Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont ezt beszéltük faterral, hogy régen megfogta és felrugdosta őket erőből, utóbbi időben meg elkezdte gurigatni őket...nem értem, másodikhoz odaállt,rakott bele erőt, hiába ment arra a kapus esélye sem volt.visca el barca írta:tudom h a létező legnagyobb bunkóság egy olyan meccsen előszedni ahol gurított egy triplát, de ez a büntető megint mi volt? régebben olyan magabiztos volt, mindent felvarrta valamelyik sarokba, most meg mindet lefelé rúgja..
A múltkori után nem csodálom, hogy nem merte felemelni.visca el barca írta:tudom h a létező legnagyobb bunkóság egy olyan meccsen előszedni ahol gurított egy triplát, de ez a büntető megint mi volt? régebben olyan magabiztos volt, mindent felvarrta valamelyik sarokba, most meg mindet lefelé rúgja..
Nem mai történet, de ha emlékeim nem csalnak Maradona fogyasztó is volt, onnantól pedig márhank1ee írta:És ha tényleg igaz? Tegyük fel, befenyítette őket a mexikói kartell, akkor mit tudnak csinálni? Messi csak egy focista, milyen eszközei lennének egy drogkartell ellen? Maradonának is meggyűlt a baja Nápolyban úgy emlékszem. Itt szerintem az a baj, hogy mindenki feketét vagy fehéret mond rá egyből. Ha ti azt mondjátok, hogy ez lehetetlen, mért baj, ha valaki azt mondja, hogy lehetséges?
Asszem ez mindenféleképpen igaz!franklin írta:Lehet ettől mélyebbre süllyedni a vádaskodással???
http://sportgeza.hu/futball/2015/03/07/ ... konykodik/" target="_blank
Na igen..És az a legrosszabb hogy sokan rögtön el is hiszik ezt, főleg azok akik el is akarják..franklin írta:Lehet ettől mélyebbre süllyedni a vádaskodással???
http://sportgeza.hu/futball/2015/03/07/ ... konykodik/" target="_blank
palesz77 írta:Hát engem a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik helyezett tényleg meglepett, eddig nem is nagyon hallottam róluk..csababarca írta:Ez a cselezős sztoris stat is csak azoknak meglepő,akik nem nézik a meccseket.
Mondjuk az szerintem rohadt nagy gólpassz volt.csababarca írta:Az a sarok <3![]()
Mutass már egy PL-csapatból mondjuk 3-at! Kösz!!StickyFingaz írta:Ugyanmár...Guti egy átlagnál valamivel jobb futballista volt,de semmi több.Manapság minden elcsapatban játszik legalább 10 ilyen képességű spiler.palesz77 írta:Mondjuk az szerintem rohadt nagy gólpassz volt.![]()
Ugyanmár...Guti egy átlagnál valamivel jobb futballista volt,de semmi több.Manapság minden elcsapatban játszik legalább 10 ilyen képességű spiler.palesz77 írta:Mondjuk az szerintem rohadt nagy gólpassz volt.![]()
Hát engem a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik helyezett tényleg meglepett, eddig nem is nagyon hallottam róluk..csababarca írta:Ez a cselezős sztoris stat is csak azoknak meglepő,akik nem nézik a meccseket.
Mondjuk az szerintem rohadt nagy gólpassz volt.csababarca írta:Az a sarok <3
visca el barca írta:
pl. szkólsz, de hát ő sem szint. egy gutihoz pl sosem érhet fel
áh, ezt sosem lehet megunnihank1ee írta:Amúgy ez a Messi a jobb, CR nem fért be, ki mondta, ki nem már marha unalmas, nem gondoljátok? Vagy ezt muszáj minden hónapba eljátszani?
pl. szkólsz, de hát ő sem szint. egy gutihoz pl sosem érhet felRivaldo11 írta:de voltak még ilyen nevesincs emberkék akik hasonlót mertek állítani.
Össze kéne már írni, kik azok a fogalmatlanok, akiknél Messi jobb mint Cr.visca el barca írta:r10 is összerakott egy álomcsapatot daily mail kérésére
buffon - cafu, maldini, terry, carlos - kaka, makelele, lampard - messi, az igazi ronaldo, henry
zselét ő is kihagyta, de hát mint tudjuk r10 sem ért semmit a focihoz.
És valljuk be, tényleg azok.S.Agüero írta:Ezek csak szimpátiakezdők.visca el barca írta:r10 is összerakott egy álomcsapatot daily mail kérésére
buffon - cafu, maldini, terry, carlos - kaka, makelele, lampard - messi, az igazi ronaldo, henry
Ezek csak szimpátiakezdők.visca el barca írta:r10 is összerakott egy álomcsapatot daily mail kérésére
Nem istennek, hanem a nagyannyjának ad hálát Leo, de ezt neked nem kell tudni.Csibovszky írta:Csaa mindenki!bocs hogy ha Felhuztam volna valakit ezekkel a szövegekkel(vagy mert nem tudok írnicsak telorol vagyok)csak azért csináltam ezt hogy lassatok hogy ugyan ezt csináljátok amikor kikap a barca .volt egy tök kemeny sorozatuk kikaptak egyszer azt mindenki fröcsögött hogy az egész egy fos meg LE nem ér semmit messi is gyenge semmit nem tud gagyi ugyan ezt csináltatok jott a city őrültetek hogy nyertünk de szidtatok messit hogy mekkora [auto_cenzúra] a tizi miatt.ő nem azért hagyta ki mert nem képes ra hanem azért mert 70 ezer ember ordibalja hogy fos vagy kihagyod te szerencsétlen es messi nem olyan fajta mint egy ronaldo hogy tele van önbizalommal es tudja hogy ezt saját magának köszönheti hogy eddig eljutott hanem messi látszik hogy berúgja es nem örül ugy neki mint ronci 6-0nal futkoraszik hanem halat ad istennek es persze mosolyog mert neki egy csoda hogy eljutott idáig a gyerekkora miatt es tudja hogy isten nélkül es a szerencse nélkül nem sikerült volna es sokkal törékenyben fajta messi mint ronaldo persze nem azt mondom hogy nincs önbizalma van csak nem olyan fajta mint ronaldonak ronaldo magába hisz csak messi meg tudja magárol hogy nagyon jo de a felet istennek köszönheti meg a szerencsének.nem kell egyből szidni a csapatot ahogy egyszer kikap vagy rosszul játszik látszik hogy jo lesz LE irányítása alatt a csapat jól játszanak csak nem tudjak ezt minden egyes meccsen hozni mert minden ellenfél betomorul es az rohadt idegesítő hogy 11en a tizenhatoson belül vannak.csak ennyi csaa hajra barca