2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kiskorúak védelme és a Barça neve együtt egy büntetési tételben? Abszolút nonszensz.Varatrix írta:Most itt komolyan bárki meglepődött? És ezt úgy értem hogy tudták előre a vezetők is, ráadásul ha minden igaz meg is érdemeljük.
Én nem tudom hibáztatni a Fifát. Együk meg amit főztünk!
Ez igaz lenne EU-n belül , de :Varatrix írta:Most itt komolyan bárki meglepődött? És ezt úgy értem hogy tudták előre a vezetők is, ráadásul ha minden igaz meg is érdemeljük.
Én nem tudom hibáztatni a Fifát. Együk meg amit főztünk!
Egyetértek veledChino írta:Van der Wiel-en én is sokat gondolkoztam és örülnék is neki. Igaz, hogy nem tartozik a szük elitbe, de a jelenlegi Alvesnel és Montoya-nál főleg jobb. A PSG-ből igaz, hogy nehéz igazolni, de így, hogy megtartották Marquinhost és megvették egy vagyonért Luist nem biztos, hogy létszükséglet nekik a holland, eddig sem volt kirobbanthatatlan alapember . Még ha áron felül is, akkor is megérné. A legjobb persze az lenne, ha Alvest is be lehetne vonni, ők állni tudnák a fizetését és érdeklődtek is iránta.
Piszcek, Zabaleta, Juanfran pedig mozdíthatatlan. A BVB biztosan nem adná el, még egy komoly összegért sem ebben biztos vagyok, ahogy az Atleticoból és a Cityből sem valószínű hogy el tudnánk hozni a két alapemberüket, főleg ilyen későn.
Cuadrado lehetetlennek tűnik, nem is nagyon kellene tovább foglalkozni vele, a hollanddal viszont meg lehetne egy hasonlót csinálni, mint Douglas-al. Idén még maradna Párizsban, ha jövőre Alves lépne, akkor pedig jöhetne.
Az a legnagyobb gond, hogy jövőre a riválisaink (legalábbis jó részük) erősödni fog, mi pedig még a lyukakat sem nagyon tudjuk foltozni. Főleg, hogy ennyi új ember érkezett. Max. az utánpótlásból, de azt nem tartom jó ötletnek. Annak a sok fiatalnak most kellene folyamatosan játszani és nem feljönni pad/lelátókoptatónak.
És szerinted 40 misiért Odaadnák a kolumbiaim áááááá lesz ott 50-es kérés isStickyFingaz írta:A hir az FFP túllépéséről kacsa volt.Még simán beleférne egy 40 millás üzlet.Remélem Zubi már úton van Firenze felé.Zsando írta:Csak 1 a gond ok egy bizonyos média szerint Reus ..stb, de kit adunk el ?????? Pénzügyi fairplay ne feledjükKubla9 írta:Remélem nem kapkodva fogunk igazolni.Reus, Koke?? Hát nem is tudom ,Reus még mozdítható lenne,de Koke biztos hogy nem.
A hir az FFP túllépéséről kacsa volt.Még simán beleférne egy 40 millás üzlet.Remélem Zubi már úton van Firenze felé.Zsando írta:Csak 1 a gond ok egy bizonyos média szerint Reus ..stb, de kit adunk el ?????? Pénzügyi fairplay ne feledjükKubla9 írta:Remélem nem kapkodva fogunk igazolni.Reus, Koke?? Hát nem is tudom ,Reus még mozdítható lenne,de Koke biztos hogy nem.
Csak 1 a gond ok egy bizonyos média szerint Reus ..stb, de kit adunk el ?????? Pénzügyi fairplay ne feledjükKubla9 írta:Remélem nem kapkodva fogunk igazolni.Reus, Koke?? Hát nem is tudom ,Reus még mozdítható lenne,de Koke biztos hogy nem.
igen, már anno a messi nevű beteg kiskölökkel is eljátszották ezt, akit a faterjával együtt költöztettek bcnba annak idején, h meggyógyítassák az akkori rohadtszemétállatok.visca el barca írta:szégyen, hogy a szerencsétlen éhező afrikai gyerekeket mennyire ki akarjuk zsigerelniBoixos írta:a fifának aszem azzal volt problémája, h a más országokból elhozott fiatal gyerekeknek roppant az élete azzal, h bcn-ba költöztették őket.lehet 2 hét múlva emberkereskedelemmé változik a vád
Viccnek szántad de lényegében ezt gondolja a fifa . csak azt nem értem van olyan kölök aki lassan 6 éve itt van, akkor mi a lótőkébe belé kellet nekik majd 6 év hogy erre rájöjjenek???????visca el barca írta:szégyen, hogy a szerencsétlen éhező afrikai gyerekeket mennyire ki akarjuk zsigerelniBoixos írta:a fifának aszem azzal volt problémája, h a más országokból elhozott fiatal gyerekeknek roppant az élete azzal, h bcn-ba költöztették őket.lehet 2 hét múlva emberkereskedelemmé változik a vád
szégyen, hogy a szerencsétlen éhező afrikai gyerekeket mennyire ki akarjuk zsigerelniBoixos írta:a fifának aszem azzal volt problémája, h a más országokból elhozott fiatal gyerekeknek roppant az élete azzal, h bcn-ba költöztették őket.
az a gyerek most lesz felnőtt válogatott.Zsando írta:Lehet bunkóság , de lehet szándékos is .visca el barca írta:amugy sztem az is bunkosag, hogy csak most döntöttek. 10 nap alatt, nem lehet komoly transzfereket lezavarni.
Nem beszélve cikkeztek egy 15 éves norvég kölökről aki a norvég elsőosztályban játszik......... neki, hogy van szerződése ???????
Nem beszélve a sok divateellendrukiről , ők már üzik a fity.acsattogástvisca el barca írta:az mondjuk tény, h a sportlapoknak ez az ítélet felért egy orgazmussal. sztem az elkövetkezendő 2-3 napban, hirtelen vagy 52 játékost fogunk "igazolni"
Lehet bunkóság , de lehet szándékos is .visca el barca írta:amugy sztem az is bunkosag, hogy csak most döntöttek. 10 nap alatt, nem lehet komoly transzfereket lezavarni.
Majd pont Reust fogjuk leigazolni,amikor a világ legerősebb csatársora a miénk...Gali írta:A Sporton már meg is jelent, hogy 12 napunk van arra, hogy leigazoljuk Reust, mégpedig oly módon, hogy a játékos a szerződés aláírása után még egy évig kölcsönben a BVB-nél maradna.
A hátralévő időben lesz még itt 1-2 igazolás.
visca el barca írta:„A FIFA mai napon közzé tett határozatára reagálva az FC Barcelona tudatja, továbbra is kiáll igaza mellett, és a legmagasabb sportbírói testülethez fordul, jelen esetben a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz. Az FC Barcelonának nem áll módjában egyetérteni semmiféle döntéssel, amely ellenszegül a La Masiánk szellemiségével, amely akadémiai, emberi és sportszakmai szempontból is példaértékű világszerte” – olvasható a Barca közleménye a klub hivatalos honlapján.