Sergio Busquets

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.09. 14:54:30

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Megnéztem, mert őt nem tudtam hova valósi, de nem Toulouse. :D Én Pogbat is szívesen látnám (nem Busi szerepkörében) , mert a csávónak olyan fizikai adottságai vannak, amibe érdemes belefektetni, de Matuidire gondoltam.
Na ezt se tudtam, hogy ő oda valósi.. :D Amúgy ő szintén nem lenne megoldás szerintem, a Verratti-Motta-Matuidi trióból ő az, aki a legtöbbet mozog kapu fele, inkább box to box mint vkp. Ráadásul hármójuk közül a passzjátéka is neki a leggyengébb, Maschnál nem lenne jobb vkp poszton - sőt -, amit pedig már láttunk, hogy ugyan nem rossz, de érződik a különbség amikor vele, és amikor Busival állunk fel.
Válogatottban visszább is rakják és megoldja. Labdakihozatalnál is jó és a passzjátéka szerintem elfogadható, 90%-ban ő is jó helyre pötyögi a labdákat. :D
Mascheranonál gyorsabb is szerelőkészsége ugyanúgy megvan.

Egy az egyben nem megoldás nyilván, de szerkezetileg az lehetne, de ez fiktív. Van az a pénz amiért bárkit ellehet adni, de Busquets legjobb korban van és nem veszélyezteti ez.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.11.09. 14:37:04

Bob_Marley írta:Megnéztem, mert őt nem tudtam hova valósi, de nem Toulouse. :D Én Pogbat is szívesen látnám (nem Busi szerepkörében) , mert a csávónak olyan fizikai adottságai vannak, amibe érdemes belefektetni, de Matuidire gondoltam.
Na ezt se tudtam, hogy ő oda valósi.. :D Amúgy ő szintén nem lenne megoldás szerintem, a Verratti-Motta-Matuidi trióból ő az, aki a legtöbbet mozog kapu fele, inkább box to box mint vkp. Ráadásul hármójuk közül a passzjátéka is neki a leggyengébb, Maschnál nem lenne jobb vkp poszton - sőt -, amit pedig már láttunk, hogy ugyan nem rossz, de érződik a különbség amikor vele, és amikor Busival állunk fel.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.09. 14:20:10

palesz77 írta:
Bob_Marley írta: De azért van egy túlúzi csoki srác akit megtudná oldani helyette. :D
Az Pogba lenne? :D Nem szeretném azt a napot megélni, hogy ő feleljen a labdakihozatalokért, és az ő GYORS döntésein múljon a támadásaink sikeressége.. :D Nem megy az olyan zsigerből neki mint Businak, és itt bizony tized másodperceken már labdavesztések múlnak.
Megnéztem, mert őt nem tudtam hova valósi, de nem Toulouse. :D Én Pogbat is szívesen látnám (nem Busi szerepkörében) , mert a csávónak olyan fizikai adottságai vannak, amibe érdemes belefektetni, de Matuidire gondoltam.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2015.11.09. 14:03:03

Bob_Marley írta: De azért van egy túlúzi csoki srác akit megtudná oldani helyette. :D
Az Pogba lenne? :D Nem szeretném azt a napot megélni, hogy ő feleljen a labdakihozatalokért, és az ő GYORS döntésein múljon a támadásaink sikeressége.. :D Nem megy az olyan zsigerből neki mint Businak, és itt bizony tized másodperceken már labdavesztések múlnak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.09. 13:43:20

palesz77 írta:.....
Elcserélni én sem cserélném le csak ha sok pénzt fizetnek érte. :D De azért van egy túlúzi csoki srác akit megtudná oldani helyette. :D

Amúgy meg úgy könnyű, hogy be van ütve az iddqd kód és Busi mindenki előtt jár két gondolattal....:D
Kép
Kép
Kép
palesz77

2015.11.09. 12:57:31

Busi utóbbi meccsei számokban. Az mondjuk elég kemény, hogy 0 labdát vettek el tőle.. =D> Az 5 helyzet is szép, főleg hogy a gól előtti passza Sandrónak benne sincs ugye, pedig talán a legnagyobb az volt. Remélem a Clásicon is kitart a lendület, és ilyen formában fogja tolni, nagyon kéne oda egy jó Busi.
edermatyi írta:mostanában tényleg nagyon jól játszik. Lehet hogy inkább mögé kellene igazolni egy vkpt és őt Xavi posztján kipróbálni hosszabb időre ha ilyen jó passzokat tud adni :)
Mondjuk ha tudsz olyan vkp-t mondani, aki illik hozzánk, és jobb lenne, mint Busi, akkor megemelem kalapom. Egyedül Motta ugrik be, akit bármikor nyugodt szívvel betennék vkp-nek - nyilván sok játékost nem ismerek, ezért csak azok közül mondom, akiket igen -, de ő meg Busi gyengébb kivitelben - csak jobban ütközik. Az a durva, hogy akármennyire is tetszene az ötlet, hogy kicsit előrébb küldjük, igazából nem lehet kivitelezni teljes mértékben, mert nincs ember a piacon, aki ezt a szerepkört tökéletesen át tudná venni tőle - bár megoldható lenne félig meddig a dolog, már leírtam ki által.. :mrgreen:
Samper írta:Mögé is, mellé is el tudok képzelni jobb társakat a mostaniaknál, de ő maradjon ott, ahol van.
Ezzel egyetértek viszont, a jelenleginél lehetne jobb középpályánk úgy is, hogy megmarad a munkásság benne. Bár Init most nem cserélném le lehet senkire - ha tudja tartani ezt a formáját -, eddig nagyon megy neki, kell mint egy falat kenyér ő is a stílusával.
noname
Llegenda del Barça

2015.11.09. 11:39:15

Samper írta:Mostanra állt át a LE féle játékra és oszlopa lett az új csapatnak. Mögé is, mellé is el tudok képzelni jobb társakat a mostaniaknál, de ő maradjon ott, ahol van.
Ebbe van valami. Tavaly sok hiányosságot mutatott, ami gondot okozott az új játékrendszerben, erre idén pont azokban tűnik ki. Ezért ő az edzők kedvence. Sergi, itt egy lista, tanuld meg, csináld jól, ő pedig pont azt teszi. A legfontosabb taktikai elem a csapatban továbbra is.
A Fifa egy szégyen
Samper
Director del Fútbol

2015.11.09. 11:26:43

Mostanra állt át a LE féle játékra és oszlopa lett az új csapatnak. Mögé is, mellé is el tudok képzelni jobb társakat a mostaniaknál, de ő maradjon ott, ahol van.
edermatyi
Barça B

2015.11.09. 08:43:18

mostanában tényleg nagyon jól játszik. Lehet hogy inkább mögé kellene igazolni egy vkpt és őt Xavi posztján kipróbálni hosszabb időre ha ilyen jó passzokat tud adni :)
"Xavi is more important than the coach"
Vicente Del Bosque
palesz77

2015.11.08. 18:20:53

Ezek miatt o az egyik legjobb a posztjan, olvasta megint a jatekot, donto pillanatbnan elcsente a labdat, majd adott egy gyonyoru golpasszt. A 15. perctol neztem a meccset, onnantol nagyjabol a 30.-ig parades volt szerintem, kapuhoz kozelitve is rendkivul veszelyes iden, sokkal batrabb, tobb kiugratassal probalkozik. Emelem kalapom elotte eddig, remelem tartja ezt a format mostantol folyamatosan, nekem elmeny nezni a "bator Busit", az ilyem jatejosokat szeretem a legjobban.

Ez meg csak utoirat, meg csak az agyatokra megyek vele, de most belegondolva ok ketten kegyetlen nagy paros lennenek Verrattival.. Elorebb mehetne Busi is neha nyugodtan - lathatoan megy neki, es elvezi is -, addig az olasz menne hatrebb, barhonnan kihoznak kis teruletrol, a vedekezesi stilusuk is mondhatni " kiegesziti" egymast. Kb olyanok lennenek, mint Marco most Mottaval, csak 1-2 szinttel magasabban.. Remelem jovore megtudom az milyen. :D
Yokozuna
Entrenador del Barça

2015.11.06. 14:22:01

S.Agüero írta:
Yokozuna írta: Nem is gondoltam, hogy ilyen sok (?) gólt lőtt már. Mostanában nem szórja őket. Nála bénább talán csak Masc a kapu előtt.
Egyébként újabban tűrhetőbb a játéka, de ez a dicséret halmaz, amit LE-től kap, kicsit túlzás. Az igaz, hogy az eddigi meccseken ügyesen alibizett, nem nagyon lehetett észrevenni, nem tűnt fel az edzőnek.
Látom, nehezen viseled, hogy Busi ilyen jó formában van. 8)
Ez igaz, de most tényleg szükség van rá. Végre lehet már ő is jó formában. Egyszer még a kedvencem lesz!
MatyiG
Adminisztrátor

2015.11.05. 14:10:51

Yokozuna írta:
palesz77 írta:A gólvágó összes találata. Xavi nélkül kb fele ennyi lenne neki..:D
Nem is gondoltam, hogy ilyen sok (?) gólt lőtt már. Mostanában nem szórja őket. Nála bénább talán csak Masc a kapu előtt.
Egyébként újabban tűrhetőbb a játéka, de ez a dicséret halmaz, amit LE-től kap, kicsit túlzás. Az igaz, hogy az eddigi meccseken ügyesen alibizett, nem nagyon lehetett észrevenni, nem tűnt fel az edzőnek.
Látom, nehezen viseled, hogy Busi ilyen jó formában van. 8)
Chino
Llegenda del Barça

2015.11.05. 13:31:13

Bob_Marley írta:Volt róla szó, hogy nem biztos, hogy kapitánynak való, a teljesítménye szerencsére rácáfol erre. Abszolút vezér a kp-n, régóta írom, hogy irányítói képessége is megvan és ezt hétről-hétre bizonyítja ha feljebb léphet. Nem egy villámléptű, de agyban ver mindenkit és emelkedik rengeteg kp fölé. Így tovább Busi.
Azt eddig is tudtuk, hogy a játékintelligenciája átlagon felüli, de idén ez méginkább kidomborodik. Ebben a tekintetben szerintem a legerősebb a csapatbn. És már nem csak a labdaszerzéseket és azok megjátszását vállalja fel, hanem rengeteg kulcspasszt is ad, akár vkp-ként, akár, amikor eggyel feljebb lép. Nem gondoltam volna, de ő áll legközelebb Xavihoz. Persze nem olyan szinten, de sokszor fel tudja venni a karmesteri pálcát, nem "csak" egy fontos láncszem. És ezt játékban és statokban is le lehet mérni. Hosszú passzokra is többször vállalkozik meglepő hatékonysággal.
Ráadásul már a fetrengésekről is leszokott, bár ez a stigma örökre rajta fog maradni.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.05. 13:15:15

Volt róla szó, hogy nem biztos, hogy kapitánynak való, a teljesítménye szerencsére rácáfol erre. Abszolút vezér a kp-n, régóta írom, hogy irányítói képessége is megvan és ezt hétről-hétre bizonyítja ha feljebb léphet. Nem egy villámléptű, de agyban ver mindenkit és emelkedik rengeteg kp fölé. Így tovább Busi.
Kép
Kép
Kép
gg86
Jugador d'estrella

2015.11.05. 12:59:44

Yokozuna írta: Nem is gondoltam, hogy ilyen sok (?) gólt lőtt már. Mostanában nem szórja őket. Nála bénább talán csak Masc a kapu előtt.
Ööö azt hiszem a támadások befejezésének 99.9 %-a nem rájuk jön ki, talán nem a béna a megfelelő szó erre...
Amúgy feltűnően jó formában van, rég láttam ilyen lelkesedéssel és összeszedetten játszani, megérdemli a dicséretet. Sajnos körülötte mindenki kidőlt már a középpályáról, remélem ő nem kapja el a "vírust". : )
TripleH
Entrenador del Barça

2015.11.05. 12:21:32

Yokozuna írta: Egyébként újabban tűrhetőbb a játéka, de ez a dicséret halmaz, amit LE-től kap, kicsit túlzás. Az igaz, hogy az eddigi meccseken ügyesen alibizett, nem nagyon lehetett észrevenni, nem tűnt fel az edzőnek.
Nem tisztem Busi védelme, de ha minden játékosnal az lenne az elfogadható amit tegnap is játszott, egy büdös szavunk nem lehetne senkire.
noname
Llegenda del Barça

2015.11.05. 11:18:55

Remek formában van az utóbbi pár meccsen. Megkapta a kapitányi szalagot és úgy tűnik élvezi a szerepet. 8)
A Fifa egy szégyen
Yokozuna
Entrenador del Barça

2015.11.05. 10:29:25

palesz77 írta:A gólvágó összes találata. Xavi nélkül kb fele ennyi lenne neki..:D
Nem is gondoltam, hogy ilyen sok (?) gólt lőtt már. Mostanában nem szórja őket. Nála bénább talán csak Masc a kapu előtt.
Samper
Director del Fútbol

2015.11.05. 06:25:44

Chino írta:
S.Agüero írta:Legjobb vkp jelenleg.

Busquets vs BATE:
97 touches
88 passes
98% pass acc.
14 acc. long balls (100% acc.)
3 chances created
2 tackles
3 interceptions
1 clearance
Ahogy az utóbbi meccseken teljesít az nagyon durva. Egy olyan poszton is látványosan ki tud emelkedni, ahol jó játékkal is szürkének tűnnek az emberek. A labdái is nagyon precízek, már-már Xavit idézik és a "kötelező" feladatait is hiba nélkül látja el.
Sok meccs óta ő és Neymar az akik konstansan, kimagaslóan teljesítenek. Csak így tovább. =D>
Az utóbbi meccseken Busi rájött, hogy hogyan tud az "új Barca" központi alakja lenni. Jobb, mint valaha, mert nem csak egy precíz óra kiváló alkatrésze már.
Chino
Llegenda del Barça

2015.11.05. 02:16:27

S.Agüero írta:Legjobb vkp jelenleg.

Busquets vs BATE:
97 touches
88 passes
98% pass acc.
3 chances created
2 tackles
3 interceptions
1 clearance
Ahogy az utóbbi meccseken teljesít az nagyon durva. Egy olyan poszton is látványosan ki tud emelkedni, ahol jó játékkal is szürkének tűnnek az emberek. A labdái is nagyon precízek, már-már Xavit idézik és a "kötelező" feladatait is hiba nélkül látja el.
Sok meccs óta ő és Neymar az akik konstansan, kimagaslóan teljesítenek. Csak így tovább. =D>
Forca Barca!!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2015.11.04. 23:50:55

Legjobb vkp jelenleg.

Busquets vs BATE:
97 touches
88 passes
98% pass acc.
3 chances created
2 tackles
3 interceptions
1 clearance
MatyiG
Adminisztrátor

2015.11.03. 17:27:29

Valencia elleni gólja mindent visz. 8)
palesz77

2015.11.03. 15:33:47

A gólvágó összes találata. Xavi nélkül kb fele ennyi lenne neki..:D
palesz77

2015.11.01. 23:35:02

Az a labdája Suáreznek és Munirnak.. =D> Ezt az irányítói vénáját csillogtathatná sokkal többször is, Eibar ellen is ott volt a gól előtti passza, meg még azon kívül is volt szebb kiugratása, most is az említett lasztik, mellé több jó oldalra fordítás. Nem hittem volna, hogy pont ő fogja hozni azt, amit hiányolok a középpályáról, de örülök, hogy "meglepett" az utóbbi meccseken.. :D Remélem nem fog felhagyni ezzel a jó szokásával, mert azt eddig is tudtuk, hogy magas játékintelligenciával rendelkezik, csak eddig általában a kiugratások terén ebből nemigen kamatozott a csapat semmit.

Amúgy ami még nagyon komoly volt szerintem - és csak így a videón tűnt fel -, az a labdaszerzése 00:55-nél. Kegyetlenül benyalhatta volna mondjuk, ha a csávó nem vissza passzt választ, hanem lefordulni próbál, mert pont ellépett volna mögüle, de pont ez az egyik fő erőssége, hogy ezeket egy tized alatt le tudja olvasni, hogy mi jön, és most is ennek köszönhetően meg is szerezte a lasztit. Mondjuk lehet csak nekem tetszett ez nagyon - Matyin kívül, de neki még egy fél méteres passz is tetszik Busitól :mrgreen: -, de szerintem ez a szitu tökéletesen mutatja, hogy mitől különleges játékos Sergio.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.11.01. 13:06:36

Válasz küldése