2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is ezt néztem azon kívül, h idegeskedtem a befejezései miatt.kristop írta:egyébként azt néztem, hogy szerintem marha jól játszott
sok jó csele és labdája volt, emellett ő szedte össze a labdákat, aztán ő fejezte be
szinte minden stimmelt a befejezéseken kívül, kár érte
Ha megnézed pl. a Milan elleni meccset, gyakorlatilag ez már meg is történt.shutterisland írta: egyébként el tudnék képzelni egy olyat, hogy neymar balról befelé, alexis és messi pedig kötetlenben középen és a jobboson, egymást váltogatva.
Mondjuk az Osasuna és a Milan ellenihez képest? Vagy a korábbi Clasicokhoz képest, ahol Messi már lassan szabadrúgásból veszélyesebb volt, mint akcióból?visca el barca írta:sztem meg tök hülyeség volt kitenni szélre. lényegében ezzel teljesen nullává vált a támadójátékunk.
Túl sokat nem, csak annyit, amennyit elmondtam, hogy ezzel távolabb került a kaputól.Barcaman1993 írta:Messi most játszott először jobbszélsőt az első perctől fogva ebben a szezonban. Nem hiszem, hogy túl nagy konzekvenciát kell ebből levonni.
Messi most játszott először jobbszélsőt az első perctől fogva ebben a szezonban. Nem hiszem, hogy túl nagy konzekvenciát kell ebből levonni.Lionel85 írta:Nem látom benne azt a tüzet, ami régen jellemezte. Inkább mezőnyben alkot hasznos munkát, nem ő róla szól a csapat, ami valamilyen szempontból jó, hiszen 11 emberből áll a csapat és nem csak Messiből. Viszont az intenzitásából vesztett, nem érzem, hogy harapna, a gólzsák kicsit megrekedt, de bízom benne, hogy bele fog még lendülni idén. Nagy meglepetésre ismét régi posztján szerepel, ez is lehet az oka, hogy nem kerül annyit helyzetbe. Viszont ha Messi a jobbszélső, akkor illene csatárt betenni középre, mert Cesc nem az. Most sem volt momentuma, régebben volt oda egy Eto'ónk, most nincs befejező csatárunk. Nem tudom mit akar Martino Messivel kezdeni, lehet átmeneti állapot, még talán ő is keresi Messinek a legjobb helyet, amit Pep már egyszer megtalált.
bali 15 írta:Komolyan mondom öröm volt nézni ahogy szenved![]()
Mielőtt valaki nekem ugrana, ez nem rossz akarat. Csupán örülök, hogy küzdött, hajtott.
Meccs előtt másról se hallottam mint Ronaldo VS. Messi , Messi Vs. Ronaldo....örültem, hogy Alexis és Neymar kerültek inkább a reflektorfénybe.
ilyen meccsken EZ kell.végre szimpatikusan játszott és KÜZDÖTT.visca el barca írta:hát nem tudom. sztem meg akkor hasznos ha a kapu előtt játszik, középen és fossa magából a gólokatdévid villa írta:Örültem hogy szélen játszott mert:
1. kevesebb védő jut rá, több területe van
2. a 2008-2009-es szezonban is szélen játszott, és szvsz sokkal hasznosabb volt a csapat számáramert a focit még mindig gólra játsszák.
hát nem tudom. sztem meg akkor hasznos ha a kapu előtt játszik, középen és fossa magából a gólokatdévid villa írta:Örültem hogy szélen játszott mert:
1. kevesebb védő jut rá, több területe van
2. a 2008-2009-es szezonban is szélen játszott, és szvsz sokkal hasznosabb volt a csapat számára
Ezért kell középre egy Alexis, aki mozgékonyabb, mint a birodalmi lépegető sebességével rendelkező Fabregas, aki úgy fordul, hogy azt még Lipták is megirigyelhetné...Amikor úgy álltunk fel, hogy Messi jobb szélen, középen a mozgékony Eto'o, bal szélen pedig a no comment Ronaldinho, akkor az hát....finoman szólva is jól működött. Meg kell próbálni. Ha nem megy akkor vissza kell állni a Neymar-Messi-Alexisre.visca el barca írta:sztem meg tök hülyeség volt kitenni szélre. lényegében ezzel teljesen nullává vált a támadójátékunk. védekezni meg középen is tudott volna, nem kell ahhoz szélen játszatni.
remélem gyorsan elfelejti tata ezt a baromságot, mert ennek a fabregas kell középre taktikával azt éri el, hogy az egyetlen gólveszélyes játékosunkat is elviszi a kapu elől.
Na ma ez működött, bár ezt csütörtökön írtam. Szerintem nincs rendben továbbra sem, amikor kijöttek a második félidőre akkor is mintha hányingere lett volna. Csöpögött róla a víz, ami szintén nem jellemzője. Azért megtette amit kellett, sajna éppen az Ő eladott egyik passzából (mert szokatlan módon ma is több volt) kaptuk a gólt.corol írta:Mivel Messi alapvetően ballábas, van logika ebben. Könnyen el tud indulni befelé, egy-két emberen átmegy, majd a 16-os előtti területre érve minden irányból rárontanak, mert ebből a távolságból már életveszélyes. Na ekkor mehet jobbra, balra a passz a beinduló embereknek. A baj az, hogy ezt a mozgást már nagyon kiismerték és egyre jobb hatásfokkal levédekezik, vagy úgy, hogy már az első cselnél odatartanak neki, vagy ha sikerülnek az első cselek, lezárják a passz sávokat.
Messi az utóbbi időben, a korábbi időszakhoz képest feltűnően sok labdát elveszít, elad - szerintem éppen ezek miatt.
Komolyan, elképesztően nevetséges ez a Messi távozása téma... Bár azért arra kíváncsi lennék, ha Messiért kipengették volna azt a 250-et, akkor a szerződéshosszabbításnál miért nem emelték meg a kivásárlási árát? Vagy még nem hosszabbítottak vele és kicsit előrerohantam?Gareth Tello írta:Összegezve a dolgokat, el lehet mondani, hogy 50%, hogy Messi távozik. Vagy igen, vagy nem.