2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Alexis 26 millió és további 11 millió euróért érkezett anno. Alsó hangon is minimum 35-40-ért kéne továbbadni.BarcafanTomee írta:Non-szensz ez az Alexis ügy, 30 alatt semmiképpen nem szabadna eladni. Ha Pedrót tavaly tényleg 40 ért vitte volt a PSG akkor Alexis min 50Sajnos mivel Pedro sajátnevelés nem fogják eladni, pedig neki kéne szerintem is menni.
Alexishez annyit még, hogy tudja valaki mennyiért vettük? Mert szerintem jogosan kéne többet kapnunk érte, ismertebb, jobb játékos lett azóta mióta itt van, plusz jó szezont futott, tehát logikus lenne, hogy nyerni kéne az üzleten. Lehet, hogy sokakban a sok szerencsétlenkedés jut róla eszébe, de szerintem lekűzdötte és sikerült neki kilábalni. A különbséget még mindig nem teremti meg, de láthattuk mekkora gólok vannak benne és, hogy mennyit dolgozik a pályán a csapatért.
szerk: most olvasom a sporton, hogy Cesc, Alexis és Alves trióért akarnak kapni 80 milkát. Akárhogy is de ez kevés. Más csapat Cesc-et 50 alatt nem adná el, AS 30-35, Alves 15 talán még jogos, ha Arbeloa is megért annyit akkor meg főleg, sőt!
De továbbra is tartom, hogy Fabregast nem szabad eladni, inkább menjen a Pedro Alexis duó ha annyira kell a pénz.
A legjobb, hogy mennyire tisztában vannak pl a FIFA és az UEFA előírásokkal.barca-miki94 írta:Fgyeljetek ide!! én szerintem itt már Messinek vége van..ugyan ez volt annó R10-el is, emlékezetek vissza. Neymar? hát...ez már nem a bazil bajnokság ugy hogy Neymarnak változtattni kell a játékán, egy szóval azt akrom mondani hogy az egész Barca kivan égve! Iniesta és Xavi? 1. Lassúak 2. Nincs újításuk, tehát már nem csak a szélsőkel hanem a középpályásokal is bajba vagyunk. A védőkröl meg nem is beszélek! tehát egy új generáció kell, az én kezdő 11-em a 2014/15-ős szezonra:
KAPUS: Ter Stegen VÉDŐK: (jsz) Filipi Luis (kh) Gerard Piqué (kh) Marquinhos (bsz) Jordi Alba KÖZÉPPÁLYÁSOK: (kvk) Sergi Busquets (bk) Paul Pogba (jk) Ander Herrera CSATÁROK: (bcs) Neymar (kcs) Luis Suarez (jcs) Leo Messi. Én szerintem ennyi tehát a Barcának kb 6 vagy 7 játékost kellene igazolnia. A többiek: Alves, Pedro, Xavi, Iniesta és stb...azok meg a kispadon lennének, ennyi szerintem.
Más csapat egy ilyen szezon után minimum 35-40 milliót kérne érte. Ha jól emlékszem mi 7 gólos szezon után kb. 37 milláért vettük... Amilyen idióta a vezetőség, akkor képesek az általad említett összegért eladni... Nem tudom, hogy miért képtelenek normális árat kérni érte? Mindenki csillagászati áron adja a játékosait, mi meg fityingekért adjuk tovább őket. Azt meg továbbra sem értem, hogy miért akarnak Alexistől megszabadulni, mikor Pedro sokkal nagyobb fékje a csapatnak? HA hozzák helyettük a Reus-Madzukic duót, akkor egy szót sem fogok szólni, de kétlem, hogy ez megtörténne...La Pulga írta:Csak én érzem nagyon gáznak ezt az Alexis átigazolási ügyet? Semmiképpen nem szabadna 30 alatt adni főleg, hogy milyen szezont futott. Ahogy ismerem a vezetőinket simán eladják őt 21-ért.
Támogatom az ötletet! Nekem is ugyanez a csapatom a Fifa nevű játékban és rendre megnyerem vele a bajnokságot, sőt BL-t is nyertem már!!! ...barca-miki94 írta:, az én kezdő 11-em a 2014/15-ős szezonra:
KAPUS: Ter Stegen VÉDŐK: (jsz) Filipi Luis (kh) Gerard Piqué (kh) Marquinhos (bsz) Jordi Alba KÖZÉPPÁLYÁSOK: (kvk) Sergi Busquets (bk) Paul Pogba (jk) Ander Herrera CSATÁROK: (bcs) Neymar (kcs) Luis Suarez (jcs) Leo Messi. Én szerintem ennyi tehát a Barcának kb 6 vagy 7 játékost kellene igazolnia. A többiek: Alves, Pedro, Xavi, Iniesta és stb...azok meg a kispadon lennének, ennyi szerintem.
1. Ronaldinho helyzete köszönőviszonyban sincs Messiével. Neymar pedig azért a válogatottban is bizonyított már, amikor pedig egészséges volt itt sem lehetett panasz rá. Főleg annak tekintetében, hogy miken ment át és ez volt az első éve nemhogy a Barcaban, de Európában.barca-miki94 írta:Fgyeljetek ide!! én szerintem itt már Messinek vége van..ugyan ez volt annó R10-el is, emlékezetek vissza. Neymar? hát...ez már nem a bazil bajnokság ugy hogy Neymarnak változtattni kell a játékán, egy szóval azt akrom mondani hogy az egész Barca kivan égve! Iniesta és Xavi? 1. Lassúak 2. Nincs újításuk, tehát már nem csak a szélsőkel hanem a középpályásokal is bajba vagyunk. A védőkröl meg nem is beszélek! tehát egy új generáció kell, az én kezdő 11-em a 2014/15-ős szezonra:
barca-miki94 írta:Fgyeljetek ide!! én szerintem itt már Messinek vége van..ugyan ez volt annó R10-el is, emlékezetek vissza. Neymar? hát...ez már nem a bazil bajnokság ugy hogy Neymarnak változtattni kell a játékán, egy szóval azt akrom mondani hogy az egész Barca kivan égve! Iniesta és Xavi? 1. Lassúak 2. Nincs újításuk, tehát már nem csak a szélsőkel hanem a középpályásokal is bajba vagyunk. A védőkröl meg nem is beszélek! tehát egy új generáció kell, az én kezdő 11-em a 2014/15-ős szezonra:
Miert ne lenne igaz? Mikor egeszseges volt kezdoben kapott szerepet rendszeresen.Mathekahh írta:Nem akarok beleszólni, de az hogy alapkezdő lett nem igaz.Thiagot magával vitte Pep Münchenbe és alapkezdő lett egy olyan csapatban, ahol előtte 1 percet sem játszott.
Nem akarok beleszólni, de az hogy alapkezdő lett nem igaz.Thiagot magával vitte Pep Münchenbe és alapkezdő lett egy olyan csapatban, ahol előtte 1 percet sem játszott.
Barcaman1993 írta:Nem, csak szerinted egy fiatal játékos, aki 1 percet nem játszott a felnőtt csapatban (tétmeccsen), az azonos szinten tudná pótolni a világ egyik legjobb középpályását.Tivornya írta:Már megbocsáss, de veled megosztott valamit a vezetőség, amiről mi még nem tudunk? Megsúgta neked LE a taktikai elképzeléseit?![]()
Na erre gondoltam.
Tatából ne idulj ki, mert szerintem ő a rotációs elvvével magyarázta, hogy halvány dunsztja nincs mit csinál.palesz77 írta:Az első résszel egyetértek, a másodikkal csak félig. Pár napja én is írtam ezt, hogy 4 top védő sok már arra a 2 szabad helyre, de ha úgy jönnének, hogy Marquinhos néha kh, néha meg jobbhátvéd, akkor az úgy még pont beleférhetne ha az edző okosan cserélgeti őket ott hátul. Csak akkor tényleg normálisan kéne ezt megoldani, nem úgy mint ahogy Tata tette idén..MichaaBee írta: Az, hogy nem kötik a nyilvánosság orrára, hogy mik a tervek, nem jelenti azt, hogy nincsenek tisztázva. Ha leigazoltunk már egy középhátvédet és mindenki tudja, hogy mindenáron akarunk mégegyet igazolni, akkor jelentősen rosszabb alkupozícióból indulunk.
Egyébként, mint az előbb is írtam, szerintem bőven elég lenne 1 minőségi kh + vagy Fontás vagy Mascherano 4. számú opciónak. Két drága igazolás a sírba küldené Bartrát.
Az első résszel egyetértek, a másodikkal csak félig. Pár napja én is írtam ezt, hogy 4 top védő sok már arra a 2 szabad helyre, de ha úgy jönnének, hogy Marquinhos néha kh, néha meg jobbhátvéd, akkor az úgy még pont beleférhetne ha az edző okosan cserélgeti őket ott hátul. Csak akkor tényleg normálisan kéne ezt megoldani, nem úgy mint ahogy Tata tette idén..MichaaBee írta: Az, hogy nem kötik a nyilvánosság orrára, hogy mik a tervek, nem jelenti azt, hogy nincsenek tisztázva. Ha leigazoltunk már egy középhátvédet és mindenki tudja, hogy mindenáron akarunk mégegyet igazolni, akkor jelentősen rosszabb alkupozícióból indulunk.
Egyébként, mint az előbb is írtam, szerintem bőven elég lenne 1 minőségi kh + vagy Fontás vagy Mascherano 4. számú opciónak. Két drága igazolás a sírba küldené Bartrát.
Igazából mindenki tudja, hogy kh-t akarunk venni, úgyhogy ez pont nem jó példa, mert mindenki tudja, hogy legalább kettő kéne. Én amúgy a vezetőségtől magától félek. Nagyon nem uralják a zónát játékosigazolás téren sajna már többször láttuk.MichaaBee írta:Az, hogy nem kötik a nyilvánosság orrára, hogy mik a tervek, nem jelenti azt, hogy nincsenek tisztázva. Ha leigazoltunk már egy középhátvédet és mindenki tudja, hogy mindenáron akarunk mégegyet igazolni, akkor jelentősen rosszabb alkupozícióból indulunk.Feast4 írta:Az a baj, hogy kiénzem, hogy vagy egy kh lesz és hozzák mellé Fontast vagy csak simán egy Kh és osszad szorozzad.
Legalább valaki kiállhatott volna és elmondhatta volna, hogy most hasraütés szerűen veszünk két középső egy szélső védőt, egy csatárt egy szélsőt egy középpályást és teszem azt megy 12 játékos 3 játékos vissza kölcsönből és 3-at meg felhozunk az ifiből. Vagy valami ilyesmi. Tudjátok a szurkolókat megnyugtatni vagy egy képet adni mire is számítsunk, csak elképzelés szinten ezt megosztani. De az, hogy semmi ilyen nem történt nekem kicsit arra utal, hogy nem is tudják kit kéne venni...![]()
Ne legyen igazam...
Fontás meg engem vinne sírbaMichaaBee írta:Az, hogy nem kötik a nyilvánosság orrára, hogy mik a tervek, nem jelenti azt, hogy nincsenek tisztázva. Ha leigazoltunk már egy középhátvédet és mindenki tudja, hogy mindenáron akarunk mégegyet igazolni, akkor jelentősen rosszabb alkupozícióból indulunk.Feast4 írta:Az a baj, hogy kiénzem, hogy vagy egy kh lesz és hozzák mellé Fontast vagy csak simán egy Kh és osszad szorozzad.
Legalább valaki kiállhatott volna és elmondhatta volna, hogy most hasraütés szerűen veszünk két középső egy szélső védőt, egy csatárt egy szélsőt egy középpályást és teszem azt megy 12 játékos 3 játékos vissza kölcsönből és 3-at meg felhozunk az ifiből. Vagy valami ilyesmi. Tudjátok a szurkolókat megnyugtatni vagy egy képet adni mire is számítsunk, csak elképzelés szinten ezt megosztani. De az, hogy semmi ilyen nem történt nekem kicsit arra utal, hogy nem is tudják kit kéne venni...![]()
Ne legyen igazam...