Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.08. 14:05:10

visca el barca írta:tudom h a létező legnagyobb bunkóság egy olyan meccsen előszedni ahol gurított egy triplát, de ez a büntető megint mi volt? régebben olyan magabiztos volt, mindent felvarrta valamelyik sarokba, most meg mindet lefelé rúgja.. :?
Pont ezt beszéltük faterral, hogy régen megfogta és felrugdosta őket erőből, utóbbi időben meg elkezdte gurigatni őket...nem értem, másodikhoz odaállt,rakott bele erőt, hiába ment arra a kapus esélye sem volt.
Lehet rá van feszülve,nem tudom, de magára erőltethetne kis magabiztosságot mostmár ha odaáll, és visszatérhetne a régen működő recepthez.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.08. 14:03:11

visca el barca írta:tudom h a létező legnagyobb bunkóság egy olyan meccsen előszedni ahol gurított egy triplát, de ez a büntető megint mi volt? régebben olyan magabiztos volt, mindent felvarrta valamelyik sarokba, most meg mindet lefelé rúgja.. :?
A múltkori után nem csodálom, hogy nem merte felemelni.

Amúgy hihetetlen ez a pali, nem is játszott olyan jól ma, de eltett egy hármast... :D
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.08. 13:56:17

tudom h a létező legnagyobb bunkóság egy olyan meccsen előszedni ahol gurított egy triplát, de ez a büntető megint mi volt? régebben olyan magabiztos volt, mindent felvarrta valamelyik sarokba, most meg mindet lefelé rúgja.. :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
franklin
Barça B

2015.03.07. 19:07:58

hank1ee írta:És ha tényleg igaz? Tegyük fel, befenyítette őket a mexikói kartell, akkor mit tudnak csinálni? Messi csak egy focista, milyen eszközei lennének egy drogkartell ellen? Maradonának is meggyűlt a baja Nápolyban úgy emlékszem. Itt szerintem az a baj, hogy mindenki feketét vagy fehéret mond rá egyből. Ha ti azt mondjátok, hogy ez lehetetlen, mért baj, ha valaki azt mondja, hogy lehetséges? :D
Nem mai történet, de ha emlékeim nem csalnak Maradona fogyasztó is volt, onnantól pedig már
bármit megtehetnek vele.
Szerintem azért Messinél más a történet. Nem védem, mert nem tudom, de szerintem akár tudtán kívül is történhetnek a dolgok. Gondolom ennek azért még lesz folytatása.
hank1ee
Director del Fútbol

2015.03.07. 18:04:33

És ha tényleg igaz? Tegyük fel, befenyítette őket a mexikói kartell, akkor mit tudnak csinálni? Messi csak egy focista, milyen eszközei lennének egy drogkartell ellen? Maradonának is meggyűlt a baja Nápolyban úgy emlékszem. Itt szerintem az a baj, hogy mindenki feketét vagy fehéret mond rá egyből. Ha ti azt mondjátok, hogy ez lehetetlen, mért baj, ha valaki azt mondja, hogy lehetséges? :D
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.03.07. 17:53:37

franklin írta:Lehet ettől mélyebbre süllyedni a vádaskodással???
http://sportgeza.hu/futball/2015/03/07/ ... konykodik/" target="_blank
Asszem ez mindenféleképpen igaz! :mrgreen:
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.03.07. 17:32:28

franklin írta:Lehet ettől mélyebbre süllyedni a vádaskodással???
Na igen..És az a legrosszabb hogy sokan rögtön el is hiszik ezt, főleg azok akik el is akarják..
Komolyan már lassan fel kéne jelentenie a fenébe az olyanokat akik ilyeneket találnak ki.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.07. 17:25:11

most már legalább tudjuk miért nem mer neki senki ellentmondani :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
franklin
Barça B

2015.03.07. 17:20:10

Lehet ettől mélyebbre süllyedni a vádaskodással???
Petr
Entrenador del Barça

2015.03.06. 23:10:09

Only Tottenham's Eriksen (5) has scored more goals from outside the box than Messi (4) in top 5 leagues this season #fcb [via @ermessidi]
Csak a 16-oson belülről tud betalálni Xavi és Iniesta passzai után. Ja, mégsem.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.06. 18:06:03

palesz77 írta:
csababarca írta:Ez a cselezős sztoris stat is csak azoknak meglepő,akik nem nézik a meccseket.
Hát engem a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik helyezett tényleg meglepett, eddig nem is nagyon hallottam róluk.. :lol:
csababarca írta:Az a sarok <3
Mondjuk az szerintem rohadt nagy gólpassz volt. :oops: :D

Én a Ronaldo-Messi viszonylatban mondtam,hogy semmi meglepő nincs, a cikk is ugye erre hegyezte ki a mondandóját.

Tényleg szép volt, csak kicsit a reakciók,meg az utána lévő hype volt borult.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hank1ee
Director del Fútbol

2015.03.06. 17:54:55

StickyFingaz írta:
palesz77 írta:Mondjuk az szerintem rohadt nagy gólpassz volt. :oops: :D
Ugyanmár...Guti egy átlagnál valamivel jobb futballista volt,de semmi több.Manapság minden elcsapatban játszik legalább 10 ilyen képességű spiler.
Mutass már egy PL-csapatból mondjuk 3-at! Kösz!!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

StickyFingaz
Capitá del Barça

2015.03.06. 17:51:06

palesz77 írta:Mondjuk az szerintem rohadt nagy gólpassz volt. :oops: :D
Ugyanmár...Guti egy átlagnál valamivel jobb futballista volt,de semmi több.Manapság minden elcsapatban játszik legalább 10 ilyen képességű spiler.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.03.06. 17:42:33

csababarca írta:Ez a cselezős sztoris stat is csak azoknak meglepő,akik nem nézik a meccseket.
Hát engem a harmadik, negyedik, ötödik és hatodik helyezett tényleg meglepett, eddig nem is nagyon hallottam róluk.. :lol:
csababarca írta:Az a sarok <3
Mondjuk az szerintem rohadt nagy gólpassz volt. :oops: :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.03.06. 16:33:04

visca el barca írta:
pl. szkólsz, de hát ő sem szint. egy gutihoz pl sosem érhet fel :mrgreen:

Az a sarok <3

Ez a cselezős sztoris stat is csak azoknak meglepő,akik nem nézik a meccseket.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.06. 16:24:15

hank1ee írta:Amúgy ez a Messi a jobb, CR nem fért be, ki mondta, ki nem már marha unalmas, nem gondoljátok? Vagy ezt muszáj minden hónapba eljátszani?
áh, ezt sosem lehet megunni :D
Rivaldo11 írta:de voltak még ilyen nevesincs emberkék akik hasonlót mertek állítani.
pl. szkólsz, de hát ő sem szint. egy gutihoz pl sosem érhet fel :mrgreen:
Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2015.03.06. 15:59:56

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ra-2398879" target="_blank

Amúgy ez a Messi a jobb, CR nem fért be, ki mondta, ki nem már marha unalmas, nem gondoljátok? Vagy ezt muszáj minden hónapba eljátszani?

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2015.03.06. 15:33:27

visca el barca írta:r10 is összerakott egy álomcsapatot daily mail kérésére

buffon - cafu, maldini, terry, carlos - kaka, makelele, lampard - messi, az igazi ronaldo, henry

zselét ő is kihagyta, de hát mint tudjuk r10 sem ért semmit a focihoz.
Össze kéne már írni, kik azok a fogalmatlanok, akiknél Messi jobb mint Cr.
Kapásból Capello, Ronaldo, Pirlo jut eszembe, de voltak még ilyen nevesincs emberkék akik hasonlót mertek állítani.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2015.03.06. 15:31:22

S.Agüero írta:

buffon - cafu, maldini, terry, carlos - kaka, makelele, lampard - messi, az igazi ronaldo, henry

Ezek csak szimpátiakezdők. :mrgreen:
És valljuk be, tényleg azok. :mrgreen:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
MatyiG
Adminisztrátor

2015.03.06. 14:29:16

Ezek csak szimpátiakezdők. :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2015.03.06. 12:32:17

r10 is összerakott egy álomcsapatot daily mail kérésére

Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2015.03.04. 12:46:37

Olvasni még olvasom a fórumot, aki tovább eteti, a jövőben egyáltalán elkezdi etetni az ilyen emberkéket, ugyanúgy megkapja a banánt, mint ha lekáromkodta volna szerencsétlen fejét!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Normandia
Director del Fútbol

2015.03.04. 10:44:27

Csibovszky írta:Csaa mindenki!bocs hogy ha Felhuztam volna valakit ezekkel a szövegekkel(vagy mert nem tudok írni :D csak telorol vagyok)csak azért csináltam ezt hogy lassatok hogy ugyan ezt csináljátok amikor kikap a barca .volt egy tök kemeny sorozatuk kikaptak egyszer azt mindenki fröcsögött hogy az egész egy fos meg LE nem ér semmit messi is gyenge semmit nem tud gagyi ugyan ezt csináltatok jott a city őrültetek hogy nyertünk de szidtatok messit hogy mekkora [auto_cenzúra] a tizi miatt.ő nem azért hagyta ki mert nem képes ra hanem azért mert 70 ezer ember ordibalja hogy fos vagy kihagyod te szerencsétlen es messi nem olyan fajta mint egy ronaldo hogy tele van önbizalommal es tudja hogy ezt saját magának köszönheti hogy eddig eljutott hanem messi látszik hogy berúgja es nem örül ugy neki mint ronci 6-0nal futkoraszik hanem halat ad istennek es persze mosolyog mert neki egy csoda hogy eljutott idáig a gyerekkora miatt es tudja hogy isten nélkül es a szerencse nélkül nem sikerült volna es sokkal törékenyben fajta messi mint ronaldo persze nem azt mondom hogy nincs önbizalma van csak nem olyan fajta mint ronaldonak ronaldo magába hisz csak messi meg tudja magárol hogy nagyon jo de a felet istennek köszönheti meg a szerencsének.nem kell egyből szidni a csapatot ahogy egyszer kikap vagy rosszul játszik látszik hogy jo lesz LE irányítása alatt a csapat jól játszanak csak nem tudjak ezt minden egyes meccsen hozni mert minden ellenfél betomorul es az rohadt idegesítő hogy 11en a tizenhatoson belül vannak.csak ennyi csaa hajra barca :)
Nem istennek, hanem a nagyannyjának ad hálát Leo, de ezt neked nem kell tudni.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2015.03.04. 09:42:35

Ember, az egész, amit ideböfögtél olyan, mint egy teletrónolt búvárruha. Ocsmány, s ez nem a telón múlik. A harmadik hsz-nél már azon csodálkoztam, hogy elkezdtél pontot tenni néhány helyre.

ui.: Egyébként Dávid is ollózott a találkozón egy gólt, ha jól tévedek :)
Kép
Csibovszky
Barça C

2015.03.04. 07:35:13

Csaa mindenki!bocs hogy ha Felhuztam volna valakit ezekkel a szövegekkel(vagy mert nem tudok írni :D csak telorol vagyok)csak azért csináltam ezt hogy lassatok hogy ugyan ezt csináljátok amikor kikap a barca .volt egy tök kemeny sorozatuk kikaptak egyszer azt mindenki fröcsögött hogy az egész egy fos meg LE nem ér semmit messi is gyenge semmit nem tud gagyi ugyan ezt csináltatok jott a city őrültetek hogy nyertünk de szidtatok messit hogy mekkora [auto_cenzúra] a tizi miatt.ő nem azért hagyta ki mert nem képes ra hanem azért mert 70 ezer ember ordibalja hogy fos vagy kihagyod te szerencsétlen es messi nem olyan fajta mint egy ronaldo hogy tele van önbizalommal es tudja hogy ezt saját magának köszönheti hogy eddig eljutott hanem messi látszik hogy berúgja es nem örül ugy neki mint ronci 6-0nal futkoraszik hanem halat ad istennek es persze mosolyog mert neki egy csoda hogy eljutott idáig a gyerekkora miatt es tudja hogy isten nélkül es a szerencse nélkül nem sikerült volna es sokkal törékenyben fajta messi mint ronaldo persze nem azt mondom hogy nincs önbizalma van csak nem olyan fajta mint ronaldonak ronaldo magába hisz csak messi meg tudja magárol hogy nagyon jo de a felet istennek köszönheti meg a szerencsének.nem kell egyből szidni a csapatot ahogy egyszer kikap vagy rosszul játszik látszik hogy jo lesz LE irányítása alatt a csapat jól játszanak csak nem tudjak ezt minden egyes meccsen hozni mert minden ellenfél betomorul es az rohadt idegesítő hogy 11en a tizenhatoson belül vannak.csak ennyi csaa hajra barca :)
Válasz küldése