ZBarca írta:Ő is hajtott, mint a többiek. Többször is megpróbált kényszerítőzni, de a többiek vagy rosszul passzoltak vagy ő maga rontotta el a passzt. Sokszor cselezte ki az Atma-sokat is. A vb idejére jót tesz majd neki a környezetváltozás és ősszel újra egy energikus Messit fogunk látni.
Adja az ég, hogy a proféta beszéljen belőled. Nem tudom tv-ben mennyire jött át, de mivel én ott voltam a stadionban mondhatom, hogy rendkívül rosszul játszott, egyértelműen kerékkötője volt a csapatnak, sőt, meg merem kockáztatni ( és ahány emberrel beszéltem mint így látta, nem csaka magyarok, hanem maguk a culék is a stadionban ezen véleményen voltak ), hogy gyakorlatilag sokszor 10 emberrel játszottuk 11 ellen, a labdákra nem mozdult, ha igen akkor késve indult, semmit nem vállalt. Nemhogy önmagához képest volt gyenge, hanem egy átlag spanyol játékoshoz képest is.
Ezt egy Atletico ellen nincs csapat a világon amelyik elbírja, hogy a "legjobbja" mint valami primadonna sétálgasson a pályán 90 percen át, kedvetlenül, motiválatlanul.
Rég eljött már az idő, hogy leüljenek vele komolyan elbeszélgetni a vezetés vagy Tata Martino, nem történt meg, mindenki asszisztál a dologhoz. Sajnos látszik, hogy a csapattársak sem, még Iniesta vagy Xavi sem szól oda neki mikor kellene, pedig néha már nagyon kellene, hogy "öreg mozdulj már meg".
Sajnos a profi futball az kegyetlen, nem számítanak a korábbi érdemek. A mai fociban egyedülálló módon egy teljes szezont kapott Messi amely során néha szimplán rosszul, néha egyenesen bűn rosszul, lélektelenül játszott. Mást már rég nemhogy lecseréltek volna 2-3 ilyen teljesítmény után, de száműztek volna a padra.
Ugyanazt látom a Messi-probléma kezelésében is ami mindenben jellemzi ezt a tesze-tosza vezetőséget. Akkor fognak lépni mikor már nagyon ég a ház. Az igazolásokkal ugyanez történt az elmúlt 1.5 év során, láttuk mi lett az eredménye.