connor írta:Így utólag elég elhamarkodott döntés volt Pep-től a Bayern-hez menni. A közfelfogással ellentétben szerintem csak veszíthet ebben a pozícióban.
Pontosan ezt irtam rogotn miutan alairt... Hogy a Bayernnek kinez iden egy tripla, ha tartjak a szintet amit iden hoztak, es akkor odamegy, de mar csak lefele lesz onnet ut...
Meg ha meg is vedene a BL-t, akkor is (joggal) mondanak, hogy csak beleult a tutiba, learatja az elodjei altal osszerakott csapattal a baberokat. Ha meg nem vedi meg, mar barmit csinal bukas, ennek a Bayernnek a hazai porondon valo villogas csak felsiker.
Nagyon szokatlan egy ilyen csapatot atvenni, es sztem csak bukni lehet vele. Ahogy nagyon szokatlan egy ilyen csapat mellol felallitani az edzot. Gondolom Jupp mondta a Bayernnek hogy nyugdijba megy, de akkor is, most visszanezve eleg visszas hogy mar januarban beharangoztak az utodjat...
Minden esetre drukkolni fogok Pep-nek, de nem ez lesz az az allomas a karrierjeben ahol raerosit a Barcanal elert eredmenyire, az edzoi kvalitasaira nezve. Minden siker magatol ertetodo lesz, minden vereseg kudarc.