2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mangala meg szóba se kerül, pedig nem hiszem, hogy többet kéne fizetni nála 40-nél.palesz77 írta:Ma 12:30-kor meg 17:30-kor sajtótájékoztatót tartanak Bartoék, lehet bejelentik majd Luis Enriquet, meg felfednek majd valami a terveikből.
Ma cikk meg: FC Barcelona: Fabregas, Alexis, Alves mehet...Llorente, Laporte jöhet
Nem tudom mióta vagy szurkoló, de 2006/07 után (egy ideihez kísértetiesen hasonló szezon) R10 teljesítményét is sokan azért védték, mert sok gólt szerzett. Miközben aki látta játszani is annak nyilvánvaló volt, hogy már nem olyan jó, nem olyan motivált. Mégis vártunk vele, mindenki tudja, hogy mi lett a vége.gyuri03 írta: Amíg "csak" 28 gólt lő egy idényben lehet, hogy elfértudsz mondani még egy embert aki ilyen mennyiségben termeli a gólokat Ronaldo-n és a múlt szezonbeli Suárezen kivül mint ez a gyenge Messi?
Nála nem sok statikusabb, lassabb klasszikus 9-es van perpillanat, de jó csatár, fejjel, meg fizikailag bika erős. Viszont nem tudom hogy illeszkedne ide a gyors passzos-bemozgásos játékba, valahogy nehezen bírom elképzelni ahogy futkározik Pedro meg Messi között. Alves mondjuk neki már lehet tudna ívelgetni.bence-barca írta:Juventus forward Fernando Llorente (29) could be included in a deal on the transfer of Alexis Sanchez to the Italian club.
Na itt lehet a klasszikus 9-es amit szeretnének sokan.
Na hát az aztán csodálatos lenne..bence-barca írta:Juventus forward Fernando Llorente (29) could be included in a deal on the transfer of Alexis Sanchez to the Italian club.
Na itt lehet a klasszikus 9-es amit szeretnének sokan.
Amíg "csak" 28 gólt lő egy idényben lehet, hogy elfércrixus írta:Én nagyon sajnálom, hogy Messivel hosszabbítottunk, mert egyértelműen elindult a lejtőn.
Belletti ha jól emlékszem a Villareal-ból jött, Marquez Monaco, Edmilson akkor tényleg top játékos volt, Gio nem tudom honnan jött.Subinho írta:! Kik jöttek akkor? Belletti, Marquez, Edmilson, Gio, Deco, Ronaldinho, Eto'o, Giuly és januárban Davids!!! Azért az nem gyenge névsor volt... Most is hasonlóra lenne szükség, nem pedig ilyen Lukaku, Musacchio, Abdennour... Ne már! Ne vicceljünk már! Ez a Barcelona, nem a Valencia, Sevilla, vagy az Inter, Milan, stb...
3-4 azért szerintem nem kell a kezdőbe a kpuson kívül, de összességében mindenképp, és úgy, hogy ebbe nem számolom bele a kölcsönből hazatérőket.visca el barca írta:az biztos h a kezdőbe a kapuson kívül legalább 3-4 ÚJ ember kell. és minőségi. félek attól h majd LE is meghunyászkodó lesz, örül annak h egyáltalán itt van és ha igazoltat is, akkor is beéri a fontas szerű középszerrel...
Nervo írta:A 35 milliós értékű D.Luizra, vagy a 30 milliós Verthongenre szerinted van esélyünkSubinho írta:Ezek komoly nevek??? Lukaku, Insigne, Musacchio, Abdennour... Komolyan???Ennek a klubnak nem ez az átigazolási politikája, nem a real vagyunk akik 100 milliókal játszanak minden évben.
Az általam említett játékosok elismert jó játékosok, szerinted majd Bartóék majd pont a fene nagy költekezésükről váltak híressé, amikor egy teljes évet védő vásárlás nélkül kezdtünk el
. Majd kiderül mi lesz, de nem hiszem hogy nagy nevekre lesz esélyünk.
Új vagy még itt, még nem látod, hogy Masi a tökéletes emberünk. Mellette pedig Depay aki kell nekünk, a tökéletesség, de ezek csak reménytelen álmoketooka9 írta:Igen minket fognak utni.visca el barca írta:abdennour jó lenne pedig. megvesszük mellé masit és ütős páros lesz hátul.![]()
Igen minket fognak utni.visca el barca írta:abdennour jó lenne pedig. megvesszük mellé masit és ütős páros lesz hátul.
Nos, akkor erre reagálnék kicsit...Nervo írta:A 35 milliós értékű D.Luizra, vagy a 30 milliós Verthongenre szerinted van esélyünkSubinho írta:Ezek komoly nevek??? Lukaku, Insigne, Musacchio, Abdennour... Komolyan???Ennek a klubnak nem ez az átigazolási politikája, nem a real vagyunk akik 100 milliókal játszanak minden évben.
Az általam említett játékosok elismert jó játékosok, szerinted majd Bartóék majd pont a fene nagy költekezésükről váltak híressé, amikor egy teljes évet védő vásárlás nélkül kezdtünk el
. Majd kiderül mi lesz, de nem hiszem hogy nagy nevekre lesz esélyünk.
bár igaz lenne... rajta és a Barcán kívül úgysem kellene senkinek. tudom ez itt vörös posztó, de én Mascheranót játszatnám a helyén és inkább töle szabadulnék. az a játék amiben őt istenítitek éppen most van kifulladóban, szerintem vele együtt.barcafacan írta:Azt írja az ujság, hogy Pepnek Busquetsre féj a foga. Adja érte Martinezt és Pizzarot - és viheti.
visca el barca írta:unják már a bl-t, két év mulva uefa kupát akarnakSubinho írta:Ezek komoly nevek??? Lukaku, Insigne, Musacchio, Abdennour... Komolyan???