Kovbal88 írta:Az a baj, hogyha én mondjuk nem csatár, vagy szélső játékos lennék, én is a realt választanám, ha szakmai alapokon döntenék... Nekik áll a zászló. BL címvédéssel történelmet lehet írni, itt meg semmi sem lesz, amíg, Alves, Xavi és Messi hármas itt van!
Alves jelenleg tényleg csak hátráltatja a csapatot, de Messi és Xavi? Jelenleg egyértelműen látszik, hogy Xavi motivált és szeretne még egyet robbantani. Nem hinném, hogy olyan sokat fog játszani az új szezonban. Az a csk karszalag meg nem jelent semmit. Láthattuk már ezt Puyol esetében.
Ahogy azt meg barcafan kolléga is írta; ha Messi hajlandó kicsit hátrébb lépni osztogatni és nem csak a labdát várni az ellenfél védelmének a közepében, akkor még szerintem a támadójátékunk is hatásosabb lenne. Ettől függetlenül még fog gólokat is lőni - láthattuk a vb-n is, úgy, hogy ott nem volt se Ini, se Rakitic, akik segítették volna a támadásban/mezőnymunkában - plusz ott lesz még Ney és Luis is, akik remélhetőleg majd tehermentesítik.
Alvest pedig el kell adni. Már nem olyan, mint fiatalon volt, ami természetes, de nálunk már lejárt az ideje. Csak akkor maradjon, ha leszokik a beadásokról + visszatér a régi énje.