2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
mondjuk tényleg nem ugyanazLG írta:Szerintem ez egy kicsit ironikus, de már várom, ha vki megmagyarázza, hogy ez nem ugyanaz.
LG írta:A fórumozók nagy része már is rágörcsölt. Nincs ezzel baj, csak fordított esetben most az menne, hogy milyen szánalmasok a madridisták, hogy jobban izgulnak Ronaldo gólkirályi címen, mint a bajnokságon. Meg CR-ből gólkirályt akar csinálni a szövetség, azért ennyi büntető, Penaldózás, kis csapatok kitömése, meg a többi hasonló dolog, amit a mániukus CR utálók el szoktak lőni.csababarca írta:Remélem utolsó háromban nem görcsöl rá,mint anno Etoo tette.
Mert,hogy a helyzetei meglesznek, az tuti.![]()
![]()
Szerintem ez egy kicsit ironikus, de már várom, ha vki megmagyarázza, hogy ez nem ugyanaz.
A fórumozók nagy része már is rágörcsölt. Nincs ezzel baj, csak fordított esetben most az menne, hogy milyen szánalmasok a madridisták, hogy jobban izgulnak Ronaldo gólkirályi címen, mint a bajnokságon. Meg CR-ből gólkirályt akar csinálni a szövetség, azért ennyi büntető, Penaldózás, kis csapatok kitömése, meg a többi hasonló dolog, amit a mániukus CR utálók el szoktak lőni.csababarca írta:Remélem utolsó háromban nem görcsöl rá,mint anno Etoo tette.
Mert,hogy a helyzetei meglesznek, az tuti.![]()
Pont ettol felek, o meg a ziccerek..csababarca írta:Mert,hogy a helyzetei meglesznek, az tuti.![]()
Gondoltam, hogy valami hasonló lesz az eredmény. Igen, hát nem nagyon talalkoztak a blben erős csapattal,volt alkalma termelni a gólokat.Waleba10 írta:
ennél a statnál a liga top 5 csapatát + (valencia, sevilla, sociedad) számoltam bele, mert ronci vert vagy 10 gólt a bl-ben ilyen malmö szintű csapatoknak... és ez csak a bajnokság
Suárez: 10 gól, 5 gólpassz
Ronaldo: 6 gól, 2 gólpassz
ennél a statnál a liga top 5 csapatát + (valencia, sevilla, sociedad) számoltam bele, mert ronci vert vagy 10 gólt a bl-ben ilyen malmö szintű csapatoknak... és ez csak a bajnokságkovacsandris írta:Üdv srácok! Tudna nekem valaki esetleg, egy olyan statisztikat hozni, ami Cr és Lajos idei teljesítményét mutatja nagy csapatok ellen?(gondolok itt a liga top 5 csapatára és akikkel a blben talalkoztak)
Előre is köszi!
Ha azt írod Suarez nem lőtt gólt "élet-halál" meccseken, akkor ez viszont CR-re az utóbbi időben abszolút igaz, hogy fontos pillanatokban betalált, s mégis azt írod kevésbé érdemelné meg. Szerintem bármelyik is kapja vagy Higuaín vagy más az megsüvegelendő. Tőlem vigye CR mi meg behúzzuk a bajnokságot.Ettől függetlenül remélem meg lesz neki az aranycipő, jobban megérdemelné mint CR.
Ha valakin, hát rajta semmi nem múlik ebben a szezonban. Nyilván ő sem gép, beesik 1-2 gyengébb meccs, ilyenkor viszont jól jönne néhány alibiző játékos villantása. Lajos viszont akkor is eszement sokat melózik, ha nincs jó napja. Ami sajnos nem minden játékosról mondható el.westerngom írta:nem akarok elégedetlennek tűnni és bazira örülök a négyesének, meg miden, de az élet/halál meccseken kéne masszívan 2 gólt rúgnia és egy büdös szavam sem lenne.
Ettől függetlenül remélem meg lesz neki az aranycipő, jobban megérdemelné mint CR.
Onnan jött CR.Mitől ennyivel jobb a portugál bajnokság?
oké, oké, akkor azokon rúgjon kettőt - kettőt - kettőt és nálam minden frankó!Normandia írta:Ezek nem élet-halál meccsek voltak, hanem vesztett meccsek. Az élet-halál most következik, az utolsó három, na azok azok lesznek.westerngom írta:
kérlek:
BL: Atleti - Barca
PD: RM - Barca
PD: Real Sociedad - Barca
PD: Barca - Valencia
kérdés?
Remélem, hogy megnyeri az aranycipőt a végén.Waleba10 írta:
1. Suárez 34 gól
2. Ronaldo 31 gól
3. Jonas 31 gól
4. Higuain 30 gól
Ezek nem élet-halál meccsek voltak, hanem vesztett meccsek. Az élet-halál most következik, az utolsó három, na azok azok lesznek.westerngom írta:
kérlek:
BL: Atleti - Barca
PD: RM - Barca
PD: Real Sociedad - Barca
PD: Barca - Valencia
kérdés?
kérlek:visca el barca írta:idén eddig nem sok élet-halál meccsünk volt. felsorolod őket?westerngom írta:de az élet/halál meccseken kéne masszívan 2 gólt rúgnia és egy büdös szavam sem lenne.
gondolom a közelmúlt meccseire célzott.visca el barca írta:idén eddig nem sok élet-halál meccsünk volt. felsorolod őket?westerngom írta:de az élet/halál meccseken kéne masszívan 2 gólt rúgnia és egy büdös szavam sem lenne.
idén eddig nem sok élet-halál meccsünk volt. felsorolod őket?westerngom írta:de az élet/halál meccseken kéne masszívan 2 gólt rúgnia és egy büdös szavam sem lenne.
Mondjuk az Atletico ellen pont kettőt vert meg az őszi klasszikuson is. Meg tavaly a City és a PSG ellen is.westerngom írta:nem akarok elégedetlennek tűnni és bazira örülök a négyesének, meg miden, de az élet/halál meccseken kéne masszívan 2 gólt rúgnia és egy büdös szavam sem lenne.
Ettől függetlenül remélem meg lesz neki az aranycipő, jobban megérdemelné mint CR.
Elég kemény, ahhoz képest, hogy 1 hete ilyenkor még 26 gólja volt.Waleba10 írta:
1. Suárez 34 gól
2. Ronaldo 31 gól
3. Jonas 31 gól
4. Higuain 30 gól