2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ha Messi 1 percet se fog a visszavágón játszani, akkor én 2 hétig egy betűt nem fogok erre a fórumra írni...Deus írta: De 3 hét? uh... Mikor volt neki ilyen hosszú kényszerpihije utoljára?
Hát el kell ismernem, hogy végülis neked volt igazad...Sanama írta:Akkor sajnos jól láttam, hogy a combját fogja...Hát visszavágóra össze kell szedni magunkat.
Ja hát akkor ezt tessék kérdezniBarcaman1993 írta:Azt tudom, csak konkrétan 3-at.sjd írta: Osasunának 4et lőtt nem is olyan régen.![]()
Azt tudom, csak konkrétan 3-at.sjd írta: Osasunának 4et lőtt nem is olyan régen.
Osasunának 4et lőtt nem is olyan régen.Barcaman1993 írta:Messi lőtt már 3 gólt egy meccsen, ebben a szezonban?
Én meg úgy tudom,hogy ez nem a média sara,hanem Platini-é és Blatteré ! Pisztolyt fogtak Cassano,Totti,és Vermalen fejéhez is,hogy mindenképp mondjanak vmi jót Leóróllui1698 írta:El ne higgyük már ezeket. Mindet a média találja ki, hogy szentként állítsák be ezt a guggolni nem tudó arrogáns laborszökevényt, aki még arra sem képes, hogy a Real-ban játsszon...Mezner2 írta:respektálják a srácot mások is
El ne higgyük már ezeket. Mindet a média találja ki, hogy szentként állítsák be ezt a guggolni nem tudó arrogáns laborszökevényt, aki még arra sem képes, hogy a Real-ban játsszon...Mezner2 írta:respektálják a srácot mások is
Love the way he tells the truth!shutterisland írta:" Csak egyetlen játékos van, aki olyasmire volt képes, amire én sohasem, és ez Messi. Nem hiszem, hogy egyetlen olasz labdarúgót is magam elé raknék a rangsorban. A számok önmagukért beszélnek. "
totti.
Egymás után a Cassano és Totti nyilatkozat...shutterisland írta:" Csak egyetlen játékos van, aki olyasmire volt képes, amire én sohasem, és ez Messi. Nem hiszem, hogy egyetlen olasz labdarúgót is magam elé raknék a rangsorban. A számok önmagukért beszélnek. "
totti.
A probléma csak az, hogy se Xavi, se Alba, se Pedro, kulcsjátékosok sora fogja kihagyni a meccset, így lehet, hogy Messi hiánya a szokásosnál is érzékenyebben érintené a csapatot.Barcaman14 írta:Ugyan fontos, hogy behúzzuk a hétvégi bajnokit, de valószínűleg eléggé felemésztette az energiáit ez a magaslati 90 perc, úgyhogy lehet, hogy pihenni kéne a Celta ellen. Vagy legalább ne játssza végig a meccset.