Én bevallom Benatiát egyszer se láttam játszani, Marquinhost se annyiszor, hogy tudjak véleményt alkotni róla. Azért gondolom csak, hogy a Brazil tud jobbekket is játszani, mert itt hallottam már pár embertől, hogy a PSG-ben is szokott ott, meg a Romában is játszott azon a poszton néha talán - úgy rémlik még amikor tavaly írt róla az egyik itteni Romadruker elemzést akkor ezt is említette, de ebbe nem vagyok biztos. Plusz transfermarkton pár meccsnél azt írták, hogy jobbhátvéd volt, szóval ez passzol is. De én alapból Montoyát szeretném a jobboldalon látni jövőre, kapja meg végre az esélyt.. A Brazil csak beugrós lenne helyette, ha úgy adódik.Chino írta:Nekem csak egy kérdésem lenne. Ki az aki ténylegesen látta Marquinhost a jobboson játszani. Mert szép itt mondogatni, de -nem megbántva senkit- akik ezzel érvelgetnek lefogadom, hogy a fele sem láttam max. egy meccsnél többször. Abból pedig, hogy a transfermarkton fel van tüntetve, mint sec.pos. még annyit sem jelent mint egy youtube video.
Ennyi erővel Adjuk el Songot meg Maschot, mert Danilo is tud vkp-t játszani.
Szóval csak kíváncsiságból ki tudna objektívan és érdemben hozzászólni ehhez.
Vagy éppen a Benatia témához. Én össz-vissz egy embertől olvastam érdemleges hozzászólást ebben a témában és már mindenki a Messiást látja benne. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem válna be, mert én is egyetlen meccsen láttam, a többi infom csak a haverjaimtól származik, szóval annyira kompetens nem vagyok.
Amúgy erről a Pedro-Pool dologról tud valaki valamit vagy ez is csak egy ilyen légbőlkapott kacsa.
Benatiat meg szintén a "leírások" miatt szeretném csak, ezek alapján annyiban jobb mint az eddig jelöltjeink - Hummels-Laporte párosra gondolok -, hogy gyorsabb náluk. Pique mellé pedig ilyen védő kell, nem még egy tankhajó. Emellé pedig mindkettőjükről néztem youtube videókat is, amik ha másra nem is jók, de ezeket a fizikai adottságokat azért lehet belőlük látni.. Nem volt túl objektív tudom, csak gondoltam elmondom az én "forrásaim".

A Pedros hírt meg én egyelőre csak a 'Daily Mail'-től hallottam - vagy 'Daily Mirror', már nem is tudom mi a neve -, úgyhogy szerintem csak légből kapott pletyka volt sajnos..