Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
ZolTano
Jugador d'estrella

2014.07.08. 09:27:31

én sem értem, hogy egy gyengébb szezon (40 gól....döbbenet, h ez egyáltalán lehet gyengébb szezon....) után így le van fikázva meg húzva Messi. egyetlenegy játékost mondjatok még aki folyamatosan 6 évig toppon volt szó szerint.ilyen nincs. de ha Messi tolt egy [auto_cenzúra] alig futok évet, egyből az ő hiábaja minden:sikertelenség, kupanélküliség. el kell adni evidens. atyaég ez akkora baromság, hogy szinte fáj. a vb-n meg nem tudom mi a bajotok vele, többet visszalép irányítani, forintos labdákat oszt, lövia gólokat, szinte minden meccsena meccse embere, mi kell még? jha h nem fut annyit , mint 19 évesen? azért évek alatt a rutin is rápokolódott, tehát egyértelmű, hogy nem fog annyit futnu. mindegy is, remélem sokáig Barca játékos marad még akkor is ha ilyen rakás [auto_cenzúra] 40 gólos szezonokat hoz majd. a vb-t meg nyerje meg!!!
fanbarca
Entrenador del Barça

2014.07.08. 07:43:33

Nem értelek titeket.. miért kell fikázni, s keresni a hibát Messiben? El kell ismerni, hogy jól játszik a vébén. Lehet nem élete formáját futja, viszont a válogatottal küzd, akar és végre eredményes is. Azért ne felejtsük el, hogy bármennyire is nem tűnnek erősnek az argentinok, minden meccsüket végigtámadták (kivéve a belgák elleni 2. félidőt, ott kiegyenlített volt). Nem kell zsákszámra szórni a gólokat, eggyel kell többet rúgni a másik csapatnál s kész. Messi nem az a játékos, aki csak ül a babérjain. Remélem megnyerik a vb-t.
Szezon közben én is haragudtam néha rá, de nem lehet elvárni, hogy mindig a világ legjobb formájú játékosa legyen. Ő is ember, hatásoknak kitéve. Így is a legeredményesebb játékosunk volt.
Plusz a nagy meccseken szuperjó.. Real ellen 3 gól. :wink:
més que un club
Alcantara
Director del Fútbol

2014.07.08. 06:44:19

hank1ee írta: Nem. Ha most megnyerik, azzal szimplán a futballtörténelem valaha volt legjobbjaként fogja a világ számon tartani.
Ebben azért erősen kételkedem, még Argentínában sem lesz jobb, mint Maradona, ha VB címet is nyer.
Az általad említett "világ" egyelőre még mindig azon polemizál, hogy Pelé vagy Maradona.

A mostanra megváltozott aranylabda szavazás rendszerének köszönhetően rakták tele a vitrinjét a bogyókkal, volt olyan év, amikor egy bizonyos Xavi-Iniesta duónak sokkal odaadhatóbb lett volna.

Maradjunk annyiban, az egyik valaha volt legjobb lehet, talán így helyesebb.
Deus
Boixos Nois

2014.07.08. 06:29:26

Szinte biztos vagyok benne, hogy ki fog esni Argentína. Sajnos... Vérszegény csapat. A csapatból egyedül a Messi az, amire figyelnie kell a hollandoknak, s ezt a Van Gaal is nagyon jól tudja. Ráállít két védőt, oszt' kezitcsókolom, továbbjutnak! Pláne, ha Di Maria sérült, aki az Argentinok egyik legjobbja volt a VB -n.

Csóri Messi, nincs jó csapatja a VB -n. Hogy ideáig eljutottak, szerencséjük volt.
KépKép
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.07.08. 05:31:08

hank1ee írta:
zola8787 írta:Ha Argentína nyeri a VB-t, onnantól ismét az lesz, hogy "Messi kapja az aranylasztit", illetve, hogy "ő a király"? :D
Jajj, de drukkolok ellenük.
Nem. Ha most megnyerik, azzal szimplán a futballtörténelem valaha volt legjobbjaként fogja a világ számon tartani. Ez az egy cím hiányzik neki ehhez, ezért én inkább vele vagyok, mint ellene.
A hollandokon símán túl lehet kerülni, ha kihúzzák Robben méregfogát. És miért ne húznák ki? A német meccs már húzósabb lesz.
crixus
Entrenador del Barça

2014.07.08. 00:24:15

Leon írta:Csak gratulálni tudok azoknak a "Barca szurkolóknak" akik Messi ellen drukkolnak!Így is van ez jól, a Barca történelmének legeredményesebb játékosa már nem is akkora király,pláne egy ilyen szezon után ahol csak 40 gólt tudott rúgni!A a tucatnyi serleg amit jórészt neki köszönhetünk meg már el is van felejtve. =D> #-o
Remélem Leo megnyeri a VB-t az ellene drukkolók meg mehetnek át a Real Madrid fórumra siránkozni mert Leo VB címet ért el! :mrgreen:
Azért azon csodálkoznék, ha pont az argentinok nyernék. Jelenleg ők a legesélytelenebbek a 4 csapat közül. Messi ide vagy oda. Én szurkolok Messi-nek, főleg ha olyan akarattal játszik, mint a belgák elleni első félidőben.
Viszont meg tudom érteni azokat, akik haragszanak Messi-re, én is neheztelek rá.
Lehet statisztikákkal példálózni, lehet a múltra hivatkozni, de sajnos (vagy sem) a jelenben élünk és a múltból nem lehet megélni. Egy játékosnak sem, egy csapatnak sem.
A VB alapján pedig Robben inkább játszik Messi-szinten, stílusban, mint Messi. Gondolok itt a robbanékonyságra, gyors labdatologatásra (amivel védők tucatjai között cikázik), stb. Messi jelenleg inkább hasonlít a "2006-07-es" Ronaldinho-ra: szép passzok, jó rúgótechnika, jó labdafedezés, ugyanakkor borzasztó keveset fut és a korábbi önmagához képest borzasztóan lelassult.
És senkit sem izgat, hogy 1-2 éve mit nyertünk, ha most meccseket/kupákat bukunk, mert nagy ívben tesz a csapatra. Tavasszal ez a mentalitás volt rá jellemző, ahogy a belgák elleni meccsig a VB-n is. :roll:
Leon
Director del Fútbol

2014.07.07. 23:35:31

Csak gratulálni tudok azoknak a "Barca szurkolóknak" akik Messi ellen drukkolnak!Így is van ez jól, a Barca történelmének legeredményesebb játékosa már nem is akkora király,pláne egy ilyen szezon után ahol csak 40 gólt tudott rúgni!A a tucatnyi serleg amit jórészt neki köszönhetünk meg már el is van felejtve. =D> #-o
Remélem Leo megnyeri a VB-t az ellene drukkolók meg mehetnek át a Real Madrid fórumra siránkozni mert Leo VB címet ért el! :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
looka
Capitá del Barça

2014.07.07. 23:28:38

zola8787 írta:Ha Argentína nyeri a VB-t, onnantól ismét az lesz, hogy "Messi kapja az aranylasztit", illetve, hogy "ő a király"? :D
Amúgy ha ezzel a csapattal megnyerik, az főleg az Ő érdeme lesz, ezért nagyon hajlok arra, hogy meg is érdemelné, hogy úgy emlegessék, ahogy emlegetnék. Nélküle a csoportból nehéz lett volna továbbmenni.

Én szurkolok Argentínának, amúgy is kb. az egyetlen számomra szimpatikus válogatott, akik versenyben maradtak. Messi miatt pedig külön is drukkolok nekik. Nem szeretheti mindenki a Bolhát, de nem is utálhatja mindenki.
hank1ee
Director del Fútbol

2014.07.07. 23:14:09

Nem. Ha most megnyerik, azzal szimplán a futballtörténelem valaha volt legjobbjaként fogja a világ számon tartani. Ez az egy cím hiányzik neki ehhez, ezért én inkább vele vagyok, mint ellene.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
zola8787
Director del Fútbol

2014.07.07. 22:17:07

Ha Argentína nyeri a VB-t, onnantól ismét az lesz, hogy "Messi kapja az aranylasztit", illetve, hogy "ő a király"? :D
barcafacan
Jugador d'estrella

2014.07.07. 21:31:04

Barcaforever írta:Senor nem tudom mi lesz itt a vége a storynak, de vmit tenni kéne.Pont ma néztem Zizut hogy játszott 2006ban a vb-en a portugálok ellen, hát kb felszántotta a pályát. Messi meg meg hát mittom én, nem is tudom a jelzőt igazán. :oops: :cry: Labda nélkül alig mozog 2 éve, mikor megkapja a labdát sprint, de ez már kevés.

A szurkolókkal is baj lesz, mert ha nem jönnek az eredmények esetleg ősszel jönnek a zsepik gyorsan, mert minden katalán azt hajtja, h gyengus nem fut, túl laza, inkább egy futóbolond kéne szélre.

Remélem LE elmagyarázza neki, mert ha nem változik akkor hamar egy Neymar Suarez Reus támadó triónk lehet egy Neymar szabadkézzel, kb egy olyan váltás, mint amit megkapott Messi Dinho után. :wink:

Messi azt fogja játszani, amit a VB-n és rá fog épülni az új csapat.
Messithebest
Director del Fútbol

2014.07.07. 20:35:45

egy kis freestyle Leo módra :)
https://www.youtube.com/watch?v=UdSj0oLczDY" target="_blank
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
hank1ee
Director del Fútbol

2014.07.06. 14:14:06

De utálom ezt az antipatikus kurtoát.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
soadroli
Llegenda del Barça

2014.07.06. 14:00:45

na pasztmek, tényleg, már emlékszek :D mindegy, nem érdemeltük meg.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.06. 13:42:37

soadroli írta:
Barcaman1993 írta: Az utolsó bajnokin a szabályos gólját elvették...
Az nem les volt?
Nem.
https://www.youtube.com/watch?v=ewX2uhS3t5U" target="_blank
UEFALONA! :mrgreen:
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.07.06. 13:40:57

soadroli írta:
Az nem les volt?
A védőtől pattant hozzá.
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2014.07.06. 13:40:15

Az nem les volt?
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.07.06. 13:26:56

Lionel85 írta:Messi meg van átkozva Courtois-val. 100%-os ziccerben rontott ellene, egyszerűen nem megy. Mindenesetre a következő szezontól már nem fognak sűrűn találkozni, maximum a BL-ben.
Az utolsó bajnokin a szabályos gólját elvették...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.07.06. 12:18:26

Messi meg van átkozva Courtois-val. 100%-os ziccerben rontott ellene, egyszerűen nem megy. Mindenesetre a következő szezontól már nem fognak sűrűn találkozni, maximum a BL-ben.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.07.05. 22:35:53

Ez azért zseniális volt:
https://mediacru.sh/3rnAUP9CDEZ6" target="_blank
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Barcaforever
Director del Fútbol

2014.07.05. 21:08:44

Senor nem tudom mi lesz itt a vége a storynak, de vmit tenni kéne.Pont ma néztem Zizut hogy játszott 2006ban a vb-en a portugálok ellen, hát kb felszántotta a pályát. Messi meg meg hát mittom én, nem is tudom a jelzőt igazán. :oops: :cry: Labda nélkül alig mozog 2 éve, mikor megkapja a labdát sprint, de ez már kevés.

A szurkolókkal is baj lesz, mert ha nem jönnek az eredmények esetleg ősszel jönnek a zsepik gyorsan, mert minden katalán azt hajtja, h gyengus nem fut, túl laza, inkább egy futóbolond kéne szélre.

Remélem LE elmagyarázza neki, mert ha nem változik akkor hamar egy Neymar Suarez Reus támadó triónk lehet egy Neymar szabadkézzel, kb egy olyan váltás, mint amit megkapott Messi Dinho után. :wink:
Kép
zsoltfree
Capitá del Barça

2014.07.02. 21:18:57

(a svájci meccsen is ő volt az MVP) Eddig 4-ből 4.
corol
Entrenador del Barça

2014.07.02. 10:12:18

hank1ee írta:
palesz77 írta:
hank1ee írta:Palesz: Te írtad, hogy a viselkedése nem csk-hoz illő, ennek tükrében reflektáltam.
Ha esetleg van is ilyen betegsége, attól még ugyanúgy nem lenne jó szerintem CSK-nak. Nem beszólásnak szántam ezt a kritikát Leo felé - a sétálgatást mondjuk de -, hanem szimplán megállapítottam, hogy a túlzott némaság nem előnyös, ha valaki kapitány akar lenni.. Legyen az illető félig autista, vagy sem.
Tudom, hogy nem beszólásnak szántad, és értem, jogosnak is tartom egyébként. Ezzel igazából azt akartam mondani, hogy nem hiszem, hogy elvárható lenne tőle a bőbeszédűség, meg a társak motiválása. Ezzel együtt valamiért Iniestát se tenném meg feltétlen kapitánynak, ő se feltétlen olyan alkat. Rajtuk kívül viszont nem nagyon van jobb választás, ez tény.
Nos a tegnapi mérkőzésen is kiderült, hogy egy csapatkapitánynak nem így kell viselkednie a pályán sem és a szünetekben sem. A pályán semmi olyat nem mutatott, ami egy csapatkapitánytól alapból elvárható egy ilyen tétmeccsen az minimum, hogy űzze, hajtsa a társait és maga is példát mutasson. Nos Messike igencsak takarékon focizott, a 2013-2014-es Barcás módiban. Az más kérdés, hogy zsenialitását mutatva egy gólpasszal eldöntötte a mérkőzést. De a hozzáállása kritikán aluli.
A szünetekben meg lehetett figyelni, hogy az edzőkön kívül Mascherano volt az, aki próbálta feltüzelni a társait, míg a csk. Messi állt és hallgatott.
Nyilván a neve miatt kapta meg, de Ő erre nem alkalmas.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.07.01. 22:59:20

koller szabolc barca írta:Messi edig jól játszott a barcába 2014-ben és a vb-én is jól játszott,ezért szerintem simán megkaphatná az aranylabdát.
:lol:
Kis túlzás. Lehet, hogy sok gólt lőtt 2014-ben, de messze nem játszott jól, nagy csapatok ellen nem sok mindent mutatott a Real elleni 4-3-on kívül. Vb-n is átlagosan játszik, bár itt is sok gólt lő, de ez nem lesz elég az Aranylabdához. Maximum akkor kapja meg, ha lehoz egy tökéletes őszt.
Valószínűleg CR megkapja, bár ő sem érdemelné meg annyira. Mondjuk, ha Hámesz vág egy hármast a braziloknak pénteken, ő is esélyes lehet. :mrgreen:
koller szabolc barca
Barça C

2014.07.01. 22:38:28

Messi edig jól játszott a barcába 2014-ben és a vb-én is jól játszott,ezért szerintem simán megkaphatná az aranylabdát.
Válasz küldése