2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát lehet, de így meg a hamis kilences poziciója megszűnik létezni, és ez Sanchez-nek sem feltétlen jó. Na mindegy egyszer majd csak lesz valami haszna(vagy nem)visca el barca írta: sztem azért, mert jobban ki tudja huzni középről az embereket, és akkor ott több hely marad. uis mindig ott eröltetünk mindent.
mondjuk a gyakorlatban nem sok hasznát venni ennek...
sztem azért, mert jobban ki tudja huzni középről az embereket, és akkor ott több hely marad. uis mindig ott eröltetünk mindent.Don Blaugrana 2005 írta:Am lehet, hogy én vagyok a hülye, de árulja már el valaki aki érti, hogy Tata minek játszatja a szélen Messi-t. Főleg amikor egy Fabregas van középen
Vagy esetleg a Hull City.visca el barca írta: (viccet félretéve, egyből a cityre gondoltam, de őket nem az adidas szponzorálja, mint ahogy a psgt sem, a margit nem hinném h beprobalkozott és a bayern sem fizetne ennyit senkiért uhogy marad a cseszkij)
Amúgy is pocsék napom van, de a 9 év láttán a sírás kerülgetett.Taibi írta:9 évvel ezelőtt, 2004.10.16-án mutatkozott be a spanyol bajnokságban Messi az Espanyol ellen.
http://www.youtube.com/watch?v=W-d2d8Px6T8
(9 év..., ilyenkor veszi észre az ember, hogy mennyire repül az idő...)
Mi van ma valami fordított nap? Messit padra Alexis pedig az egyik legjobbunkDon Blaugrana 2005 írta:Hát már megbocsáss, de te orbitális baromságot írtál. Kezdjük ott, hogy felteszek neked egy kérdést: Sanchez vagy Messi szalad vissza többet egy labdaszerzés után védekezni? Jó, hogy a chilei. Innentől kezdve ő van kevesebbszer a védelem mögött. Messit pedig igenis többször lehet látni visszafele sétálni lesről. Hangsúlyozom SÉTÁLNI. Sose figyel Sanchez? Ő az egyik leghasznosabb emberünk, aki nem mellesleg mindig együtt él a játékkal. Úgyhogy kérlek gondold át még egyszer az írásodat! ThanksMiksi Józsefné írta:_Varga! Irod,hogy 2o méteres lesen???Te mit nézel??? Messi szinte soha nincs lesen... Aki lesen van és sosem figyel az vagy Pedro vagy Alexis szokott lenni, nem Messi. Ilyen hülyeséget irni, hát az ész megáll. Nem egyszerübb azt mondani hogy utálod és hogy takarodjon a Barcából.
Először is leszögezném, hogy nem tisztem Messit védeni, nem is a kedvencem a csapatból, főleg nem egy játékost helyezek a barca elé.Varga írta:Gondolkozz már el egy kicsit mielőtt ilyen orbitális baromságot írsz.. Pont ez a lényeg, hogy a csapat az első nem Messi. Ő a világ legjobbja, és ezt hülye lennék kétségbe vonni, de a modern futballnak a csapatvédekezés az alapja. Úgy, ahogy a miénknek az, hogy letámadunk az első embertől az utolsóig már az ellenfél térfelén. Messi meg mindeközben 20 méteres lesen néz ki a fejéből. Támadásban letehet bármit az asztalra, amíg nem védekezik rendesen nyugodt szívvel raknám a padra.Barcaman1993 írta: Mi van? Hol élsz ember? A világ legjobbját leültetnéd a padra gondolkodni? Minek? Egyedül többet tesz a góljainkért, mint a többiek együttvéve. Nem is értem, hogy ilyen baromság kinek a fejéből tud kipattanni...? Röhej az egész. Messi nélkül ez a csapat... Inkább bele se gondolok. Maradjunk annyiban, hogy Messi mindenkinél feljebbvaló ebben a csapatban, aminek van is alapja.
Hát már megbocsáss, de te orbitális baromságot írtál. Kezdjük ott, hogy felteszek neked egy kérdést: Sanchez vagy Messi szalad vissza többet egy labdaszerzés után védekezni? Jó, hogy a chilei. Innentől kezdve ő van kevesebbszer a védelem mögött. Messit pedig igenis többször lehet látni visszafele sétálni lesről. Hangsúlyozom SÉTÁLNI. Sose figyel Sanchez? Ő az egyik leghasznosabb emberünk, aki nem mellesleg mindig együtt él a játékkal. Úgyhogy kérlek gondold át még egyszer az írásodat! ThanksMiksi Józsefné írta:_Varga! Irod,hogy 2o méteres lesen???Te mit nézel??? Messi szinte soha nincs lesen... Aki lesen van és sosem figyel az vagy Pedro vagy Alexis szokott lenni, nem Messi. Ilyen hülyeséget irni, hát az ész megáll. Nem egyszerübb azt mondani hogy utálod és hogy takarodjon a Barcából.
neked az a tiszted, hogy folyton elvakultan védjed messit? néha benézek ebbe a topicba, mitlátok miksiné... nincs baj azzal, amit csinálsz, csak néha fárasztó és alaptalan.Miksi Józsefné írta:blablaksadfljklajsdklfjlasd
Gondolkozz már el egy kicsit mielőtt ilyen orbitális baromságot írsz.. Pont ez a lényeg, hogy a csapat az első nem Messi. Ő a világ legjobbja, és ezt hülye lennék kétségbe vonni, de a modern futballnak a csapatvédekezés az alapja. Úgy, ahogy a miénknek az, hogy letámadunk az első embertől az utolsóig már az ellenfél térfelén. Messi meg mindeközben 20 méteres lesen néz ki a fejéből. Támadásban letehet bármit az asztalra, amíg nem védekezik rendesen nyugodt szívvel raknám a padra.Barcaman1993 írta: Mi van? Hol élsz ember? A világ legjobbját leültetnéd a padra gondolkodni? Minek? Egyedül többet tesz a góljainkért, mint a többiek együttvéve. Nem is értem, hogy ilyen baromság kinek a fejéből tud kipattanni...? Röhej az egész. Messi nélkül ez a csapat... Inkább bele se gondolok. Maradjunk annyiban, hogy Messi mindenkinél feljebbvaló ebben a csapatban, aminek van is alapja.
Ha úgy vesszük segít Messinek (de leginkább a csapatnak)...levenni a nagy tehert a válláról, mivel az elmúlt időben nem 1-2 ember fogja szorosan.Miksi Józsefné írta:Cooh! Nem áll senki felett ez biztos.De akkor a szöveg sem kell hogy Neymar jött Messi segitségére. Nem Messi segitségére jött hanem a Barca csapat egyik tagja lenni. Ez pontosan abból következik ha Messi nélkül is jó a Barca akkor tulajdonképpen mindenki egyforma a Barcában igy nincs is miről beszélni. Itt nem kellene kiemelt emberek,máshol vannak de ugy látszik a Barcában nem kell. A Real egyszer nem hivja rotálásra CR-t lehet azért mert ha lemegy a Real is ugyanugy müködik nélküle mint Messi nélkül a Barca. VAgy a Bayernnál a Ribery és még lehetne sorolni. De hát a nevekre mennek az emberek külföldön is .
El kellene már dönteni,hogy akkor kellenek kimagasló játékosok vagy mindenki jó ugy ahogy van. Most azért kiváncsi lennék az elkövetkező időkre hogy mennyire lesz fenomenális a Barca és mennyire tartja a formáját hogy mi fog változni és mi nem az elkövetkező időben. Nálunk már egy VAlladolid győzelem felért egy erős sztárcsapat legyőzésével.