Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.03.03. 22:02:35

Azt, hogy Dzsudzsák, sikerült leírni, a többi körmönfont magyar szót nem nagyon. :D
Tőlem mehet a móka, de ha itt valaki komoly vitába kezd, azt azonnal kitiltanám. :mrgreen:
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Csbal
Jugador d'estrella

2015.03.03. 21:58:01

Csibovszky írta:Amugy S.Agüero látom hogy egyet értesz velem azért de ne vedd viccnek a dolgot . Tudom hogy poenos vagy meg jo volt ez hogy LE helyére betehetnenek de ne vegyük poénra nem jo ez pont ekkora válság közepette ami a csapatba van .de azért lehet hogy tudnék javitani a játékon ki tudja
ne haragudj Mester. Tenyleg vak voltam. De mar latok, hala neked.
Csibovszky
Barça C

2015.03.03. 21:52:30

Amugy S.Agüero látom hogy egyet értesz velem azért de ne vedd viccnek a dolgot . Tudom hogy poenos vagy meg jo volt ez hogy LE helyére betehetnenek de ne vegyük poénra nem jo ez pont ekkora válság közepette ami a csapatba van .de azért lehet hogy tudnék javitani a játékon ki tudja
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.03. 21:46:27

Don't feed the troll.
Matyika,Csbal,pls.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Csibovszky
Barça C

2015.03.03. 21:45:54

Csbal le van írva az elemzés. Ez a szomorú hogy nem veszed ki a szövegből es ilyen embereket kell felvilagositanom . Ez a baj hogy csak 3-1re vertunk meg egy ilyen csapatot aminek ennyi a tatikaja hogy rugdossak fel a labdát es fussunk mint a hulye gyerekek .gardiolaval nem volt rosz a csapat de azzal se az igazi de nem rosz azért tudtunk megnyerni mindent mert nem volt meg fejlett ellenfél es volt egy siker éhes messink ennyi a siker titka itt is ha Dzsudzsák vagy Böde sikeréhes lenne akkor a magyar valogatott kijutna a világ versenyre es meg el is jutna szerintem egy elődöntőig persze szerencse is kell hozza
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.03.03. 21:38:42

Amúgy elvileg Messi is indul az elnöki székért, és egyetlen dologgal kampányol, mégpedig hogy ha nyer, akkor meghosszabbítja a saját szerződését, kerül, amibe kerül. :shock:
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Csbal
Jugador d'estrella

2015.03.03. 21:34:51

Csibovszky írta:Ez nem trollkodas mert trollkodnek egy hete meg ti is így voltatok vele amikor kikapott a barca csak elvakitott ez a két sovány győzelem egy [auto_cenzúra] city ellen meg egy Granada most mondjatok meg ki az a Granada hat elemezzem a játékát ??nezd mar meg 5-4-1be tolják es rugdossak a labdát előre semmi tatika valami szel játék vagy valami . Csak ezt nem mindenki latja sajnos :(
jaja, legyszi elemezz.:-)
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.03. 21:33:56

Csibovszky írta:Ez nem trollkodas mert trollkodnek egy hete meg ti is így voltatok vele amikor kikapott a barca csak elvakitott ez a két sovány győzelem egy [auto_cenzúra] city ellen meg egy Granada most mondjatok meg ki az a Granada hat elemezzem a játékát ??nezd mar meg 5-4-1be tolják es rugdossak a labdát előre semmi tatika valami szel játék vagy valami . Csak ezt nem mindenki latja sajnos :(
LE helyére betehetnénk téged, legalább egy kis színt vinnél a játékba. :)
Csibovszky
Barça C

2015.03.03. 21:32:36

Ez nem trollkodas mert trollkodnek egy hete meg ti is így voltatok vele amikor kikapott a barca csak elvakitott ez a két sovány győzelem egy [auto_cenzúra] city ellen meg egy Granada most mondjatok meg ki az a Granada hat elemezzem a játékát ??nezd mar meg 5-4-1be tolják es rugdossak a labdát előre semmi tatika valami szel játék vagy valami . Csak ezt nem mindenki latja sajnos :(
Csibovszky
Barça C

2015.03.03. 21:23:21

S.Agüero örülök hogy egyet értesz látom nem vesztek el az igazi barcasok .csbal-al meg nem tudok mit csinálni legfeljebb kimosni a szemét mert nem lat tisztán es ki kell mosni az ilyen foteldrukkerek szemét mert ha ez így megy nem lesz jo vége :( .en nem vagyok szakértő de azért eléggé értek a focihoz mondtak mar sokan es en le tudom venni a pályáról hogy mi a baja egy csapatnak es a barcanak pont ez amit leírtam.
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.03.03. 21:21:19

Végülis legalább van egy kis élet az oldalon. :D

Amúgy akkor még a mélyrepüléshez. Mindkét kapusunk hibázgat mostanában, szerintem mindkettő el akar menni, vagy sokkal nagyobb pénzt akar magának kiharcolni, mert nem igazolhatunk. Azért ekkora erkölcsi mocsarat. :( Alves a pletykák szerint LE lányával kavar, és a hírek szerint Messi fizetésének dupláját fogja kapni, 6 újabb évre ír alá. Nem hiszem el... A culék meg biztosították a jelenlegi vezetőséget, hogyha börtönbe kerülnek, akkor is őket fogják megszavazni, és majd a pénteki beszélőn tudják átadni az instrukciókat. A legvehemensebb szurkolók újabb adócsalásokat akarnak, valamint egy egész vonatnyi 10 éves vietnámi kölyök szabályellenes leigazolását is sürgetik. Messi közben megterveztette a foci szabályainak megfelelő palástot és koronát, amiben a meccsek nagy részében a középkörben fog ácsorogni, míg Rakitic és Suarez rúgja a luftokat.

Nem szép ez a jövőkép. :(
danianevem
Entrenador del Barça

2015.03.03. 21:16:11

A vitához csak ennyit tudok hozzáfűzni.

Hogy ne legyek nagyon off:

Legtöbb gól+gólpassz 2015-ben:
Messi 24 - Dost 15 - Suarez 14 - Berahino 13 - Kane 12 - Griezmann Robben DeBruyne Neymar 11

Ebből is jól látszik, hogy visszatartja a csapatot az argentin.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.03. 21:14:00

mindig is hiányoztak ezek a nagy játékosok/trollok a fórumról, ha volt is, gyorsan kikoptak... reméljük ő eljut legalább 10 hszig! hajrá csibész, ne hagyd magad! én veled leszek! minden középszerű játékost el kell adni, messivel meg suarezzel az élen. az egyik már kiégett, a másik meg sosem volt a csúcson!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2015.03.03. 21:12:22

Húúúha! Úgy látom itt nagy a baj! :mrgreen:

Elég gyenge képességű troll tolja itt, de csak talált vevőt magának! :idea:
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.03.03. 21:02:47

Csibovszky írta:szerintem ez a messi ez nagyon gagyi nem is értem hogy hogy van meg itt semmit nem fut az ember nem harcol
Az utóbbi meccseken semmi gond nincs Messi hozzáállásával, látszik rajta (is), hogy mindent megtesz a csapatért és a klubért egyaránt.
Csibovszky írta:ide harc kell a focihoz a focit fejjel és szivvel játszák ugy mint suarez,de ő meg ügyetlen ő se ide való.
Az utóbbi időkben végre újra azt a Suarezt látjuk, akit már a kezdetek óta várunk - mondjuk igaz, még mindig van mit javulnia, de szerintem hamarosan előjön belőle az "állat" és akkor lesz nemulass! :D
Csibovszky írta:gyenge a barca semmit nem fog nyrni talan meg az elso 5be se lesznek benne :(
Egy hónapon belül háromszor vertük meg azt az Atma-t, amelyet tavaly hat meccsből egyszer se tudtunk, ráadásul a Vicente Calderont is sikerült győztesen elhagynunk. A kiemelt mondat pedig szerintem egy kicsit túlzás. Már csak két pont a hátrányunk a Reallal szemben és lesz még egy klasszikus is a Camp Nouban.
Csibovszky írta:el kell döntenünk hogy változtatni akarunk vagy nem.
Szerintem látszik az egyértelmű változás a Pep éra utáni évekhez képest. LE megpróbál kontrázni és ebből eddig pozitívan jövünk ki.
Csibovszky írta:most mert ollozott egy gólt nem kell el ájulni ilyet ki nem tud
Én nem játszok profi szinten, de ilyen gólt ilyen nyomás alatt és szinten (szerintem) nem kis dolog szerezni. :)
Csibovszky írta:Változtatni kell de gyorsan :(
Szerintem meg pont most megyünk a jó irányba. Messi god módban tolja, Suarez is végre kezd kibontakozni, Neymarnak volt egy kis hullámvölgye, de több mint valószínű, hogy hamarosan újra brillírozni fog, Rakitic is kezdi megtalálni a helyét a csapatban, a két kapus nagyszerűen muzsikál, LE taktikája pedig kezd beválni. Én még akár még egy triplázást is el tudok képzelni.

Én teljes mértékben tisztelem és tudomásul veszem a véleményed, remélem az írásom nem tűnt személyeskedésnek, mert ez egyáltalán nem állt szándékomban.

Végül pedig mit is írhatnék:
Visca El BARCA!!!
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.03. 20:58:07

Csibovszky írta:Jo srácok így vissza olvasva meg így hogy elgondolkoztam a dolgon látom hogy egy kicsit túlzotam de most mondjatok meg hogy rakitic miert kell ide ezt nem értem mert messi hozza azt a középpályás munkát amit rakitic legalább meg jobbat is ha szakmailag meg nézem .az a baj hogy nem veszitek komolyan engem higgyétek el nagyon megvisel nap közbe is gondolok ra es agyalok min lehetne változtatni szerintem ez az igazi barcas mert több mint egy klub cspat es en rájöttem hogy pont ezért mert nem csak szakmailag vizsgalom meg a dolgokat hanem érzelmileg is megerintenek
Igen, a játékosok lassan úgy viselkednek a pályán, mint a zsoldosok a csatában, meg sem mozdul az arcuk, őket már csak a pénz érdekli, főleg Messit. :?

ironia
Csbal
Jugador d'estrella

2015.03.03. 20:53:09

S.Agüero írta:
ja, meg te is negyet vagtal eurobarca talin:-)
Na ja, Suárez mikor lőtt négyet bárkinek is? :roll:

Csibovszky, adom, amit írsz. Innen már csak süllyed a Barca... :(
ha ez nem ironia, akkor nagy a baj:-(
Csibovszky
Barça C

2015.03.03. 20:52:15

Jo srácok így vissza olvasva meg így hogy elgondolkoztam a dolgon látom hogy egy kicsit túlzotam de most mondjatok meg hogy rakitic miert kell ide ezt nem értem mert messi hozza azt a középpályás munkát amit rakitic legalább meg jobbat is ha szakmailag meg nézem .az a baj hogy nem veszitek komolyan engem higgyétek el nagyon megvisel nap közbe is gondolok ra es agyalok min lehetne változtatni szerintem ez az igazi barcas mert több mint egy klub cspat es en rájöttem hogy pont ezért mert nem csak szakmailag vizsgalom meg a dolgokat hanem érzelmileg is megerintenek
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.03. 20:51:44

Na ja, Suárez mikor lőtt négyet bárkinek is? :roll:

Csibovszky, adom, amit írsz. Innen már csak süllyed a Barca... :(
Csibovszky
Barça C

2015.03.03. 20:47:09

Srácok ez nem a vicc kategória a csapatunk a süllyesztő fele haladnak :(( nézzetek meg jobban mögé kell látni a dolgoknak
Csbal
Jugador d'estrella

2015.03.03. 20:29:55

S.Agüero írta:
Csibovszky írta:En imádom a barcat de nem ezt a fajtát.el kell döntenünk hogy változtatni akarunk vagy nem. Ez így nem mehet. Máskor ne igazolnjunk ilyet rosszul mint a nyáron es ennyi pénzért .gagyi nem jo inkább adjunk el es vegyünk szerény játékosokat.most mert ollozott egy gólt nem kell el ájulni ilyet ki nem tud haverokkal össze szoktunk sokszor jönni es ott is vannak ilyenek vagy pl rooney most nem is értem azt lehozza az újság hogy suarez formába jött. Gyenge en nagyon sajnálom a csapatom. Változtatni kell de gyorsan :(
Egyetértek, én is inkább a kontrákat nézném, de ez van.
Rakitic, Suárez, mindkettő gyenge igazolás, egyik sem szint. Ollózós gólt még Joci is összehozott a mennyei megyeiben...
mahitoo
Entrenador del Barça

2015.03.03. 20:29:22

Miért veszitek komolyan a trollokat? :D Ha meg mégis valóban így látja, akkor meg reagálni sem kell rá. :D Ugyanaz a dolog, mint a média hülyeségei. Külön edzenek a szakadárok, LE-t lekötözték az öltözőszekrényhez, Messi leigazolta Agüerót, és ő lett Spanyolország és Argentína császára. :mrgreen:
Csbal
Jugador d'estrella

2015.03.03. 20:27:34

Csibovszky írta:En imádom a barcat de nem ezt a fajtát.el kell döntenünk hogy változtatni akarunk vagy nem. Ez így nem mehet. Máskor ne igazolnjunk ilyet rosszul mint a nyáron es ennyi pénzért .gagyi nem jo inkább adjunk el es vegyünk szerény játékosokat.most mert ollozott egy gólt nem kell el ájulni ilyet ki nem tud haverokkal össze szoktunk sokszor jönni es ott is vannak ilyenek vagy pl rooney most nem is értem azt lehozza az újság hogy suarez formába jött. Gyenge en nagyon sajnálom a csapatom. Változtatni kell de gyorsan :(
ahaa. Te hany jatekost adtal el? Vagy igazoltal? De kerlek... Valtoztass. Ha mar dontottel. Istenem. De hat boldogok a lelki szegenyek. Remelem sok hasonlot olvashatunk toled, legalabb lesz min vitazni:-)
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.03. 20:20:41

Egyetértek, én is inkább a kontrákat nézném, de ez van.
Rakitic, Suárez, mindkettő gyenge igazolás, egyik sem szint. Ollózós gólt még Joci is összehozott a mennyei megyeiben...
Csbal
Jugador d'estrella

2015.03.03. 20:18:22

Csibovszky írta:szerintem ez a messi ez nagyon gagyi nem is értem hogy hogy van meg itt semmit nem fut az ember nem harcol ide harc kell a focihoz a focit fejjel és szivvel játszák ugy mint suarez,de ő meg ügyetlen ő se ide való.rég eladtam volna ezeket a barmokat.LE helyében 3-5-2ben állnék fel.gyenge a barca semmit nem fog nyrni talan meg az elso 5be se lesznek benne :( sajnalatos de igy van.szerintem ti is igy látjátok legbelül csak nem nagyon meritek kimondani de én ki mondom mert ez az igazság,ugy ahogy szalai is kimondta 1 éve.ennyi
hat, ezert kar volt regisztralnod. Sajnos hasonlo fogalmatlansagot latok nalad is, mint sok masik szakertonel itt a forumon. Kar h nem ti ultok az igazgatoi/edzoi szekben. Bar latom te is azt hiszed h ott a helyed. Ha lehet kimelj meg minket a tovabbi okossagaidtol.
Válasz küldése