Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így gondolom. Nagyon jó adottságai vannak, remekül lát a pályán, nagyon erős, nehéz elválasztani a labdától és a támadásokat is jól tudná segíteni, csak nem itt... legalábbis nem abban a szisztémában, amiben idén játszott a csapat és nem annyi játékidővel, amit idén kapott... Neki személy szerint a váltás lenne a legjobb döntés, úgy vélem, mert jó néhány másik európai topcsapatban stabil kezdő lehetne. 15 misiért meg ajándék.Varatrix írta:Amúgy azon gondolkozom, hogy kb az év fogása lesz ár-érték arányban, annak aki megszerzi.
Szerintem legalábbis nagyon tud a csávó, csak nem passzol ide.
Amúgy azon gondolkozom, hogy kb az év fogása lesz ár-érték arányban, annak aki megszerzi.Goikoechea írta: Amennyiben menne Song 15 misiért,
La Pulga írta:Viszont ha ennyire áron alul akarjuk eladni Alexist, akkor bedobhatnánk Vidalt az üzletbe egy plusz húszassal
Alexis 26 millió és további 11 millió euróért érkezett anno. Alsó hangon is minimum 35-40-ért kéne továbbadni.BarcafanTomee írta:Non-szensz ez az Alexis ügy, 30 alatt semmiképpen nem szabadna eladni. Ha Pedrót tavaly tényleg 40 ért vitte volt a PSG akkor Alexis min 50Sajnos mivel Pedro sajátnevelés nem fogják eladni, pedig neki kéne szerintem is menni.
Alexishez annyit még, hogy tudja valaki mennyiért vettük? Mert szerintem jogosan kéne többet kapnunk érte, ismertebb, jobb játékos lett azóta mióta itt van, plusz jó szezont futott, tehát logikus lenne, hogy nyerni kéne az üzleten. Lehet, hogy sokakban a sok szerencsétlenkedés jut róla eszébe, de szerintem lekűzdötte és sikerült neki kilábalni. A különbséget még mindig nem teremti meg, de láthattuk mekkora gólok vannak benne és, hogy mennyit dolgozik a pályán a csapatért.
szerk: most olvasom a sporton, hogy Cesc, Alexis és Alves trióért akarnak kapni 80 milkát. Akárhogy is de ez kevés. Más csapat Cesc-et 50 alatt nem adná el, AS 30-35, Alves 15 talán még jogos, ha Arbeloa is megért annyit akkor meg főleg, sőt!
De továbbra is tartom, hogy Fabregast nem szabad eladni, inkább menjen a Pedro Alexis duó ha annyira kell a pénz.
A legjobb, hogy mennyire tisztában vannak pl a FIFA és az UEFA előírásokkal.barca-miki94 írta:Fgyeljetek ide!! én szerintem itt már Messinek vége van..ugyan ez volt annó R10-el is, emlékezetek vissza. Neymar? hát...ez már nem a bazil bajnokság ugy hogy Neymarnak változtattni kell a játékán, egy szóval azt akrom mondani hogy az egész Barca kivan égve! Iniesta és Xavi? 1. Lassúak 2. Nincs újításuk, tehát már nem csak a szélsőkel hanem a középpályásokal is bajba vagyunk. A védőkröl meg nem is beszélek! tehát egy új generáció kell, az én kezdő 11-em a 2014/15-ős szezonra:
KAPUS: Ter Stegen VÉDŐK: (jsz) Filipi Luis (kh) Gerard Piqué (kh) Marquinhos (bsz) Jordi Alba KÖZÉPPÁLYÁSOK: (kvk) Sergi Busquets (bk) Paul Pogba (jk) Ander Herrera CSATÁROK: (bcs) Neymar (kcs) Luis Suarez (jcs) Leo Messi. Én szerintem ennyi tehát a Barcának kb 6 vagy 7 játékost kellene igazolnia. A többiek: Alves, Pedro, Xavi, Iniesta és stb...azok meg a kispadon lennének, ennyi szerintem.
Más csapat egy ilyen szezon után minimum 35-40 milliót kérne érte. Ha jól emlékszem mi 7 gólos szezon után kb. 37 milláért vettük... Amilyen idióta a vezetőség, akkor képesek az általad említett összegért eladni... Nem tudom, hogy miért képtelenek normális árat kérni érte? Mindenki csillagászati áron adja a játékosait, mi meg fityingekért adjuk tovább őket. Azt meg továbbra sem értem, hogy miért akarnak Alexistől megszabadulni, mikor Pedro sokkal nagyobb fékje a csapatnak? HA hozzák helyettük a Reus-Madzukic duót, akkor egy szót sem fogok szólni, de kétlem, hogy ez megtörténne...La Pulga írta:Csak én érzem nagyon gáznak ezt az Alexis átigazolási ügyet? Semmiképpen nem szabadna 30 alatt adni főleg, hogy milyen szezont futott. Ahogy ismerem a vezetőinket simán eladják őt 21-ért.
Támogatom az ötletet! Nekem is ugyanez a csapatom a Fifa nevű játékban és rendre megnyerem vele a bajnokságot, sőt BL-t is nyertem már!!! ...barca-miki94 írta:, az én kezdő 11-em a 2014/15-ős szezonra:
KAPUS: Ter Stegen VÉDŐK: (jsz) Filipi Luis (kh) Gerard Piqué (kh) Marquinhos (bsz) Jordi Alba KÖZÉPPÁLYÁSOK: (kvk) Sergi Busquets (bk) Paul Pogba (jk) Ander Herrera CSATÁROK: (bcs) Neymar (kcs) Luis Suarez (jcs) Leo Messi. Én szerintem ennyi tehát a Barcának kb 6 vagy 7 játékost kellene igazolnia. A többiek: Alves, Pedro, Xavi, Iniesta és stb...azok meg a kispadon lennének, ennyi szerintem.
1. Ronaldinho helyzete köszönőviszonyban sincs Messiével. Neymar pedig azért a válogatottban is bizonyított már, amikor pedig egészséges volt itt sem lehetett panasz rá. Főleg annak tekintetében, hogy miken ment át és ez volt az első éve nemhogy a Barcaban, de Európában.barca-miki94 írta:Fgyeljetek ide!! én szerintem itt már Messinek vége van..ugyan ez volt annó R10-el is, emlékezetek vissza. Neymar? hát...ez már nem a bazil bajnokság ugy hogy Neymarnak változtattni kell a játékán, egy szóval azt akrom mondani hogy az egész Barca kivan égve! Iniesta és Xavi? 1. Lassúak 2. Nincs újításuk, tehát már nem csak a szélsőkel hanem a középpályásokal is bajba vagyunk. A védőkröl meg nem is beszélek! tehát egy új generáció kell, az én kezdő 11-em a 2014/15-ős szezonra:
barca-miki94 írta:Fgyeljetek ide!! én szerintem itt már Messinek vége van..ugyan ez volt annó R10-el is, emlékezetek vissza. Neymar? hát...ez már nem a bazil bajnokság ugy hogy Neymarnak változtattni kell a játékán, egy szóval azt akrom mondani hogy az egész Barca kivan égve! Iniesta és Xavi? 1. Lassúak 2. Nincs újításuk, tehát már nem csak a szélsőkel hanem a középpályásokal is bajba vagyunk. A védőkröl meg nem is beszélek! tehát egy új generáció kell, az én kezdő 11-em a 2014/15-ős szezonra: