
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.03. 17:15:04

Kép
TT
Capitá del Barça

2013.04.03. 17:12:16

ez a kis pihi legalább jót tesz neki, és remélem a psg ellen is max 1. félidőt játszik, vagy beáll ha ég a ház (bár amúgy is végigtolja)
Xaby Hernandez írta:
háááát, azért én emlékszem egy nem is olyan régi klasszikus után megjelent cikksorozatra, miszerint Messi mindenkinek odaszólt mindenhol...pályán, öltözőfolyosón, a bernabeu mélygarázsának egyik sötét zugában a véletlenül ott várakozó Rubeolának....szóval kapott ő is...

.
:lol: :lol: :lol: kinek?
connor
Jugador d'estrella

2013.04.03. 16:57:37

Pavel írta:
ferninho írta: ha Messi 1 percet se fog a visszavágón játszani, akkor én 2 hétig egy betűt nem fogok erre a fórumra írni...
mondjuk az lehet csak azért lesz, mert a padon lesz és nélküle eldönti vhogy a Barca, de ezt a kockázatot bevállalom.

Messit ugye kezelték kiskorában és az elég egyértelmű, hogy ettől a sérülései is sokkal gyorsabban rendbe jönnek, meg nem is annyira sérülékeny, plusz a Barca orvosi stábja ilyen szempontból zseniális, szóval nem kell itt aggódnotok sztem.
Állítólag idegen technológiát is használtak nála kiskorában, még Fox Mulder is nyomozott ez ügyben. Kisgyerekek raboltak el kiskorukban és kísérleteztek rajtuk, hogy ők legyenek majd az első hullám amikor eljön az idő.
http://happyfamousartists.com/wordpress ... aliens.jpg
Lego
Jugador del Barça

2013.04.03. 16:35:39

REMY írta:
visca el barca írta:
szenvedtek a ténytől, hogy nem ronaldo fenekét nyaldossa az egész világ, és nem ő a világ legjobb játékosa.

hogy beállítsák messit mint valami gonosz, génkezelt mutáns máris linkelgetnek mindent...
Ejj... Mikor értitek már meg, hogy egyáltalán nem az a gond, hogy Messi vagy CR a jobb? Az a zavaró, ha messi tényleg csinál valamit, pl. odacsap a pályán az egyik ellenfélnek, vagy egy buli matt részegre issza magát, akkor erről sehol semmi. Míg, ha ezt CR vagy egy Real játékos csinálná, akkor egyből címlap stb... Múltkor is Guti csinált valamit, és a címlapra került ki, hogy "a volt Real játékos stb stb...)

Ez ami idegesítő, nem az, hogy Messi vagy CR a jobb... :wink: :roll:
Jó csak erről nem Messi meg a Barca tehet... mégis mindig velük példálóztok, hogy Messiről miért nem, a Barcáról miért nem. Példálózzatok a Juvéről, Bayernről...vagy csak az utálat teszi, esetleg az irigység?
Mind a Barca, mind Messi megdolgozott a jó, vagy jobb hírnévérért. Erre pedig mindenkinek meg volt vagy van a lehetősége.
Ronaldo például ha nem nyilatkozott volna ilyeneket, hogy nem zavarja ha csesztetik, sőt erősebbé teszi, akkor nem csesztetnék (gondolok főleg a Messizésekre).
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.03. 15:47:55

Nagyon megijedtem mikor a félidő végén fogta a combját, de amikor láttam a kispadon kicsit megnyugodtam, gondoltam nincs komoly baj csak óvatosságból cserélték le. Aztán a meccs utáni hírek, pfff. remélem sikerül összedrótozni a visszavágóra, csak nehogy rásérüljön. Inkább ezt hagyja ki, mint az esetleges elődöntőket vagy döntőt.Ennek ellenére jobban aggódom a hátsó alakzatunkért.
Forca Barca!!!!
Barca96
Jugador del Barça

2013.04.03. 14:57:29

Ez remek hír, szükségünk van Leóra!:D
Remélem felépül, és helyre teszi a PSG-t!
Visca Barca y Visca Leo!!!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
MatyiG
Adminisztrátor

2013.04.03. 14:35:53

Az fcbarcelona.cat azt írta, hogy lehet esély a PSG elleni meccsen a pályára lépésére, Mallorca ellen viszont tuti, hogy nem tud játszani.
Szerintem a visszavágón beáll a második félidőben, ha nem döntjük el hamar, és majd ő a kezébe veszi a pálcát. :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.03. 14:12:29

salas9 írta:Na, úgy néz ki azért nem túl komoly a sérülés, bár 10 napot minimum ki kell hagynia :!: sport.es
Hivatalos oldal:
http://www.fcbarcelona.cat/futbol/prime ... l-mallorca
Sajnos még nem tudok katalánul, a google fordító pedig nem túl jó, remélem, hamarosan kijön angolul is a cikk.
Mindenesetre az remek, ha tényleg nem kell három hetet kihagynia. :)
Válasz küldése