Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez rohadt jópofa videóStickyFingaz írta:Messi vs. Kínai robotkapus.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ce6P0hPdi8
Épp ezt vettem én is észre. Ennyi gólpassz értékű labdából nem sikerült gólt szerezni, azért az nem semmi.CartmanBarca írta:És ez a videó remekül rávilágít arra a problémára is, hogy mi lenne, ha ő nem lenne. Ilyen csoda passzokból nem született EGY gól sem, mert Alexis, Pedro és a többiek mindet eltökölték. Ennyire impotensek vagyunk nélküle gólszerzés területén. Ezeket még Pölöskey is beverte volta...Gareth Tello írta:Lionel Messi vs His Teammates 2012-2013 ||HD||
http://www.youtube.com/watch?v=_4FyRIK9G58
Atyaég, mekkora irányító lesz majd ebből az emberből.
A mi Gomezünk ugyebárGareth Tello írta:Lionel Messi vs His Teammates 2012-2013 ||HD||
És ez a videó remekül rávilágít arra a problémára is, hogy mi lenne, ha ő nem lenne. Ilyen csoda passzokból nem született EGY gól sem, mert Alexis, Pedro és a többiek mindet eltökölték. Ennyire impotensek vagyunk nélküle gólszerzés területén. Ezeket még Pölöskey is beverte volta...Gareth Tello írta:Lionel Messi vs His Teammates 2012-2013 ||HD||
Egyik szemem sírna a másik nevetne, ha mégis játszana. Nagyon könnyen rásérülhet. Nélküle is tovább kell jutni. Inkább most hiányozzon, mint esetlegesen egy Bayern vagy Real ellen.Barcaman14 írta:Ismerve Messit, mindent meg fog tenni azért, hogy ott lehessen a Psg ellen, és nyilván az orvosi stáb is. Szerintem simán a pályán lesz a Bolha!
Nyilvánvaló, hogy a mai élsportban már nem csak a színtiszta edzés és az "ember" az egyetlen tényező, és az összes élklub teljesítményfokozókkal tömi a játékosokat, ez szerintem nyilvánvaló, de ez ahogy te is mondtad, nem feltétlenül illegális. Ronaldo is a napi ezer felüléstől vált izomkolosszussá, miután a Sportingtól a Unitedbe szerződött, nem? Az meg a másik, hogy ő például el se jut addig, hogy két nap alatt felépüljön, mert egyáltalán meg sem sérül. De őt persze nem tömik a szörppel, igaz?bence-barca írta:Az az igazság, h ezt a gumibogyó szörpöt úgy mondják a madridisták, mintha valami világ nagy doppingja lenne.Stalkyard írta:
De persze ennél valószínűbb, hogy bekopogtak a Barca házi csodalaborjába a csodadoktorokhoz, megivott két pohár génkezelt gumibogyószörpöt és megállíthatatlan terminátor lett.
Az biztos, h sok mindent szednek és nyilván a regenerálódásukra is hatással van. De ilyen-olyan szereket MINDEN sportoló szed. Messi is, de ugyanúgy CR is v akárki más. Ráadásul még az sem biztos, h illegális lenne, egyszerűen csak ők tudják, h mi kell bele. Illetve ha nem is 'természetbarát', akkor is lehet ezzel jönni, de azt nem lehet letagadni, h saját csapatodól nem szednének hasonló szereket. Legfeljebb nem erre, hanem másr jók.
Szóval felesleges ez teljesen, ez a mai sportban alapvető, h minden 'mit is' ? megitatnak/etetnek a sportolókkal. Phelps, Bolt mind nagyon valószínű, h alapból ilyen jók. Meg persze ugyanez igaz a magyarokra is, h ne csak külföldi pélát hozzak, Gyuta is nyilvánvaló, h szed dolgokat. És még azt sem lehet mondani, h kérdés illeglális-e, mert biztos, h egy része az.
De persze érthető, ez a reakció, biztos vagyok benne, fordítva is így menne az egész. Savanyú a szőlő effektus.
De ha már itt tartunk, sokkal jobb testfelépítés ide vagy oda, CR egyáltalán nem egy sérülékeny játékos. Nála nyilván ez fel sem merül sokaknál.
Az az igazság, h ezt a gumibogyó szörpöt úgy mondják a madridisták, mintha valami világ nagy doppingja lenne.Stalkyard írta:
De persze ennél valószínűbb, hogy bekopogtak a Barca házi csodalaborjába a csodadoktorokhoz, megivott két pohár génkezelt gumibogyószörpöt és megállíthatatlan terminátor lett.
Ezt kösz, hogy kiemelted, elsőre nem is vettem észre.TT írta:![]()
![]()
kinek?
Ugye legalább utólag belátod, hogy oltári nagy baromság, emellett nevetséges is, amit leírtál? Mikor 2006 és 2008 között kb. ötször sérült meg súlyosan, hónapokra, azt mivel magyarázod? Akkor éppen szabadságra mentek a génkezelt hormonok? Mikor Messinek a pályafutása korai szakaszában voltak ezek a súlyos sérülések, akkor a Barcánál elkezdtek foglalkozni a problémával, ráálltak az izomzatának (edzéssel való) fejlesztésére, megváltoztatták az étrendjét, gyakorlatilag teljesen "újra felépítették".ferninho írta: Messit ugye kezelték kiskorában és az elég egyértelmű, hogy ettől a sérülései is sokkal gyorsabban rendbe jönnek, meg nem is annyira sérülékeny, plusz a Barca orvosi stábja ilyen szempontból zseniális, szóval nem kell itt aggódnotok sztem.
Xaby Hernandez írta:
háááát, azért én emlékszem egy nem is olyan régi klasszikus után megjelent cikksorozatra, miszerint Messi mindenkinek odaszólt mindenhol...pályán, öltözőfolyosón, a bernabeu mélygarázsának egyik sötét zugában a véletlenül ott várakozó Rubeolának....szóval kapott ő is...
.
http://happyfamousartists.com/wordpress ... aliens.jpgPavel írta:Állítólag idegen technológiát is használtak nála kiskorában, még Fox Mulder is nyomozott ez ügyben. Kisgyerekek raboltak el kiskorukban és kísérleteztek rajtuk, hogy ők legyenek majd az első hullám amikor eljön az idő.ferninho írta: ha Messi 1 percet se fog a visszavágón játszani, akkor én 2 hétig egy betűt nem fogok erre a fórumra írni...
mondjuk az lehet csak azért lesz, mert a padon lesz és nélküle eldönti vhogy a Barca, de ezt a kockázatot bevállalom.
Messit ugye kezelték kiskorában és az elég egyértelmű, hogy ettől a sérülései is sokkal gyorsabban rendbe jönnek, meg nem is annyira sérülékeny, plusz a Barca orvosi stábja ilyen szempontból zseniális, szóval nem kell itt aggódnotok sztem.
Jó csak erről nem Messi meg a Barca tehet... mégis mindig velük példálóztok, hogy Messiről miért nem, a Barcáról miért nem. Példálózzatok a Juvéről, Bayernről...vagy csak az utálat teszi, esetleg az irigység?REMY írta:Ejj... Mikor értitek már meg, hogy egyáltalán nem az a gond, hogy Messi vagy CR a jobb? Az a zavaró, ha messi tényleg csinál valamit, pl. odacsap a pályán az egyik ellenfélnek, vagy egy buli matt részegre issza magát, akkor erről sehol semmi. Míg, ha ezt CR vagy egy Real játékos csinálná, akkor egyből címlap stb... Múltkor is Guti csinált valamit, és a címlapra került ki, hogy "a volt Real játékos stb stb...)visca el barca írta:
szenvedtek a ténytől, hogy nem ronaldo fenekét nyaldossa az egész világ, és nem ő a világ legjobb játékosa.
hogy beállítsák messit mint valami gonosz, génkezelt mutáns máris linkelgetnek mindent...
Ez ami idegesítő, nem az, hogy Messi vagy CR a jobb...![]()
Hivatalos oldal:salas9 írta:Na, úgy néz ki azért nem túl komoly a sérülés, bár 10 napot minimum ki kell hagyniasport.es